72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
1 kis off:
ehhez a lámás és kreténbanhoz mit szóltok?
véleményem szerint túl erősen veszik... -
akkor próbálkozz innen, itt van több fajta is -
Fasza, thnx. Csak ezzel valamiért nemtom letölteni. Errorral leáll... -
itt -
hm, most nézem nekem nem is ilyen bittorrentem van. Ez melyik? Honnan tom leszedni? -
kir. minnél hosszabb, annál jobb. :)
én automatic-on hagyom mindig a letöltést rate-et, oszt akkor mindent kihasznál maxon (ha vannak annyian on-line). -
Hivatallos honlapján is 24 rész van írva, meg ITT is, meg még láttam valahol máshol is.
Share rating szép, hol kell állítani? -
a link már meg is van. csak a naruto résznek le kell jönnie. percek kérdése. ;)
egyébként te hol olvastad, h 24 részes?
meg még Te mondtad, h nem érted, h hogyan szedek le 1 részt torrentel ilyen hamar. hát így... :) -
Nem. A Mai HiME 24 részes!
És ma jött ki a 10ik rész salz lehet tölteni! -
USTEAM-en nincs DBZ.
ha a helyes loginokat adod meg, akkor meg működnie kell az FTP-nek. -
Csak mert próbálkoztam megnézni a honlapjukat is,ott annyi van hogy ma este lesz szerverleállás,de csak 19h-tól 20h-ig.
Jó lenne tudni hogy mi van,mert találtam olyan infokat,hogy ott esetleg találok DB-DBZ részeket aránylag sokat. -
nem töltök ftp-ről így nem. sry... -
Lenne egy kérdésem.
Az AnimeHQ FTP elérése már nem müxik v. csak túl sokan vannak rajta egyszerre?
Mert mikor be akarok lépni a megadott user/pass-al akkor azt irja ki folyamatosan,hogy login incorrect.
Tud valaki valamit a dolgok állásáról? -
Most néztem utána, és úgy néz ki, h a Mai Hime 13 részes. Legalábbis az AnimeNFO ezt írta. -
Utolsó hozzászólás a témában:
A Bleachben eddig semmi ilyen nem volt. Mindenki hetero (főleg Kon :D).
Remélem ki is marad ez a szarság a Bleachből... -
Bocsánat animekkel kapcsolatban szólt a diskurzus?? (asszem 2 off hozzászólás volt) Volt itt már sokkal hosszabb off thread és senki nem szólt közbe... De mondjuk lehet akkor témát hozni:) -
Jogos.
No Off plz! -
Bocsánat, ez itt az ANIME topic? -
Bocsánat régen olvastam:)
Egyébként te nem rökönyödsz meg a pedofílián és nem borzadsz el, ha arra gondolsz, hogy 13-14 éves lányokkal mit csinálnak??? Mert szerintem ez a része igazi Abberáció... a Homoszexualitással és biszexualitással semmi bajom.. de a pedofíliával nagyon is sok... -
Cat #3487 egyik kijelenti hogy aberráció, másik hogy perverz
ez csak az európai kulturkör szerint elutasított dolog, tehát ők nem perverzek!
(egyébként sógunban kutyát nem ajánlottak fel) -
A Bleachben nemigen, A Mai HiMEben nagyobb rá az esély....
Amúgy ezen a téren tényleg igazad van, japán csávók igencsak perverzek -
Bocsi hülye vagyok:D Kevertem a Gravitation-t a Gravion-al.. amire gondoltam az a Gravitation van belőle TV és OVa is.
rövid sztori.:
"Gravitation is based on a Shonen-ai (boys-love) manga by Maki Murakami Sensei. The story revolves around a high school student Shindou Shuichi who is determined to become a professional singer, and had formed a band with his best friend Nakano Hiroshi, but however fell hopelessly in love with a famous novelist Yuki Eiri. The story goes on about how Shuichi and Yuki handle each other and how bumpy Shuichi's road of becoming the greatest singer is."
JA amúgy Animenfo-n best 200-on a 105-ik szar olyan szar nem lehet.... -
Asszem ezt nélzik Bishounennek.. de nem vagyok benne biztos:) Majd valami animében jártasabb megmondja:D Egyébként jó kis sorozat a Gravion ettől eltekintve.. (Mondom homosexuálisok is vannak bőven már a Sailor Moonban is:) Szerintem tuti elő fog jönni ez a téma a bleachben is... Japánban sokáig abszolút normális dolog volt a Pedofília és a Homoszexualitás is... úgymond tradícionális mint a rómaiaknál.. emlékeztek a Sógunban Mikor Megkérdezik a Kormányost.:" Nem szeretnél velem lenni? (ezt kérdezi a kurtizán) Talán egy férfit Szeretnél? Vagy egy Kisfiút? esetleg egy kutyát? (Erre persze a Holland totál kiakad de ez mindegy a lényeg, hogy a nő számára az ilyen abberáció teljesen megszokott volt) És IMO a japán társadalom a mai napig tűri a pedofíliaát (reklámozni már nem reklámozza, de nézzétek meg , hogy miért 14-15 év körüli cicis lányok a hentaiok vagy anime-k főszereplői...) Japánban eléggé megtűrt még ez a fajta "szórakoztatás (akárcsak Thaiföldön Vietnámban vagy más távol-keleti országban) -
Azért a Gravitation-t mindenképpen nézd meg ha még nem láttad volna... -
"Én még faarcú Anime csajt nem láttam, csakreit. De ő meg tudjuk miért volt ilyen..."
És Onegai Teacher-ben a kicsi barna hajú csaj? A nevét most meg nem mondom, de éppen az volt a legpoénabb a karakterben, hogy érzelemtelen pofa és hang, hát én akárhányszor megnézem hanyattesem attól a hangtól:)))), kiváncsi lennék ha egyszer magyarra szinkronizálnák mit hoznának össze. -
akkor ezek biztosan ki lesznek hagyva... az ilyen téma engem elborzaszt. -
Gravion láttad??? Abban is Egyoldalú homosexuális szerelem pl a főtéma (szal a főhöbe bele van zúgva a legjobb barátja), de pl ilyen viszont már ano a SAilor Moonban is megjelent, ha jól emlékszem.. a 2 utolsó előtti őr a 2. vagy 3. sorozatban ilyenek... -
akkor csak én voltam ilyen, hülye, h azt hittem nő...
-
Gábor #3478 Én láttam, s javasoltam. Dio ffi, ez nem volt vitás. A végén az is kiderül, hogy miért ilyen fura. -
Én láttam, és a kezdetektől fogva biztos voltam benne, hogy férfi, csak amolyan se hús se hal, langyi, vagy aszexuális típus. -
Más:
Nemtom ki látta a Last Exile-t innen, de az biztos, h sokan nem tudták, h Dio férfi... :/
Már csak azért is csalódás volt, mert mindenkinek a nyakába ugrott (főkánt a főhősébe, aki megintcsak férfi, és a testőrébe aki ismét csak férfi), és a hangaja is a Love Hina-ból ismert Kitsune hangja volt... :( -
csakrei =csak Reai (ayanami a NGE-ből) Mondjuk ott meg Shinji volt egy nagyon idegesítő karakter számomra:D -
hát igen. Az animekben mindig olyan csajok vannak amilyeneket szereténak a japánok maguk mellett tudni.. (hosszú combú, nagymellű nagyszemű csak őérte epekedő liba...) Kawaii-k meg minden de én már unom.... Csak azt sajnálom lassan, ha meghalnak (ha ennyit sírna pityeregne meg veszekedne esetleg nyávogna a barátnőm fognám magam és rácsuknám az ajtót...) Csendben nem beszlnek soha semmiről vagy vihognak vagy csiripelnek vagy bömbölnek könnyeznek.. Én még faarcú Anime csajt nem láttam, csakreit. De ő meg tudjuk miért volt ilyen... -
Van egy pár kivétel ezek alól is, de tény hogy kevés... -
Cat #3472 én inkább csak bekopiznék két képet :)
Itt az eredeti, erre kellett hasonlítani
-
Nagyon jól tudom, hogy az animekben (mngákban) miért olyanok a karakterek amilyenek és az érzelmeket is vűgom miért olyanok, csak néha jó lenne egy kis változatosság benne... -
Sztem jó egy kis ilyen, piruló arcok, könnyes, ragyogó szemek, tulajdonképpen annak a kifejezése, hogy MENNYIRE szeretik a csajok a pasikat. Tulajdonképpen, enyhe túlzás, de az összes anime a túlzássokra épül. Pl.: a filmekben kis mellek is orbitálisak, ott mégis szégyenkeznek miattuk, vagy a személyek haja megnézheted mindegyik helyen nagy, tüskés, lányoknál esetenként leengedett, vagy felkötött, stb. de tény hogy enyhe túlzás 5 kilós hajkoronát viselni. Érzelmekben ugyanígy, ha 1 lány egy pasival összejön, soha többet el nem veszítené és mindent megtesz hogy visszakapja. Harcokban mindenki a végsőkig küzd, míg valaki meg nem hal, vagy míg a másik abba nem hagyja a pusztítását, a megadás nem létező tényező. Ha egy pasi jó képű, az ÖSSZES lány rá vetné magát, tuljadonképpen a többieknek nem is nagyon jut más, de ekkkor mindig jönnek a kivételek.
A szemekről még annyit hogy nem véletlenül lettek ilyen hatalmasak, jól formálhatók, ragyogóak, ezzel igazán kifejeznek érzelmeket, hát miért ne lenne pont forró helyzetekben könnyes, párás? -
2 sorozatról tudok, ahol a főhősnők nem pironkodnak folyton:
Cowboy Bebop
Berserk (bár ez csak Gattz esetében igaz :D) -
szerintem a GXP és az Universe tök jó lett még! a Tokyo viszont szerintem sem jó... -
Cat #3467 engem inkább az idegesít, hogy az egy főhős után több (3-4 is) lány is epedezik -