72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Gábor #3568 Patlabor kissé csalódás volt. Habár a legutolsó már tetszett. -
#3567 Most megnéztem a Final Fantasy-Legend of the Crystals 4 részét.
Egész jó történet, bár néhol elég idétlen. Mint pl mikor a kiscsaj magához veszi a kristályt és elkezd világítani. Szerintem vehették volna sokkal komolyabbra. Bevallom többet vártam tőle, de azért jó, meg lehet nézni.
A 3. rész nálatok is hibás volt? Nálam a kép alatt, az 1. rész hangja, szövege futott, szal azt inkább hang nélkül néztem meg.... -
#3566 Ha a Video Girl Ai-t már láttad és tetszett, akkor az Oh! My Goddess OVA-t és a hozzá tartozó Movie-t ajánom. Főleg a Movie-t. Az OVA is csak 5 rész, ki lehet bírni.
A Fullmetal Alchemist miről szól, milyen a történet, nagyon epizódikus, vagy összefüggő? -
#3565 Macross Plus OVa ha még nem láttad volna.. érdekes és szerintem nagyon jó.. meg ott van Record of Lodoss war ova... ez is aranyos bár ez is 6 vagy 7 rész talán?? már nem emlékszem.. vagy pedig Patlabor Movie ha még nem láttad csak tudom, hogy szereted a mechákat:) -
Gábor #3564 Király. Köszi a válaszokat!
Amúgy most fejeztem be a Fullmetal Alchemistet, nagyon tetszett!
Most nem feltétlenül vágnék bele egy újabb sorozatba, így ajánlanátok egy-két jobb ovat? A kenshint már láttam ;) -
#3563 chelloval most már 80k-tól egészen 160k-ig lehet szedni népszerűbb sorozatot... :) -
#3562 Én Bitcometet használok és az a.skywater.org-ról szedem az animeket ott releaser csoportok szerint vannak rendezve. Szinte mindig ott van a legfrissebb.. Más dolgok letöltése meg különböző oldalakról.. Vagy a www.suprnova.org -ról vagy van magyar torrent oldal is a bithumen.tx.hu de itt nincs anime.. Általában az, hogy milyen sebességgel jön az seederktől függ, hogy milyen sávszélen vannak és a leecherektől, hogy mennyire szívják gyorsan az adatot és mennyire gyorsan töltenek vissza. Nekem pl. a bleach 1-5-ig jött végig 30-40 K-val.. Minnél frissebb valami annál gyorsabban jön mert annál több a seeder és a leecher... Aztán maga letöltés úgy működik, hogy letöltöd a torrent file-t két kattintás rajta megnyitja a bitcometet és az megkérdi, hogy hova akarod tenni.. -
Gábor #3561 Srácok! Milyen torrent klienst használtok? Anime letöltéshez melyik oldalról kerestek? Esetleg van vmi gyorstalpaló leírás róla vhol? Ja, és van köztetek chellos? Milyen sebességgel tölt népszerbűbb sorozatoknál? -
#3560 jah, az se lenne utolsó dolog, ha valamikor a közeljövőben kijönne :) -
#3559 naná :)
Mondjuk most még a bleach filmre leszek kíváncsi hogy lesz-e egyáltalán. -
#3558 de nagyon messze van az a dátum...
bazzeg. én már az első cames előzetesek óta feszülten várom a filmet. nem is tudom, h bírtam eddig is ki... -
#3557 szivesen
FF7 a film, 2005 eleje -
#3556 hááát nemtom...
én DVD RIPP előtt bizotsan nem fogom letölteni.
tehát GITS2 minőségnél lejebb nem adom :) -
Gábor #3555 Engem nem érdekel honnan rippelik, csak legyen már belőle egy nézhető változat! -
#3554 Szerintem nemsokára megjelenik,mivel a PSP már megjelent, és korábban azt olvastam hogy arra fog először megjelenni, csakazért hogy megmutassák a filmlejátszási képességeit a masinának -
#3553 én ezt várom a legjobban. már csak azért is, mert mostanában kell megjönnie az FF7-emnek! :)
nem hiszed el mennyire várom már... -
Gábor #3552 Ha hiszed, ha nem, nincs hangja, csak mplayer classic-kal. A videolan néma. Egybéként gondolhatod, h a legutolsó gordiant töltöttem le :/ -
#3551 Most volt időm megnézni azt Advent Children Trailereit... Hát basszemg csak jönne már..... -
#3550 ehh, én valami teljesen más oldalt gondoltam hivatalosnak... ez sokkal jobb amit te mutattál. thx :) -
#3549 A hivatalos honlapján találtam egy ilyen menüt, jelenleg inaktív de sztem nem véletlenül került oda
hivatalos bleach honlap -
#3548 Sajnos a nagy forgalom miatt (napi 1tb) kenytelen vagyok lekorlatozni a szalak szamat (200kbyte/s)x2 rol (200kbyte/s)x1 re mert nem birja el a hardware.
Havonta 20000 kulonbozo ipcimrol szedtek ez megterheli a gepet es elfogyasztja 100%-san a 100mbitet is. A legnagyobb problema az, hogy a savszelesseg duplazasa lehetne csak megoldas es jobb proci/tobb mem stb.
Sajnos erre nincs keretem mivel nemvagyok milliomos, szamomra ez 1 igenigendraga hobbi. Fizetosse tenni pedig sose fogom a servert, mert ellenkezik az elveimmel, ha nemfogom tudni tovabb fenntartani akkor inkabb abbahagyom az egeszet. A masik, hogy miota a tamogatasotokat kertem osszesen 1 kuldott tamogatast a tobb ezer emberbol. En megertem, hogy karacsony nem epp a legmefelelobb idoszak, de probaljatok belegondolni a helyzetembe. Ha nemfogok surgosen fejleszteni a hwen akkor a megnovekedett terheles hatasara nemtudom meddig fogja meg birni.
Tamogatni meg mindig igy tudtok:
támogass!
Ha vmi kerdesetek lenne az emailcimemen elerhettek: [email protected] -
#3547 nekem nem jon be ez az oldal se:(
mi van rajta? -
#3546 film?
én még nem is hallottam róla. hol olvastál róla? -
#3545 Bleah 10. része szerintem kedden várható hogy ez a 9-el volt... -
#3544 Bleach 10-ik része nagyon nem jön :(
Tudja valaki mi van?
Ja és a filmről van valami hír? -
#3543 DDDD: -
#3542 kene mar jo kis anime nekem:(
hallom usteam felig meddig fizetos.. en is elofizetnek.. ha tudnek tolteni amcsibol... vagy valami olyan acc ot kapnek amivel kulfoldrol is be lehetne menni.. nah mindegy nem almodozom -
#3541 ac3 problemad lesz szerintem!!!
mentsd le... es telepitsd -
#3540 ??? mit neznel??? ac3 as film? hanyas gordiant raktal fel???
eddig nekem sosem volt bajom a gordiannal.. EGYETELEN egy filmel sem!! persze gordian melle fel kell rakni az ogg filtert... es a ketto kell es nezheto minden... -
#3539 Hátezmár....Na mind1, ebből elég. Amúgy is Off
Final fantasy új promo!!!! Nagyon penge film lesz :) -
Cat #3538 biztosan megtörtént
ma is élő szemtanuk vannak, akik kártérítést követelnek
Szexrabszolgák kárpótlás nélkül -
#3537 Ez mekkora baromság. Ekkora ügyet csapni egy nem iss biztosan megtörtént eseményből! Na persze sztem tényleg megtörtént csak tagadnak mindent, bár itt már mindenki korrupt, nem lehet tudni mi igaz, és mi nem.
A náci mangákat persze nem tiltották be (na még szép!) -
#3536 Hát igen a japánok tagadják a kínai vietnámi Thaiföldi megszállás alatt történt népírtásokat.. (ők sem voltak jobbak mint a nácik abban az időben.....) -
Gábor #3535 Alig várom már az advent childrent! Az ignen vannak nyálcsorgatós új képek! -
Cat #3534 [URL=http://www.mult-kor.hu/cikk.php?article=8723]A hetente kétmillió példányban fogyó Young Jump mangafüzet szeptemberben beszüntette "Kuni ga Moeru" (Az égő város) című sorozatának közlését, miután tiltakozó telefonhívások és e-mailek áradata érkezett a kiadóba az utolsó résszel kapcsolatban. [/URL] -
Gábor #3533 Az fix. Főleg azért,mert media player classic-kal van hangom, video lannal meg nincs -
Cat #3532 akkor nem biztos hogy kodekhiba, ezeknek elégnek kell lennie
beállításgond biztos nem lehet? -
Gábor #3531 GSpot nem tudja megállapítani,hogy mi hiányzik a fullmetal alchemist lejátszásához :(
A Gordianban van: divx311, divx511,xvid,ac3,morgan,huffyuv,ffdshow
Mi hiányzik a hanghoz vajh? -
#3530 Rukia + bedühödik és összefirkálja vagy megcsapkodja Ichigot! :D -
#3529 Szerintem semmilyen kódekpakkot ne tegyél fel.
Nézd csak meg a GSpot-tal, hogy mi kell, és azt tedd csak fel.
Megnézted? Mit ír ki?
"This codec is not installed"
Pl az AC3 szokott hiányozni.