72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Gábor #3586 Tudsz a hagaren no renkihez hasonló sorozatot? (Najó: fullmetal alchemisthez ?:)) -
Gábor #3585 Akkor tisztázzuk: mit láttál? Patlaborból van 4 film, hogy ova vagy movie ne kérdezd, nem emlékszem. -
jójó, manga rulez, de nem akarom előre lelőni a meglepetéseket.....
szal inkább várok amíg az időmből telik.... -
az orvosság erre a manga...
szerintem megéri olvasni. minden kedden jön az új rész hozzá. és ehhez tényleg jön. mert nem a szar lunar fordítja...
komolyan mondom, nemtom mit csinálnak ezek, de már összekaphatnák magukat...
a másik dolog pedig az, h GITS 2nd GIG fordítását is 1 srác csinálja. nem csoda, h karácsonyra várható a köv. 2 rész... :/ -
Áhh ne is mond, holnap v. holnapután az is jön, azért nem parázok annyira amiatt, mert osztfő kiküldi fateromnak a jegyeimet szerintem nem lesz tőle elragadtatva, kis eltiltásra sor kerülhet, és így kimarad sokminden, élhetek Slayersen D:
Bleach mér nagyon jöhetne tiltás előtt, mert kibaszottul kíváncsi vok rá! -
már a 11. raw is fent van neten... de a 10. subbolt sincs még sehol... :(
mellesleg és a Mai HIme köv. rész akkor hová megy? :D -
nekem van 1 alig működő 40GB-os Maxtor winyóm, amin jelenleg is van 6 giga szabad hely. 1 héten belül pedig szabaul legalább 15 GB-t... :)
de valszeg én is veszek előbb vagy utóbb 1 nagyobb winyót. de akkor 1 120-asnál lejebb nem adom. annál nagyobb meg szerintem nem kell, mert akkor meg a DVD írást nem fogom bírni... :/
kompromisszum, kompromisszum hátán. utálom. -
Mer ki kéne írogatni a dolgokat!
Én is csak azért nem írom ki, mert nem addig nem akarok kiírni semmit amíg meg nincs az összes része. Meg most azért mert nincs dvd--m, ráaádsul még rws dvdre kiírtam filmeket, de egy törléssel tönkretettem, salz most azok a filmek is virítanak a winyón, darab helyem nincs. Az még gond hogy Bleach 10ik részét hová teszem.....csak jönne már! -
nálam van egy 40 G-s aztán kaptam egy 20 G-set és vettem nyáron egy 180G-set... és tele van.. van összesen 20 Giga szabad helyem 6 partícióra... -
jaaaa
én meg már a fegyverre asszociáltam! :D
ma nagyon nem vagyok önmagam...
mellesleg a sorozat tényleg nagyon megéri a helyez és a fáradtságot. sok-sok izgalmas percet okozott nekem. már csak azért is mert nem lineáris 1-2 helyen, ami teljesen feldobja a sorozatot. a nagyon sok váratlan fordulattal pedig megcsavar mindent, és amikor azt hiszed érted már, h miről van szó, na akkor adnak még 1 lapáttal. teli találat a sorozat :D -
Sajna mostani 40 gigás winyóm annyira fullra van hogy hosszabb sorozatokra már nem marad helyem. De jövöre tervezem a nagyobb winchester beszerzését, olyan 120-200 gigásat, akkor már elférek ;) -
hm?
ezt a célzást nem értem... kicsit lassú vok máma... :D -
tudtommal a Pat Laborban nem volt Godzillaszerű szörny.. ott mindig csak gépek és emberek voltak.. és a gépek általában dolgozó egységek voltak... -
Na jöjjön csak a nagy winchester!!!!! -
Fullmetal Alchemist teljesen 1befüggő történettel rendelkező hosszú anime. 51 részes. Szerintem kegyetlen jó. Ami már abból is látszik, hogy 3 nap alatt végeztem vele. :)
Nagy hiba lenne kihagyni, kötelező darab, véleményem szerint. -
Gábor #3571 Mind a négyet láttam a filmek közül. Az utolsóabn vmi genetikailag módosított godzilla-szerű lényre másztak rá, ha jól emléxem. Az még egészen tetszett, meg előtt a harmadik a hatalomra törő ex-katonával. -
Attól függ melyiket láttad??? Az első film ami a Labor összeszerelő üzem körül bonyolódó kis krimi volt szerintem nagyon jó kis sorozat volt az OVA 2 egy idióta hülyeség viszont... -
Gábor #3569 Nem láttam az említetteket.
A fullmetal 51 részen keresztül egy átfogó összeesküvésről szól, illetve egy testvérpár küzdelméről, hogy visszakapják régi önmagukat. A karakterek nagyon jók, a sztori rendkívül izgalmas, mindenképpen érdemes megnézni. -
Gábor #3568 Patlabor kissé csalódás volt. Habár a legutolsó már tetszett. -
Most megnéztem a Final Fantasy-Legend of the Crystals 4 részét.
Egész jó történet, bár néhol elég idétlen. Mint pl mikor a kiscsaj magához veszi a kristályt és elkezd világítani. Szerintem vehették volna sokkal komolyabbra. Bevallom többet vártam tőle, de azért jó, meg lehet nézni.
A 3. rész nálatok is hibás volt? Nálam a kép alatt, az 1. rész hangja, szövege futott, szal azt inkább hang nélkül néztem meg.... -
Ha a Video Girl Ai-t már láttad és tetszett, akkor az Oh! My Goddess OVA-t és a hozzá tartozó Movie-t ajánom. Főleg a Movie-t. Az OVA is csak 5 rész, ki lehet bírni.
A Fullmetal Alchemist miről szól, milyen a történet, nagyon epizódikus, vagy összefüggő? -
Macross Plus OVa ha még nem láttad volna.. érdekes és szerintem nagyon jó.. meg ott van Record of Lodoss war ova... ez is aranyos bár ez is 6 vagy 7 rész talán?? már nem emlékszem.. vagy pedig Patlabor Movie ha még nem láttad csak tudom, hogy szereted a mechákat:) -
Gábor #3564 Király. Köszi a válaszokat!
Amúgy most fejeztem be a Fullmetal Alchemistet, nagyon tetszett!
Most nem feltétlenül vágnék bele egy újabb sorozatba, így ajánlanátok egy-két jobb ovat? A kenshint már láttam ;) -
chelloval most már 80k-tól egészen 160k-ig lehet szedni népszerűbb sorozatot... :) -
Én Bitcometet használok és az a.skywater.org-ról szedem az animeket ott releaser csoportok szerint vannak rendezve. Szinte mindig ott van a legfrissebb.. Más dolgok letöltése meg különböző oldalakról.. Vagy a www.suprnova.org -ról vagy van magyar torrent oldal is a bithumen.tx.hu de itt nincs anime.. Általában az, hogy milyen sebességgel jön az seederktől függ, hogy milyen sávszélen vannak és a leecherektől, hogy mennyire szívják gyorsan az adatot és mennyire gyorsan töltenek vissza. Nekem pl. a bleach 1-5-ig jött végig 30-40 K-val.. Minnél frissebb valami annál gyorsabban jön mert annál több a seeder és a leecher... Aztán maga letöltés úgy működik, hogy letöltöd a torrent file-t két kattintás rajta megnyitja a bitcometet és az megkérdi, hogy hova akarod tenni.. -
Gábor #3561 Srácok! Milyen torrent klienst használtok? Anime letöltéshez melyik oldalról kerestek? Esetleg van vmi gyorstalpaló leírás róla vhol? Ja, és van köztetek chellos? Milyen sebességgel tölt népszerbűbb sorozatoknál? -
jah, az se lenne utolsó dolog, ha valamikor a közeljövőben kijönne :) -
naná :)
Mondjuk most még a bleach filmre leszek kíváncsi hogy lesz-e egyáltalán. -
de nagyon messze van az a dátum...
bazzeg. én már az első cames előzetesek óta feszülten várom a filmet. nem is tudom, h bírtam eddig is ki...
-
szivesen
FF7 a film, 2005 eleje -
hááát nemtom...
én DVD RIPP előtt bizotsan nem fogom letölteni.
tehát GITS2 minőségnél lejebb nem adom :) -
Gábor #3555 Engem nem érdekel honnan rippelik, csak legyen már belőle egy nézhető változat! -
Szerintem nemsokára megjelenik,mivel a PSP már megjelent, és korábban azt olvastam hogy arra fog először megjelenni, csakazért hogy megmutassák a filmlejátszási képességeit a masinának -
én ezt várom a legjobban. már csak azért is, mert mostanában kell megjönnie az FF7-emnek! :)
nem hiszed el mennyire várom már... -
Gábor #3552 Ha hiszed, ha nem, nincs hangja, csak mplayer classic-kal. A videolan néma. Egybéként gondolhatod, h a legutolsó gordiant töltöttem le :/ -
Most volt időm megnézni azt Advent Children Trailereit... Hát basszemg csak jönne már..... -
ehh, én valami teljesen más oldalt gondoltam hivatalosnak... ez sokkal jobb amit te mutattál. thx :) -
A hivatalos honlapján találtam egy ilyen menüt, jelenleg inaktív de sztem nem véletlenül került oda
hivatalos bleach honlap -
Sajnos a nagy forgalom miatt (napi 1tb) kenytelen vagyok lekorlatozni a szalak szamat (200kbyte/s)x2 rol (200kbyte/s)x1 re mert nem birja el a hardware.
Havonta 20000 kulonbozo ipcimrol szedtek ez megterheli a gepet es elfogyasztja 100%-san a 100mbitet is. A legnagyobb problema az, hogy a savszelesseg duplazasa lehetne csak megoldas es jobb proci/tobb mem stb.
Sajnos erre nincs keretem mivel nemvagyok milliomos, szamomra ez 1 igenigendraga hobbi. Fizetosse tenni pedig sose fogom a servert, mert ellenkezik az elveimmel, ha nemfogom tudni tovabb fenntartani akkor inkabb abbahagyom az egeszet. A masik, hogy miota a tamogatasotokat kertem osszesen 1 kuldott tamogatast a tobb ezer emberbol. En megertem, hogy karacsony nem epp a legmefelelobb idoszak, de probaljatok belegondolni a helyzetembe. Ha nemfogok surgosen fejleszteni a hwen akkor a megnovekedett terheles hatasara nemtudom meddig fogja meg birni.
Tamogatni meg mindig igy tudtok:
támogass!
Ha vmi kerdesetek lenne az emailcimemen elerhettek: [email protected] -
nekem nem jon be ez az oldal se:(
mi van rajta?