72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#3608 -
Gábor #3607 Folytatás úgy emlékszem. Majd, ha teljes lesz a sorozat, leszedem. -
#3606 Lehet elkezdem leszedni Gundam Seed Destiny-t... (bár most gilmore Girls-t töltök kedvesemnek..) Kíváncsai vagyok az milyen.. elvileg alternatív universe a Seed-hez vagy folytatás nem tudom már... -
Gábor #3605 Az új Advent Children trailer NAGYON DURVA! Mikor jön már??? -
#3604 oké ;) -
#3603 Last Exile
Lavie Head = Ravie Heedo (vagy mi)
Al = Aru
Tenchi GXP
Ryoko = Ryookyo
Wahsu = Washyu
szal vannak aranyos félreírások... de a Tenchiben az volt a durva, h volt olyan, 1 részen belül volt 1 szereplőnek 3 neve... :P -
Gábor #3602 Ha megtaláltad kérlek szóljál, engem is érdekel az a sorozat! -
#3601 Gundam Seednél ahol sok a rövidítés eg a frakció ott pl 3 fordítótól néztem végig.. Idegesítő volt... A rövidítések máshpgy voltak fordítva, sőt volt hogy a mellékszereplőnek más volt a neve és a csoportnak is ahova tartozott ezért volt hogy néha azt sm tudtamkiről beszltek:( -
#3600 Nekem ilyen fordításos problémák a bleachnél volt, de az sem komoly. Annyi hogy eleinte Anime Keepes fordításoknál az egyes dolgok (Death God, Soul Slayer) de amúgy pl a Mai HiMEnél nem voltak ilyen gondjaim, szal ez inkább az animetől függ. Monsjuk ha a nevek vannak átírva az már komoly probléma... -
#3599 az csak DVD ripp.
de érdemes is azt tölteni, mert ennek a legjobb a képminősége...
pl. engem ami nagyon felhúzott, az a Last Exile fordítók között fellépett különbség volt. a nevek teljesen szarok voltak a nem ogm-es részeknél.... :(
meg a vicc, hogy Naruto-nál is már a 4. csoport féle animét nézem :D -
Cat #3598 ok, elkezdtem a dvdt, az a legkövérebb -
#3597 A kepp anbu aone az a releaser csoport rövidítése. Akik fordítják van ami egyik van ami a másikban jó. PL szerintem a Lunar Bleach fordítások a legjobbak. Szóval ők a Fansubber csoportok.:) aone azaz anime one meg ilyenek:) kiválasztassz egyet és aztkezded elnézni és akkor az egész sorozatban egységesek lesznek a nevek és a megnevezések... -
Cat #3596 ezt a fullmetal alchemistet elkezdeném tölteni, de fogalmam sincs mit szedjek. Mik ezek a spoon, keep anbu meg hasonló kiegészítések a nevekben? (általánosan nemértem minek kell egy sorozatnak 2-3 példányban fennlennie) -
#3595 Final Fantasy Unlimited (amit én épp most vadászok, mert nincs fent USTEAM-en ), Vision of Escaflowne, Ninja Scroll TV, Naruto (ezt is addig fogom emlegetni, amíg valaki neki nem áll ) és, Sorcerer Hunters (ezt én sem láttam, de állítólag jó). -
#3594 és szerinted 30GB elég 1 hónapban 1,5MBit-es vonallal?! :) -
Cat #3593 vaz, pedig most emelték duplájára :) -
Gábor #3592 Néznék vmi jó fantasy sorozatot! Láttam már a Last Exilet, Berserket, Kenshint (habár annyira az nem az) és most a Fullmetal Alchemistet. Egyéb érdemlegesről tudtok? -
Gábor #3591 UPCnél nincs karácsony? Majdnem elértem a limitet, jó lenne még egy kis extra :) -
Prof William #3590 A Batlle Royal film alapjául szolgáló mangát ismeritek? Olvastam az első hat elyezetet és hát... a film aranyos pokenomoskodós délutáni babazsúrnak tűnik melette.
Gyönyörúen részletesen van megrazolva, ami egyrészt jó mert jól néznek ki a krakterek, másrészt rossz mert egy közvetlen közellről sörétessel elkövetett fejbelövős arcletépés is hasomlóan részletes. (Ráadásul a fickó túléli. Egy kicsit.)
Minimális Spoiler.
Az a gáz hogy van egy kettő diák akiről sejthetjük hogy a túlélők közé kerül, de + van még egy-kettő akiket jól megismertet velünk+rokonszevesek lesznek, szívhezszóló sztori,+ főhősenk tűnnek, aztán BUUUM kinyirják őket.
Hát így van ez. Ezután a jelenet után kissé depis lettem.
Amúgy viszont nagyon jó. Ajánlani tudom mindenkinek. -
#3589 Most néztem én is, már éppen ideje volt! -
#3588 20 perce jött ki Bleach 10. rész.:)
itt megtalálható.
És leszedhető az első 10 rész egyben innen. Jó töltögetést.:) Ja ezek torrentek... -
#3587 értettem így is ^_^
hasononlót sajna nem tudok, mert szerintem ez elég egyedi. igazából nagyon be se lehet hatoárolni, azon kívül, h Fantasy / Dráma / Vígjáték. tehát olyan specifikus jellemzője nincs is... (pl. mecha, szamurájos, etc.) ez olyan varázslós! :D
mondjuk talán a Naruto kicsit hasonlít rá, mert ebben is sok technika meg izé van.
egyébként épp most nézem újra a Kenshint! :D -
Gábor #3586 Tudsz a hagaren no renkihez hasonló sorozatot? (Najó: fullmetal alchemisthez ?:)) -
Gábor #3585 Akkor tisztázzuk: mit láttál? Patlaborból van 4 film, hogy ova vagy movie ne kérdezd, nem emlékszem. -
#3584 jójó, manga rulez, de nem akarom előre lelőni a meglepetéseket.....
szal inkább várok amíg az időmből telik.... -
#3583 az orvosság erre a manga...
szerintem megéri olvasni. minden kedden jön az új rész hozzá. és ehhez tényleg jön. mert nem a szar lunar fordítja...
komolyan mondom, nemtom mit csinálnak ezek, de már összekaphatnák magukat...
a másik dolog pedig az, h GITS 2nd GIG fordítását is 1 srác csinálja. nem csoda, h karácsonyra várható a köv. 2 rész... :/ -
#3582 Áhh ne is mond, holnap v. holnapután az is jön, azért nem parázok annyira amiatt, mert osztfő kiküldi fateromnak a jegyeimet szerintem nem lesz tőle elragadtatva, kis eltiltásra sor kerülhet, és így kimarad sokminden, élhetek Slayersen D:
Bleach mér nagyon jöhetne tiltás előtt, mert kibaszottul kíváncsi vok rá! -
#3581 már a 11. raw is fent van neten... de a 10. subbolt sincs még sehol... :(
mellesleg és a Mai HIme köv. rész akkor hová megy? :D -
#3580 nekem van 1 alig működő 40GB-os Maxtor winyóm, amin jelenleg is van 6 giga szabad hely. 1 héten belül pedig szabaul legalább 15 GB-t... :)
de valszeg én is veszek előbb vagy utóbb 1 nagyobb winyót. de akkor 1 120-asnál lejebb nem adom. annál nagyobb meg szerintem nem kell, mert akkor meg a DVD írást nem fogom bírni... :/
kompromisszum, kompromisszum hátán. utálom. -
#3579 Mer ki kéne írogatni a dolgokat!
Én is csak azért nem írom ki, mert nem addig nem akarok kiírni semmit amíg meg nincs az összes része. Meg most azért mert nincs dvd--m, ráaádsul még rws dvdre kiírtam filmeket, de egy törléssel tönkretettem, salz most azok a filmek is virítanak a winyón, darab helyem nincs. Az még gond hogy Bleach 10ik részét hová teszem.....csak jönne már! -
#3578 nálam van egy 40 G-s aztán kaptam egy 20 G-set és vettem nyáron egy 180G-set... és tele van.. van összesen 20 Giga szabad helyem 6 partícióra... -
#3577 jaaaa
én meg már a fegyverre asszociáltam! :D
ma nagyon nem vagyok önmagam...
mellesleg a sorozat tényleg nagyon megéri a helyez és a fáradtságot. sok-sok izgalmas percet okozott nekem. már csak azért is mert nem lineáris 1-2 helyen, ami teljesen feldobja a sorozatot. a nagyon sok váratlan fordulattal pedig megcsavar mindent, és amikor azt hiszed érted már, h miről van szó, na akkor adnak még 1 lapáttal. teli találat a sorozat :D -
#3576 Sajna mostani 40 gigás winyóm annyira fullra van hogy hosszabb sorozatokra már nem marad helyem. De jövöre tervezem a nagyobb winchester beszerzését, olyan 120-200 gigásat, akkor már elférek ;) -
#3575 hm?
ezt a célzást nem értem... kicsit lassú vok máma... :D -
#3574 tudtommal a Pat Laborban nem volt Godzillaszerű szörny.. ott mindig csak gépek és emberek voltak.. és a gépek általában dolgozó egységek voltak... -
#3573 Na jöjjön csak a nagy winchester!!!!! -
#3572 Fullmetal Alchemist teljesen 1befüggő történettel rendelkező hosszú anime. 51 részes. Szerintem kegyetlen jó. Ami már abból is látszik, hogy 3 nap alatt végeztem vele. :)
Nagy hiba lenne kihagyni, kötelező darab, véleményem szerint. -
Gábor #3571 Mind a négyet láttam a filmek közül. Az utolsóabn vmi genetikailag módosított godzilla-szerű lényre másztak rá, ha jól emléxem. Az még egészen tetszett, meg előtt a harmadik a hatalomra törő ex-katonával. -
#3570 Attól függ melyiket láttad??? Az első film ami a Labor összeszerelő üzem körül bonyolódó kis krimi volt szerintem nagyon jó kis sorozat volt az OVA 2 egy idióta hülyeség viszont... -
Gábor #3569 Nem láttam az említetteket.
A fullmetal 51 részen keresztül egy átfogó összeesküvésről szól, illetve egy testvérpár küzdelméről, hogy visszakapják régi önmagukat. A karakterek nagyon jók, a sztori rendkívül izgalmas, mindenképpen érdemes megnézni.