72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Cat #3626
    azok a japán vállalatvezetők, akiket ide helyeznek simán kifizetik
    csak a legmagasabb szinteken lévőket mozgatják, ja, és vannak még a diplomaták, azok szintén
    ne felejtsétek el, hogy ők a japán fizetést kapják, és ezt forintban költik el (japán a világ legdrágább országainak egyike)
  • CSOCSO
    nem nromalisak ezek.. szerintem a legzsirabb sulikba sincs ennyi a tanitas... nemhogy csak azert mer ez japan... IBS suliba majdnem ennyi volt.. aszem 700 ezer.. nade ott azer olyanokat nevelnek akik ennyit is fognak havonta keresni...
  • Ottto
    1 millió évente? Normálisak ezek? Sose bírtam elképzelni, mi a francért kérnek ennyi pénzt az oktatásért???
    Amúgy sztem nem hiszem hogy nagyon népszerű lesz, senkinek nincs ennyi pénze, ráadásul most emelik az árakat is...
  • Seth
    inkább kimegyek Japánba a negyedéért
  • CSOCSO
    pppfff... 1 millio.. ezek allatok...
  • Cat #3621
    Japán iskola nyílik jövőre a XII. kerületben
  • Ottto
    Nem túl nagy. nincs egy nagy grafikai igénye. És igen, ingyenes de részletek a topikban
    Ja és siess, szorít az idő ;)
  • Sadun Tryst
    hm. a játék letöltése is ingyenes? mert akkor lehet beszerzem...
    meg mellesleg milyen gép kell neki?
  • Ottto
    Nemtom már, mikor az anime kalendáriumhoz kerestem képeket, akkor találtam ilyenekre amit lementettem, sry
  • Ottto
    Nemnem, tévedsz már az anarchy online is ingyé van. Legalábbis 1 évig ;)
  • magus
    ezeket honnan szedted?
  • Sadun Tryst
    csak ez ingyé van :P
    de majd mikor kijön a Guild Wars, valszeg azzel fogom nyomni (ott csak a játékot kell megvenni, és nincs havidíj)

ja meg, sztem elég jó lehet a Ragnarok - The Animation is. nem tud vki valamit róla?
  • Ottto
    Ragnarok már van? Ehh...inkább anarchy online, de azért
  • Sadun Tryst
    én most Kenshinnel és Ragnarokkal elvok (játékkal).
    2005 elejéig csak kibírom valahogy. ha már eddig kibírtam... :)
  • Gábor
    Újrakezdtem a Last Exilet. Olyan FF hangulata van.....bárcsak jönne már az Advent Children!
  • CSOCSO
    :))
    ma animezni fogok... ezer eve nem lattam a vampire huntert.. meg a ninja scroll-t
    de azert jo lenne nezni valami fasza sorozatot felirattal...

hack sign probaltam felirat nelkul.. de soxor van 1 esetleg ket szo esetleg ragzas vagy valami amit nem ertek
  • Ottto

Kellemes ünnepeket ;)))
  • Sadun Tryst
    Happy Christmas! ;)
  • CSOCSO
  • Gábor
    Folytatás úgy emlékszem. Majd, ha teljes lesz a sorozat, leszedem.
  • Bucser
    Lehet elkezdem leszedni Gundam Seed Destiny-t... (bár most gilmore Girls-t töltök kedvesemnek..) Kíváncsai vagyok az milyen.. elvileg alternatív universe a Seed-hez vagy folytatás nem tudom már...
  • Gábor
    Az új Advent Children trailer NAGYON DURVA! Mikor jön már???
  • Sadun Tryst
    oké ;)
  • Sadun Tryst
    Last Exile

Lavie Head = Ravie Heedo (vagy mi)
    Al = Aru

Tenchi GXP

Ryoko = Ryookyo
    Wahsu = Washyu

szal vannak aranyos félreírások... de a Tenchiben az volt a durva, h volt olyan, 1 részen belül volt 1 szereplőnek 3 neve... :P
  • Gábor
    Ha megtaláltad kérlek szóljál, engem is érdekel az a sorozat!
  • Bucser
    Gundam Seednél ahol sok a rövidítés eg a frakció ott pl 3 fordítótól néztem végig.. Idegesítő volt... A rövidítések máshpgy voltak fordítva, sőt volt hogy a mellékszereplőnek más volt a neve és a csoportnak is ahova tartozott ezért volt hogy néha azt sm tudtamkiről beszltek:(
  • Ottto
    Nekem ilyen fordításos problémák a bleachnél volt, de az sem komoly. Annyi hogy eleinte Anime Keepes fordításoknál az egyes dolgok (Death God, Soul Slayer) de amúgy pl a Mai HiMEnél nem voltak ilyen gondjaim, szal ez inkább az animetől függ. Monsjuk ha a nevek vannak átírva az már komoly probléma...
  • Sadun Tryst
    az csak DVD ripp.
    de érdemes is azt tölteni, mert ennek a legjobb a képminősége...

pl. engem ami nagyon felhúzott, az a Last Exile fordítók között fellépett különbség volt. a nevek teljesen szarok voltak a nem ogm-es részeknél.... :(
    meg a vicc, hogy Naruto-nál is már a 4. csoport féle animét nézem :D
  • Cat #3598
    ok, elkezdtem a dvdt, az a legkövérebb
  • Bucser
    A kepp anbu aone az a releaser csoport rövidítése. Akik fordítják van ami egyik van ami a másikban jó. PL szerintem a Lunar Bleach fordítások a legjobbak. Szóval ők a Fansubber csoportok.:) aone azaz anime one meg ilyenek:) kiválasztassz egyet és aztkezded elnézni és akkor az egész sorozatban egységesek lesznek a nevek és a megnevezések...
  • Cat #3596
    ezt a fullmetal alchemistet elkezdeném tölteni, de fogalmam sincs mit szedjek. Mik ezek a spoon, keep anbu meg hasonló kiegészítések a nevekben? (általánosan nemértem minek kell egy sorozatnak 2-3 példányban fennlennie)
  • Sadun Tryst
    Final Fantasy Unlimited (amit én épp most vadászok, mert nincs fent USTEAM-en ), Vision of Escaflowne, Ninja Scroll TV, Naruto (ezt is addig fogom emlegetni, amíg valaki neki nem áll ) és, Sorcerer Hunters (ezt én sem láttam, de állítólag jó).
  • Sadun Tryst
    és szerinted 30GB elég 1 hónapban 1,5MBit-es vonallal?! :)
  • Cat #3593
    vaz, pedig most emelték duplájára :)
  • Gábor
    Néznék vmi jó fantasy sorozatot! Láttam már a Last Exilet, Berserket, Kenshint (habár annyira az nem az) és most a Fullmetal Alchemistet. Egyéb érdemlegesről tudtok?
  • Gábor
    UPCnél nincs karácsony? Majdnem elértem a limitet, jó lenne még egy kis extra :)
  • Prof William
    A Batlle Royal film alapjául szolgáló mangát ismeritek? Olvastam az első hat elyezetet és hát... a film aranyos pokenomoskodós délutáni babazsúrnak tűnik melette.
    Gyönyörúen részletesen van megrazolva, ami egyrészt jó mert jól néznek ki a krakterek, másrészt rossz mert egy közvetlen közellről sörétessel elkövetett fejbelövős arcletépés is hasomlóan részletes. (Ráadásul a fickó túléli. Egy kicsit.)

Minimális Spoiler.

Az a gáz hogy van egy kettő diák akiről sejthetjük hogy a túlélők közé kerül, de + van még egy-kettő akiket jól megismertet velünk+rokonszevesek lesznek, szívhezszóló sztori,+ főhősenk tűnnek, aztán BUUUM kinyirják őket.

Hát így van ez. Ezután a jelenet után kissé depis lettem.

Amúgy viszont nagyon jó. Ajánlani tudom mindenkinek.
  • Ottto
    Most néztem én is, már éppen ideje volt!
  • Bucser
    20 perce jött ki Bleach 10. rész.:)

itt megtalálható.

És leszedhető az első 10 rész egyben innen. Jó töltögetést.:) Ja ezek torrentek...
  • Sadun Tryst
    értettem így is ^_^
    hasononlót sajna nem tudok, mert szerintem ez elég egyedi. igazából nagyon be se lehet hatoárolni, azon kívül, h Fantasy / Dráma / Vígjáték. tehát olyan specifikus jellemzője nincs is... (pl. mecha, szamurájos, etc.) ez olyan varázslós! :D
    mondjuk talán a Naruto kicsit hasonlít rá, mert ebben is sok technika meg izé van.

egyébként épp most nézem újra a Kenshint! :D