72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
"Úgy álltam neki mint egy filmnek, de olyan nyomkat hagyott bennem mint egy Anime... " Ez mit jelent szerinted?:) szerintem Egy film ami anime nyomokat hagyott bennem és erősen emlékeztetett animekre:) Egyébként hogy tetszett??? -
Gábor #3665 Anime topikban? ;)
Viszont kívánom! -
Ki mondta, hogy anime????
Egyébként Boldog Karácsonyt -
Gábor #3663 Nem is anime :/ -
Gábor #3662 Neked is.
-
Boldog karácsonyt mindenkinek! ^_^ -
jajaja :) Elkezdtem nézni a Saber MArionette J-t aki jót akar nevetni az nézze meg... én már a 3 részen nevetem magam könnyesre:) Eszméletlenek a szituk:) -
nem alakítunk 1 subber csapatot vazze! :D
még mi is gyorsabbak lennénk!
team name: SG-Szubz. Anime Rulz!
természetesen tudom, h japán tudás hinyában és egyéb rengeteg felesleges idő hiányában ez lehetetlen. de azért nem lenne rossz...
-
Bleachnel kijött a spanyol 12. rész.. mit tökölnek ott alunarnal mán... Bakker... -
Nahát, máris?
Basszus, Mai HiME 2x kijön mire a Bleach 1x. Lunarnál pöröghetnének!
Na szedem! -
my hime 12 relased.
Static-Subs -
NA elkezdtem leszedni a SAber Marionette J-t:) eddig 12 rész jött le az első nagyon édes volt szal megyek rá a többire is:) -
DirectManga
Aki szserti mangákat, az nagyon gyorsan tegy be ezt a lapot a kedvemcek közé! Iszonyatosan sok manga található itt meg, és az újak is nagyon gyorsan felkerülnek.
Csak ajánaélni tudom. Nálam most ez a sláger. ^_^ -
Usteamen nincs fennt viszont torrentben vagy DC-n meg lehet találni...
Erre keress rá: Casshern.2004.DVDRip.DivX-UNKNOWN_CD1.avi
Casshern.2004.DVDRip.DivX-UNKNOWN_CD2.avi -
Gábor #3652 Fenn van az usteamen? Mert így, hogy casshern nem találom. -
ha van olyan jó mint a Rah, akkor fent van a listán :) -
A baj az, hogyha sokmindent csinálnak akkor sokminden lelassul...:(
Egyébkénr megnéztem ma a Casshern-t!!! ÜberBrutális az egész... Úgy álltam neki mint egy filmnek, de olyan nyomkat hagyott bennem mint egy Anime... És nem a látványvilág mega CG fogott meg (mert az szerintem erősen középszerű) Hanem a történet ahogy szépen örbe megy és le van zárva.... KB olyanvége van mint a RahXephonnak meglepetésben csak másról szól.... -
jah. :)
bár a legdurvább gyorsaság a Narutonál van. szerda este vetítik, így már aznap este lehet a RAW verziót tölteni, csütörtök délelőtt pedig már subbosat :) -
Tudom. Bleach holnap jön (ha minden igaz), persze ha ezen a héten is rátesznek 1 nap késést akkor majd holnapután. Még jó hogy a Mai HiMEnál nincs ilyen probléma :) -
pl. bleachet is ők csinálják (lunar). és mégse látom a 11. subbolt rész még... :) -
Hát ha másra nagyobb a "kereslet" valszeg arra nagyobb erővel állnak majd rá, vagy lehet saját ízlések szerint subbolnak. Akárhogyis, egyszer, valamikor, még elkezdhetik... -
bazze! nem hiszem el ezt a sok fansub csapatot!
van a sunabozu anime, ami eddig 3 részig van subbolva. én személy szerint tök jókat röhögtem az echis poénjain, meg minden hülyeségén.
azt hittem feladták a reményt a sorozattal, mert senki sem nézi. félig igaz. senki sem subbolja, csak a RAW verziók jönnek folyamatosan. jelenleg a 12. résznél vannk... :( -
nekem is nagyon bejött, de az a sok 3d az elején nekem nagyon gagyi volt. viszont a hagyományos megrajzolás része mesteri volt. dita rulz!
-
Szerintem a 3d ami a vandreadban volt nem olyan gáz egyrészt (sorozatokhoz viszonyítva) másrészt meg hogy alapból olyan humorosra szánták az gészet:) Nekem nagyon bejött a vandread lelkivilága és szerepőformálásai:D -
nekem vandread óta nem bántja a szemem a 3d :) -
jaja, koszi, mar le is szedtem.
hat, eleg erdekes ez a 3d. a sima rajzoltnak van egy varazsa,, ennek nem tudom lesz e... -
minden igaz :) -
usteam-en fent van ha minden igaz :) -
ez erdekelne. honnan szerezted meg? (gondolom magyar felirat nincs csak angol) -
subbal jobb lett volna... :D -
Appleseed (2004) nagyon tetszett. Végre egy anime, amit / véleményem szerint / nem ront el a 3D. Persze nem tökéletes, de ha még nem láttátok mindenképpen csak ajánlani tudom ! -
Báááááááááázzzzzzzzzz a Bleach 11 részéből hamarabb megvan a rip spanyolul mint angolul.. behalok... Már le is szedtem 2 napja csak nem volt erőm megnézni.. Erre most megnézem és spanyolul vakerálnak benne... Gááááááááázzzzzzzzz -
mondjuk az biztos, h 1 kicsit kiforratlan volt, de az biztos, h az alap5let és világ kiválóan megvolt komponálva. -
Gábor #3633 Egyetértek. -
Nekem abszolút nem jöttbe ugyanis pont a vámpír Slayerről nem derül ki semmi:( -
szvsz 1 szar sztori hazavágja a fasza zenét és grafot...
pl. Vampire Hunter D (a legelső) a hihetetlen rondasága ellenére is nagyon bejött a fasza világ miatt. -
Vamipre Hunter D
aahh.. jo reg lattam:) coolos volt a film..
nekem meg mindig almom megcsinalni egy zsir cyber punk anime a jovobeli budapesten:) heheheh
nah mindegy.. ne almodozzunk...
3 dologra gyurnek ra..
elso a latvany
masodik a zene
ezekbol tokeleteset szeretnek... es ezt a kettot osszehozni...
pl meg mindig a metal gear solid jatek nalam a topp ebbol akettobol. nagyon jol osszehoztak a dolgokat a zenevel es ettol lett 10 pont es verhetetlen az egesz.. es ezekutan a jo sztori es a tobbi -
Nagyon tetszik benne hogy tisztára a játékból csináltak sorozatot, oylan dolgokta is figyeltek hogy pl a játékban a whisper nevü szörnyet nem lehet fizikálisan sebezni csak a mágia hat és a rajzfilmben is így volt, meg a skillek is benne vannak meg minden! -
Most nézem a Ragnarok animatedet a 18. résznél vok. Szvsz nagyon jó, főleg hogy már 1hónapja kb tolom a Ragnarok játékot és erre most akadtam rá , így még kircsibb :) -
ezzel az iskolával nem a mi rétegünk célozták meg szerintem. ha már az épületet 70 millióért újítják fel. mondjuk nem mondom, h nem mennék el szívesen tanulni oda, de hát sokra azzal a végzetséggel nem nagyon mennék a világban. inkább 1 jó szakma, és mellé a japán nyelv...