72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    "Úgy álltam neki mint egy filmnek, de olyan nyomkat hagyott bennem mint egy Anime... " Ez mit jelent szerinted?:) szerintem Egy film ami anime nyomokat hagyott bennem és erősen emlékeztetett animekre:) Egyébként hogy tetszett???
  • Gábor
    Anime topikban? ;)
    Viszont kívánom!
  • Bucser
    Ki mondta, hogy anime????

Egyébként Boldog Karácsonyt
  • Gábor
    Nem is anime :/
  • Gábor
    Neked is.
  • Sadun Tryst
    Boldog karácsonyt mindenkinek! ^_^
  • Bucser
    jajaja :) Elkezdtem nézni a Saber MArionette J-t aki jót akar nevetni az nézze meg... én már a 3 részen nevetem magam könnyesre:) Eszméletlenek a szituk:)
  • Sadun Tryst
    nem alakítunk 1 subber csapatot vazze! :D
    még mi is gyorsabbak lennénk!
    team name: SG-Szubz. Anime Rulz!

természetesen tudom, h japán tudás hinyában és egyéb rengeteg felesleges idő hiányában ez lehetetlen. de azért nem lenne rossz...
  • Bucser
    Bleachnel kijött a spanyol 12. rész.. mit tökölnek ott alunarnal mán... Bakker...
  • Ottto
    Nahát, máris?
    Basszus, Mai HiME 2x kijön mire a Bleach 1x. Lunarnál pöröghetnének!
    Na szedem!
  • Sadun Tryst
    my hime 12 relased.
    Static-Subs
  • Bucser
    NA elkezdtem leszedni a SAber Marionette J-t:) eddig 12 rész jött le az első nagyon édes volt szal megyek rá a többire is:)
  • Sadun Tryst
    DirectManga
    Aki szserti mangákat, az nagyon gyorsan tegy be ezt a lapot a kedvemcek közé! Iszonyatosan sok manga található itt meg, és az újak is nagyon gyorsan felkerülnek.
    Csak ajánaélni tudom. Nálam most ez a sláger. ^_^
  • Bucser
    Usteamen nincs fennt viszont torrentben vagy DC-n meg lehet találni...

Erre keress rá: Casshern.2004.DVDRip.DivX-UNKNOWN_CD1.avi
    Casshern.2004.DVDRip.DivX-UNKNOWN_CD2.avi
  • Gábor
    Fenn van az usteamen? Mert így, hogy casshern nem találom.
  • Sadun Tryst
    ha van olyan jó mint a Rah, akkor fent van a listán :)
  • Bucser
    A baj az, hogyha sokmindent csinálnak akkor sokminden lelassul...:(
    Egyébkénr megnéztem ma a Casshern-t!!! ÜberBrutális az egész... Úgy álltam neki mint egy filmnek, de olyan nyomkat hagyott bennem mint egy Anime... És nem a látványvilág mega CG fogott meg (mert az szerintem erősen középszerű) Hanem a történet ahogy szépen örbe megy és le van zárva.... KB olyanvége van mint a RahXephonnak meglepetésben csak másról szól....
  • Sadun Tryst
    jah. :)
    bár a legdurvább gyorsaság a Narutonál van. szerda este vetítik, így már aznap este lehet a RAW verziót tölteni, csütörtök délelőtt pedig már subbosat :)
  • Ottto
    Tudom. Bleach holnap jön (ha minden igaz), persze ha ezen a héten is rátesznek 1 nap késést akkor majd holnapután. Még jó hogy a Mai HiMEnál nincs ilyen probléma :)
  • Sadun Tryst
    pl. bleachet is ők csinálják (lunar). és mégse látom a 11. subbolt rész még... :)
  • Ottto
    Hát ha másra nagyobb a "kereslet" valszeg arra nagyobb erővel állnak majd rá, vagy lehet saját ízlések szerint subbolnak. Akárhogyis, egyszer, valamikor, még elkezdhetik...
  • Sadun Tryst
    bazze! nem hiszem el ezt a sok fansub csapatot!
    van a sunabozu anime, ami eddig 3 részig van subbolva. én személy szerint tök jókat röhögtem az echis poénjain, meg minden hülyeségén.
    azt hittem feladták a reményt a sorozattal, mert senki sem nézi. félig igaz. senki sem subbolja, csak a RAW verziók jönnek folyamatosan. jelenleg a 12. résznél vannk... :(
  • Sadun Tryst
    nekem is nagyon bejött, de az a sok 3d az elején nekem nagyon gagyi volt. viszont a hagyományos megrajzolás része mesteri volt. dita rulz!
  • Bucser
    Szerintem a 3d ami a vandreadban volt nem olyan gáz egyrészt (sorozatokhoz viszonyítva) másrészt meg hogy alapból olyan humorosra szánták az gészet:) Nekem nagyon bejött a vandread lelkivilága és szerepőformálásai:D
  • Sadun Tryst
    nekem vandread óta nem bántja a szemem a 3d :)
  • magus
    jaja, koszi, mar le is szedtem.

hat, eleg erdekes ez a 3d. a sima rajzoltnak van egy varazsa,, ennek nem tudom lesz e...
  • Rigley
    minden igaz :)
  • Sadun Tryst
    usteam-en fent van ha minden igaz :)
  • magus
    ez erdekelne. honnan szerezted meg? (gondolom magyar felirat nincs csak angol)
  • Sadun Tryst
    subbal jobb lett volna... :D
  • Rigley
    Appleseed (2004) nagyon tetszett. Végre egy anime, amit / véleményem szerint / nem ront el a 3D. Persze nem tökéletes, de ha még nem láttátok mindenképpen csak ajánlani tudom !
  • Bucser
    Báááááááááázzzzzzzzzz a Bleach 11 részéből hamarabb megvan a rip spanyolul mint angolul.. behalok... Már le is szedtem 2 napja csak nem volt erőm megnézni.. Erre most megnézem és spanyolul vakerálnak benne... Gááááááááázzzzzzzzz
  • Sadun Tryst
    mondjuk az biztos, h 1 kicsit kiforratlan volt, de az biztos, h az alap5let és világ kiválóan megvolt komponálva.
  • Gábor
    Egyetértek.
  • Bucser
    Nekem abszolút nem jöttbe ugyanis pont a vámpír Slayerről nem derül ki semmi:(
  • Sadun Tryst
    szvsz 1 szar sztori hazavágja a fasza zenét és grafot...
    pl. Vampire Hunter D (a legelső) a hihetetlen rondasága ellenére is nagyon bejött a fasza világ miatt.
  • CSOCSO
    Vamipre Hunter D
    aahh.. jo reg lattam:) coolos volt a film..
    nekem meg mindig almom megcsinalni egy zsir cyber punk anime a jovobeli budapesten:) heheheh
    nah mindegy.. ne almodozzunk...
    3 dologra gyurnek ra..
    elso a latvany
    masodik a zene
    ezekbol tokeleteset szeretnek... es ezt a kettot osszehozni...
    pl meg mindig a metal gear solid jatek nalam a topp ebbol akettobol. nagyon jol osszehoztak a dolgokat a zenevel es ettol lett 10 pont es verhetetlen az egesz.. es ezekutan a jo sztori es a tobbi
  • Adam5
    Nagyon tetszik benne hogy tisztára a játékból csináltak sorozatot, oylan dolgokta is figyeltek hogy pl a játékban a whisper nevü szörnyet nem lehet fizikálisan sebezni csak a mágia hat és a rajzfilmben is így volt, meg a skillek is benne vannak meg minden!
  • Adam5
    Most nézem a Ragnarok animatedet a 18. résznél vok. Szvsz nagyon jó, főleg hogy már 1hónapja kb tolom a Ragnarok játékot és erre most akadtam rá , így még kircsibb :)
  • Sadun Tryst
    ezzel az iskolával nem a mi rétegünk célozták meg szerintem. ha már az épületet 70 millióért újítják fel. mondjuk nem mondom, h nem mennék el szívesen tanulni oda, de hát sokra azzal a végzetséggel nem nagyon mennék a világban. inkább 1 jó szakma, és mellé a japán nyelv...