72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#3648 Tudom. Bleach holnap jön (ha minden igaz), persze ha ezen a héten is rátesznek 1 nap késést akkor majd holnapután. Még jó hogy a Mai HiMEnál nincs ilyen probléma :) -
#3647 pl. bleachet is ők csinálják (lunar). és mégse látom a 11. subbolt rész még... :) -
#3646 Hát ha másra nagyobb a "kereslet" valszeg arra nagyobb erővel állnak majd rá, vagy lehet saját ízlések szerint subbolnak. Akárhogyis, egyszer, valamikor, még elkezdhetik... -
#3645 bazze! nem hiszem el ezt a sok fansub csapatot!
van a sunabozu anime, ami eddig 3 részig van subbolva. én személy szerint tök jókat röhögtem az echis poénjain, meg minden hülyeségén.
azt hittem feladták a reményt a sorozattal, mert senki sem nézi. félig igaz. senki sem subbolja, csak a RAW verziók jönnek folyamatosan. jelenleg a 12. résznél vannk... :( -
#3644 nekem is nagyon bejött, de az a sok 3d az elején nekem nagyon gagyi volt. viszont a hagyományos megrajzolás része mesteri volt. dita rulz! -
#3643 Szerintem a 3d ami a vandreadban volt nem olyan gáz egyrészt (sorozatokhoz viszonyítva) másrészt meg hogy alapból olyan humorosra szánták az gészet:) Nekem nagyon bejött a vandread lelkivilága és szerepőformálásai:D -
#3642 nekem vandread óta nem bántja a szemem a 3d :) -
#3641 jaja, koszi, mar le is szedtem.
hat, eleg erdekes ez a 3d. a sima rajzoltnak van egy varazsa,, ennek nem tudom lesz e... -
#3640 minden igaz :) -
#3639 usteam-en fent van ha minden igaz :) -
#3638 ez erdekelne. honnan szerezted meg? (gondolom magyar felirat nincs csak angol) -
#3637 subbal jobb lett volna... :D -
#3636 Appleseed (2004) nagyon tetszett. Végre egy anime, amit / véleményem szerint / nem ront el a 3D. Persze nem tökéletes, de ha még nem láttátok mindenképpen csak ajánlani tudom ! -
#3635 Báááááááááázzzzzzzzzz a Bleach 11 részéből hamarabb megvan a rip spanyolul mint angolul.. behalok... Már le is szedtem 2 napja csak nem volt erőm megnézni.. Erre most megnézem és spanyolul vakerálnak benne... Gááááááááázzzzzzzzz -
#3634 mondjuk az biztos, h 1 kicsit kiforratlan volt, de az biztos, h az alap5let és világ kiválóan megvolt komponálva. -
Gábor #3633 Egyetértek. -
#3632 Nekem abszolút nem jöttbe ugyanis pont a vámpír Slayerről nem derül ki semmi:( -
#3631 szvsz 1 szar sztori hazavágja a fasza zenét és grafot...
pl. Vampire Hunter D (a legelső) a hihetetlen rondasága ellenére is nagyon bejött a fasza világ miatt. -
#3630 Vamipre Hunter D
aahh.. jo reg lattam:) coolos volt a film..
nekem meg mindig almom megcsinalni egy zsir cyber punk anime a jovobeli budapesten:) heheheh
nah mindegy.. ne almodozzunk...
3 dologra gyurnek ra..
elso a latvany
masodik a zene
ezekbol tokeleteset szeretnek... es ezt a kettot osszehozni...
pl meg mindig a metal gear solid jatek nalam a topp ebbol akettobol. nagyon jol osszehoztak a dolgokat a zenevel es ettol lett 10 pont es verhetetlen az egesz.. es ezekutan a jo sztori es a tobbi -
#3629 Nagyon tetszik benne hogy tisztára a játékból csináltak sorozatot, oylan dolgokta is figyeltek hogy pl a játékban a whisper nevü szörnyet nem lehet fizikálisan sebezni csak a mágia hat és a rajzfilmben is így volt, meg a skillek is benne vannak meg minden! -
#3628 Most nézem a Ragnarok animatedet a 18. résznél vok. Szvsz nagyon jó, főleg hogy már 1hónapja kb tolom a Ragnarok játékot és erre most akadtam rá , így még kircsibb :) -
#3627 ezzel az iskolával nem a mi rétegünk célozták meg szerintem. ha már az épületet 70 millióért újítják fel. mondjuk nem mondom, h nem mennék el szívesen tanulni oda, de hát sokra azzal a végzetséggel nem nagyon mennék a világban. inkább 1 jó szakma, és mellé a japán nyelv... -
Cat #3626 azok a japán vállalatvezetők, akiket ide helyeznek simán kifizetik
csak a legmagasabb szinteken lévőket mozgatják, ja, és vannak még a diplomaták, azok szintén
ne felejtsétek el, hogy ők a japán fizetést kapják, és ezt forintban költik el (japán a világ legdrágább országainak egyike) -
#3625 nem nromalisak ezek.. szerintem a legzsirabb sulikba sincs ennyi a tanitas... nemhogy csak azert mer ez japan... IBS suliba majdnem ennyi volt.. aszem 700 ezer.. nade ott azer olyanokat nevelnek akik ennyit is fognak havonta keresni... -
#3624 1 millió évente? Normálisak ezek? Sose bírtam elképzelni, mi a francért kérnek ennyi pénzt az oktatásért???
Amúgy sztem nem hiszem hogy nagyon népszerű lesz, senkinek nincs ennyi pénze, ráadásul most emelik az árakat is... -
#3623 inkább kimegyek Japánba a negyedéért -
#3622 pppfff... 1 millio.. ezek allatok... -
Cat #3621 Japán iskola nyílik jövőre a XII. kerületben -
#3620 Nem túl nagy. nincs egy nagy grafikai igénye. És igen, ingyenes de részletek a topikban
Ja és siess, szorít az idő ;) -
#3619 hm. a játék letöltése is ingyenes? mert akkor lehet beszerzem...
meg mellesleg milyen gép kell neki? -
#3618 Nemtom már, mikor az anime kalendáriumhoz kerestem képeket, akkor találtam ilyenekre amit lementettem, sry -
#3617 Nemnem, tévedsz már az anarchy online is ingyé van. Legalábbis 1 évig ;) -
#3616 ezeket honnan szedted? -
#3615 csak ez ingyé van :P
de majd mikor kijön a Guild Wars, valszeg azzel fogom nyomni (ott csak a játékot kell megvenni, és nincs havidíj)
ja meg, sztem elég jó lehet a Ragnarok - The Animation is. nem tud vki valamit róla? -
#3614 Ragnarok már van? Ehh...inkább anarchy online, de azért -
#3613 én most Kenshinnel és Ragnarokkal elvok (játékkal).
2005 elejéig csak kibírom valahogy. ha már eddig kibírtam... :) -
Gábor #3612 Újrakezdtem a Last Exilet. Olyan FF hangulata van.....bárcsak jönne már az Advent Children! -
#3611 :))
ma animezni fogok... ezer eve nem lattam a vampire huntert.. meg a ninja scroll-t
de azert jo lenne nezni valami fasza sorozatot felirattal...
hack sign probaltam felirat nelkul.. de soxor van 1 esetleg ket szo esetleg ragzas vagy valami amit nem ertek
-
Kellemes ünnepeket ;))) -
#3609 Happy Christmas! ;)