72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Ottto
    Tudom. Bleach holnap jön (ha minden igaz), persze ha ezen a héten is rátesznek 1 nap késést akkor majd holnapután. Még jó hogy a Mai HiMEnál nincs ilyen probléma :)
  • Sadun Tryst
    pl. bleachet is ők csinálják (lunar). és mégse látom a 11. subbolt rész még... :)
  • Ottto
    Hát ha másra nagyobb a "kereslet" valszeg arra nagyobb erővel állnak majd rá, vagy lehet saját ízlések szerint subbolnak. Akárhogyis, egyszer, valamikor, még elkezdhetik...
  • Sadun Tryst
    bazze! nem hiszem el ezt a sok fansub csapatot!
    van a sunabozu anime, ami eddig 3 részig van subbolva. én személy szerint tök jókat röhögtem az echis poénjain, meg minden hülyeségén.
    azt hittem feladták a reményt a sorozattal, mert senki sem nézi. félig igaz. senki sem subbolja, csak a RAW verziók jönnek folyamatosan. jelenleg a 12. résznél vannk... :(
  • Sadun Tryst
    nekem is nagyon bejött, de az a sok 3d az elején nekem nagyon gagyi volt. viszont a hagyományos megrajzolás része mesteri volt. dita rulz!
  • Bucser
    Szerintem a 3d ami a vandreadban volt nem olyan gáz egyrészt (sorozatokhoz viszonyítva) másrészt meg hogy alapból olyan humorosra szánták az gészet:) Nekem nagyon bejött a vandread lelkivilága és szerepőformálásai:D
  • Sadun Tryst
    nekem vandread óta nem bántja a szemem a 3d :)
  • magus
    jaja, koszi, mar le is szedtem.

hat, eleg erdekes ez a 3d. a sima rajzoltnak van egy varazsa,, ennek nem tudom lesz e...
  • Rigley
    minden igaz :)
  • Sadun Tryst
    usteam-en fent van ha minden igaz :)
  • magus
    ez erdekelne. honnan szerezted meg? (gondolom magyar felirat nincs csak angol)
  • Sadun Tryst
    subbal jobb lett volna... :D
  • Rigley
    Appleseed (2004) nagyon tetszett. Végre egy anime, amit / véleményem szerint / nem ront el a 3D. Persze nem tökéletes, de ha még nem láttátok mindenképpen csak ajánlani tudom !
  • Bucser
    Báááááááááázzzzzzzzzz a Bleach 11 részéből hamarabb megvan a rip spanyolul mint angolul.. behalok... Már le is szedtem 2 napja csak nem volt erőm megnézni.. Erre most megnézem és spanyolul vakerálnak benne... Gááááááááázzzzzzzzz
  • Sadun Tryst
    mondjuk az biztos, h 1 kicsit kiforratlan volt, de az biztos, h az alap5let és világ kiválóan megvolt komponálva.
  • Gábor
    Egyetértek.
  • Bucser
    Nekem abszolút nem jöttbe ugyanis pont a vámpír Slayerről nem derül ki semmi:(
  • Sadun Tryst
    szvsz 1 szar sztori hazavágja a fasza zenét és grafot...
    pl. Vampire Hunter D (a legelső) a hihetetlen rondasága ellenére is nagyon bejött a fasza világ miatt.
  • CSOCSO
    Vamipre Hunter D
    aahh.. jo reg lattam:) coolos volt a film..
    nekem meg mindig almom megcsinalni egy zsir cyber punk anime a jovobeli budapesten:) heheheh
    nah mindegy.. ne almodozzunk...
    3 dologra gyurnek ra..
    elso a latvany
    masodik a zene
    ezekbol tokeleteset szeretnek... es ezt a kettot osszehozni...
    pl meg mindig a metal gear solid jatek nalam a topp ebbol akettobol. nagyon jol osszehoztak a dolgokat a zenevel es ettol lett 10 pont es verhetetlen az egesz.. es ezekutan a jo sztori es a tobbi
  • Adam5
    Nagyon tetszik benne hogy tisztára a játékból csináltak sorozatot, oylan dolgokta is figyeltek hogy pl a játékban a whisper nevü szörnyet nem lehet fizikálisan sebezni csak a mágia hat és a rajzfilmben is így volt, meg a skillek is benne vannak meg minden!
  • Adam5
    Most nézem a Ragnarok animatedet a 18. résznél vok. Szvsz nagyon jó, főleg hogy már 1hónapja kb tolom a Ragnarok játékot és erre most akadtam rá , így még kircsibb :)
  • Sadun Tryst
    ezzel az iskolával nem a mi rétegünk célozták meg szerintem. ha már az épületet 70 millióért újítják fel. mondjuk nem mondom, h nem mennék el szívesen tanulni oda, de hát sokra azzal a végzetséggel nem nagyon mennék a világban. inkább 1 jó szakma, és mellé a japán nyelv...
  • Cat #3626
    azok a japán vállalatvezetők, akiket ide helyeznek simán kifizetik
    csak a legmagasabb szinteken lévőket mozgatják, ja, és vannak még a diplomaták, azok szintén
    ne felejtsétek el, hogy ők a japán fizetést kapják, és ezt forintban költik el (japán a világ legdrágább országainak egyike)
  • CSOCSO
    nem nromalisak ezek.. szerintem a legzsirabb sulikba sincs ennyi a tanitas... nemhogy csak azert mer ez japan... IBS suliba majdnem ennyi volt.. aszem 700 ezer.. nade ott azer olyanokat nevelnek akik ennyit is fognak havonta keresni...
  • Ottto
    1 millió évente? Normálisak ezek? Sose bírtam elképzelni, mi a francért kérnek ennyi pénzt az oktatásért???
    Amúgy sztem nem hiszem hogy nagyon népszerű lesz, senkinek nincs ennyi pénze, ráadásul most emelik az árakat is...
  • Seth
    inkább kimegyek Japánba a negyedéért
  • CSOCSO
    pppfff... 1 millio.. ezek allatok...
  • Cat #3621
    Japán iskola nyílik jövőre a XII. kerületben
  • Ottto
    Nem túl nagy. nincs egy nagy grafikai igénye. És igen, ingyenes de részletek a topikban
    Ja és siess, szorít az idő ;)
  • Sadun Tryst
    hm. a játék letöltése is ingyenes? mert akkor lehet beszerzem...
    meg mellesleg milyen gép kell neki?
  • Ottto
    Nemtom már, mikor az anime kalendáriumhoz kerestem képeket, akkor találtam ilyenekre amit lementettem, sry
  • Ottto
    Nemnem, tévedsz már az anarchy online is ingyé van. Legalábbis 1 évig ;)
  • magus
    ezeket honnan szedted?
  • Sadun Tryst
    csak ez ingyé van :P
    de majd mikor kijön a Guild Wars, valszeg azzel fogom nyomni (ott csak a játékot kell megvenni, és nincs havidíj)

ja meg, sztem elég jó lehet a Ragnarok - The Animation is. nem tud vki valamit róla?
  • Ottto
    Ragnarok már van? Ehh...inkább anarchy online, de azért
  • Sadun Tryst
    én most Kenshinnel és Ragnarokkal elvok (játékkal).
    2005 elejéig csak kibírom valahogy. ha már eddig kibírtam... :)
  • Gábor
    Újrakezdtem a Last Exilet. Olyan FF hangulata van.....bárcsak jönne már az Advent Children!
  • CSOCSO
    :))
    ma animezni fogok... ezer eve nem lattam a vampire huntert.. meg a ninja scroll-t
    de azert jo lenne nezni valami fasza sorozatot felirattal...

hack sign probaltam felirat nelkul.. de soxor van 1 esetleg ket szo esetleg ragzas vagy valami amit nem ertek
  • Ottto

Kellemes ünnepeket ;)))
  • Sadun Tryst
    Happy Christmas! ;)