72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    Nem perverz:) Legalább is nem perverzebb mint a Vandread-é volt. Ugyanis szexualitás szóba sem kerül. Érzelmek viszont nagyon jól meg vannak csinálva. SzÓval szerintem a Goldenboy sztoruijának a mélysége közelébe sem ér A Sabernek.. Ajánlom mindenkinek.. engem magába szívott
  • flashX
    hi!
    valaki tud nekem abban segíteni hogy leszedtem a chihirot japánul, de a bsplayer buzul a hanggal, olyan recsegősen adja vissza
    media player meg tudja rendesen a hangot, de nem jeleníti meg a feliratot
    mi lehet a baj?
  • Cat #3704
    nagyon perverz sztori :) (a goldenboyban tanultam meg hogy a perverz = hentai :>)
  • Bucser
    Nekem évvégi Listám (szigorúan csak amit idén néztem)

1.:Rahxephon
    2.:Gundam Seed
    3.:Vampire Hunter D
    4.:Saber Marionette J
    5.:Bleach (mivel nincs végig
    ÉS még sok van itten amit végig sem néztem mert nem tetszett
  • Bucser
    Hmmm NA hát Megnéztem a Saber Marionette J -t:D Istenem ez valami fenomenális volt:D

A Story: A Mesophotámia nevű kolonizáló űrhajó katasztrófáját 6 férfi éli túl. 300 év alatt a klónozás technológiájának segítségével nagyjából benépesítik a bolygót a 6 túlélő génjeinek keveredése segítségével (6 várost hoznak létre). De sajnos nőt nem tudnak létrehozni ezért csak férfiak élnek a bolygón. Ennek áthidalására hozzák létre a marionetteket a nő formájú robotokat. Otaru Mamiya a Fiatal Japoness-i férfi a főszereplő ő talál rá egy érdekes Marionettre Lime-ra aki mosolyog és nevet valamint szereti Otarut. Aki szerette a Vandreadben Dita-t az imádni fogja Lime-ot is...
  • Gábor
    Vakarimaszu.
  • Devla
    Ah, my goddess. Az eredeti japán cím szerint AA, és nem OH.
  • Gábor
    AMG?
  • magus
    ja semmi
  • magus
    nekem bejött az angol szinkron, azzal kezdtem el nézni, és már megszoktam, es amugyis jol sikerult sztem

itt nem azert, de ti hol talaltok feliratokat? ha a feliratokra kattintok, csak az angol feliratok jonnek ki
  • Cat #3696
    [DOBJA A KÖVET]

nézd japán hanggal, istenkáromlás angolul nézni
    én sokszor megállítom ha nem értek egy egy szót, itt a szótár jobb felül (vagy sztaki is jó), beütöm, és ujra space, megy a film
  • magus
    ezekhez van angol felirat? (esetleg magyar?)

bar megvan az angol nyelvvizsgam, azert sokszor nem ertem meg az angol beszedet. (habar cowboy bebopnal mar nem felirattal neztem a vegen, ott eleg konnyen ertheto volta kiejtese) (kovezzetek meg hoy angol szinkronnal neztem:))
  • magus
    hát, top10, oke nem is lattam meg 10et:D

hat iden vegig csak a cowboy bebopot lattam, de ez eddig a legjobb, meg a neon genesis evangeliont, az egy eleg komoly sorozat, de a cowboy bebop jobban bejott...

beleneztem a slayersbe, de tul gyerekes, szal az nincs rajta a listan, az elfen lied, feleslegesn veres, az sincs:)
  • Devla
    Na belepofázok én is picit :) A top10 túl kötött szerintem, nem mindig lehet választani, hogy inkább melyiket raknád előre, és ha erőltetetten választasz az meg nem lesz igaz. Szóval nem sorrendben azok, amik nagyon megfogtak: Kimi ga nozomu eien, AMG, NGE, Berserk, Slayers :D, Chobits, Fullmoon wo sagashite, GTO, Haibane Renmei, LH(manga>anime)
  • Gábor
    Chrno Crusade. Nem fogod megbánni.
  • Sadun Tryst
    TOP10:

1. Rurouni Kenshin (minden)
    2. Neon Genesis Evangelion (minden)
    3. Naruto
    4. Bleach (inkább a manga)
    5. Fullmetal Alchemist
    6. Trigun
    7. Cowboy Bebop (minden)
    8. Love Hina (minden)
    9. Ghost in the Shell (minden)
    10. RahXephon

és amik ezek után vannak, úgy 16.-ig helyig, azok sem rossz animék, csak túl sok nagyon jót láttam.! ^_^
    a másik az, h nagyon nehéz volt 5. hely után már dönteni, h melyik tetszett jobban...
  • Cat #3690
    első hathoz van usteamon
  • Cat #3689
    :DDDDDDDDD

[URL=http://forum.supergamez.hu/listazas.php3?azonosito=SuperSubtitles&id=1099063735]pedig egyesek szerint kurvajó (#522, #523)[/URL]

nem akartok ti is igy évvége táján TOP10 listát csinálni?
  • magus
    mellesleg, hol volt az az oldal, ahol magyar fan csoport csinalt feliratokat? ott volt hack signhoz is ha jol emlexem
  • magus
    en az elfen liedet kezdtem el nezni, de 2. resznel befejeztem. a foszereplo vagy csak azt nyuszogte hogy nyuu, vagy mindenkinek kitepte a karjat labat.

Most vmi jo animet keresek, de ez a hack sign elso rese ranezesre nem fogott meg. Hajj, nehez olyat tallani mint a bebop
  • Cat #3686
    felirva
    mostanában megnéztem azokat amiket mindenki látott (love hina, tenhsi, goldenboy), most a hack signel szenvedek - szerintem kicsit vontatott, de a zenéje kiváló. A goldenboy felüdülés volt a sok szenvedő, tehetetlen, depressziós főhős után, végre egy aktív szereplő!
  • Gábor
    A casshernt én is feladtam, olyan Dune: Emperors szaga volt az animációnak.
  • Gábor
    Bajban vagyok. Azért,mert meglehetősen sok animeot magasztaltam itt az egekig, és ajánlottam nektek, így, ha most ódákat zengek egy újabb sorozatról, akkor az csak egy lesz a sok közül.
    Így hát csak annyit mondok, hogy a végtelenül hosszú kedvenceim listán (na jó, annyira nem hosszú) mindenképpen előkelő helyet foglal el a Chrno Crusade mostantól. Egyszerűen zseniális.
    Akinek van ideje, és sávszélesssége, annak azt mondom töltse le, és nézze meg egy nap alatt. Én három alatt néztem, mert két vizsgám is volt közben.
  • Sadun Tryst
    Casshen vagy mi helyett akkor listán van...
  • Gábor
    Nagyon jó sorozat, már a felénél járok. Az eddig látottak alapján ajánlom mindenkinek
  • Gábor
    Chrno Crusade meglehetősen jónak tűnik, eddig láttam három részt. Stay tuned.
  • Sadun Tryst
    én a tanfolyamot egy nyelvkönyv vásárlásával tervezem 1enlőre. kanizsán nincs tanár.
  • Gábor
    Tavasszal tervezem, hogy japán tanfolyamra beiratkozzam. Amúgy most töltöm a Chrno Crusade első öt epizódját. Kíváncsi vagyok.
  • Sadun Tryst
    ilyenkor lenne pöpec ha tudnék őerfekt japánul, akkor nem kéne szaros subbokkal foglalkoznom. :)
  • Cat #3677
    jaja, ezt néztem én is
    borzasztó, két éve lement japánban és még mindig nem fordították le angolra :/
  • Ottto
    Nekem, Lunarból már nagyon elegem van!!! Nagyon elhanyagolják a dolgokat, a bleach 10. rész óta (2004-12-14) a következő subbolt animeket adták ki
    2004-12-24 Sunabozu (4)
    2004-12-21 Kakyuusei 2 (10)
    2004-12-17 Kakyuusei 2 (9)
    2004-12-17 Grenadier (8)

Ennyire másokon dolgoznának? Nemértem én ezt a bandát, ha egyszer elkezdte, fejezze is be, de ha félbehagyták a bleachet, az nem lesz túl kellemes...
  • Ottto
    ITT szemmel kísérheted az új részek kijövetelét. Ahogy láthatod, havonta jön ki új subbolt rész, de néha még tovább...
  • Ottto
    Boldog karácsonyt mindenkinek!
  • Sadun Tryst
    elég alacsony erre az esély... sajnos... :(
  • Bucser
    szerinted mennyi rá az esély?? a többiek a 6-nál járnak még...

Egyébként milyen volt a film??
  • Sadun Tryst
    kezdek kitérni a béketűrésemből. a lunar nem tom mit csinál.
    már a bleach 12 raw is kint van, de a subbed 11 sehol. és ennek tetejében pedig itt van 1 rég elfelejtett project is. a sunabozu folytatása (4. rész, a raw már úgy 13-nál járhat)...
    eszem vesztem ezeken...
    túl sokat vállaltak de keveset bírnak... úgy tűnik meg kell várni, ami 1 másik csapat elér ehhez a részhez (bleach)...
  • Sadun Tryst
    sztem még fut a sorozat.
    mai hime-re is 26 részt írnak, de még csak 12-nél van. valószínűleg itt is az lehet.
  • Cat #3669
    vki segítsen
    tenshi na konamaikit leszedtem ami usteamen volt 41, nincs vége
    ok, torrent, leszedtem 42est, nincs vége
    most látom, 50 rész van, de torrent sehol nincs
    ötlet vki?
  • Sadun Tryst
    én is azt hittem anime. anime film. :P
  • Gábor
    Nem figyeltem :)
    Nem néztem sokáig, de majd csak kibírom vhogy.