72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#3688 mellesleg, hol volt az az oldal, ahol magyar fan csoport csinalt feliratokat? ott volt hack signhoz is ha jol emlexem -
#3687 en az elfen liedet kezdtem el nezni, de 2. resznel befejeztem. a foszereplo vagy csak azt nyuszogte hogy nyuu, vagy mindenkinek kitepte a karjat labat.
Most vmi jo animet keresek, de ez a hack sign elso rese ranezesre nem fogott meg. Hajj, nehez olyat tallani mint a bebop -
Cat #3686 felirva
mostanában megnéztem azokat amiket mindenki látott (love hina, tenhsi, goldenboy), most a hack signel szenvedek - szerintem kicsit vontatott, de a zenéje kiváló. A goldenboy felüdülés volt a sok szenvedő, tehetetlen, depressziós főhős után, végre egy aktív szereplő! -
Gábor #3685 A casshernt én is feladtam, olyan Dune: Emperors szaga volt az animációnak. -
Gábor #3684 Bajban vagyok. Azért,mert meglehetősen sok animeot magasztaltam itt az egekig, és ajánlottam nektek, így, ha most ódákat zengek egy újabb sorozatról, akkor az csak egy lesz a sok közül.
Így hát csak annyit mondok, hogy a végtelenül hosszú kedvenceim listán (na jó, annyira nem hosszú) mindenképpen előkelő helyet foglal el a Chrno Crusade mostantól. Egyszerűen zseniális.
Akinek van ideje, és sávszélesssége, annak azt mondom töltse le, és nézze meg egy nap alatt. Én három alatt néztem, mert két vizsgám is volt közben. -
#3683 Casshen vagy mi helyett akkor listán van... -
Gábor #3682 Nagyon jó sorozat, már a felénél járok. Az eddig látottak alapján ajánlom mindenkinek -
Gábor #3681 Chrno Crusade meglehetősen jónak tűnik, eddig láttam három részt. Stay tuned. -
#3680 én a tanfolyamot egy nyelvkönyv vásárlásával tervezem 1enlőre. kanizsán nincs tanár. -
Gábor #3679 Tavasszal tervezem, hogy japán tanfolyamra beiratkozzam. Amúgy most töltöm a Chrno Crusade első öt epizódját. Kíváncsi vagyok. -
#3678 ilyenkor lenne pöpec ha tudnék őerfekt japánul, akkor nem kéne szaros subbokkal foglalkoznom. :) -
Cat #3677 jaja, ezt néztem én is
borzasztó, két éve lement japánban és még mindig nem fordították le angolra :/ -
#3676 Nekem, Lunarból már nagyon elegem van!!! Nagyon elhanyagolják a dolgokat, a bleach 10. rész óta (2004-12-14) a következő subbolt animeket adták ki
2004-12-24 Sunabozu (4)
2004-12-21 Kakyuusei 2 (10)
2004-12-17 Kakyuusei 2 (9)
2004-12-17 Grenadier (8)
Ennyire másokon dolgoznának? Nemértem én ezt a bandát, ha egyszer elkezdte, fejezze is be, de ha félbehagyták a bleachet, az nem lesz túl kellemes... -
#3675 ITT szemmel kísérheted az új részek kijövetelét. Ahogy láthatod, havonta jön ki új subbolt rész, de néha még tovább... -
#3674 Boldog karácsonyt mindenkinek! -
#3673 elég alacsony erre az esély... sajnos... :( -
#3672 szerinted mennyi rá az esély?? a többiek a 6-nál járnak még...
Egyébként milyen volt a film?? -
#3671 kezdek kitérni a béketűrésemből. a lunar nem tom mit csinál.
már a bleach 12 raw is kint van, de a subbed 11 sehol. és ennek tetejében pedig itt van 1 rég elfelejtett project is. a sunabozu folytatása (4. rész, a raw már úgy 13-nál járhat)...
eszem vesztem ezeken...
túl sokat vállaltak de keveset bírnak... úgy tűnik meg kell várni, ami 1 másik csapat elér ehhez a részhez (bleach)... -
#3670 sztem még fut a sorozat.
mai hime-re is 26 részt írnak, de még csak 12-nél van. valószínűleg itt is az lehet. -
Cat #3669 vki segítsen
tenshi na konamaikit leszedtem ami usteamen volt 41, nincs vége
ok, torrent, leszedtem 42est, nincs vége
most látom, 50 rész van, de torrent sehol nincs
ötlet vki? -
#3668 én is azt hittem anime. anime film. :P -
Gábor #3667 Nem figyeltem :)
Nem néztem sokáig, de majd csak kibírom vhogy. -
#3666 "Úgy álltam neki mint egy filmnek, de olyan nyomkat hagyott bennem mint egy Anime... " Ez mit jelent szerinted?:) szerintem Egy film ami anime nyomokat hagyott bennem és erősen emlékeztetett animekre:) Egyébként hogy tetszett??? -
Gábor #3665 Anime topikban? ;)
Viszont kívánom! -
#3664 Ki mondta, hogy anime????
Egyébként Boldog Karácsonyt -
Gábor #3663 Nem is anime :/ -
Gábor #3662 Neked is.
-
#3661 Boldog karácsonyt mindenkinek! ^_^ -
#3660 jajaja :) Elkezdtem nézni a Saber MArionette J-t aki jót akar nevetni az nézze meg... én már a 3 részen nevetem magam könnyesre:) Eszméletlenek a szituk:) -
#3659 nem alakítunk 1 subber csapatot vazze! :D
még mi is gyorsabbak lennénk!
team name: SG-Szubz. Anime Rulz!
természetesen tudom, h japán tudás hinyában és egyéb rengeteg felesleges idő hiányában ez lehetetlen. de azért nem lenne rossz... -
#3658 Bleachnel kijött a spanyol 12. rész.. mit tökölnek ott alunarnal mán... Bakker... -
#3657 Nahát, máris?
Basszus, Mai HiME 2x kijön mire a Bleach 1x. Lunarnál pöröghetnének!
Na szedem! -
#3656 my hime 12 relased.
Static-Subs -
#3655 NA elkezdtem leszedni a SAber Marionette J-t:) eddig 12 rész jött le az első nagyon édes volt szal megyek rá a többire is:) -
#3654 DirectManga
Aki szserti mangákat, az nagyon gyorsan tegy be ezt a lapot a kedvemcek közé! Iszonyatosan sok manga található itt meg, és az újak is nagyon gyorsan felkerülnek.
Csak ajánaélni tudom. Nálam most ez a sláger. ^_^ -
#3653 Usteamen nincs fennt viszont torrentben vagy DC-n meg lehet találni...
Erre keress rá: Casshern.2004.DVDRip.DivX-UNKNOWN_CD1.avi
Casshern.2004.DVDRip.DivX-UNKNOWN_CD2.avi -
Gábor #3652 Fenn van az usteamen? Mert így, hogy casshern nem találom. -
#3651 ha van olyan jó mint a Rah, akkor fent van a listán :) -
#3650 A baj az, hogyha sokmindent csinálnak akkor sokminden lelassul...:(
Egyébkénr megnéztem ma a Casshern-t!!! ÜberBrutális az egész... Úgy álltam neki mint egy filmnek, de olyan nyomkat hagyott bennem mint egy Anime... És nem a látványvilág mega CG fogott meg (mert az szerintem erősen középszerű) Hanem a történet ahogy szépen örbe megy és le van zárva.... KB olyanvége van mint a RahXephonnak meglepetésben csak másról szól.... -
#3649 jah. :)
bár a legdurvább gyorsaság a Narutonál van. szerda este vetítik, így már aznap este lehet a RAW verziót tölteni, csütörtök délelőtt pedig már subbosat :)