72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Sadun Tryst
    elég furcsa, mert játéknak írja...
    amúgy thx! :)
  • Gábor
    http://isohunt.com/torrents.php?ihq=final+fantasy&ext=&op=and&ihs1=2&iho1=d&ihs2=16&iho2=d&nfo1=&nfo2=&iht=-1&irc=&ihp=2
  • Gábor
    Találtam final fantasy unlimited torrentet, de nem nagyon akar elindulni....Mindjárt adok egy linket.
  • Bucser
    Pedig úgy néz ki, hogy igen:)
  • Gábor
    Csak nem egy még vetített sorozatba kezdtem bele?! Megesküdtem, hogy olyat nem teszek....türelmetlen fajta vagyok :)
  • Ottto
    Hát sztem most mind fent van, de ha mégse, akkor INNEN
    Itt hamarabb fent is vannak az új részek. Lassan már jönnie kéne a 13-ik résznek...
  • Gábor
    Srácok honnan tudnám letölteni a Mai Hime fennmaradó részeit, amik nincsenek az usteamen?
  • Ottto
    Makrókat kukkold meg (mehet gomb alatt)
  • Sadun Tryst
    szin=
    /szin

persze ezeket kapcsos zárójelbe. és az = jel után angolul a szín nevét.
  • Devla
    Egyébként hogy lehet fehéren írni? Nem sikerült rájönnöm, [color] nem működött.
  • Devla
    Olyasmi...
    Utánaolvastam Sorának:
    (SPOILER)állítólag a .hack játékban belőle lesz az első Főellenség, Skeith néven.(/SPOILER)
  • Cat #3717
    aha, kocsma, + utána tűzijáték
    és sora?

akkor elvileg 26nál lett vége a sorozatnak, és 27nek beraktak egy ismétlőrészt, a 28 meg egy dvdextra?
  • Ottto
    Na már épp ideje volt...Már azon filóztam leetörlöm és elkezdek egy másik sorozatot...
  • Devla
    Ha az utolsó rész alatt a kocsmás jelenetre gondolsz, akkor azt később rakták hozzá, és az új szereplők a .hack PS2 játékból vannak. Elvileg csak a DVD változaton van rajta, aranyos kis bonus, én játszottam a játékkal így örűltem neki, hogy összehozták őket.
  • Sadun Tryst
    el sem hiszem!
    van bleach 11-12 :)
    check it out!
  • Sadun Tryst
    az FLCL alatt is nagyon sokat szól a Pillows. és az is premier classe.
  • Cat #3712
    végignéztem hacksign
    hát...
    az utolso előtti rész totál ismétlés, nemértem minek, az utolsóban meg csomo olyan szereplő van, akit egyáltalán nem lehetett látni 26 rész alatt...

a zenéje miatt mindenképp érdemes megnézni, rettenetesen jó, és szinte végig szól, amit eddig máshol még nem tapasztaltam
    ha 5-6 résszel rövidebbre veszik, és nem ennyire vontatott rétestészta simán jobb lenne
    ja, és NAGYON szemét helyeken vannak elvágva a részek, erre készüljön fel aki nézi

ráadásul vannak teljesen megmagyarázatlanul maradt dolgok

aki látta, jelölje ki -> pl elkapták sorát, és ő is komába esett, vele mi lett? a következő részben együtt táncikált a többiekkel, és folytatodott minden ahol addig volt<-
  • magus
    pont a bleachet akarnam elkezdeni, nnem lennek happy, ha nem lenne tovabba felenel
  • Sadun Tryst
    juhééé! bár kiváncsi vagyok mikor lesz complet verzió... :/
  • Cat #3709
    játsz le mediaplayerrel, és a feliratot rakd hozzá vobsubbal
  • Gábor
    Anime-kraze oldalán a releasek közt ott van az Advent Children In-Progress státusszal!!!
  • CSOCSO
    rahxephonhoz meg mindig csak 3 felirat van??
    marmint 1-3 ig..
  • Bucser
    Nem perverz:) Legalább is nem perverzebb mint a Vandread-é volt. Ugyanis szexualitás szóba sem kerül. Érzelmek viszont nagyon jól meg vannak csinálva. SzÓval szerintem a Goldenboy sztoruijának a mélysége közelébe sem ér A Sabernek.. Ajánlom mindenkinek.. engem magába szívott
  • flashX
    hi!
    valaki tud nekem abban segíteni hogy leszedtem a chihirot japánul, de a bsplayer buzul a hanggal, olyan recsegősen adja vissza
    media player meg tudja rendesen a hangot, de nem jeleníti meg a feliratot
    mi lehet a baj?
  • Cat #3704
    nagyon perverz sztori :) (a goldenboyban tanultam meg hogy a perverz = hentai :>)
  • Bucser
    Nekem évvégi Listám (szigorúan csak amit idén néztem)

1.:Rahxephon
    2.:Gundam Seed
    3.:Vampire Hunter D
    4.:Saber Marionette J
    5.:Bleach (mivel nincs végig
    ÉS még sok van itten amit végig sem néztem mert nem tetszett
  • Bucser
    Hmmm NA hát Megnéztem a Saber Marionette J -t:D Istenem ez valami fenomenális volt:D

A Story: A Mesophotámia nevű kolonizáló űrhajó katasztrófáját 6 férfi éli túl. 300 év alatt a klónozás technológiájának segítségével nagyjából benépesítik a bolygót a 6 túlélő génjeinek keveredése segítségével (6 várost hoznak létre). De sajnos nőt nem tudnak létrehozni ezért csak férfiak élnek a bolygón. Ennek áthidalására hozzák létre a marionetteket a nő formájú robotokat. Otaru Mamiya a Fiatal Japoness-i férfi a főszereplő ő talál rá egy érdekes Marionettre Lime-ra aki mosolyog és nevet valamint szereti Otarut. Aki szerette a Vandreadben Dita-t az imádni fogja Lime-ot is...
  • Gábor
    Vakarimaszu.
  • Devla
    Ah, my goddess. Az eredeti japán cím szerint AA, és nem OH.
  • Gábor
    AMG?
  • magus
    ja semmi
  • magus
    nekem bejött az angol szinkron, azzal kezdtem el nézni, és már megszoktam, es amugyis jol sikerult sztem

itt nem azert, de ti hol talaltok feliratokat? ha a feliratokra kattintok, csak az angol feliratok jonnek ki
  • Cat #3696
    [DOBJA A KÖVET]

nézd japán hanggal, istenkáromlás angolul nézni
    én sokszor megállítom ha nem értek egy egy szót, itt a szótár jobb felül (vagy sztaki is jó), beütöm, és ujra space, megy a film
  • magus
    ezekhez van angol felirat? (esetleg magyar?)

bar megvan az angol nyelvvizsgam, azert sokszor nem ertem meg az angol beszedet. (habar cowboy bebopnal mar nem felirattal neztem a vegen, ott eleg konnyen ertheto volta kiejtese) (kovezzetek meg hoy angol szinkronnal neztem:))
  • magus
    hát, top10, oke nem is lattam meg 10et:D

hat iden vegig csak a cowboy bebopot lattam, de ez eddig a legjobb, meg a neon genesis evangeliont, az egy eleg komoly sorozat, de a cowboy bebop jobban bejott...

beleneztem a slayersbe, de tul gyerekes, szal az nincs rajta a listan, az elfen lied, feleslegesn veres, az sincs:)
  • Devla
    Na belepofázok én is picit :) A top10 túl kötött szerintem, nem mindig lehet választani, hogy inkább melyiket raknád előre, és ha erőltetetten választasz az meg nem lesz igaz. Szóval nem sorrendben azok, amik nagyon megfogtak: Kimi ga nozomu eien, AMG, NGE, Berserk, Slayers :D, Chobits, Fullmoon wo sagashite, GTO, Haibane Renmei, LH(manga>anime)
  • Gábor
    Chrno Crusade. Nem fogod megbánni.
  • Sadun Tryst
    TOP10:

1. Rurouni Kenshin (minden)
    2. Neon Genesis Evangelion (minden)
    3. Naruto
    4. Bleach (inkább a manga)
    5. Fullmetal Alchemist
    6. Trigun
    7. Cowboy Bebop (minden)
    8. Love Hina (minden)
    9. Ghost in the Shell (minden)
    10. RahXephon

és amik ezek után vannak, úgy 16.-ig helyig, azok sem rossz animék, csak túl sok nagyon jót láttam.! ^_^
    a másik az, h nagyon nehéz volt 5. hely után már dönteni, h melyik tetszett jobban...
  • Cat #3690
    első hathoz van usteamon
  • Cat #3689
    :DDDDDDDDD

[URL=http://forum.supergamez.hu/listazas.php3?azonosito=SuperSubtitles&id=1099063735]pedig egyesek szerint kurvajó (#522, #523)[/URL]

nem akartok ti is igy évvége táján TOP10 listát csinálni?