72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    én arról szedem:)
  • Gábor
    El Hazard: The Wanderers pocsék minőségű, viszont nagyon szórakoztató. Vandread féle hülyeség (jó értelemben), de sokkal öregebb annál, 10 éves, így az ellenség sem akármi.....rovarok, lol! Érdemes vetni rá egy pillantást.
  • Gábor
    Hmm....a torrent az isohunterről van, de az origi meg a lokiról. (magas ez nekem)
    Töltést pedig nem kezdi, mert csak addig jut el,hogy connectel a trackerhez. Nem próbálnád meg? Itt a torrenthez a link lejjebb.
  • Sadun Tryst
    nagyon nem figyelsz a fonotsabb hozzásólásaimra.
    már 2 linket is adtam a mangához... :)
    1-et franco társunk el is mondott, míg a másik ez. ;)
  • Bucser
    nem kapcsolták le a Lokit csak perlik:) én mosz a lokiról töltök éppen... A lokira regelni kell. és utána tudsz tölteni onnan...
  • Bucser
    thnx
  • franco
    http://www.directmanga.com/series/bleach.html
  • Gábor
    Ha nem tud csatlakozni a trackerhez (a lokit lekapcsolták, és onnan van), akkor hogyan lehet megoldani, hogy másik trackeren keresztül csatlakozzon?
  • Bucser
    Sadun Bleach Mangát nem tudod honnan tudok szerezni?? érdekelne a sztori a 12rész utántól.. nagyon beindultak a történések és azt mpndtad, hogy a Manga előrébb jár.
  • Ottto

• Bucser
    Közben rájöttem, hogy Sorozat:)
  • Bucser
    Játék vagy film ha játék akkor milyen játék meg ilyenek..
  • Ottto
    Jó azt látom, és az mi? (játék? film? jó? érdemes leszedni?)
  • Gábor
    Egy hozzászólással lejjebb a válaszom ;P
    Final Fantasy Unlimited torrentje.
  • Ottto
    ŐŐŐőőőő, ez most mi?
  • Gábor
    Jó az 4nek is, 3,96 ;)
  • Sadun Tryst
    még nem próbáltam, mert nincs 3 gigám... :D
    de a linket lementettem.
  • Gábor
    Neked jön?!
  • Sadun Tryst
    elég furcsa, mert játéknak írja...
    amúgy thx! :)
  • Gábor
    http://isohunt.com/torrents.php?ihq=final+fantasy&ext=&op=and&ihs1=2&iho1=d&ihs2=16&iho2=d&nfo1=&nfo2=&iht=-1&irc=&ihp=2
  • Gábor
    Találtam final fantasy unlimited torrentet, de nem nagyon akar elindulni....Mindjárt adok egy linket.
  • Bucser
    Pedig úgy néz ki, hogy igen:)
  • Gábor
    Csak nem egy még vetített sorozatba kezdtem bele?! Megesküdtem, hogy olyat nem teszek....türelmetlen fajta vagyok :)
  • Ottto
    Hát sztem most mind fent van, de ha mégse, akkor INNEN
    Itt hamarabb fent is vannak az új részek. Lassan már jönnie kéne a 13-ik résznek...
  • Gábor
    Srácok honnan tudnám letölteni a Mai Hime fennmaradó részeit, amik nincsenek az usteamen?
  • Ottto
    Makrókat kukkold meg (mehet gomb alatt)
  • Sadun Tryst
    szin=
    /szin

persze ezeket kapcsos zárójelbe. és az = jel után angolul a szín nevét.
  • Devla
    Egyébként hogy lehet fehéren írni? Nem sikerült rájönnöm, [color] nem működött.
  • Devla
    Olyasmi...
    Utánaolvastam Sorának:
    (SPOILER)állítólag a .hack játékban belőle lesz az első Főellenség, Skeith néven.(/SPOILER)
  • Cat #3717
    aha, kocsma, + utána tűzijáték
    és sora?

akkor elvileg 26nál lett vége a sorozatnak, és 27nek beraktak egy ismétlőrészt, a 28 meg egy dvdextra?
  • Ottto
    Na már épp ideje volt...Már azon filóztam leetörlöm és elkezdek egy másik sorozatot...
  • Devla
    Ha az utolsó rész alatt a kocsmás jelenetre gondolsz, akkor azt később rakták hozzá, és az új szereplők a .hack PS2 játékból vannak. Elvileg csak a DVD változaton van rajta, aranyos kis bonus, én játszottam a játékkal így örűltem neki, hogy összehozták őket.
  • Sadun Tryst
    el sem hiszem!
    van bleach 11-12 :)
    check it out!
  • Sadun Tryst
    az FLCL alatt is nagyon sokat szól a Pillows. és az is premier classe.
  • Cat #3712
    végignéztem hacksign
    hát...
    az utolso előtti rész totál ismétlés, nemértem minek, az utolsóban meg csomo olyan szereplő van, akit egyáltalán nem lehetett látni 26 rész alatt...

a zenéje miatt mindenképp érdemes megnézni, rettenetesen jó, és szinte végig szól, amit eddig máshol még nem tapasztaltam
    ha 5-6 résszel rövidebbre veszik, és nem ennyire vontatott rétestészta simán jobb lenne
    ja, és NAGYON szemét helyeken vannak elvágva a részek, erre készüljön fel aki nézi

ráadásul vannak teljesen megmagyarázatlanul maradt dolgok

aki látta, jelölje ki -> pl elkapták sorát, és ő is komába esett, vele mi lett? a következő részben együtt táncikált a többiekkel, és folytatodott minden ahol addig volt<-
  • magus
    pont a bleachet akarnam elkezdeni, nnem lennek happy, ha nem lenne tovabba felenel
  • Sadun Tryst
    juhééé! bár kiváncsi vagyok mikor lesz complet verzió... :/
  • Cat #3709
    játsz le mediaplayerrel, és a feliratot rakd hozzá vobsubbal
  • Gábor
    Anime-kraze oldalán a releasek közt ott van az Advent Children In-Progress státusszal!!!
  • CSOCSO
    rahxephonhoz meg mindig csak 3 felirat van??
    marmint 1-3 ig..