72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Gábor #3786 Mégis mit tudsz konfigurálni rajta? Nem értek a lovakhoz, azért kérdem.
Amúgy milyen vonalon vagy? Upload cap? -
Gábor #3785 És mi az upload cap-ed? Milyen vonalon vagy? -
Én Bitcometet használok.... Nekem eddig ezjött be a legjobban.. bittorrent klienst utálom (mert baromi béna) bittornadó elmeg de az sem tetszett annyira.. a legjobban eddig a BC meg az azuerus tetszett -
De, bit tornado annyival jobb, hogy lehet configurálni, bittorrenten ilyesi nincs... -
Gábor #3782 Párhuzamosan tesztelem a bitcomet és bitlord progikat, habár sok különbség nincs köztük. -
Gábor #3781 Passz. Lehet a tracker leállt egy időre karbantartásra?
Aki frissibben 1,5mb-esre bővített chelloval garázdálkodik, mint én, az legyen szíves elárulni az upload capet! Néhány oldlalon azt írják, hogy 75% ajánlott. Az számszakilag mit jelent, mit kell beírnom? Mindig összekeverem a váltószámokat.....
-
Na most sikerült indulásra bírnom a bit tornadot, ezzel most szedi, de bit torrentnél miért írta ezt ki? Jó lenne tudni, bár ha nem leesz több gond a tornadoval lehet inkább ezt fogom használni... -
Vazz gyerekek helpeljetek ki mert megbolondulok
Bleachnel és a Mai HiMEnél is ezt írja ki D:
-
NGE 1-4 ig tegnap.... kezdodik a masodik befordulasom idoszaka:)))
nagyon bejon ahogy a kis shinji tud ordibalni! eszmeletlenul eltalaltak -
Kössz hogy szóltok gyerekek 
El is felejtettem... -
már láttam is tegnap este. csak nem volt humorom 1kor beírni ide 
+ van új mai-hime is -
Bleach 13 tölthető:) -
Már megint? Hát a saját érdekükben én is remélem.... -
karácsonyi szünet alatt várható volt.
sztem 2 részt adnak majd ki 1szerre. -
Nemigaz! Késik Mai HiME :((( -
vááá! igen! :D
vazze de megkeverdetem!
igen, nekem az UNLIMITED anime kell... ^_^
(az isten verje meg de nehezen született meg... :D ) -
Ojojjjoj:D Némi gépelési hiba, hogy megkavarta a népet:D Én semmit nem tudok az FF Ultiate-ről még az enimeről sem de az FF7 ultima editiont szedtem le:) -
Gábor #3769 Nekem innen nem ment a letöltés....lehet konfigurálni kell vmit a routerem miatt....? A progi (bitcomet) állítólag megoldja magának a problémát...töltöttem is le vele állítgatás nélkül. Furcsa. -
FFX #3768 kösz
-
Devla #3767 Nem kell regisztrálni :D Bal oldali menüben katt FTP-re. -
FFX #3766 Help! 
Tudom hogy hülye és lusta vagyok
de valaki mondja meg légyszi hogyan lehet letölteni US team -ről animet. Már regisztráltam.
Előre is köszi.
-
Devla #3765 Én innen szedem FFUnlimitedet, 0 seedet ír de elvileg valaki épp superseedeli, nem tuti de nagyon arra utal minden jel.
Az animet. :D -
Devla #3764 Mármint az Unlimited anime? :D -
lehet, h csak konzolos gém, vagy én nemtudom.
de szinte teljesen biztos vagyok, h van Ultimate gém is.
na mind1. a lényeg, h nekem az Ultimate anime kell. :) -
Devla #3762 Ez valami nemhivatalos játék? Még a GameFAQs se tud róla semmit. -
azért mert az animéből van játék.
itt a kérdés az volt, hogy ami link adott volt, onnan a játék vagy a sorozat volt letölthető e.
az ff7-et pedig nem kell magyarázni, mert megvan. mostanában is csak azzal játszok. ^_^ -
Devla #3760 Aha. Akkor magyarázd meg, hogy miért van egy játéknak
Final Fantasy Unlimited - [01-25] neve .avi kiterjesztéssel.
Mielőtt elkezdenéd, nézz be ide is. -
FF unlimited a játék az Ultima edition meg a az FF7 egy 1 gigába becsomagolt verziója. tulajdonképpen az eredeti vinyóra másolt és felpatchelt verziója. -
Devla #3758 A Final Fantasy Unlimited az anime, a Final Fantasy VII:Ultima edition pedig egy játék. -
akkor ez az FF játék?
mert ha igen, akkor le nem szedem.
nekem csak az anime kell. -
Gábor #3756 Vmi nem kóser, ezzel a torrentel is csak vár a trackerre..... -
Gábor #3755 Huh?
-
Viszont kéne némi Help. egyrészt a game nem megy direct 3d-ben csak software renderben másrészt meg bajom van azzal, hogy a videóknak csak a balfelső negyedét játsza le.. a többit elrejti... elég idegesítő.. -
Gábor #3753 Domo -
Én most SAber Marionette OVA-t meg második sorozatpt szedek majd a Final fantasy után. -
nah, sztem a samurai champloot fogom megnezni. azt latta mar vki? -
Megnéztem közben és 2 trackert töltöttem le. www.Bi-torrent.com ról szedtem le a másodikat. Adok két linket.
Vagy ez
Vagy ez működik. -
Gábor #3749 Megadnád a tracker címét? -
jááá....
már ha meg nem lincseltek ezért:) 20 K-val jön és már 51 százaléknál tart... -
Gábor #3747 Működik neked az FFU letöltés??!!