72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
FFX #3768 kösz -
Devla #3767 Nem kell regisztrálni :D Bal oldali menüben katt FTP-re. -
FFX #3766 Help!
Tudom hogy hülye és lusta vagyok de valaki mondja meg légyszi hogyan lehet letölteni US team -ről animet. Már regisztráltam.
Előre is köszi. -
Devla #3765 Én innen szedem FFUnlimitedet, 0 seedet ír de elvileg valaki épp superseedeli, nem tuti de nagyon arra utal minden jel.
Az animet. :D -
Devla #3764 Mármint az Unlimited anime? :D -
#3763 lehet, h csak konzolos gém, vagy én nemtudom.
de szinte teljesen biztos vagyok, h van Ultimate gém is.
na mind1. a lényeg, h nekem az Ultimate anime kell. :) -
Devla #3762 Ez valami nemhivatalos játék? Még a GameFAQs se tud róla semmit. -
#3761 azért mert az animéből van játék.
itt a kérdés az volt, hogy ami link adott volt, onnan a játék vagy a sorozat volt letölthető e.
az ff7-et pedig nem kell magyarázni, mert megvan. mostanában is csak azzal játszok. ^_^ -
Devla #3760 Aha. Akkor magyarázd meg, hogy miért van egy játéknak
Final Fantasy Unlimited - [01-25] neve .avi kiterjesztéssel.
Mielőtt elkezdenéd, nézz be ide is. -
#3759 FF unlimited a játék az Ultima edition meg a az FF7 egy 1 gigába becsomagolt verziója. tulajdonképpen az eredeti vinyóra másolt és felpatchelt verziója. -
Devla #3758 A Final Fantasy Unlimited az anime, a Final Fantasy VII:Ultima edition pedig egy játék. -
#3757 akkor ez az FF játék?
mert ha igen, akkor le nem szedem.
nekem csak az anime kell. -
Gábor #3756 Vmi nem kóser, ezzel a torrentel is csak vár a trackerre..... -
Gábor #3755 Huh? -
#3754 Viszont kéne némi Help. egyrészt a game nem megy direct 3d-ben csak software renderben másrészt meg bajom van azzal, hogy a videóknak csak a balfelső negyedét játsza le.. a többit elrejti... elég idegesítő.. -
Gábor #3753 Domo -
#3752 Én most SAber Marionette OVA-t meg második sorozatpt szedek majd a Final fantasy után. -
#3751 nah, sztem a samurai champloot fogom megnezni. azt latta mar vki? -
#3750 Megnéztem közben és 2 trackert töltöttem le. www.Bi-torrent.com ról szedtem le a másodikat. Adok két linket.
Vagy ez
Vagy ez működik. -
Gábor #3749 Megadnád a tracker címét? -
#3748 jááá....
már ha meg nem lincseltek ezért:) 20 K-val jön és már 51 százaléknál tart... -
Gábor #3747 Működik neked az FFU letöltés??!! -
#3746 én arról szedem:) -
Gábor #3745 El Hazard: The Wanderers pocsék minőségű, viszont nagyon szórakoztató. Vandread féle hülyeség (jó értelemben), de sokkal öregebb annál, 10 éves, így az ellenség sem akármi.....rovarok, lol! Érdemes vetni rá egy pillantást. -
Gábor #3744 Hmm....a torrent az isohunterről van, de az origi meg a lokiról. (magas ez nekem)
Töltést pedig nem kezdi, mert csak addig jut el,hogy connectel a trackerhez. Nem próbálnád meg? Itt a torrenthez a link lejjebb. -
#3743 nagyon nem figyelsz a fonotsabb hozzásólásaimra.
már 2 linket is adtam a mangához... :)
1-et franco társunk el is mondott, míg a másik ez. ;) -
#3742 nem kapcsolták le a Lokit csak perlik:) én mosz a lokiról töltök éppen... A lokira regelni kell. és utána tudsz tölteni onnan... -
#3741 thnx -
#3740 http://www.directmanga.com/series/bleach.html -
Gábor #3739 Ha nem tud csatlakozni a trackerhez (a lokit lekapcsolták, és onnan van), akkor hogyan lehet megoldani, hogy másik trackeren keresztül csatlakozzon? -
#3738 Sadun Bleach Mangát nem tudod honnan tudok szerezni?? érdekelne a sztori a 12rész utántól.. nagyon beindultak a történések és azt mpndtad, hogy a Manga előrébb jár. -
-
#3736 Közben rájöttem, hogy Sorozat:) -
#3735 Játék vagy film ha játék akkor milyen játék meg ilyenek.. -
#3734 Jó azt látom, és az mi? (játék? film? jó? érdemes leszedni?) -
Gábor #3733 Egy hozzászólással lejjebb a válaszom ;P
Final Fantasy Unlimited torrentje. -
#3732 ŐŐŐőőőő, ez most mi? -
Gábor #3731 Jó az 4nek is, 3,96 ;) -
#3730 még nem próbáltam, mert nincs 3 gigám... :D
de a linket lementettem. -
Gábor #3729 Neked jön?!