72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Gábor #3866 Az usteames felirattal nézted? Mert azt nem tudom betölteni egyik lejátszómmal se. A másik baja meg az,hogy kínaiból fordították a szerző saját bevallása szerint nem vmi jól :/ -
Hát jahh:) berserk és a lazaság?? egyszer engedte el magát összesen benne Gatts.. Jól be is rúgtak mindannyian aztán kezdődött a gyakás előlről:D -
Huhh! Hát akkor a legjobbakat ki fogod hagyni. Mert bár elég sokhoz készült már magyar felirat, de általában igen gyenge minőségűek, tisztelet a kivételnek. Pl. a Berserk-hez készült magyar feliratok is elég gyatrák (szvsz), de leginkább a fölösleges "laza csávó" dumákat utáltam benne. Ki is kapcsoltam gyorsan, jobb volt az angol. ;) -
sehol, van benne angol felirat
nem tul nehéz, de ha nemértem akkor pause, és megnézem szotar.sztaki.hu
Na jó, ezt a szenvedést én inkább kihagyom :(
Amihez még magyar felirat sincs, az sajnos nálam kilőve :( -
Kenshin OVA 1 az 1. helyen. rulz!
-
Miért milyen az én beállítottságom? 

Onizuka-t én is megakarom majd nézni... Csak előbb legyen vége a vizsgaidőszaknak... -
Jajj! Szerintem egy kicsit félrevitt téged a saját beállítottságod.
Az angyalok nem buzgómocsingok, hanem egyszerűen gonoszak. A mangában volt is, hogy most, hogy Femto-val már 5-en vannak, eljön a sötétség az emberiségre. -
Volt már a halszem saláta? Amikor vizsgázni készül Onizuka? :DDDDD
Amilyen fejeket az a fickó vág, hát az eszméletlen.
Remélem japán hanggal és felirattal nézed, mert az angol szinkronban nem tudtak egy csomó jó poént normálisan lefordítani! Pl. amikor mondják neki, hogy az a szőke zseni csaj (Uehara Anko) azért ilyen, mert otthon trauma érte, azt Onizuka úgy érti félre, hogy valami Tra-Uma (valami tigris-zebra, ha jól emléxem) hibrid szörny fenyegeti a csajt. Nagyon fárasztó! :D -
Én meg Appleseed 2004-et néztem meg... hát mit ne mondjak QRVA JÓ volt mármint grafikailag... (történetileg láttam már sokkal jobbat is) csak egy dolog zavart az összes CG kristálytiszta... Nincs a mechákon egyetlen koszolás sem sem a por nem ülepedik rájuk se a hidraulika nem folyik se az olaj se a puskapor nem hagy nyomot.. szép meg minden, de nem az igazi... A másik ami zavart az a pehelysúlyú Brairos... MOst ha valakiből Cyborgot csinálnak azt nem fogja egykézzel csuklóból megfogni senki....(ahogy az a GITS-ben is van egy Cyborg (mint Batou is ) olyan 150 kiló... most egy max 56 kilós nő nem fogja zuhanás előtt megfogni:D -
ja:) ÉS már baromira várom a 28. kötetet...
SPOILER------------------------------
Nekem nagyon tetszik a Berserkben a fordított világrend:) hogy az emberek akik az érzéseik után és a predestináltság ellen mennek azok tulajdonképpen fel vannak tüntetve jóként (Gats a Skull knight és a többiek) míg a buzgómócsing angyalok és apostolok (Ugye Az apostol különítmény a Hawkok közt valamint Griffith/Femto is egy angyal (Az animeben Hand of Godként nyomják egyébként meg a mangában is de ha megnézed a szenvedésért járó hatalom (Griffithnek is szenvednie kellett, hogy megkapja a hatalmat) egybevág a katolikus hit szenvedj és megváltódsz tézishez) ahogy ez a mangából kiderül) valamint az egyház a rossz:D
Szóval király kis kifordított világkép:) -
Gábor #3856 Great Teacher Onizuka durva jó! Majd' behugyoztam a röhögéstől az eddigi részek alatt! -
Kíváncsi vagyok, mit fox gondolni a 25 epizód végén. :)
Azért ne ess kétségbe ha a WTF (miafrancvan: MFV) érzés kerítene hatalmába, inkább töltsd le a Berserk mangát is, és olvasd el azt is. A 13. kötet közepe táján megtalálod az anime történetének folytatását (külön after_eclipse néven is fennt van), de érdemes az elejéről kezdeni. Én pont tegnap este olvastam el a 13. kötetet újra.
Arra készülj fel, hogy a manga kb. 3-4-szer durvább, naturalisztikusabb, de éppen ezért jóval kiadósabb is, és rengeteg fontos részletet lehet megtudni Gats múltjáról. Arról nem beszélve, hogy a mangát a mai napig írják az alkotók, valahol a 27. kötetnél tartanak most. -
Gábor #3854 Megvilágosodtál?
-
Én pont fordítva szoktam USteamen megnézem a címet aztán rákeresek az animenfo-n ami érdekelhet aminek a témája megfog azt leszedem:) -
Cat #3852 ugydöntöttem nem a jövőben nem rátok hallgatok, hanem szép sorban végignézem azokat, amiknek a témája megragad ebből a listából :)
sodi: itt vannak a scifik, van egy pár :) -
Cat #3851 sehol, van benne angol felirat
nem tul nehéz, de ha nemértem akkor pause, és megnézem szotar.sztaki.hu n -
valaki tegye már meg, hogy azokat a feliratokat, amelyek a most gyengélkedő animevilag.hu-n voltak elérhetőek, de nincsenek benne a feliratok.hu adatbázisában, de fent vannak a vinyóján, azokat felnyomja oda... -
full metal alchemistet
Ahhoz te hol szereztél feliratot? -
beteg aki azt kitalálta
A művészetben a beteg dolgoz azok, amelyek igazán szórakoztatóak :-)) -
Most nézem éppen a Berserk-et. 16 részen már túlvagyok.
Rohadt jó, de nekem mégis inkább a sci-fi jön be.
Ajánlanátok valami jó Anime-t, amihez van felirat, sci-fi, és letölthető az usteam-ről? -
Az én apám végig nézte a GITS Stand Alone Complex első sorozatot :) -
Na végre egy okos ötlet... -
Cat #3844 http://usteam.uw.hu/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=123&mode=thread&order=0&thold=0
Sajnos ugytunik, hogy az 1 szalra valo korlatozas sem eleg akar 20-30kb/s re is lecsokken a sebesseg, ugyhogy mas megoldasokat probalok ki. Keszitettem 1 trackert, http://usteam.hu:6969 amirol bittorrentel lehet leszedni a legnepszerubb fileokat, ezzel is csokkentve a savszelesseg kihasznaltsagat.
A letolteshez szuksegetek lesz 1 bittorrent kliensre amit letolthettek innen:
http://www.bitcomet.com/doc/download.htm vagy innen: http://www.bittornado.com/download.html
esetleg innen: http://azureus.sourceforge.net/download.php
Lehetoseg szerint igy szedjetek le a fileokat, mert minnel tobben szedtek 1 bizonyos filet annal gyorsabban jon nektek is, mivel 1mas kozott is megosztjatok a fileokat. Igy, ha sokan szedtek valamit akar sokszor annyival is johet mintha az ftprol szednetek.
Bittorrent leiras itt -
nincs azzal semmi baj, csak sokan hasznaljak.
a hw már nem nagyon bírja. :( -
usteammal mi a baj? szerverrol szerverre miert ilyen rohadtul lassu???:( -
Gábor #3841 Nagyon jó sorozat, a véleményem negatív irányba nem változott, csak pozitívba. -
Cat #3840 tudom, az első nagy ledöbbenésem nekem is shinji volt -
ikari shniji hangaj is nő... :P
sőt, a Narutoban, a főhős fiú hangja is nő.
sőt, tovább megyek. Kenshin hangaját is nő adta.
nálam már semmi sem meglepő Shinji óta... :D -
Cat #3838 tök jó, edward és alphonse hangja is nő :)
vhogy ezt európaiként azért nehéz megemészteni :) -
Cat #3837 remélem a chrno crusaderől nem változott a véleményed, azt kezdtem el most tölteni -
Gábor #3836 Megnéztem a Chobits-et. Először azt hittem ,hogy nekem soha sem tetszhet ilyen, ezért kerültem, de aztán kíváncsiságból letöltöttem. Nagyon kellemes órákat szerzett nekem ez a sorozat! Folyton bővülő kedvenceim listájára felkerült :) -
Cat #3835 végignéztem full metal alchemistet
megérte, de semmiképp nem ajánlanám 16-18 év alatt - ugyan én éjfél után szoktam nézni, mert ekkor alszik mindenki, sötét van, kuss egész lakásban, de a sorozat közepe táján Tucker és a kislánya nagyon betett, sokkoló volt amit csináltak, beteg aki azt kitalálta
és még volt néhány ilyen momentum, amit én tuti nem engednék kisgyerekeknek megnézni
annak ellenére hogy mindent megmagyaráztak, kerek a történet, a szereplők szintjén jópár kifejtendő szálat hagytak egy lehetséges folytatás számára
aki nem látta, ne hagyja ki! -
de-de. minden TF japán... :P még ha nem az, nekem akkor is az! :D
és ebben 1et értek. a cowboy eddig mindenkinek bejött akinek mutattam (berserkre azt mondják, ok, biztos jó, de ez a középkor nem jön be nekik japán stílusban).
a másik "sztár" anime, amit jelnleg 7 "fertőzőtt" (én juttatom hozzájuk a heti adagot) is néz, az a Naruto.
meg most sokan Fullmetalt, és Kenshint néznek a haverjaim közül. :) -
régi transformersnek semmi köze nincs az animehoz. Az újaknak van de a réginek nics:) Utána is nézhetsz:) Igaz aztán volt egy reedit belőle de jó pár évvel később és csak japánban nyomták le. A baj az, hogy az emberek 90 százaléka miután látta a dragonballt Candf-t mila-t és Sailormoon le is írja az aimeket, hogy baromság... 2 Animesorozat volt ami eddig maradéktalanul tetszett mindenkinek... Cowboy Bebop és Berserk!!! -
nekem 1szer fater ült le mellém Visions of Escaflowne-t nézni.
5 perc múlva aludt. (bár apu 1 filmet sem bír 10 percnél tovább nézni, mindenen elalszik)
ja meg 1szer anyu is bejött mikor épp gits2-t néztem. na 1 óra az lekötötte. holott mondta ő sem érett belőle semmit, de tetszett neki amit lát :D -
ki az az elvetemült ember aki 1 régi TransFormers-t sem nézett?
vagy akárhogy nézzük, a Candy, Dargon Ball, Sailor Moon sorozatok után az emberek 90% tudja, mi az h anime. és épp ez a baj, h ezek alapján ítélnek... :(
soxor esélyt sem adnak a műfajnak. -
csupán 2 részben volt rossz az animáció minősége.
én jelnelg a 78. résznél tartok és még mindig nagyon élvezem.
nem hibába 1ik kedvenc sorozatom ^_^ -
DVD-n is lehet man kapni..szal gondolom nemsokara jonnek a divx verziok:)
ezen az oldalon meg van egy ket jo video
/most megnezve a videokat.. azert grafikai orgazmus lesz ez is:)))))))))))))))))/
[takagai o vattara haa nyaritaj] :) -
Cat #3828 ugyan tudom hogy EZ régen volt, de gondolom egy moziban igényes filmeket válogatnak össze
a kundun az micsoda? -
engem hogy idegesit mikor az ocsem bejon a szobamba es elkezdi allv anezni azt amit en nezek. .en ilyenkor megallitom es megkerdem tole hogy nah mit szeretne...
animeket jobban szeretek egyedul lesni...
mas ugyis csak beleszol.. meg mittom en.. igy lehet a legjobban elmerulni egy filmben..