72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#3848 beteg aki azt kitalálta
A művészetben a beteg dolgoz azok, amelyek igazán szórakoztatóak :-)) -
#3847 Most nézem éppen a Berserk-et. 16 részen már túlvagyok.
Rohadt jó, de nekem mégis inkább a sci-fi jön be.
Ajánlanátok valami jó Anime-t, amihez van felirat, sci-fi, és letölthető az usteam-ről? -
#3846 Az én apám végig nézte a GITS Stand Alone Complex első sorozatot :) -
#3845 Na végre egy okos ötlet... -
Cat #3844 http://usteam.uw.hu/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=123&mode=thread&order=0&thold=0
Sajnos ugytunik, hogy az 1 szalra valo korlatozas sem eleg akar 20-30kb/s re is lecsokken a sebesseg, ugyhogy mas megoldasokat probalok ki. Keszitettem 1 trackert, http://usteam.hu:6969 amirol bittorrentel lehet leszedni a legnepszerubb fileokat, ezzel is csokkentve a savszelesseg kihasznaltsagat.
A letolteshez szuksegetek lesz 1 bittorrent kliensre amit letolthettek innen:
http://www.bitcomet.com/doc/download.htm vagy innen: http://www.bittornado.com/download.html
esetleg innen: http://azureus.sourceforge.net/download.php
Lehetoseg szerint igy szedjetek le a fileokat, mert minnel tobben szedtek 1 bizonyos filet annal gyorsabban jon nektek is, mivel 1mas kozott is megosztjatok a fileokat. Igy, ha sokan szedtek valamit akar sokszor annyival is johet mintha az ftprol szednetek.
Bittorrent leiras itt -
#3843 nincs azzal semmi baj, csak sokan hasznaljak.
a hw már nem nagyon bírja. :( -
#3842 usteammal mi a baj? szerverrol szerverre miert ilyen rohadtul lassu???:( -
Gábor #3841 Nagyon jó sorozat, a véleményem negatív irányba nem változott, csak pozitívba. -
Cat #3840 tudom, az első nagy ledöbbenésem nekem is shinji volt -
#3839 ikari shniji hangaj is nő... :P
sőt, a Narutoban, a főhős fiú hangja is nő.
sőt, tovább megyek. Kenshin hangaját is nő adta.
nálam már semmi sem meglepő Shinji óta... :D -
Cat #3838 tök jó, edward és alphonse hangja is nő :)
vhogy ezt európaiként azért nehéz megemészteni :) -
Cat #3837 remélem a chrno crusaderől nem változott a véleményed, azt kezdtem el most tölteni -
Gábor #3836 Megnéztem a Chobits-et. Először azt hittem ,hogy nekem soha sem tetszhet ilyen, ezért kerültem, de aztán kíváncsiságból letöltöttem. Nagyon kellemes órákat szerzett nekem ez a sorozat! Folyton bővülő kedvenceim listájára felkerült :) -
Cat #3835 végignéztem full metal alchemistet
megérte, de semmiképp nem ajánlanám 16-18 év alatt - ugyan én éjfél után szoktam nézni, mert ekkor alszik mindenki, sötét van, kuss egész lakásban, de a sorozat közepe táján Tucker és a kislánya nagyon betett, sokkoló volt amit csináltak, beteg aki azt kitalálta
és még volt néhány ilyen momentum, amit én tuti nem engednék kisgyerekeknek megnézni
annak ellenére hogy mindent megmagyaráztak, kerek a történet, a szereplők szintjén jópár kifejtendő szálat hagytak egy lehetséges folytatás számára
aki nem látta, ne hagyja ki! -
#3834 de-de. minden TF japán... :P még ha nem az, nekem akkor is az! :D
és ebben 1et értek. a cowboy eddig mindenkinek bejött akinek mutattam (berserkre azt mondják, ok, biztos jó, de ez a középkor nem jön be nekik japán stílusban).
a másik "sztár" anime, amit jelnleg 7 "fertőzőtt" (én juttatom hozzájuk a heti adagot) is néz, az a Naruto.
meg most sokan Fullmetalt, és Kenshint néznek a haverjaim közül. :) -
#3833 régi transformersnek semmi köze nincs az animehoz. Az újaknak van de a réginek nics:) Utána is nézhetsz:) Igaz aztán volt egy reedit belőle de jó pár évvel később és csak japánban nyomták le. A baj az, hogy az emberek 90 százaléka miután látta a dragonballt Candf-t mila-t és Sailormoon le is írja az aimeket, hogy baromság... 2 Animesorozat volt ami eddig maradéktalanul tetszett mindenkinek... Cowboy Bebop és Berserk!!! -
#3832 nekem 1szer fater ült le mellém Visions of Escaflowne-t nézni.
5 perc múlva aludt. (bár apu 1 filmet sem bír 10 percnél tovább nézni, mindenen elalszik)
ja meg 1szer anyu is bejött mikor épp gits2-t néztem. na 1 óra az lekötötte. holott mondta ő sem érett belőle semmit, de tetszett neki amit lát :D -
#3831 ki az az elvetemült ember aki 1 régi TransFormers-t sem nézett?
vagy akárhogy nézzük, a Candy, Dargon Ball, Sailor Moon sorozatok után az emberek 90% tudja, mi az h anime. és épp ez a baj, h ezek alapján ítélnek... :(
soxor esélyt sem adnak a műfajnak. -
#3830 csupán 2 részben volt rossz az animáció minősége.
én jelnelg a 78. résznél tartok és még mindig nagyon élvezem.
nem hibába 1ik kedvenc sorozatom ^_^ -
#3829 DVD-n is lehet man kapni..szal gondolom nemsokara jonnek a divx verziok:)
ezen az oldalon meg van egy ket jo video
/most megnezve a videokat.. azert grafikai orgazmus lesz ez is:)))))))))))))))))/
[takagai o vattara haa nyaritaj] :) -
Cat #3828 ugyan tudom hogy EZ régen volt, de gondolom egy moziban igényes filmeket válogatnak össze
a kundun az micsoda? -
#3827 engem hogy idegesit mikor az ocsem bejon a szobamba es elkezdi allv anezni azt amit en nezek. .en ilyenkor megallitom es megkerdem tole hogy nah mit szeretne...
animeket jobban szeretek egyedul lesni...
mas ugyis csak beleszol.. meg mittom en.. igy lehet a legjobban elmerulni egy filmben.. -
#3826 en is neztem anyammal GITS SAC ot. .a vegen megkerdezte hogy akkor most MIVAN?:) tok nem ertette:) -
#3825 ha jol emlexem eloszor a VOX on lattam animet... igazi animet..marmint olyat ami cyberpunk volt.. mar nem emlexem mi volt az csak arra hogy egy urhajon voltak paran... es valami szamitogepet kellett kikapcsolni.. es halucinaltak valamiert az emberek.. pl az egyik csavo latta a szerelmet.. ezekutan a csaj kifordult magabol meg ilyenek:) szal jo veres volt meg minden:)
persze elotte lattam mar japan rajfilmeket.. amiket meg a tv ben nyomtak...
sztan nagy hatassal volt ram a king of the castle klip. ahol a GITS bol voltak reszek...
ezekutan raakadtam az akirara... meg a gits re..a japan eloszor nekem se jott be annyira. most inkabb japanul nezek egy animet mint angolul.. nah mindegy.. eddig csak felsuleseim voltak a mutogatassal kapcsolatban...
meg ha valakinek meg is mutatom aszondja oke oke. a sztori jo.. nahde mese. meg ez a karattyolas?.... -
#3824 AAAAAAAAAA!!!!
egyik szemem sir... masik nevet..
ujabb anime. ez nagyon cooool.. mindig erre varok hogy jojjon egy ujabb "egesz estet" anime.. vegre itt van.. tok zsir volt az elso kep az odlalon..erre bejon a trailer es full CGI az egesz.. a karakterek is teljesen cell shadesek meg ilyenek:(((((((((((((
gyonyoru nem mondom.. nahde egy animeba azt elvesem hogy kezzel van ugy megrajzolva hogy az ember leszopja magat a latvanytol!!!
ok.. a gits 2 meg elment. .ott legalabb az emberek voltak kezzel rajzolva.. de it tmar minden cgi:(((((((((
mindegy.. lattam jatszani fogjak miamiban.. lehet hogy majd elmegyek es meglesem... -
Cat #3823 "japán szinkron" -
#3822 Hát nekem az Alien9nél volt hogy hugom bejött, én fejhallgatón hallgattam, ő nem hallott semmit, de nézte egy darabig. Pár perc múlva szóltam hogy "nézed?" de mikor meghallotta a japán szinkront el is ment :PPPPPPP -
#3821 Anyámnak tetszik a Chobits...erre varjatok gombot.Bejött amikor néztem és megnézett 5 részt..aszongya kiváncsi a többi részre is.Csak lestem...:) -
#3820 szomorú... -
#3819 Hát pedig sok olyan ember van aki egyet sem látott közüllük:) -
#3818 Sajna errefelé nem találkoztam 1 anime fannal sem, de mutogattam, csábítottam másokat, de sennkinek nem tertszett. Szal én úgy vagyok ezzel, hogy aki mostanra sem ismerte fel az anime szépségét, az most sem fogja. Én még régen (8-10 éves korban) a tv-ből ismertem rá a műfajra, csodáltam, lettem rajongó. Namost akinek már akkor nem tetszett, annak most sem fog. Nekem ez a véleményem.
Persze mindig van kivétel, pl aki egy animet nem látott életében (mondjuk ezt nehezen hiszem el), vagy akinek csak egy rajzilmet jelent a sok közül... -
#3817 Ez igaz volt aki kifejezetten hozzám fordult, hogy anime-t keres de van olyan is akinek mutogatni akartam de nem ragadta meg... És van olyan akinek felajánlottam, hogy megírom a cuccot de nem tudja milyen és megnézi.-. szóval csocso ne általánosíts... -
#3816 Kb annyi amennyi szőkével:D -
#3815 Akkor egy kérdés (piszka): te hogy kezdtél el animézni? Nem valaki ajánlására? (Mondjuk én nem ;)))
Szerintem nem tök fölösleges, csak nagyjából ismerned kell azt, akinek mutogatni akarod, és ha olyan, akkor számíthatsz rá, hogy úgyis tetszeni fog neki. Persze vannak felsülések ... -
#3814 Kenshinezel? Újra?
Én most a 80. résznél tartok. Nem gondoltam volna, hogy képes leszek egy 95 részes animébe belekezdeni, sem hogy be is fogom fejezni. A GTO 43 része volt idáig a legtöbb, de az meg is érte. Sajnos a Kenshin a 62. rész után egy kicsit leült, a rajzolás minősége is visszaesett. Ennek ellenére még mindig elég szórakoztató ahhoz, hogy végig merjem nézni.
Szerintetek hány japán születik vörös hajjal? -
Cat #3813 http://www.appleseedthemovie.com/
erről tudtok vmit? azzal reklámozzák, hogy a GITS alkotoja készítette -
#3812 en rajottem hogy animet mutogatni masoknak tok felesleges....
aki akar az ugyis animezik... masok megcsak furan neznek ram hogy en meg mijaszart nezek.... -
#3811 így volt leírva az aoi anime oldalán.
egyébként én is sejtettem, h ez 2 szó :D -
Gábor #3810 Legközelebb szótagold az Istenért! Míg elolvastam és felfogtam nem volt kis idő -
Gábor #3809