72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • CSOCSO
    hellsing es flcl is jo!
  • CSOCSO
    az a bajom hogy a readme file is ismeretlen filekent jott le:(((((((((( txt be belehuzva bele tudtam nezni.. es of korsz hogy a film file is ismeretlen.. de most nemtom hogy hibas az is. .mint a a readme vagy mijapocs van??????:( erted??? fakk.. tokom kivna:(
  • SoDI---
    asszem a Appleseed lesz
  • SoDI---
    Na hirtelen körbe néztem, mihez van felirat.
    Ezek közül melyiket ajánljátok leginkább?

3x3 Eyes
    Appleseed (2004)
    Hellsing
    FLCL
  • SoDI---
    nem tudtok anime felirat-letöltő helyet?
  • Garfield
    ???

Szerintem nem codec kérdése.

Nálam a K-Lite codec pack részeként került fel az MKV.
    Windows Media Player-nél az volt a gond, hogy az összes feliratot egyszerre játszotta le és nem lehetett megértetni vele a jót.
    BSPlayer alatt ment simán.

A lényeg, hogy ugyanúgy, mintha DVD-t néznél, add meg, melyik audiosávot akarod hallani, melyik feliratot akarod látni.
  • CSOCSO
    HELP pls!!!!
    leszedtem a GITS et.. az mkv verziot...
    hiaba probaltam mkv codecet szerezni nem jartam sikeresen:( sehogy nem jatsza le se a bsplayer se a wmp:(((((((
    tudom.. mplayer..
    na.. eloszor is..
    torrent el szedtem le.. meg a readme file is ismeretlen volt..szal eloszor arra gondoltam hogy rosszul szedett le mindent.. aminek kifejezetten orultem volna.. es kb akkor hasznaltam volna eletemben utoljara torrentet..
    szal a lenyeg hogy leszedtem mplayert.. es most megy a film...
    de ez igy eleg ciki.. hogy valasztok hangot?? nah mindegy..szal valaki pls.. adjon egy rendes mkv codecet!!! PLS!!!!!

ui:
    fuu milyen jol esett mikor belelestem a readmebe es meglattam hogy az en feliratom van benne!!:) aaarghhh!!! fuu.. istenem olyan boldog lettem:)))))))))
  • SoDI---
    nem nehéz kitalálni, hogy megy a csávó, és egyesével levadássza a démonokat
  • SoDI---
    na végig néztem a berserk-et.

a vélemény a befejezéshez annyi, hogy ha az utolsó után még egyszer átfutod az első részt, akkor azért nincs az a "most mi van" érzés.

kerek a kép. a mangát inkább kihagyom, mert szerintem csak elrontaná a tökéletes összképet, mint ahogy például a matrix 2-3 tette :)
  • Gábor
    Ne is mondd....módszertani szigorlatra készülök, ami magyarul ezt jelenti: val.szám, statisztika, operációkutatás és ez mind egy darab dolgozatban, egy óra alatt....fincsi....GTO majd segít felvidulni.
  • Bucser
    Viszont a legeslegelején a fight amit a csaj a Cyborgok ellen nyom nagyon durva:) Kis shotgunnal a kezében miket lenyom:)

Mondjuk nekem így matek vizsgára készülés közben jó volt, hogy csak a látványon kellett csámcsogni és nem a mondanivalón:)
  • Sadun Tryst
    ok, h rákérdez meg minden. de az, h ott félmesztelenül mészkál 1 kissrác előtt, meg ilyen hülye reakciója legyen, engem sokkolt. motoko nem ez a fajta kari.
    na mind1. én hülyeségem.
  • Gábor
    Most végeztem az appleseeddel. A film gyönyörű, de már nagyon elszoktam a sablon történetektől, főleg a rövidektől. Lassan egy éve anime sorozatokon élek, így ez nekem kevés. A másik negatívum a borzalmas angol felirat. Nem is tudom animes pályafutásom alatt láttam-e ilyen silány munkát angolul.
    Na mind1, egyszer mindenképpen megérte megnézni, mert gyönyörű az animáció.
  • Gábor
    Köszi.
  • Bucser
    miután az egész GITS saga arról szól, hogy mennyiben különbözik egy emberi lélekkel rendelkező cyborg egy húsvér embertől ezért szerintem a kissrác kérdése teljesen egyértelmű ugyanis attól, hogy teste nincs vágya még lehet Motokonak....
  • Sadun Tryst
    Ki kell írnom magamból a dühömet.
    GitS-SAC 2nd GIG spoiler:

A 17. részben van 1 olyan jelenet, mikor a kis srác ott tévézik Motoko ágyán. Motko kijön a zuhanyból, a bugyi ami rajta van, majdnem leesik, melltartó, semmi, csak 1 törölköző, a melle közepét eltakarja. Ott járkál tök lazán a 14 éves srác előtt.
    Majd lefekszenek aludni. Ok, h 1 ágy van meg minden. Motoko nem is zavartatja magát, h nincs rajta felül semmi, a srác mellé befekszik. Ok.
    Majd a srác pironkodva megkérdezi, h a full cyborgok tudnak-e nemi életet élni. Motoko felül 1 kicsit az ágyban, odafordul a sráchoz, aki még mindig háttal van neki. Motoko válaszol. Ki akarod próbálni?
    Fiú persze nemt mond.
    Na. Lényeg a lényeg, h ez a jelenet TELJESEN FÖLSÖLEGES volt. és mi több 1 lassan soft hentaira lealacsonyította a GITS-et... :(
    pedig egészen eddig a részig teljesen elviseltem a "megszokott" lenge öltözéket Motokonak.
    ennyi.
  • Sadun Tryst
    nemtom, h csináltam, de jó volt. :)
    ma nagyon jó eredményeket produkált a cucc.
    pl. ma volt 1 olyan Naruto töltés közben is, h 170-el töltöttem, és 40k-val szedtem rólam.
    na ez elvileg lehetetlen, mert 180k a max sávszélességem. ^_^

Final Fantasy VII - Advent Children Sephirot Wallpaper Burning Nilbenheim scene
  • Gábor
    Leköteleznél, ha elküldenéd, vagy adnál egy linket a képhez. :)
  • Gábor
    Ezt hogy csináltad? Apropó, király háttér :)
  • Sadun Tryst
    GITS-SAC 2nd GIG vélemény:

a történet jó, a cselekmény lapos, amit az erotikával próbálnak ellensúlyozni. szvsz nem ezt érdemli 1 GITS sorozat.
    az utolsó subbelt változaton (17) pedig az agyam is elszállt...
  • Sadun Tryst
    ááá! új rekord született részemről!
    rekord
    ilyen rövid idő alatt még soha sem szedtem le 1 anime részt sem! :)
  • Gábor
    Jaja, most tartok ott, hogy levizsgázott, állati! Nyugi, a texasi káóboj akcentusra nem vagyok vevő :)
  • Gábor
    Az usteames felirattal nézted? Mert azt nem tudom betölteni egyik lejátszómmal se. A másik baja meg az,hogy kínaiból fordították a szerző saját bevallása szerint nem vmi jól :/
  • Bucser
    Hát jahh:) berserk és a lazaság?? egyszer engedte el magát összesen benne Gatts.. Jól be is rúgtak mindannyian aztán kezdődött a gyakás előlről:D
  • via_mala
    Huhh! Hát akkor a legjobbakat ki fogod hagyni. Mert bár elég sokhoz készült már magyar felirat, de általában igen gyenge minőségűek, tisztelet a kivételnek. Pl. a Berserk-hez készült magyar feliratok is elég gyatrák (szvsz), de leginkább a fölösleges "laza csávó" dumákat utáltam benne. Ki is kapcsoltam gyorsan, jobb volt az angol. ;)
  • SoDI---
    sehol, van benne angol felirat
    nem tul nehéz, de ha nemértem akkor pause, és megnézem szotar.sztaki.hu

Na jó, ezt a szenvedést én inkább kihagyom :(
    Amihez még magyar felirat sincs, az sajnos nálam kilőve :(
  • Sadun Tryst
    Kenshin OVA 1 az 1. helyen. rulz!
  • Bucser
    Miért milyen az én beállítottságom?

Onizuka-t én is megakarom majd nézni... Csak előbb legyen vége a vizsgaidőszaknak...
  • via_mala
    Jajj! Szerintem egy kicsit félrevitt téged a saját beállítottságod.
    Az angyalok nem buzgómocsingok, hanem egyszerűen gonoszak. A mangában volt is, hogy most, hogy Femto-val már 5-en vannak, eljön a sötétség az emberiségre.
  • via_mala
    Volt már a halszem saláta? Amikor vizsgázni készül Onizuka? :DDDDD
    Amilyen fejeket az a fickó vág, hát az eszméletlen.
    Remélem japán hanggal és felirattal nézed, mert az angol szinkronban nem tudtak egy csomó jó poént normálisan lefordítani! Pl. amikor mondják neki, hogy az a szőke zseni csaj (Uehara Anko) azért ilyen, mert otthon trauma érte, azt Onizuka úgy érti félre, hogy valami Tra-Uma (valami tigris-zebra, ha jól emléxem) hibrid szörny fenyegeti a csajt. Nagyon fárasztó! :D
  • Bucser
    Én meg Appleseed 2004-et néztem meg... hát mit ne mondjak QRVA JÓ volt mármint grafikailag... (történetileg láttam már sokkal jobbat is) csak egy dolog zavart az összes CG kristálytiszta... Nincs a mechákon egyetlen koszolás sem sem a por nem ülepedik rájuk se a hidraulika nem folyik se az olaj se a puskapor nem hagy nyomot.. szép meg minden, de nem az igazi... A másik ami zavart az a pehelysúlyú Brairos... MOst ha valakiből Cyborgot csinálnak azt nem fogja egykézzel csuklóból megfogni senki....(ahogy az a GITS-ben is van egy Cyborg (mint Batou is ) olyan 150 kiló... most egy max 56 kilós nő nem fogja zuhanás előtt megfogni:D
  • Bucser
    ja:) ÉS már baromira várom a 28. kötetet...

SPOILER------------------------------

Nekem nagyon tetszik a Berserkben a fordított világrend:) hogy az emberek akik az érzéseik után és a predestináltság ellen mennek azok tulajdonképpen fel vannak tüntetve jóként (Gats a Skull knight és a többiek) míg a buzgómócsing angyalok és apostolok (Ugye Az apostol különítmény a Hawkok közt valamint Griffith/Femto is egy angyal (Az animeben Hand of Godként nyomják egyébként meg a mangában is de ha megnézed a szenvedésért járó hatalom (Griffithnek is szenvednie kellett, hogy megkapja a hatalmat) egybevág a katolikus hit szenvedj és megváltódsz tézishez) ahogy ez a mangából kiderül) valamint az egyház a rossz:D

Szóval király kis kifordított világkép:)
  • Gábor
    Great Teacher Onizuka durva jó! Majd' behugyoztam a röhögéstől az eddigi részek alatt!
  • via_mala
    Kíváncsi vagyok, mit fox gondolni a 25 epizód végén. :)
    Azért ne ess kétségbe ha a WTF (miafrancvan: MFV) érzés kerítene hatalmába, inkább töltsd le a Berserk mangát is, és olvasd el azt is. A 13. kötet közepe táján megtalálod az anime történetének folytatását (külön after_eclipse néven is fennt van), de érdemes az elejéről kezdeni. Én pont tegnap este olvastam el a 13. kötetet újra.
    Arra készülj fel, hogy a manga kb. 3-4-szer durvább, naturalisztikusabb, de éppen ezért jóval kiadósabb is, és rengeteg fontos részletet lehet megtudni Gats múltjáról. Arról nem beszélve, hogy a mangát a mai napig írják az alkotók, valahol a 27. kötetnél tartanak most.
  • Gábor
    Megvilágosodtál?
  • Bucser
    Én pont fordítva szoktam USteamen megnézem a címet aztán rákeresek az animenfo-n ami érdekelhet aminek a témája megfog azt leszedem:)
  • Cat #3852
    ugydöntöttem nem a jövőben nem rátok hallgatok, hanem szép sorban végignézem azokat, amiknek a témája megragad ebből a listából :)

sodi: itt vannak a scifik, van egy pár :)
  • Cat #3851
    sehol, van benne angol felirat
    nem tul nehéz, de ha nemértem akkor pause, és megnézem szotar.sztaki.hu n
  • SoDI---
    valaki tegye már meg, hogy azokat a feliratokat, amelyek a most gyengélkedő animevilag.hu-n voltak elérhetőek, de nincsenek benne a feliratok.hu adatbázisában, de fent vannak a vinyóján, azokat felnyomja oda...
  • SoDI---
    full metal alchemistet

Ahhoz te hol szereztél feliratot?