72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
14.résznél tart... a 200-ból...
memories-hoz volt szerencséd?? -
Gábor #3905 Chrno Crusade, GTO, chobits, fullmetal alchemist, gundam seed, last exile mind megvoltak? Így hirtelen ezek jutnak eszembe. -
Viszont most nem igazán tudom mit nézzek, a nagy neveket többnyire már megnéztem, kivéve talán a Kenshint. Ez a Bleach ez egészen jónak néz ki, de inkább megvárom amig eljutnak több részig. -
Én most néztem végig a Love Hinat, ami nagyon tetszett :) Nem hittem volna hogy végig fogom nézni, de elég fun sorozat, megszerettem néhány rész után.
A másik meg, hogy Pet Shop of H.-nak csak 4 része van? Tudtam hogy rövid, de ennyire? -
Gábor #3902 Vmi a GTO-hoz hasonló kolosszális hülyeséget tudnátok ajánlani? Mindjárt végzek vele, kell az utápótlás! :) -
pont most akartam kiírni! :D
na mind1. akkor most meg is nézem... ;)
ja, meg érdemes itt körülnézni. gyorsabban jönnek a manga részek, mint a Manga-Rain-től. -
Kint van Bleach 14:) csak tessék tessék: -
Gábor #3899 Normálisan vagy egyáltalán nem két különböző dolog ;) -
Cat #3898 előre vettem a kenshin OVAt, mert az csak 4 részes, szal később mondok majd véleményt -
akkor nem fogsz japán tévét fogni normálisan... -
Gábor #3896 Akar a fene még egy műhódot, csak felötlött bennem a kérdés, hogy ha egyszer már a CCTV-t is tudom fogni (kínai), akkor japánt miért ne tudnék? -
szvsz ha van valami erős parabolád, akkor lehet.
pl. 1ik ismerősömnek 1 akkora van a kertjében, h a felét az foglalja el.
valami 2000 csatornát tud fogni vele. és folyamatosan bővül a netes dekódolók miatt... ^_^
nemtom, h van-e ezek között japán anime csatorna, de majd rákérdezek.
(mellesleg ha ilyen antennát akarsz, akkor az több százezer forint lesz majd) -
Gábor #3894 Na hogy tetszik a Chrno Crusade? A GTO-val párhuzamosan nézem újra.
Ma este vetítik a gundam seed destiny újabb epizódját, ha szerencsém van, akkor két napon belül láthatom :)
Apropó, nem tudjátok, hogy azokat a japán adókat, ahol anime-k mennek lehet-e itthon fogni vhogy? -
Gábor #3893 Közgazdászok csinálják csak igazán ;) Tisztelettel jelentem szakosodott közgazdász leszek, ha végigszenvedtem ezt a négy évet ::) -
most néztem, és legnagyobb sajnálatomra, a Mai Hime is el van maradva 1 résszel.
RAW-ban már kint van a 15. rész is, mi meg még csak a 14. sub verzióra várunk.
na mind1. ez leaglább nem 200 részes lesz, mint a Bleach + a Naruto (bár a Narutot annyi csapat fordítja, h a késés lehetősége szinte teljesen kizárható) :D -
Matematikus vagy Programozó vagy???? Vagy esteleg Közgűzos?? bár ők tudtommal nem csinának Op kutot.:) -
Akkor rosszul látod mert nem ez van a Mangában... A manga sokkal összetetteb...
Mellesleg PUK a kis elf aki csak a mangában szerepel abszolút nem ihagyható karakter:D Még mindig képes vagyok a Yoda-s beállásán röhögni:D -
nah jelentem a k litet leszedve instalaltam az aac codececet es mar muxik is:))))) siraly!!!!
uber csak azt nemtom hogy a szinkron mifele szinkron... mert en azt is lerippeltem.. bar arra nem emlexem hogy feltettem de azt tudom hogy 1 napig szorakoztam az igazgatassal :) -
hellsing es flcl is jo! -
az a bajom hogy a readme file is ismeretlen filekent jott le:(((((((((( txt be belehuzva bele tudtam nezni.. es of korsz hogy a film file is ismeretlen.. de most nemtom hogy hibas az is. .mint a a readme vagy mijapocs van??????:( erted??? fakk.. tokom kivna:( -
asszem a Appleseed lesz -
Na hirtelen körbe néztem, mihez van felirat.
Ezek közül melyiket ajánljátok leginkább?
3x3 Eyes
Appleseed (2004)
Hellsing
FLCL -
nem tudtok anime felirat-letöltő helyet? -
Garfield #3883 ???
Szerintem nem codec kérdése.
Nálam a K-Lite codec pack részeként került fel az MKV.
Windows Media Player-nél az volt a gond, hogy az összes feliratot egyszerre játszotta le és nem lehetett megértetni vele a jót.
BSPlayer alatt ment simán.
A lényeg, hogy ugyanúgy, mintha DVD-t néznél, add meg, melyik audiosávot akarod hallani, melyik feliratot akarod látni. -
HELP pls!!!!
leszedtem a GITS et.. az mkv verziot...
hiaba probaltam mkv codecet szerezni nem jartam sikeresen:( sehogy nem jatsza le se a bsplayer se a wmp:(((((((
tudom.. mplayer..
na.. eloszor is..
torrent el szedtem le.. meg a readme file is ismeretlen volt..szal eloszor arra gondoltam hogy rosszul szedett le mindent.. aminek kifejezetten orultem volna.. es kb akkor hasznaltam volna eletemben utoljara torrentet..
szal a lenyeg hogy leszedtem mplayert.. es most megy a film...
de ez igy eleg ciki.. hogy valasztok hangot?? nah mindegy..szal valaki pls.. adjon egy rendes mkv codecet!!! PLS!!!!!
ui:
fuu milyen jol esett mikor belelestem a readmebe es meglattam hogy az en feliratom van benne!!:) aaarghhh!!! fuu.. istenem olyan boldog lettem:))))))))) -
nem nehéz kitalálni, hogy megy a csávó, és egyesével levadássza a démonokat 
-
na végig néztem a berserk-et.
a vélemény a befejezéshez annyi, hogy ha az utolsó után még egyszer átfutod az első részt, akkor azért nincs az a "most mi van" érzés.
kerek a kép. a mangát inkább kihagyom, mert szerintem csak elrontaná a tökéletes összképet, mint ahogy például a matrix 2-3 tette :) -
Gábor #3879 Ne is mondd....módszertani szigorlatra készülök, ami magyarul ezt jelenti: val.szám, statisztika, operációkutatás és ez mind egy darab dolgozatban, egy óra alatt....fincsi....GTO majd segít felvidulni. -
Viszont a legeslegelején a fight amit a csaj a Cyborgok ellen nyom nagyon durva:) Kis shotgunnal a kezében miket lenyom:)
Mondjuk nekem így matek vizsgára készülés közben jó volt, hogy csak a látványon kellett csámcsogni és nem a mondanivalón:) -
ok, h rákérdez meg minden. de az, h ott félmesztelenül mészkál 1 kissrác előtt, meg ilyen hülye reakciója legyen, engem sokkolt. motoko nem ez a fajta kari.
na mind1. én hülyeségem. -
Gábor #3876 Most végeztem az appleseeddel. A film gyönyörű, de már nagyon elszoktam a sablon történetektől, főleg a rövidektől. Lassan egy éve anime sorozatokon élek, így ez nekem kevés. A másik negatívum a borzalmas angol felirat. Nem is tudom animes pályafutásom alatt láttam-e ilyen silány munkát angolul.
Na mind1, egyszer mindenképpen megérte megnézni, mert gyönyörű az animáció. -
Gábor #3875 Köszi. -
miután az egész GITS saga arról szól, hogy mennyiben különbözik egy emberi lélekkel rendelkező cyborg egy húsvér embertől ezért szerintem a kissrác kérdése teljesen egyértelmű ugyanis attól, hogy teste nincs vágya még lehet Motokonak.... -
Ki kell írnom magamból a dühömet.
GitS-SAC 2nd GIG spoiler:
A 17. részben van 1 olyan jelenet, mikor a kis srác ott tévézik Motoko ágyán. Motko kijön a zuhanyból, a bugyi ami rajta van, majdnem leesik, melltartó, semmi, csak 1 törölköző, a melle közepét eltakarja. Ott járkál tök lazán a 14 éves srác előtt.
Majd lefekszenek aludni. Ok, h 1 ágy van meg minden. Motoko nem is zavartatja magát, h nincs rajta felül semmi, a srác mellé befekszik. Ok.
Majd a srác pironkodva megkérdezi, h a full cyborgok tudnak-e nemi életet élni. Motoko felül 1 kicsit az ágyban, odafordul a sráchoz, aki még mindig háttal van neki. Motoko válaszol. Ki akarod próbálni?
Fiú persze nemt mond.
Na. Lényeg a lényeg, h ez a jelenet TELJESEN FÖLSÖLEGES volt. és mi több 1 lassan soft hentaira lealacsonyította a GITS-et... :(
pedig egészen eddig a részig teljesen elviseltem a "megszokott" lenge öltözéket Motokonak.
ennyi. -
nemtom, h csináltam, de jó volt. :)
ma nagyon jó eredményeket produkált a cucc.
pl. ma volt 1 olyan Naruto töltés közben is, h 170-el töltöttem, és 40k-val szedtem rólam.
na ez elvileg lehetetlen, mert 180k a max sávszélességem. ^_^
Final Fantasy VII - Advent Children Sephirot Wallpaper Burning Nilbenheim scene -
Gábor #3871 Leköteleznél, ha elküldenéd, vagy adnál egy linket a képhez. :) -
Gábor #3870 Ezt hogy csináltad? Apropó, király háttér :) -
GITS-SAC 2nd GIG vélemény:
a történet jó, a cselekmény lapos, amit az erotikával próbálnak ellensúlyozni. szvsz nem ezt érdemli 1 GITS sorozat.
az utolsó subbelt változaton (17) pedig az agyam is elszállt... -
ááá! új rekord született részemről!
rekord
ilyen rövid idő alatt még soha sem szedtem le 1 anime részt sem! :) -
Gábor #3867 Jaja, most tartok ott, hogy levizsgázott, állati! Nyugi, a texasi káóboj akcentusra nem vagyok vevő :)