72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Cowboy Bebop TV
gondolom narutohoz... mai hime.. bleachos semmi felirat...
-
CSOCSO válogass:
Azumanga Daioh
Berserk
Boogiepop Phantom
Cowboy Bebop : Knocking on Heaven's door
Cowboy Bebop TV
FLCL : Furi Kuri
Fullmetal Alchemist
Ghost in the Shell
Ghost in the Shell : Stand Alone Complex
Ghost in the Shell : Stand Alone Complex 2nd GiG (amieddig kijött feliratozva)
Ghost in the Shell : Tachikoma Special
Ghost in the Shell 2 : Innocence
GoldenBoy
Gunslinger Girls
Hellsing
Jin-Roh : The wolf brigade
Last Exile
Love Hina Again
Love Hina Spring Special
Love Hina TV
Love Hina X-Mas Special
Midori no Hibi
Naruto (94-ig, most lesz nemsokára az új DVD anyaga meg)
Neon Genesis Ecangelion : End of Evangelion
Neon Genesis Evangelion : Death & Rebirth
Neon Genesis Evangelion TV
Oh! My Goddess
RahXephon TV
RahXpehon : The Movie
Rurouni Kenshin : Reminiscence
Rurouni Kenshin : Requiem for the Restoration Royalists
Rurouni Kenshin : Seisouhen
Rurouni Kenshin TV
Serial Experiments LAIN
Tenchi GXP
Tenchi in Tokyo
Tenchi Muyo!
Tenchi Muyo! Universe
Trigun
Vampire Hunter D : Bloodlust
Video Girl Ai
Vision of Escaflowne
A következők amik nagyon rövid időn belül meglesznek, azok pedig nem mások, mint a teljes Rurouni Kenshin, Gatz, Naruto, Bleach és Tenchi manga.
Anime pedig: Appleseed 2004, Howl's Moving Castle (animehq ftp-n fent van), GUNDAM Seed és Ragnarok : The Animation. -
XD
hasznalj Media player classic-ot.
Én MINDENT azzal játszok le. Meg ezek mellett fent van 1 utolsó ACE Mega Codecs és 1 VoBSub.
ez mindent visz. ;) -
jo akkor beszelgessunk arrol hogy kinem mi van kikarcolva:) mert konyebb lenne ha en fizetek egy kicsit es valaki lemasol nekem 3-4 dvd-t mint a zhogy en osszelopkodom az animet az usteam hijan:( -
Cat #3982 hát játszd le mással, pl. bsplayer :)
én teljesen hektikusan váltogatok a 3-4 lejátszo között -
Lenne egy kis problémám a feliratozással:
K-Lite pack van fönn a gépen. Media Player classiccal játszom le a Cowboy Bepopot, de amikor a feliratot akarom betölteni akkor ezt írja ki:
To load subtitles you have change the video renderer type and reopen the file.
- directshow: VMR7 or Vmr9 renderless
- Realmedia: special renderer for Realmedia, or open it through directShow
- Quicktime: DX7 or DX9 renderer for quicktime
- Shockwavw: n/a
Mi lehet a gond? Válaszokat előre is köszönöm. -
hát ja. ha már mindnekinek van klüön helye, az már úgy más.
itthon én rendelkezek a gép felett teljesen (az én szobámban is van). csak pár dolognak kell fent lennie kötelezően fater, muter és bátyó miatt. :) -
én pont most akarok újítani úgy 90ezerért. :)
(monitor, winyó, proci, memória, video) sajna kell a sulihoz + az itthoni cuccaimhoz. 15"-os monitoron nem olyan jó móka térképet szerkeszteni... :/
bár nemtom. lehet félre kéne tennem minden pénzem a nem is olyan sokára érkező PS3-ra... :) -
Cat #3978 manapság már olyan iszonyat olcsóak a vinyok... (80as kerül 12e Ftba)
mondjuk én is spur vagyok, számgépre elvből nem szoktam költeni -
Nekem momentán 1 játék van fent összvissz, de van egy halom program (amiket használok is), fájl (képek, mp3, mentések stb.). Ráadásul a winyónak csak egy kis része (11-12 giga) az enyém, ennyire tok pakolni, a többi a másik 3 felhasználóé :(( -
nekem ezért nincs fent szinte soha 3nál több játék. :)
bár most kivételesen 5 játék van fent.
Call of Duty (kieggel), Europa Universalis (bátyámnak), Final Fantasy VII, Ragnarok, NFSU2.
amúgy én is csak 1 40GB-os winyón szarozok.
bár azon gondolkodok most, h én milyen ügyes voltam régen az 500-as gépemen. 10,2-es winyóm volt. tele volt a winyó mindig filmekkel és játékokkal. és mindig volt helyem új filmnek és játéknak! :D -
Dehogynem, írom kifele mihelyt összegyűlik egy dvd-nyi anyag, csak annyira televagyok hogy nem tok annyit tárolni. 1 dvd olyan 24-25 rész, 2 animenek ez 50 rész, az kb 9 giga. Hol lenne nekem annyi helyem? Örülök ha 2 giga szabad helyem marad a Mai HiME megmaradt részeinek. Mihelyt az kész, kiírom, és így kezdek bele egy újba, sajna nálam ez csak így megy.... -
Én is:) mert a 220G-nyi cuccot el kéne tenni valahova:D ÉS 40 db DVD lemez olcsóbb mint ha 7-szer ennyi cd-t veszek, vagy újabb vinyót:) -
en ezert is vettem DVD írót.
mivel korlátozott a letöltésem, nem tudom mindig letölteni azt amit akarok. + mi lesz ha megszűnik az USTEAM valamikor? akkor már csak a DVD- mlesznek. :)
így van már 38 DVD-m tele mangával és animével.
Csocso:
Naruto ha érdekel most tart 119-nél szal abból már jó sokat meg lehet nézni. ;) -
Cat #3972 én a kettest részesítem előnyben - akkor töltöm le a régieket is amikor akarom, minek archiválni ? másrészt meg az ujak megnézésére sincs időm, akkor miért néznék olyat amit már láttam... -
??? nem ertelek titeket..
1)miert nem irjatok ki a regieket es van hely az ujnak?
2) szimplan torold a regit es van hely az ujnak.... -
200 rész? Hajjajj, ezt nemtom tárolni.....akkor a megnézett részt le is törlöm, abbahagyni már nem akarom mert érdekel... -
koszi a leirast -
aham.. ezekkel csak az a baj hogy ugyis csak felig fogom erteni a dolgokat mert annyira meg nem megy az anime.. vagy varjak meg ezekkel par honapot? (fel evet-evet?:)
valaki gyujtse ossze, irkalja ki dvd re majd elmegyek erte:))) -
bleach és naruto kb 200-200 részesek.
bleach:
ajánlom a mangát, szvsz jobb, mint az anime.
lényege az, h van 1 fiú (Kurosaki Ichigo), aki látja a szellemeket. 1 nap 1 shinigami ("szellemírtó") jön és 1 nagy krizís közepén átadja a fiúnak véletlenül az egész (mert csak 1 keveset akart) erejét. a fiú teljes shinigami lesz, aki pedig az volt (Rukia, aki egy lány), majdnem normál ember.
jönnek a gonosz/jó szellemek, és az események történnek, melyek egyre jobban komolyodnak. most ott tart a bleach, k kedvenc mangám a fullmetal mellett.
na. konkétan 1 akció, vígjáték, dráma stílusú anime/manga, fantasztikusan sok szereplővel (legalább 20-25 lényeges karakter van).
my-hime:
kicsit magical girl, kicsit vicc, kicsit dráma, kicsit minden. kiv. sci-fi + ilyenek.
szvsz ebben a múfajban a legjobb. azért is nézem... :) -
Bleach inkább akció, erősen megszórva humorral. Úgyértem hogy néha még az elleség (hollow) is nagyon hülye tud lenni, hát még ia főhős... Itt inkább egy világot mutat be az anime, egészen más szögbe helyezi a túlvilágot, és a való világ közötti kapcsolatot, ebből adódik az eseménysor, amik között csak laza kapcsolat van (nem más mint a világ) Tryst többet mond majd...
Mai HiME, ebben sok szál húzódik, sok szereplőt foglal magába. Látványos akciójelenetek, humor (néha sok néha pont jó) romantika, szerelmi szálak és echii ezerrel. Ennél még annyi hogy az alaptörténet nagyon jól ki van találta. Továbbá mindig jön valami ami megrázza az embert, valami új!
-
jo jo jo.. de megis milyenek?? csak par szoval..oke tudom.. animenfo.com meg ilyenek.. de toletek szeretnem hallani hogy milyen akcios milyen drama milyen olyan izemize:) -
Mai HiME, Bleach Überfasza
Lehet tölteni...tulajdonképpen én most csak ezt a 2 animet nézem...
Bár a bleachet lehet én is abbahagyom, mert sehol nem láttam kiírva hogy hány részes, ami azt jelenti hogy a végén egy többszáz részes animebe kezdtem bele, amire sajnos nincs winyóm (töübbek között ezért nem szedtem még le a chobitsot vagy a narutot) :(
Ha így lesz ráállok a mangára, és majd ha meglesz a nagy winyóm akkor visszatérünk ezekre.... -
ehh.. lejott a casshern.. ma meg is lesem.. gondolkozom a mai hime-n meg a bleachen.. valaki irna rola par szot hogy nagyjabol milyen.. priviben is johet.. sooot nyugodtan priviben.. spoieler nelkul:) koszke!! -
ja-ja. 2 nap alatt 60-at elolvastam. aztán 2 nap alatt még 80-at... :D -
Nagyon jó ez a Bleach manga, nehéz letenni :) -
NormalisEmber #3960 Köszönöm! -
ÁÁÁÁÁÁÁ!
Excel Saga 12-ik epizód.
Ha továbbra is meghazudtolod a halál definicióját, egy nap a végén még tényleg felboncolnak.
Ezen akkorát röhögtem :) -
Én Saber Marionette-et folytatok ha lesz rá időm... -
Gábor #3957 Megjelent, torrent itt: http://www.animesuki.com/ -
Gábor #3956 A fordító saját bevallása szerint kínaiból fordította, és nem túl jól, ezt is a readmebe írta. -
Gábor #3955 A Kyo egészen jó, de nem estem hasra tőle. Egy megnézést megér. -
NormalisEmber #3954 Nem tudja valaki hogy mikor lesz a második része a xenosaga anime-nak? -
:DDDD
Cat ajánlása pedig tökéletes. ;)
Max ehhez még annyit tehetnék, hogy ezek után RahXephon legyen az első. ^_^ -
Ja-ja, ezzel szoktam sokkolni az animés népeket. Több, mint 110 anime film, sorozat és OVA után még mindig nem láttam az NGE-t!!! :DDDDDD
Cat: ok, vettem az ajánlást. -
Cat #3951 NGE utána Fullmetal Alchemist, utána jöhet a többi :)
viszont appleseedel megijesztettél, ha tényleg szar a felirat akkor asszem kihagyom, ráérek -
Howl's Castle tényleg nem lenne rossz. :)
NGE-n pedig meg vagyok lepdőve, h nem láttam még eddig...
A Samurai Deeper Kyo-ra pedig én is elég kiváncsi vagyok, mert napaság egyre több helyen olvasok róla, h elég jó. -
Mind a Noir, mind pedig a Serial Experiments Lain megéri a befejezést!
Higyjetek nekem, láttam már pár animét, rosszat is. A Noir a végére bejön egy új szereplő Chloe, nem semmi csaj, a Lain pedig a végén egészen kifordul a valóságból, vagy ha szpojlerkedni akarnék: a való világból. Mindkettő igazi klasszikus.
Az Appleseed-ről mindenhol azt írják, hogy a felirat egy vicc (kínaiból angolra, brrr...), a történet gyenge, egyedül a grafika viszi el a hátán az egész animét, amibe egy kicsit bele is rokkan. Ezért asszem én egy kicsit még halasztom. Úgy is itt állnak még ezek: NGE, RahXephon, X, NieA_7, Vision of Escaflowne, Fullmetal Alchemist, Samurai Deeper Kyo, Mobile Suit Gundam SEED (többek között). Hirtelen nem is tudom melyiket vegyem előre, ha végre befejezem a Kenshin-t, a You're Under Arrest-et, és a Saishu-heiki Kanojo-t. De ha befutna egy normális minőségű Howl's Castle, azt biztosan előrevenném. :) -
Gábor #3948 Gundam Seed üt! -
Gábor #3947 Én a Noir-ral vagyok így, hogy nem tudtam befejezni, csak a negyedéjig néztem meg. Majd leveszem még a polcról.