72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Gábor
    Felment a vércukrod, vagy csak kötekedő hangulatban vagy? Senki nem gondolta véresen komolyan a dolgot sztem. Ha rinyálunk rendesen, azt észreveszed. Pl az FFVII-AC kapcsán mindig rinyálok ;)
  • Sadun Tryst
    hm. most megint nagyon szar nekem... :(
    végigolvastam 2 nap alatt az összes Gantz mangát (185 rész).
    Animéből pedig megvan az egész első szezon (11 rész).
    és most nem tudom mikor jön a köv epizód + ilyenek... :(
    de szar lesz a mangával haladni. 20 oldalas 1 rész, és az animéhez mérve 1 anime rész kb 17 mangát foglal egybe.

ja, meg van már bleach 15
    bleach 15
  • Lacc
    Jol hangzik.
  • Sadun Tryst
    Jótanács mindenkinek Gantz-al kapcsolatban:

Mindenki aki olvasta, vagy olvassa, vagy neki akar majd állni a Gantz nevezetű műnek, CSAK a manga verziót ajánlom figyelmébe.

Okok amiér rosszabb az anime:

1. Az akció jelenetek SOKKAL rövidebbek lettek
    2. A véres jeleneteket teljesen kivágták.
    3. A teleportáció teljesen le lett "butítva". (animáció)
    4. Kihagytak részeket, amiket NEM kellett volna.
    5. A szörnyek nem olyan brutálisak, mint a mangában.

Amiért jobb az anime:

1. Nincs benne minden rész elején 1 félig illetve teljesen mesztelen nő rajza.
    2. A mesztelenkedés és perverzió elfogadható szintre lett hozva.
    3. Szvsz szimpatikusabb a rajzolási stílus, mint a mangában.

Így aki bírja a durva erőszakot, a már lassan hentais cuccokat, és egy érdekes és mély történetet, az mindenképpen álljon neki. a directmanga.com-ról 185.-ig részig letölthető.
    (jelenleg olyan szinten merültem el benne h tegnap a kevés időm miatt csak 20 részt olvastam el belőle, ma meg már 130-at ^_^ )
  • Sadun Tryst
    154 :)
  • Ottto
    Ahogy senkise :)
    De ez van oszt kész most hiába panaszkodsz nem lesz tőle gyorsabb...
  • Lacc
    De én NEM AKAROK VÁRNI! :D
  • Ottto
    Most mit versenyeztek azon hogy kinek kell töbett várnia az animekre???? Mindenkinek várni kell oszt kész!!!
  • Gábor
    A mai himet én is elkezdtem...sajnos, mert így várnom kell az újabb és újabb részekre :/
  • Lacc
    De ez a Bleach mekkora lesz mégis? Mert már most tart kb. 3000 oldalnál O_o
  • Sadun Tryst
    de szar nektek....
    Naruto manga/anime, Gantz manga, Mai-Hime anime, Bleach anime/manga sorozatokat várok hetente. <_<
  • Gábor
    Akkor már tudod mit érzek a Gundam Seed Destiny-vel kapcsolatban! ;)
    Ma este megy a legújabb rész...még legalább két nap az első subbolt verzióig...:(
  • Lacc
    Ehh most fújt ki a Bleach manga, azt hittem pedig hogy már végig megirták. Aztán látom hogy csak 153ig van... Most várhatok minden részre heteket :(
  • Gábor
    Rahxephon ost-t hallgatok nokia 6230-cal az utcán :)
  • Bucser
    usteam.uw.hu.

Azaz Ftp://usteam.uw.hu egy anime FTP de mostanában nagyon túlterhelt ezért elkezdett torrenteket nyoni.. usteam.hu:6969 címen azt hiszem...
  • AnarchoiD
    Mi az a USTEAM ? valami DC szerver ?
  • Cat #3992
    én eddig a rahxephon és a hack\\sign zenéit töltöttem le, ezek tetszettek annyira, hogy ha majd egyszer lecserélem a 2 éves telefonomat, akkor csengőhangokat kreálok belőlük
    milyen poén már a 4-6os villamoson zsufolt tömegben egy japán csaj hangja :)
  • Sadun Tryst
    a closing song is nagyon jó.
    szvsz 1ik legszebb szám amit mosanában hallottam. :)
  • Gábor
    A Cloud Age Symphony nekem is nagyon bejött!
  • Sadun Tryst
    mikor megnéztem, akkor annyira nem voltam elájulva tőle. azt hittem, h valami fasza kis harcolós anime lesz. így kicsit csalódás volt.
    aztán egyre jobban kiértékeltem, és rájöttem, h ez az anime úgy volt jó ahogy volt. :)
    1x mindenkinek meg kell néznie minimum. ^_^

ja + ami nagyon átlagon felüli volt az Exile-ben, az a zene volt. az opening és a closing video nagyon kir volt.
    (az aláírásomban az ideézet az opening song-ból van)
  • Gábor
    Megnézted a Last Exilet úgy látom. Hogy tetszett?
  • Bucser
    csak angol van hozzá a lunar gondozásában...
  • CSOCSO
    Cowboy Bebop TV
    gondolom narutohoz... mai hime.. bleachos semmi felirat...
  • Sadun Tryst
    CSOCSO válogass:
    Azumanga Daioh
    Berserk
    Boogiepop Phantom
    Cowboy Bebop : Knocking on Heaven's door
    Cowboy Bebop TV
    FLCL : Furi Kuri
    Fullmetal Alchemist
    Ghost in the Shell
    Ghost in the Shell : Stand Alone Complex
    Ghost in the Shell : Stand Alone Complex 2nd GiG (amieddig kijött feliratozva)
    Ghost in the Shell : Tachikoma Special
    Ghost in the Shell 2 : Innocence
    GoldenBoy
    Gunslinger Girls
    Hellsing
    Jin-Roh : The wolf brigade
    Last Exile
    Love Hina Again
    Love Hina Spring Special
    Love Hina TV
    Love Hina X-Mas Special
    Midori no Hibi
    Naruto (94-ig, most lesz nemsokára az új DVD anyaga meg)
    Neon Genesis Ecangelion : End of Evangelion
    Neon Genesis Evangelion : Death & Rebirth
    Neon Genesis Evangelion TV
    Oh! My Goddess
    RahXephon TV
    RahXpehon : The Movie
    Rurouni Kenshin : Reminiscence
    Rurouni Kenshin : Requiem for the Restoration Royalists
    Rurouni Kenshin : Seisouhen
    Rurouni Kenshin TV
    Serial Experiments LAIN
    Tenchi GXP
    Tenchi in Tokyo
    Tenchi Muyo!
    Tenchi Muyo! Universe
    Trigun
    Vampire Hunter D : Bloodlust
    Video Girl Ai
    Vision of Escaflowne

A következők amik nagyon rövid időn belül meglesznek, azok pedig nem mások, mint a teljes Rurouni Kenshin, Gatz, Naruto, Bleach és Tenchi manga.
    Anime pedig: Appleseed 2004, Howl's Moving Castle (animehq ftp-n fent van), GUNDAM Seed és Ragnarok : The Animation.
  • Sadun Tryst
    XD
    hasznalj Media player classic-ot.
    Én MINDENT azzal játszok le. Meg ezek mellett fent van 1 utolsó ACE Mega Codecs és 1 VoBSub.
    ez mindent visz. ;)
  • CSOCSO
    jo akkor beszelgessunk arrol hogy kinem mi van kikarcolva:) mert konyebb lenne ha en fizetek egy kicsit es valaki lemasol nekem 3-4 dvd-t mint a zhogy en osszelopkodom az animet az usteam hijan:(
  • Cat #3982
    hát játszd le mással, pl. bsplayer :)
    én teljesen hektikusan váltogatok a 3-4 lejátszo között
  • Factor_007
    Lenne egy kis problémám a feliratozással:
    K-Lite pack van fönn a gépen. Media Player classiccal játszom le a Cowboy Bepopot, de amikor a feliratot akarom betölteni akkor ezt írja ki:

To load subtitles you have change the video renderer type and reopen the file.
    - directshow: VMR7 or Vmr9 renderless
    - Realmedia: special renderer for Realmedia, or open it through directShow
    - Quicktime: DX7 or DX9 renderer for quicktime
    - Shockwavw: n/a

Mi lehet a gond? Válaszokat előre is köszönöm.
  • Sadun Tryst
    hát ja. ha már mindnekinek van klüön helye, az már úgy más.
    itthon én rendelkezek a gép felett teljesen (az én szobámban is van). csak pár dolognak kell fent lennie kötelezően fater, muter és bátyó miatt. :)
  • Sadun Tryst
    én pont most akarok újítani úgy 90ezerért. :)
    (monitor, winyó, proci, memória, video) sajna kell a sulihoz + az itthoni cuccaimhoz. 15"-os monitoron nem olyan jó móka térképet szerkeszteni... :/
    bár nemtom. lehet félre kéne tennem minden pénzem a nem is olyan sokára érkező PS3-ra... :)
  • Cat #3978
    manapság már olyan iszonyat olcsóak a vinyok... (80as kerül 12e Ftba)
    mondjuk én is spur vagyok, számgépre elvből nem szoktam költeni
  • Ottto
    Nekem momentán 1 játék van fent összvissz, de van egy halom program (amiket használok is), fájl (képek, mp3, mentések stb.). Ráadásul a winyónak csak egy kis része (11-12 giga) az enyém, ennyire tok pakolni, a többi a másik 3 felhasználóé :((
  • Sadun Tryst
    nekem ezért nincs fent szinte soha 3nál több játék. :)
    bár most kivételesen 5 játék van fent.
    Call of Duty (kieggel), Europa Universalis (bátyámnak), Final Fantasy VII, Ragnarok, NFSU2.
    amúgy én is csak 1 40GB-os winyón szarozok.
    bár azon gondolkodok most, h én milyen ügyes voltam régen az 500-as gépemen. 10,2-es winyóm volt. tele volt a winyó mindig filmekkel és játékokkal. és mindig volt helyem új filmnek és játéknak! :D
  • Ottto
    Dehogynem, írom kifele mihelyt összegyűlik egy dvd-nyi anyag, csak annyira televagyok hogy nem tok annyit tárolni. 1 dvd olyan 24-25 rész, 2 animenek ez 50 rész, az kb 9 giga. Hol lenne nekem annyi helyem? Örülök ha 2 giga szabad helyem marad a Mai HiME megmaradt részeinek. Mihelyt az kész, kiírom, és így kezdek bele egy újba, sajna nálam ez csak így megy....
  • Bucser
    Én is:) mert a 220G-nyi cuccot el kéne tenni valahova:D ÉS 40 db DVD lemez olcsóbb mint ha 7-szer ennyi cd-t veszek, vagy újabb vinyót:)
  • Sadun Tryst
    en ezert is vettem DVD írót.
    mivel korlátozott a letöltésem, nem tudom mindig letölteni azt amit akarok. + mi lesz ha megszűnik az USTEAM valamikor? akkor már csak a DVD- mlesznek. :)
    így van már 38 DVD-m tele mangával és animével.

Csocso:
    Naruto ha érdekel most tart 119-nél szal abból már jó sokat meg lehet nézni. ;)
  • Cat #3972
    én a kettest részesítem előnyben - akkor töltöm le a régieket is amikor akarom, minek archiválni ? másrészt meg az ujak megnézésére sincs időm, akkor miért néznék olyat amit már láttam...
  • CSOCSO
    ??? nem ertelek titeket..
    1)miert nem irjatok ki a regieket es van hely az ujnak?
    2) szimplan torold a regit es van hely az ujnak....
  • Ottto
    200 rész? Hajjajj, ezt nemtom tárolni.....akkor a megnézett részt le is törlöm, abbahagyni már nem akarom mert érdekel...
  • CSOCSO
    koszi a leirast