72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Gábor #4008 Felment a vércukrod, vagy csak kötekedő hangulatban vagy? Senki nem gondolta véresen komolyan a dolgot sztem. Ha rinyálunk rendesen, azt észreveszed. Pl az FFVII-AC kapcsán mindig rinyálok ;) -
#4007 hm. most megint nagyon szar nekem... :(
végigolvastam 2 nap alatt az összes Gantz mangát (185 rész).
Animéből pedig megvan az egész első szezon (11 rész).
és most nem tudom mikor jön a köv epizód + ilyenek... :(
de szar lesz a mangával haladni. 20 oldalas 1 rész, és az animéhez mérve 1 anime rész kb 17 mangát foglal egybe.
ja, meg van már bleach 15
bleach 15 -
#4006 Jol hangzik. -
#4005 Jótanács mindenkinek Gantz-al kapcsolatban:
Mindenki aki olvasta, vagy olvassa, vagy neki akar majd állni a Gantz nevezetű műnek, CSAK a manga verziót ajánlom figyelmébe.
Okok amiér rosszabb az anime:
1. Az akció jelenetek SOKKAL rövidebbek lettek
2. A véres jeleneteket teljesen kivágták.
3. A teleportáció teljesen le lett "butítva". (animáció)
4. Kihagytak részeket, amiket NEM kellett volna.
5. A szörnyek nem olyan brutálisak, mint a mangában.
Amiért jobb az anime:
1. Nincs benne minden rész elején 1 félig illetve teljesen mesztelen nő rajza.
2. A mesztelenkedés és perverzió elfogadható szintre lett hozva.
3. Szvsz szimpatikusabb a rajzolási stílus, mint a mangában.
Így aki bírja a durva erőszakot, a már lassan hentais cuccokat, és egy érdekes és mély történetet, az mindenképpen álljon neki. a directmanga.com-ról 185.-ig részig letölthető.
(jelenleg olyan szinten merültem el benne h tegnap a kevés időm miatt csak 20 részt olvastam el belőle, ma meg már 130-at ^_^ ) -
#4004 154 :) -
#4003 Ahogy senkise :)
De ez van oszt kész most hiába panaszkodsz nem lesz tőle gyorsabb... -
#4002 De én NEM AKAROK VÁRNI! :D -
#4001 Most mit versenyeztek azon hogy kinek kell töbett várnia az animekre???? Mindenkinek várni kell oszt kész!!! -
Gábor #4000 A mai himet én is elkezdtem...sajnos, mert így várnom kell az újabb és újabb részekre :/ -
#3999 De ez a Bleach mekkora lesz mégis? Mert már most tart kb. 3000 oldalnál O_o -
#3998 de szar nektek....
Naruto manga/anime, Gantz manga, Mai-Hime anime, Bleach anime/manga sorozatokat várok hetente. <_< -
Gábor #3997 Akkor már tudod mit érzek a Gundam Seed Destiny-vel kapcsolatban! ;)
Ma este megy a legújabb rész...még legalább két nap az első subbolt verzióig...:( -
#3996 Ehh most fújt ki a Bleach manga, azt hittem pedig hogy már végig megirták. Aztán látom hogy csak 153ig van... Most várhatok minden részre heteket :( -
Gábor #3995 Rahxephon ost-t hallgatok nokia 6230-cal az utcán :) -
#3994 usteam.uw.hu.
Azaz Ftp://usteam.uw.hu egy anime FTP de mostanában nagyon túlterhelt ezért elkezdett torrenteket nyoni.. usteam.hu:6969 címen azt hiszem... -
#3993 Mi az a USTEAM ? valami DC szerver ? -
Cat #3992 én eddig a rahxephon és a hack\\sign zenéit töltöttem le, ezek tetszettek annyira, hogy ha majd egyszer lecserélem a 2 éves telefonomat, akkor csengőhangokat kreálok belőlük
milyen poén már a 4-6os villamoson zsufolt tömegben egy japán csaj hangja :) -
#3991 a closing song is nagyon jó.
szvsz 1ik legszebb szám amit mosanában hallottam. :) -
Gábor #3990 A Cloud Age Symphony nekem is nagyon bejött! -
#3989 mikor megnéztem, akkor annyira nem voltam elájulva tőle. azt hittem, h valami fasza kis harcolós anime lesz. így kicsit csalódás volt.
aztán egyre jobban kiértékeltem, és rájöttem, h ez az anime úgy volt jó ahogy volt. :)
1x mindenkinek meg kell néznie minimum. ^_^
ja + ami nagyon átlagon felüli volt az Exile-ben, az a zene volt. az opening és a closing video nagyon kir volt.
(az aláírásomban az ideézet az opening song-ból van) -
Gábor #3988 Megnézted a Last Exilet úgy látom. Hogy tetszett? -
#3987 csak angol van hozzá a lunar gondozásában... -
#3986 Cowboy Bebop TV
gondolom narutohoz... mai hime.. bleachos semmi felirat...
-
#3985 CSOCSO válogass:
Azumanga Daioh
Berserk
Boogiepop Phantom
Cowboy Bebop : Knocking on Heaven's door
Cowboy Bebop TV
FLCL : Furi Kuri
Fullmetal Alchemist
Ghost in the Shell
Ghost in the Shell : Stand Alone Complex
Ghost in the Shell : Stand Alone Complex 2nd GiG (amieddig kijött feliratozva)
Ghost in the Shell : Tachikoma Special
Ghost in the Shell 2 : Innocence
GoldenBoy
Gunslinger Girls
Hellsing
Jin-Roh : The wolf brigade
Last Exile
Love Hina Again
Love Hina Spring Special
Love Hina TV
Love Hina X-Mas Special
Midori no Hibi
Naruto (94-ig, most lesz nemsokára az új DVD anyaga meg)
Neon Genesis Ecangelion : End of Evangelion
Neon Genesis Evangelion : Death & Rebirth
Neon Genesis Evangelion TV
Oh! My Goddess
RahXephon TV
RahXpehon : The Movie
Rurouni Kenshin : Reminiscence
Rurouni Kenshin : Requiem for the Restoration Royalists
Rurouni Kenshin : Seisouhen
Rurouni Kenshin TV
Serial Experiments LAIN
Tenchi GXP
Tenchi in Tokyo
Tenchi Muyo!
Tenchi Muyo! Universe
Trigun
Vampire Hunter D : Bloodlust
Video Girl Ai
Vision of Escaflowne
A következők amik nagyon rövid időn belül meglesznek, azok pedig nem mások, mint a teljes Rurouni Kenshin, Gatz, Naruto, Bleach és Tenchi manga.
Anime pedig: Appleseed 2004, Howl's Moving Castle (animehq ftp-n fent van), GUNDAM Seed és Ragnarok : The Animation. -
#3984 XD
hasznalj Media player classic-ot.
Én MINDENT azzal játszok le. Meg ezek mellett fent van 1 utolsó ACE Mega Codecs és 1 VoBSub.
ez mindent visz. ;) -
#3983 jo akkor beszelgessunk arrol hogy kinem mi van kikarcolva:) mert konyebb lenne ha en fizetek egy kicsit es valaki lemasol nekem 3-4 dvd-t mint a zhogy en osszelopkodom az animet az usteam hijan:( -
Cat #3982 hát játszd le mással, pl. bsplayer :)
én teljesen hektikusan váltogatok a 3-4 lejátszo között -
#3981 Lenne egy kis problémám a feliratozással:
K-Lite pack van fönn a gépen. Media Player classiccal játszom le a Cowboy Bepopot, de amikor a feliratot akarom betölteni akkor ezt írja ki:
To load subtitles you have change the video renderer type and reopen the file.
- directshow: VMR7 or Vmr9 renderless
- Realmedia: special renderer for Realmedia, or open it through directShow
- Quicktime: DX7 or DX9 renderer for quicktime
- Shockwavw: n/a
Mi lehet a gond? Válaszokat előre is köszönöm. -
#3980 hát ja. ha már mindnekinek van klüön helye, az már úgy más.
itthon én rendelkezek a gép felett teljesen (az én szobámban is van). csak pár dolognak kell fent lennie kötelezően fater, muter és bátyó miatt. :) -
#3979 én pont most akarok újítani úgy 90ezerért. :)
(monitor, winyó, proci, memória, video) sajna kell a sulihoz + az itthoni cuccaimhoz. 15"-os monitoron nem olyan jó móka térképet szerkeszteni... :/
bár nemtom. lehet félre kéne tennem minden pénzem a nem is olyan sokára érkező PS3-ra... :) -
Cat #3978 manapság már olyan iszonyat olcsóak a vinyok... (80as kerül 12e Ftba)
mondjuk én is spur vagyok, számgépre elvből nem szoktam költeni -
#3977 Nekem momentán 1 játék van fent összvissz, de van egy halom program (amiket használok is), fájl (képek, mp3, mentések stb.). Ráadásul a winyónak csak egy kis része (11-12 giga) az enyém, ennyire tok pakolni, a többi a másik 3 felhasználóé :(( -
#3976 nekem ezért nincs fent szinte soha 3nál több játék. :)
bár most kivételesen 5 játék van fent.
Call of Duty (kieggel), Europa Universalis (bátyámnak), Final Fantasy VII, Ragnarok, NFSU2.
amúgy én is csak 1 40GB-os winyón szarozok.
bár azon gondolkodok most, h én milyen ügyes voltam régen az 500-as gépemen. 10,2-es winyóm volt. tele volt a winyó mindig filmekkel és játékokkal. és mindig volt helyem új filmnek és játéknak! :D -
#3975 Dehogynem, írom kifele mihelyt összegyűlik egy dvd-nyi anyag, csak annyira televagyok hogy nem tok annyit tárolni. 1 dvd olyan 24-25 rész, 2 animenek ez 50 rész, az kb 9 giga. Hol lenne nekem annyi helyem? Örülök ha 2 giga szabad helyem marad a Mai HiME megmaradt részeinek. Mihelyt az kész, kiírom, és így kezdek bele egy újba, sajna nálam ez csak így megy.... -
#3974 Én is:) mert a 220G-nyi cuccot el kéne tenni valahova:D ÉS 40 db DVD lemez olcsóbb mint ha 7-szer ennyi cd-t veszek, vagy újabb vinyót:) -
#3973 en ezert is vettem DVD írót.
mivel korlátozott a letöltésem, nem tudom mindig letölteni azt amit akarok. + mi lesz ha megszűnik az USTEAM valamikor? akkor már csak a DVD- mlesznek. :)
így van már 38 DVD-m tele mangával és animével.
Csocso:
Naruto ha érdekel most tart 119-nél szal abból már jó sokat meg lehet nézni. ;) -
Cat #3972 én a kettest részesítem előnyben - akkor töltöm le a régieket is amikor akarom, minek archiválni ? másrészt meg az ujak megnézésére sincs időm, akkor miért néznék olyat amit már láttam... -
#3971 ??? nem ertelek titeket..
1)miert nem irjatok ki a regieket es van hely az ujnak?
2) szimplan torold a regit es van hely az ujnak.... -
#3970 200 rész? Hajjajj, ezt nemtom tárolni.....akkor a megnézett részt le is törlöm, abbahagyni már nem akarom mert érdekel... -
#3969 koszi a leirast