72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    A batman of the future-t is japánok csinálták már...
  • Sadun Tryst
    pedig az igazi régi amcsi sorozatok nagyon jók voltak.
    batman, pókember, meg ilyenek.
    most meg így nagyon nem tetszenek, gyerekesek és idióták lettek.
    egyszerűen rémesek a mostani amcsi rajzfilmek.
  • Cat #4064
    igen, ezt én is észrevettem (nem a tini titánokban, hanem vmi másik jetiX sorozatban
  • Ottto
    A világ kezd nagyon elanimeosodni. Reggel a néztem a Tini Titánokat, és hát nem egy olyan elemet szedett át a Warner, amit a japán animekben már mennek. Ezeket elsősorban az arc megformálásra értem. Amire először felfigyeltem, az a bizonyos vízcsepp a karik fejénél, ugye tudjátok miről beszélek.....Aztán ábrándozásnál elkezdett nekik is csillogni a szemük, a háttér csilivili világossá változott, mint az animekben, meg ehhez hasonló dolgok.
    Szal, az animenek áll a világ!
  • Bucser
    Kijött tegnap este a Bleach 16 része
  • Gábor
    Megjelent a fullmetal alchemist ps2re!
  • Gábor
    Most már végignézem (30 vhanyadiknál tartok), de a karakterek néhol kiborítanak.
  • Bucser
    Mert ami megvan az is jó
  • Gábor
    Eldobom az agyam mindjárt! Akkor mit keres a top200-ban, ha nincs befejezve?!?!
  • Ottto
    Itt nem nagyon találtam, + minden fizetős....
  • via_mala
    Ez egy félbehagyott sorozat!
    Eredetileg 68 részre tervezték, de a rendező lebetegedett és a pénz is elfogyott.
    Other episodes (Posted: 16 Jul 2004 10:27):
    It was meant to go to 68, but 2 things happened. They ran out of money and director was severely ill and bed-ridden for a long time. Hence this series was shot down.
  • Gábor
    Az usteamen a juuni kokki alias twelve kingdoms csak 42 részig van fennt, és 64 összesen. Próbáltam animesukin, de ott nem lehet hozzáférni. Ötlet esetleg, hogy hol tudnék hozzáférni?
  • Bucser
    www.dvdcovers.com??
  • Ottto
    Köszi, de az a baj hogy itt is pl Azumangára csak cdtokra találtam borítót...
  • Sadun Tryst
    www.cdcovers.cc
  • Ottto
    Nem tud nekem valaki egy olyan oldalt ahol normál DVD tokra borítókat lehet letölteni? Konkrétan az Azumanga Daiohra, és a Mai HiMEre kellene, de később ha már több 1dvd-s sorozatom lesz, azokra is jól jönne, ezért kéne link, ahol több ilyen is van. Nemtom vannak e ezekhez gyári dvdborítók...
  • via_mala
    nekem bejön az oldal
    Aoi Anime
  • Waterhorse
    Elég rég lestem be ide, és nézzétek el nekem ha nem olvasok vissza és már szó volt róla, de mi van az aoinaime-el?
    Rányomok, erre kiirja nekem, hogy "Congratulations! You Are Banned!" Remélem nem valami paraszt bűvészkedett, és még a végén valami virus is elszabadult nekem itt, már a virusirtóm is lejárt. Szóval nálatok megy, vagy egyáltalán mi lett vele?
    Most nézem, hogy szépen elintézte az exploretemet is, mert nem tölt be képet, na akkor egy restart.
  • Kirara
    Sziasztok!
    Lenne egy kérésém, a usteamen nem férek hozzá a torrentes oldalhoz(regisztráltam), esetleg ha nem nagy probléma emailre átküldené vki a torrent fájlokat (inyasha, escaflowne)
    előre is köszi
  • Sadun Tryst
    bizony.
    csak, h pár nyitott részt említsek. Kuga és Mikoto (mind1ik keres valakit) ^_^
  • Ottto
    Csodálatos befejezése egy csodálatos történetnek! Napersze maradt egy pár elvarratlan száll, amit valószínűleg az új sagaból tudunk majd meg. Amúgy izgatottan várom már!!!
  • Sadun Tryst
    már van belőle első rész (16. rész), csak hát fansub nincs belőle.
    amúgy nem úgy van új SAGA, h 5 évvel később.
    csak 1 eseménysorozat zárult le. az élet megy tovább. :)
  • Gábor
    A kifejezést ismerem, csak az értelmét nem látom annak,hogy ketté szednek egy sorozatot, pont amikor beindulnának a dolgok. :/
    Mikortól vetítik a köv sagat?
  • Sadun Tryst
    nemtom mit nem értesz azon, hogy a 15. résszel bezárult az első szezon.
    és most jön a következő.
    azaz 1 új SAGA.
    a dbz is több sagára volt osztva anno. cell, freezer, etc...
    azt hittem azért ismered ezt a kifejezést... :/
  • Gábor
    Mi van?!?! Ez nekem magas! Fogalmazd újra kérlek!
  • Sadun Tryst
    kijött a 15-ös My-Hime.
    ezzel le is zárult az első szezon.
    a köv. rész már teljesen új SAGA lesz. :)
  • via_mala
    szerintem sem kell külön manga topic

Befejeztem a Yous are under arrest és a SaiKano sorozatokat, és belekezdtem az NGE-be! Egy egész részt már megnéztem belőle. :D
  • Lacc
    Nem hinném hogy akkora szükség lenne rá, itt is el tudunk ugyanúgy beszélgetni róla szvsz. Manga-Anime elfér itt egy topikban :)
  • Sadun Tryst
    Tényleg van 1 5letem. Mi lenne ha lenne 1 Manga topik is külön? ha van rá érdeklődés, akkor megnyitom.
  • Sadun Tryst
    hm. nekem az ogm-es verzió van meg, és azzal is néztem végig. szóval csak annyi 5letem lehet, h lehet túl sok kodek van fent (vagy olyan amit a bebop nem szeret).
    pl. 1szer volt olyan havernál, h 5 kodek pack volt fent bála, és mplayer-en kívűl minden lejátszó szaggatva játszotta le a filmeket.
  • Bucser
    MEgnéztem az Ad Police Files-t (mit ne mondjak régóta kutattam annak ellenére, hogy 91-es film) A korából kifolyólag a grafika nema legpöpecebb viszont nagyon jól taglalja a cyborg vagy Human mitől lesz az ember ember témakört:) 3 rész nem volt hosszú szerintem megér egy misét... Viszont elég durván csörgedezik benne a vér
  • Bucser
    Az usteam-en lévő Bebop sorozat részeknél nálam szanaszét csúszik a felirat és a Japán Audio sávot nem játsza le a gép.. valami ötlet??? a régi verzió gond nélkül ment...
  • Sadun Tryst
    1 nagyon jó manga beszerzőhely
    regisztrálni kell csak, és várni minden letöltésre max 5 percet.
    de nagyon sok jó manga fent van végig.
    erre tessék
  • Sadun Tryst
    Gantz

A 2nd Stage már nem cenzúrázott! Szal aki eddig nem akart nekiállni a Gantz animének mert szarnak írtam le, most visszavonom. A 2nd Stage után már minden ok! ;)

Ja meg aki a 12. és 13. részt keresi majd, az nem fogja találni, mert nincs subbolva. Ennek az oka nagyon 1szerű. A cenzúrázott részek gyorsabban haladnak, mint a normálisak (és az első szezon csak cenzúrázottban van). Így a cenzúrázott változat 11 rész alatt végzett az első szezonnal. A cenzúrázatlan részek pedig 13 részesek. Így a 11. rész után a 14.-et kell nézni. Nem marad ki semmi a történet szerint.

USTEAM-en fent van az első 11 rész, míg a következő szezon itt található.
    Aki pedig a manga érdekel, directanime.com-ra látogasson el. A legújabb mangák pedig minden kedden jönnek ha minden igaz.
    Azokat innen lehet beszerezni.
  • Sadun Tryst
    arigato!
    azért nem olyan rossz az oldal. találtam rajta pár érdekes cuccot. :)
  • via_mala
    Ittlehet egy csomó opening-endinget leszedni, bár Gantz az speciel nincs.
  • Sadun Tryst
    akkor rosszul emlékeztem a hírre. ezt meg nem olvastam végig!
  • Cat #4029
    "de hát BP. nincs időm felmenni. nekem ez 1-2 napos időtöltés lenne... :("

? san franciscoban lesz, nem budapesten :)
  • Sadun Tryst
    ja, meg is van 2 opening song :)
    broken moon + ready steady go
  • Sadun Tryst
    igen