72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#4048 Sziasztok!
Lenne egy kérésém, a usteamen nem férek hozzá a torrentes oldalhoz(regisztráltam), esetleg ha nem nagy probléma emailre átküldené vki a torrent fájlokat (inyasha, escaflowne)
előre is köszi -
#4047 bizony.
csak, h pár nyitott részt említsek. Kuga és Mikoto (mind1ik keres valakit) ^_^ -
#4046 Csodálatos befejezése egy csodálatos történetnek! Napersze maradt egy pár elvarratlan száll, amit valószínűleg az új sagaból tudunk majd meg. Amúgy izgatottan várom már!!! -
#4045 már van belőle első rész (16. rész), csak hát fansub nincs belőle.
amúgy nem úgy van új SAGA, h 5 évvel később.
csak 1 eseménysorozat zárult le. az élet megy tovább. :) -
Gábor #4044 A kifejezést ismerem, csak az értelmét nem látom annak,hogy ketté szednek egy sorozatot, pont amikor beindulnának a dolgok. :/
Mikortól vetítik a köv sagat? -
#4043 nemtom mit nem értesz azon, hogy a 15. résszel bezárult az első szezon.
és most jön a következő.
azaz 1 új SAGA.
a dbz is több sagára volt osztva anno. cell, freezer, etc...
azt hittem azért ismered ezt a kifejezést... :/ -
Gábor #4042 Mi van?!?! Ez nekem magas! Fogalmazd újra kérlek! -
#4041 kijött a 15-ös My-Hime.
ezzel le is zárult az első szezon.
a köv. rész már teljesen új SAGA lesz. :) -
#4040 szerintem sem kell külön manga topic
Befejeztem a Yous are under arrest és a SaiKano sorozatokat, és belekezdtem az NGE-be! Egy egész részt már megnéztem belőle. :D -
#4039 Nem hinném hogy akkora szükség lenne rá, itt is el tudunk ugyanúgy beszélgetni róla szvsz. Manga-Anime elfér itt egy topikban :) -
#4038 Tényleg van 1 5letem. Mi lenne ha lenne 1 Manga topik is külön? ha van rá érdeklődés, akkor megnyitom. -
#4037 hm. nekem az ogm-es verzió van meg, és azzal is néztem végig. szóval csak annyi 5letem lehet, h lehet túl sok kodek van fent (vagy olyan amit a bebop nem szeret).
pl. 1szer volt olyan havernál, h 5 kodek pack volt fent bála, és mplayer-en kívűl minden lejátszó szaggatva játszotta le a filmeket. -
#4036 MEgnéztem az Ad Police Files-t (mit ne mondjak régóta kutattam annak ellenére, hogy 91-es film) A korából kifolyólag a grafika nema legpöpecebb viszont nagyon jól taglalja a cyborg vagy Human mitől lesz az ember ember témakört:) 3 rész nem volt hosszú szerintem megér egy misét... Viszont elég durván csörgedezik benne a vér -
#4035 Az usteam-en lévő Bebop sorozat részeknél nálam szanaszét csúszik a felirat és a Japán Audio sávot nem játsza le a gép.. valami ötlet??? a régi verzió gond nélkül ment... -
#4034 1 nagyon jó manga beszerzőhely
regisztrálni kell csak, és várni minden letöltésre max 5 percet.
de nagyon sok jó manga fent van végig.
erre tessék -
#4033 Gantz
A 2nd Stage már nem cenzúrázott! Szal aki eddig nem akart nekiállni a Gantz animének mert szarnak írtam le, most visszavonom. A 2nd Stage után már minden ok! ;)
Ja meg aki a 12. és 13. részt keresi majd, az nem fogja találni, mert nincs subbolva. Ennek az oka nagyon 1szerű. A cenzúrázott részek gyorsabban haladnak, mint a normálisak (és az első szezon csak cenzúrázottban van). Így a cenzúrázott változat 11 rész alatt végzett az első szezonnal. A cenzúrázatlan részek pedig 13 részesek. Így a 11. rész után a 14.-et kell nézni. Nem marad ki semmi a történet szerint.
USTEAM-en fent van az első 11 rész, míg a következő szezon itt található.
Aki pedig a manga érdekel, directanime.com-ra látogasson el. A legújabb mangák pedig minden kedden jönnek ha minden igaz.
Azokat innen lehet beszerezni. -
#4032 arigato!
azért nem olyan rossz az oldal. találtam rajta pár érdekes cuccot. :) -
#4031 Ittlehet egy csomó opening-endinget leszedni, bár Gantz az speciel nincs. -
#4030 akkor rosszul emlékeztem a hírre. ezt meg nem olvastam végig! -
Cat #4029 "de hát BP. nincs időm felmenni. nekem ez 1-2 napos időtöltés lenne... :("
? san franciscoban lesz, nem budapesten :) -
#4028 ja, meg is van 2 opening song :)
broken moon + ready steady go -
#4027 igen -
#4026 Zenére visszatérve az FMA-nak is vannak jó számai. -
#4025 Te az AnimeHQ-s verziót nézted akkor? -
#4024 Howl's Moving Castle
Ismét és szép szerelmes történetet kaptunk, egy csodálatos világba ágyazva. Mindenkinek érdemes megnéznie legalább 1szer!
animeHQ ftp-n ami van verzió, az iszonyú mert kamerás (a hang ami szinte elviselhetetlen). ami a filmben még nem tetszett, az a főhős (Sophie) hangja volt.
minden más nagyon rendben volt. hozta a Miyazaki szintet. :) -
#4023 jah. én már olvastam róla kb 1 hete a GSO-n.
szívesen mennék mert nagy FF rajongó vagyok. de hát BP. nincs időm felmenni. nekem ez 1-2 napos időtöltés lenne... :( -
Cat #4022 http://www.origo.hu/techbazis/jatek/20050123final.html -
#4021 thx!
körül is nézek... :)
+ itt van a GITS 2nd GiG 18. részének a linkje.
LMF torrents -
#4020 itten van
regelni kell a forumbamagatokat.. es a keresobe irjatok be hogy server ... oszt pisztos talaltok valami Lui's server-t vagy hasonlot.. abba a forumba lessetek be.. lessetek meg mi vana szerveren, nezzetek meg hogyan lehet bejutni a szerverre es sok sikert...
ha keresovel nem talalnatok akkor.. keressetek ra arra amit kerestejk -
#4019 Emberek!
Most állok neki a Howl's Moving Castle filmnek!
Remélem nagyon jó lesz! ^_^
Meg végre sikerült összevágni a RIP SLYME - Super Shooter számát.
Valami isten lett. Csak kár, h másfél perc... :/
Na mind1.
Majd írok, h milyen volt a film... ;) -
#4018 es kisse nehezkes volt pass-t szerezni... -
#4017 nem emlexem a linkre:( -
#4016 És már nem ismered azt a fórumot? :) -
#4015 most felelslegesen mondom de ismertem egy kulfoldi forumot.. ahol jopar emberke hirdette a szerveret.. es onnan ubersok anime es jatek zenet lehet letolteni.... -
#4014 Najah, nekem is Mai HiME soundtrack kéne, harci jeleneteknél qrvajó zene szól, csak ezt nem tudom kiszedni mert szól alatta sok más zaj is..... -
#4013 thx. ;)
viszont 1 oldal címe még mindig jó lenne, mert a full szám letöltése sem lenne utolsó. :) -
#4012 Goldwave-el le tudod szedni ezeket, csak 1 rész kell hozzá az animeből. ÉN is ezzel szedtem le a Bleach openingjét és closingját. Nah nem lesz olyan jó mint az eredeti, de a semminél jobb.... -
#4011 Kérdés:
Nem tud valaki 1 olyan oldalt, ahonnan japán zenét lehet letölteni? Vagy ahol nagyon sok anime opening ill. closing zene van.
Név szerint a Gantz Opening song kéne. ( RIP SLYME - Super shooter )
Thx a segítséget előre is.
Ja + USTEAM-et, és animehq ftp-t már néztem... Nincsenek ott fent. -
#4010 Nem vitáztunk. -
#4009 Ki akar kötekedni? Csak olyan nevetséges dolgokon tudtok vitázni ;)