72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Kirara
    Sziasztok!
    Lenne egy kérésém, a usteamen nem férek hozzá a torrentes oldalhoz(regisztráltam), esetleg ha nem nagy probléma emailre átküldené vki a torrent fájlokat (inyasha, escaflowne)
    előre is köszi
  • Sadun Tryst
    bizony.
    csak, h pár nyitott részt említsek. Kuga és Mikoto (mind1ik keres valakit) ^_^
  • Ottto
    Csodálatos befejezése egy csodálatos történetnek! Napersze maradt egy pár elvarratlan száll, amit valószínűleg az új sagaból tudunk majd meg. Amúgy izgatottan várom már!!!
  • Sadun Tryst
    már van belőle első rész (16. rész), csak hát fansub nincs belőle.
    amúgy nem úgy van új SAGA, h 5 évvel később.
    csak 1 eseménysorozat zárult le. az élet megy tovább. :)
  • Gábor
    A kifejezést ismerem, csak az értelmét nem látom annak,hogy ketté szednek egy sorozatot, pont amikor beindulnának a dolgok. :/
    Mikortól vetítik a köv sagat?
  • Sadun Tryst
    nemtom mit nem értesz azon, hogy a 15. résszel bezárult az első szezon.
    és most jön a következő.
    azaz 1 új SAGA.
    a dbz is több sagára volt osztva anno. cell, freezer, etc...
    azt hittem azért ismered ezt a kifejezést... :/
  • Gábor
    Mi van?!?! Ez nekem magas! Fogalmazd újra kérlek!
  • Sadun Tryst
    kijött a 15-ös My-Hime.
    ezzel le is zárult az első szezon.
    a köv. rész már teljesen új SAGA lesz. :)
  • via_mala
    szerintem sem kell külön manga topic

Befejeztem a Yous are under arrest és a SaiKano sorozatokat, és belekezdtem az NGE-be! Egy egész részt már megnéztem belőle. :D
  • Lacc
    Nem hinném hogy akkora szükség lenne rá, itt is el tudunk ugyanúgy beszélgetni róla szvsz. Manga-Anime elfér itt egy topikban :)
  • Sadun Tryst
    Tényleg van 1 5letem. Mi lenne ha lenne 1 Manga topik is külön? ha van rá érdeklődés, akkor megnyitom.
  • Sadun Tryst
    hm. nekem az ogm-es verzió van meg, és azzal is néztem végig. szóval csak annyi 5letem lehet, h lehet túl sok kodek van fent (vagy olyan amit a bebop nem szeret).
    pl. 1szer volt olyan havernál, h 5 kodek pack volt fent bála, és mplayer-en kívűl minden lejátszó szaggatva játszotta le a filmeket.
  • Bucser
    MEgnéztem az Ad Police Files-t (mit ne mondjak régóta kutattam annak ellenére, hogy 91-es film) A korából kifolyólag a grafika nema legpöpecebb viszont nagyon jól taglalja a cyborg vagy Human mitől lesz az ember ember témakört:) 3 rész nem volt hosszú szerintem megér egy misét... Viszont elég durván csörgedezik benne a vér
  • Bucser
    Az usteam-en lévő Bebop sorozat részeknél nálam szanaszét csúszik a felirat és a Japán Audio sávot nem játsza le a gép.. valami ötlet??? a régi verzió gond nélkül ment...
  • Sadun Tryst
    1 nagyon jó manga beszerzőhely
    regisztrálni kell csak, és várni minden letöltésre max 5 percet.
    de nagyon sok jó manga fent van végig.
    erre tessék
  • Sadun Tryst
    Gantz

A 2nd Stage már nem cenzúrázott! Szal aki eddig nem akart nekiállni a Gantz animének mert szarnak írtam le, most visszavonom. A 2nd Stage után már minden ok! ;)

Ja meg aki a 12. és 13. részt keresi majd, az nem fogja találni, mert nincs subbolva. Ennek az oka nagyon 1szerű. A cenzúrázott részek gyorsabban haladnak, mint a normálisak (és az első szezon csak cenzúrázottban van). Így a cenzúrázott változat 11 rész alatt végzett az első szezonnal. A cenzúrázatlan részek pedig 13 részesek. Így a 11. rész után a 14.-et kell nézni. Nem marad ki semmi a történet szerint.

USTEAM-en fent van az első 11 rész, míg a következő szezon itt található.
    Aki pedig a manga érdekel, directanime.com-ra látogasson el. A legújabb mangák pedig minden kedden jönnek ha minden igaz.
    Azokat innen lehet beszerezni.
  • Sadun Tryst
    arigato!
    azért nem olyan rossz az oldal. találtam rajta pár érdekes cuccot. :)
  • via_mala
    Ittlehet egy csomó opening-endinget leszedni, bár Gantz az speciel nincs.
  • Sadun Tryst
    akkor rosszul emlékeztem a hírre. ezt meg nem olvastam végig!
  • Cat #4029
    "de hát BP. nincs időm felmenni. nekem ez 1-2 napos időtöltés lenne... :("

? san franciscoban lesz, nem budapesten :)
  • Sadun Tryst
    ja, meg is van 2 opening song :)
    broken moon + ready steady go
  • Sadun Tryst
    igen
  • Lacc
    Zenére visszatérve az FMA-nak is vannak jó számai.
  • Lacc
    Te az AnimeHQ-s verziót nézted akkor?
  • Sadun Tryst
    Howl's Moving Castle

Ismét és szép szerelmes történetet kaptunk, egy csodálatos világba ágyazva. Mindenkinek érdemes megnéznie legalább 1szer!

animeHQ ftp-n ami van verzió, az iszonyú mert kamerás (a hang ami szinte elviselhetetlen). ami a filmben még nem tetszett, az a főhős (Sophie) hangja volt.
    minden más nagyon rendben volt. hozta a Miyazaki szintet. :)
  • Sadun Tryst
    jah. én már olvastam róla kb 1 hete a GSO-n.
    szívesen mennék mert nagy FF rajongó vagyok. de hát BP. nincs időm felmenni. nekem ez 1-2 napos időtöltés lenne... :(
  • Cat #4022
    http://www.origo.hu/techbazis/jatek/20050123final.html
  • Sadun Tryst
    thx!
    körül is nézek... :)

+ itt van a GITS 2nd GiG 18. részének a linkje.
    LMF torrents
  • CSOCSO
    itten van

regelni kell a forumbamagatokat.. es a keresobe irjatok be hogy server ... oszt pisztos talaltok valami Lui's server-t vagy hasonlot.. abba a forumba lessetek be.. lessetek meg mi vana szerveren, nezzetek meg hogyan lehet bejutni a szerverre es sok sikert...
    ha keresovel nem talalnatok akkor.. keressetek ra arra amit kerestejk
  • Sadun Tryst
    Emberek!
    Most állok neki a Howl's Moving Castle filmnek!
    Remélem nagyon jó lesz! ^_^

Meg végre sikerült összevágni a RIP SLYME - Super Shooter számát.
    Valami isten lett. Csak kár, h másfél perc... :/
    Na mind1.
    Majd írok, h milyen volt a film... ;)
  • CSOCSO
    es kisse nehezkes volt pass-t szerezni...
  • CSOCSO
    nem emlexem a linkre:(
  • Lacc
    És már nem ismered azt a fórumot? :)
  • CSOCSO
    most felelslegesen mondom de ismertem egy kulfoldi forumot.. ahol jopar emberke hirdette a szerveret.. es onnan ubersok anime es jatek zenet lehet letolteni....
  • Ottto
    Najah, nekem is Mai HiME soundtrack kéne, harci jeleneteknél qrvajó zene szól, csak ezt nem tudom kiszedni mert szól alatta sok más zaj is.....
  • Sadun Tryst
    thx. ;)

viszont 1 oldal címe még mindig jó lenne, mert a full szám letöltése sem lenne utolsó. :)
  • Ottto
    Goldwave-el le tudod szedni ezeket, csak 1 rész kell hozzá az animeből. ÉN is ezzel szedtem le a Bleach openingjét és closingját. Nah nem lesz olyan jó mint az eredeti, de a semminél jobb....
  • Sadun Tryst
    Kérdés:

Nem tud valaki 1 olyan oldalt, ahonnan japán zenét lehet letölteni? Vagy ahol nagyon sok anime opening ill. closing zene van.
    Név szerint a Gantz Opening song kéne. ( RIP SLYME - Super shooter )
    Thx a segítséget előre is.
    Ja + USTEAM-et, és animehq ftp-t már néztem... Nincsenek ott fent.
  • Lacc
    Nem vitáztunk.
  • Ottto
    Ki akar kötekedni? Csak olyan nevetséges dolgokon tudtok vitázni ;)