72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
akkor mondjatok valami jo hirt hogy csinalnak valami fasza animet:) valami moviera gondoltam
-
-
jajman.. de kiforgatod a szavaimat.. a lenyeg hogy szamomra az NGE grafikaja tul primitiv ahhoz hogy falra tegyem...tudod jol hogy sosem szoltam le amugy az NGE grafikajat.. csak most mondtam hogy tul primitiv.. ahhoz kepest amit belinkeltem:) A doom 2 se szar azert mert a doom 3 szebb... sooooot szerintem a doom 3 egy igen szar jatek.. de most ne menjunk bele -
elfogultságról itt szó sincs.
amit te linkeltél kép, szebb mint az NGE grafikája. ennyi. azaz az NGE grafikájáját nem kell lehurrogni, mert valami jobb nála. ennyi erővel minden ami nem GITS2 szar. én is tudok ilyennel jönni. (doom2 - doom3 példára reagálva)
ne állíts be úgy dolgokat, amik nincsenek is úgy. az NGE-nek a grafja nem szar, csak van nála jobb. -
most direkt kotekedsz???????
az hogy kurvara elfogult vagy az egy dolog.. de azert ne eroltessuk mar ram a hulyeseged....nem erdekel, hogy az NGE grafikaja milyen volt vagy neked milyen...az altalam belinkelt kep grafikajahoz kepest edeskeves....
de ultess le barkit a gepedhez es mutogass egy akarmilyen kepet az NGE bol. majd mutasd meg a kepet amit en linkeltem.. melyik baratod.. csaladtagod fogja aszondani hogy nem az altalam belinkelt kep a szebb???hmm???
csak azt nem fogom fel esszel hogy mija szarert kell neked kotekedni??? hm????
-
Cat #4261 egyetértek
-
Hát nem, de ezt érdekel. Linket plz... -
az a valótlan, h az NGE-nek szar grafikája van.
az NGE még mai szemmel is jól néz ki. aki ezt nem ismeri el, az a vak... <_< -
alattam levo szoveget olvasd mar el.. hol irok valotlan dolgokat??? szeinted az NGE grafikaja jobb mint az altalam belinkelt kep grafikaja??? -
de ki van forgatva... az altalam belinkelt asukahoz bar semmi koze de NGE kepecskehez az eredeti 10 eves NGE grafikaja irto primitiv.. ha nem igy gondolod akkor vak vagy..
ez most kb olyan mint a doom 2 es doom 3 osszehasonlitasa...
nem erdekel hogy akkoriban a doom 2 volt az asz.. most a doom 3 nak jobb a grafikaja.. ennyi a lenyeg...
tehat en a falra nem egy palcikarajzot akarok tenni.. hanem egy fasza kepet.. remelem ertesz..
magyarul olyat akarok a falra tenni ami ki is nez valahogy a mai szemmel.... -
kérdés:
olvassa itt valaki a my-hime mangát?
(jelenleg 25. résznél van)
mert ha nem, akkor csak ajánlani tudom. nem mintha jobb lenne mint az anime, de 1 kari kivételével mindenki jobban van megrajzolva benne (Mai az animében jobban néz ki).
és a másik nagy előnye az, h az animétől a története teljesen eltér. csak az alapkoncepció 1ezik. -
Gábor #4255 Nem lett kiforgatva, olvasd vissza magadat! -
Jó dolog az eredeti szinkron, ha tehetem mindíg így nézem meg elsőre a filmeket, de japánul minek menjen tv-ben amikor úgy le tudjuk tölteni?:) Persze így is vannak olyanok akiknél nincs gyors internet, vagy egyáltalán nincs, nekik sajnos ezzel kell beérni. Én viszont mindenképpen örülök, ha egy animét lefordítanak és láthatjuk magyar szinronnal is, ami ellenben már nem igazán beszerezhető az interneten. -
ez nem kiforgatás, csak ne mondj valótlan dolgokat. -
ereztem hogy belekotsz....
miert forgatod ki a szavaimat???
-
Ez film? Azt hittem sorozat. Reklámokat énis rühellem! -
Mer még nem láttad párszor?? Múltkor is volt az M1-en valamikor kora este, majd ismétlése M2-n valamikor korábban....ja és ott reklám sem volt, itt meg széjjel fogják cseszni a reklámokkal(2 órás film, úgyhogy lesz az 2:30 órás is reklámokkal.) -
6:45? Nabazdmeg akkor le se fexek szombaton... -
NGE primitív? mutass még egy 95-96-os animét aminek ilyen szép animációja van. -
Nem szeretem a jó filmeket VHS-re rögzíteni egyébként mert baromi öreg kétfejes videónk van és szarminőségben veszi fel.. meg nem szeretem a VHS-t.. -
nem cseszegeteskeppen. de tudom en is:)))
csak nekem az NGE megrajzolasa tul primitiv....
szal olyat falra nem tennek ki...
-
Cat #4245 videotok nincs? :) -
Az igazi gond a reggel 6:47:D Egyébként még fel is kelnék érte... Kár, hogy szinkronos lesz.. szerintem a Japán szinkron itt is (mint mindig) nagyon elkapott...
-
A TV2 műsora szerint, február 27-én, vasárnap reggel 6:45-kor műsorra tűzik a Princess Mononoke-t (Vadon Hercegnője). Hétvégén szeretek sokáig aludni, de azt hiszem már 6-kor felkelek le ne maradja róla, nem hinném, hogy egyedül leszek ezzel. Remélem lesz olyan kedves rajongó is, aki rögzíti a film audióját Pc-n és esetleg rá is vágja a dvd-ripre:) -
Nem cseszegetésképpen, de: ez a csaj nem is hasonlít Asuka-ra, csak a ruhája stimmel. Dögös, meg minden, de sem a testalkata, sem az arca nem stimmel. -
lelkileg azért nekem 1ikhez sincs közöm, csak valahogy Asuka karija fogott engem meg a legjobban.
rei nekem túl csenedes. :) -
asuka mind kedvenc karakter?? ohh maj gadd:) inkabb rei..:) bar valoban az en lelkemnek is tobb koze vanegy asuka fele valodi csajhoz mint tei felehez. nahde mindegy -
hm. hát igaz ezen nincsenek nagy meztelen lobogó csöcsök és egyebek, de ez meg NGE feeling. nekem nem azért kell Asuka mert csaj, hanem mert ő a kedvenc karim az NGE-ből. :)
amúgy az oldal linkje tárolva, azt köszönöm szépen, remélem majd találok rajta valami nekem valót is. :) -
h avan idotok azon az oldalon lessetek korbe mert ne mar vagy 1 oraja nezegetem a kepeket es eszmeletlenuk bejonnek ezek a rajzok ( leginkabb az ertelmes minosegu szines kepek. mert a fekete feherek elebbe droid szintuek...
viszont a szep szines kepek nagyon bejonnek.. ahogy meg vannak rajzolva es maguk a karakterek is nagyon szimpik.. ilyenbe kellett volna az appleseed et csinalni..arghh -
tessek.. NGE:)))) szerintem jobb mint az eredeti:)
remelem bejon mert a masiknal most egy nagy X van.. ha arra kivancsiak vagytok probaljatok meg kimasolni a linkjet..
szerk:
kepet linkelve se jo.. megadtam a linket.. remelem igy jo a kep -
muhahaha megtalaltam ezt a kepet normalis nagysagban:) mar nyomtatom is kifele:) -
ezt a kepet raktam ki tegnap A4 esbe a falra... csaj sajna baromira meg van vagva.. ezt meg most talaltam...(ekkoraban) -
en akkor gondolkoztam el ezena poster dolgon mikor egy ismerosnel egy jo nagy meretu poster volt a falon..valami koktelos pohar benne valami lotty es mellette allt egy csaj..... akire aszonta hogy o valami kiralyno volt regen,valahol es hogy 1000 dodo a kep..
itt elgondolkoztam magamban hogy 12 dodoert faszabb csajos rajzos kepet kaphatnek:)
igy jott ez az egesz...
nekem kifejezetten olyan kep kell ahol csaj van .. bar szerettem volna ha fegyverrel van ( valejo) de olyat nemigazan talaltam....
amiket talaltam azok meg elmennek.. de ilyen NGE-s csajos meg mogottuk robotocska kepeket en se akartam.. nah mindegy... -
en talaltam par kiraly NGE postert.. google ba ird be hogy anime wall scroll
ezek olyan 80*110 cm esek kb...
a posterek azok kisebbekk joval...
ha nem tudsz olyat aki hazakuldi akkor segitek.. -
hm. félmeztelen rajzos-nős képet akkor sem tennék ki a falamra. :)
se sehova. mellesleg én most egy NGE poszter beszerzésén munkálkodok. nem lenne rossz 1 Asukás ill. csoportképes poszter. ^_^ -
kicsit valoban sok a kivillano cici.. de legalabb nem olyan sim aanime fele cici hanem mihezkepest ertelmes cici.. mondjuk ugy hogy valejo szintu kep csak anime-s! nah ezert nem tunik nekem soknak -
értem én.
csak a 4220-as kép nekem már sok. :)
mint mondtam, a light echii-t én is bírom.
(love hina, tenchi muyo, ai yori aoshi ill. vandread) -
ezzel nincs baj...***szon ki velem az uristen hogy ilyenek kenyeztessenek.. de nekem tetszenek az anime arcok.. meghat ha jol van megfestve akkor az egesz tetszik.. meg kis bugyika is kivillanhat tolem.. de en se szeressem ha tulsagosan perverzikus.
fogalmazzunk ugy hogy az atlag lovehina kepek ahol kilatszik bugyi meg csocsok meg a fele csapatnak voros foltok annak az arcan hat az nekem is sok... -
nah ez az a kep
ez grafikailag, latvanyilag is "kielegit"
bar nagyon el van dugva a csaj mogott a fegyver de mindegy... meg ver sincs de ne menjunk bele:)))) -
Cat #4227 csocso neked ez a csaj való