72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Sadun Tryst
    NGE primitív? mutass még egy 95-96-os animét aminek ilyen szép animációja van.
  • Bucser
    Nem szeretem a jó filmeket VHS-re rögzíteni egyébként mert baromi öreg kétfejes videónk van és szarminőségben veszi fel.. meg nem szeretem a VHS-t..
  • CSOCSO
    nem cseszegeteskeppen. de tudom en is:)))
    csak nekem az NGE megrajzolasa tul primitiv....
    szal olyat falra nem tennek ki...
  • Cat #4245
    videotok nincs? :)
  • Bucser
    Az igazi gond a reggel 6:47:D Egyébként még fel is kelnék érte... Kár, hogy szinkronos lesz.. szerintem a Japán szinkron itt is (mint mindig) nagyon elkapott...
  • Waterhorse
    A TV2 műsora szerint, február 27-én, vasárnap reggel 6:45-kor műsorra tűzik a Princess Mononoke-t (Vadon Hercegnője). Hétvégén szeretek sokáig aludni, de azt hiszem már 6-kor felkelek le ne maradja róla, nem hinném, hogy egyedül leszek ezzel. Remélem lesz olyan kedves rajongó is, aki rögzíti a film audióját Pc-n és esetleg rá is vágja a dvd-ripre:)
  • via_mala
    Nem cseszegetésképpen, de: ez a csaj nem is hasonlít Asuka-ra, csak a ruhája stimmel. Dögös, meg minden, de sem a testalkata, sem az arca nem stimmel.
  • Sadun Tryst
    lelkileg azért nekem 1ikhez sincs közöm, csak valahogy Asuka karija fogott engem meg a legjobban.
    rei nekem túl csenedes. :)
  • CSOCSO
    asuka mind kedvenc karakter?? ohh maj gadd:) inkabb rei..:) bar valoban az en lelkemnek is tobb koze vanegy asuka fele valodi csajhoz mint tei felehez. nahde mindegy
  • Sadun Tryst
    hm. hát igaz ezen nincsenek nagy meztelen lobogó csöcsök és egyebek, de ez meg NGE feeling. nekem nem azért kell Asuka mert csaj, hanem mert ő a kedvenc karim az NGE-ből. :)

amúgy az oldal linkje tárolva, azt köszönöm szépen, remélem majd találok rajta valami nekem valót is. :)
  • CSOCSO
    h avan idotok azon az oldalon lessetek korbe mert ne mar vagy 1 oraja nezegetem a kepeket es eszmeletlenuk bejonnek ezek a rajzok ( leginkabb az ertelmes minosegu szines kepek. mert a fekete feherek elebbe droid szintuek...
    viszont a szep szines kepek nagyon bejonnek.. ahogy meg vannak rajzolva es maguk a karakterek is nagyon szimpik.. ilyenbe kellett volna az appleseed et csinalni..arghh
  • CSOCSO
    tessek.. NGE:)))) szerintem jobb mint az eredeti:)
    remelem bejon mert a masiknal most egy nagy X van.. ha arra kivancsiak vagytok probaljatok meg kimasolni a linkjet..

szerk:
    kepet linkelve se jo.. megadtam a linket.. remelem igy jo a kep
  • CSOCSO
    muhahaha megtalaltam ezt a kepet normalis nagysagban:) mar nyomtatom is kifele:)
  • CSOCSO

ezt a kepet raktam ki tegnap A4 esbe a falra... csaj sajna baromira meg van vagva.. ezt meg most talaltam...(ekkoraban)
  • CSOCSO
    en akkor gondolkoztam el ezena poster dolgon mikor egy ismerosnel egy jo nagy meretu poster volt a falon..valami koktelos pohar benne valami lotty es mellette allt egy csaj..... akire aszonta hogy o valami kiralyno volt regen,valahol es hogy 1000 dodo a kep..
    itt elgondolkoztam magamban hogy 12 dodoert faszabb csajos rajzos kepet kaphatnek:)
    igy jott ez az egesz...
    nekem kifejezetten olyan kep kell ahol csaj van .. bar szerettem volna ha fegyverrel van ( valejo) de olyat nemigazan talaltam....
    amiket talaltam azok meg elmennek.. de ilyen NGE-s csajos meg mogottuk robotocska kepeket en se akartam.. nah mindegy...
  • CSOCSO
    en talaltam par kiraly NGE postert.. google ba ird be hogy anime wall scroll
    ezek olyan 80*110 cm esek kb...
    a posterek azok kisebbekk joval...
    ha nem tudsz olyat aki hazakuldi akkor segitek..
  • Sadun Tryst
    hm. félmeztelen rajzos-nős képet akkor sem tennék ki a falamra. :)
    se sehova. mellesleg én most egy NGE poszter beszerzésén munkálkodok. nem lenne rossz 1 Asukás ill. csoportképes poszter. ^_^
  • CSOCSO
    kicsit valoban sok a kivillano cici.. de legalabb nem olyan sim aanime fele cici hanem mihezkepest ertelmes cici.. mondjuk ugy hogy valejo szintu kep csak anime-s! nah ezert nem tunik nekem soknak
  • Sadun Tryst
    értem én.
    csak a 4220-as kép nekem már sok. :)
    mint mondtam, a light echii-t én is bírom.
    (love hina, tenchi muyo, ai yori aoshi ill. vandread)
  • CSOCSO
    ezzel nincs baj...***szon ki velem az uristen hogy ilyenek kenyeztessenek.. de nekem tetszenek az anime arcok.. meghat ha jol van megfestve akkor az egesz tetszik.. meg kis bugyika is kivillanhat tolem.. de en se szeressem ha tulsagosan perverzikus.
    fogalmazzunk ugy hogy az atlag lovehina kepek ahol kilatszik bugyi meg csocsok meg a fele csapatnak voros foltok annak az arcan hat az nekem is sok...
  • CSOCSO
    nah ez az a kep
    ez grafikailag, latvanyilag is "kielegit"
    bar nagyon el van dugva a csaj mogott a fegyver de mindegy... meg ver sincs de ne menjunk bele:))))
  • Cat #4227
    csocso neked ez a csaj való

• CSOCSO
    nahja. az ember joggal gondolja hogy az nem egeszseges ha anime csajokra izgul az ember...... bar en nem izgulok rajuk vagy ki mit ert izgulas cimszo alatt.. nekem csak tetszenek a kepek... pl ez mihezkepest ertelmesebb nem olyan mintha sailor moon vagy love hina csajok pucsitananak... valakinek valejo festmenyek jonnek be... nekem meg az anime rajzolt csajok jonnek be.. sajna olyan anime rajzot nem talaltam ami nekem igazan bejonne. ez a kep mihezkepest bejon.. bar igazsag szerint most talaltam meg azt a kepet ami igy grafikailag nagyon bejjonne.. de csak hatterkent tudom felhasznalni.. bar szerencsere van akkora kep hogy a4 re ki tudtam olyan minosegbe nyomni hogy eldobtam az agyam a nyomtatom tudasatol:) de most ez lenyegtelen.. majd teszke be kepet
  • Sadun Tryst
    nemtom. nekem ez olyan mintha az anime csajokra izgulnék.
    szal az ilyenkből én mindig kihagyom magam. általában az erotikusabb háttérképeket sem szeretem. nem azt mondom, h nem bírom az echii-s animéket, de ilyen háttérképek, poszterek engem kimondottan zavarnak. :/
    bár ez 1 kicsit ellentétben áll azzal, hogy Gantz megszállott vagyok. ahol minden boríton pucér csaj van, és minden csajnak nagy melle van. és minden második csajt megakarnak erőszakolni, vagy valahogy megmutatják a történet folyamán a bájait. és még sorolhatnám... :D
    bár ez a sok erotika, teljesen hozzártartozik a Gantz beteg és elvont világához. szvsz a legjobb manga amit eddig olvastam.
  • CSOCSO
    nah most miert???:) most mar mond meg:)
  • Sadun Tryst
    uhh. az ilyen félmesztelen anime/manga cuccokat nagyon nem bírom. inkább nem mondom miért...
  • CSOCSO
    remelem igy latni
  • CSOCSO
  • CSOCSO
    ez a masik amit rendeltem:
  • CSOCSO
    misato
  • Gábor
    Eva-ban a kantcho-chan-nak volt ilyenje, csak csúnyán megsínylette az első angyal elleni atomtámadást. Szvzs. Mi a lány neve....
  • Sadun Tryst
    lemerném fogadni, h senkinek nem fog beugrani, h melyik animében szerepel ez az autó egy nagyon fontos szereplő tulajdonaként. ^_^
    autó
  • Sadun Tryst
    ok. akkor Z kilőve.
    thx a tippeket. ;)
  • Gábor
    Anno a wing nekem nagyon nem jött be, de lehet ez egyéni szocprob ;)
    Gundam SEED forever! :D
  • Bucser
    Belenéztem többi Gundambe.. Javaslom minden részt kivéve a Z-t az teljesen más hangulatú Z-t akkor nézz ha tetszik a popcornmoziművészet:) IMO tipikus amcsiba való sorozat lett belőle...(sokkal heroikusabb és sokkal emberfelettibbek benne a főhősök és nem amolyan kis balhéba cseppent tehetséges pilótatípusúak)
  • Sadun Tryst
    és most tart 20. résznél...
    30 hét, azaz 7 és fél hónap míg befejeződik. azt hiszem akkor ezt még pihentetem.
    addig meg ott van a többi GUNDAM, a Bleach, Naruto, My-HiME és Gantz manga. plusz a sok elmaradt anime, amit eddig még láttam. (FF-Unlimited, Witch Hunter Robin, Ranma1/2, One Piece, Slayers esetleg, és Ragnarok + amit most kifelejtettem)
  • Gábor
    Ugyanígy 5x lesz. Alig bírom kivárni a hétfőt vagy keddet, amikor jön az új rész :)
  • Sadun Tryst
    huh... kéne szólnom, h van új Bleach manga? már vagy 1 hete van 166 is... hopsz. sry all.
    amúgy szvsz a történet nagyon jó, mert faszán ki van találva ez az egész szellem világ. meg szerintem a manga jobb is, mint az anime.
    Inou pl. sokkal szebb és komolyabb feje van, és nem pedig valami nagymellű kislány... :/
    Rukia pedig ott is, mint az animében, a későbbiekben kezdett csak szebb lenni. az elején ott is elég fura feje volt XD

mellesleg észrevettétek, h az anime új closig songjában mennyivel kidolgozottabb mindenki? pl. Rukia kimondott szépség lett (rögtön az első kép), Ichigo pedig a karddal a kezében, mint valami vadállat :D
  • Lacc
    Ilyen kép nekem is jó lenne bizony...

Tegnap láttam, hogy van Bleach 163-166 :) Nem semmi manga az biztos, történet szempontjából nem esik hasra tőle az ember, de mégis nagyon feelinges.
  • Sadun Tryst
    + had rinyáljak 1 kicsit GUNDAM-al kapcsolatban.

a nevek a 20. résztől. az animeone szerintem eláshatja magát. nem mondanék példákat, aki látta az tudja miről beszélek. siralmas.
    (na jó, mégis mondok példát, itt a kedvencem: Sai helyett Ssigh. ).
    akárcsak az Last Exile. a sorozat elején normális nevek, a 2. részében, másik fordítonál iszonyat szar az egész.
    na mind1.
    szvsz ezzel már csinálhatnának valamit a fordítók.