72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Gábor #4288 Szvsz elég gyenge darab volt, persze a látványra nincs panaszom! Úgy éreztem, mintha vmi dolph lundgren vagy mi a tököm nevű schwarzi utánzat filmjét néztem volna.... -
#4287 en is igy gondolom..szerintem is nagyon jo volt!!! -
#4286 Hát én annyira nem estem hasra az Appleseedtől, de nem volt rossz tényleg :) A történet bizony elég gyengécske szerintem. -
Cat #4285 be is raktam háttérképnek :) -
Cat #4284 HÁT EZ KURVAJÓ VOLT!
A zene, a látvány és még történet is van... És ami a legfontosabb, hogy egyik sem nyomja el a másikat, nincsenek öncélú körök, és parádés fordulatok vannak benne.
KÖTELEZŐ DARAB!
-
#4283 ott meg a történet az alibi :D -
Cat #4282 na most egy kis appleseed :) -
Cat #4281 31ik kenshin után lazitásképp megnéztem GitS2t
nem jött be annyira, átlagos film
tulfilozofálták, elveszett a történet a sok idézet és utalás között, a cselekményt annyira másodlagosra vették, hogy az már csak alibi volt -
#4280 oh! my goddess. nagyon romantikus, és néhol vicces.
az embereknek általában tetszik, nekem full közép szint.
+ ha minden igaz, az AIR (most megy) és az Onegai Teacher (Please Teacher) is ilyen. -
#4279 Nézte valaki reggel 6:46kor a Mononoki Himet? Én néztem volna, ha lett volna. ott virrasztottam 7-ig, VHSt beállítva, de nemadták le grrrrrrr -
Gábor #4278 Mikor jön az advent children?
És tudtok love hinahoz vagy a gtohoz hasonló, humoros, enyhén romantikus történetet? Vagy chobitsosan nagyon romantikusat? :) -
Gábor #4277 -
#4276 ennek a kepnek az eredetijet szivesen latnam a falaom valami 80*110esben.... -
#4275 a meztelenség engem is zavar, de a kép amúgy naon tetszik. a piros enegem viszont abszolute nem zavar, mivel a kedvenc színem ;) -
#4274 a felso egesz pofas csak barna:((((
az alsot en is lattam mar de az nem tetszett egyaltalan
tul piros tul meztelen tul vekony a csaj es a "szarny" se tetszik -
Gábor #4273 Most fejeztem be a love hinat. Nagyon tetszett! Kezdek elrontódni: egyre jobban tetszenek a hasonló sorozatok, mint pl a chobits :)
Tudtok még a hinahoz hasonlót? -
Gábor #4272 Vak vagyok? Nem is tudtam. Mi a fenének kapod fel a vizet? Leprimitívezted, mi meg nem értünk veled egyet. Egyszerű véleménykülönbség.
Igényes posztert akarsz kirakni, megértem. Szíved joga, hogy mit hívsz annak. -
#4271 np ;)
CSOCSO:
itt van 1-2 poszter amit találtam. asukásabn 1sem volt olyan jó.
sőt 1-2 hentai kép is volt itt. csak még ruhában voltak... :D
nge1
nge2
-
#4270 Navégre. kössz :) -
#4269 ja, meg teljesen elfelejtettem eddig...
a kért my-hime manga link: my-hime -
#4268 so.. talaltal valami fasza anime postert???
[mar mondtam ugye hogy wall scroll-t keress??? es hogyha nem sippingelnek hozzad akkor segithetek...] -
#4267 grafikáról volt szó (doom miatt), na mind1.
és már értjük mind a 2en egymást, és ez a lényeg. meg többet vitázni ezen teljesen felesleges.
"And this coversation, is over." :) -
#4266 akkor mondjatok valami jo hirt hogy csinalnak valami fasza animet:) valami moviera gondoltam
-
#4265 -
#4264 jajman.. de kiforgatod a szavaimat.. a lenyeg hogy szamomra az NGE grafikaja tul primitiv ahhoz hogy falra tegyem...tudod jol hogy sosem szoltam le amugy az NGE grafikajat.. csak most mondtam hogy tul primitiv.. ahhoz kepest amit belinkeltem:) A doom 2 se szar azert mert a doom 3 szebb... sooooot szerintem a doom 3 egy igen szar jatek.. de most ne menjunk bele -
#4263 elfogultságról itt szó sincs.
amit te linkeltél kép, szebb mint az NGE grafikája. ennyi. azaz az NGE grafikájáját nem kell lehurrogni, mert valami jobb nála. ennyi erővel minden ami nem GITS2 szar. én is tudok ilyennel jönni. (doom2 - doom3 példára reagálva)
ne állíts be úgy dolgokat, amik nincsenek is úgy. az NGE-nek a grafja nem szar, csak van nála jobb. -
#4262 most direkt kotekedsz???????
az hogy kurvara elfogult vagy az egy dolog.. de azert ne eroltessuk mar ram a hulyeseged....nem erdekel, hogy az NGE grafikaja milyen volt vagy neked milyen...az altalam belinkelt kep grafikajahoz kepest edeskeves....
de ultess le barkit a gepedhez es mutogass egy akarmilyen kepet az NGE bol. majd mutasd meg a kepet amit en linkeltem.. melyik baratod.. csaladtagod fogja aszondani hogy nem az altalam belinkelt kep a szebb???hmm???
csak azt nem fogom fel esszel hogy mija szarert kell neked kotekedni??? hm????
-
Cat #4261 egyetértek -
#4260 Hát nem, de ezt érdekel. Linket plz... -
#4259 az a valótlan, h az NGE-nek szar grafikája van.
az NGE még mai szemmel is jól néz ki. aki ezt nem ismeri el, az a vak... <_< -
#4258 alattam levo szoveget olvasd mar el.. hol irok valotlan dolgokat??? szeinted az NGE grafikaja jobb mint az altalam belinkelt kep grafikaja??? -
#4257 de ki van forgatva... az altalam belinkelt asukahoz bar semmi koze de NGE kepecskehez az eredeti 10 eves NGE grafikaja irto primitiv.. ha nem igy gondolod akkor vak vagy..
ez most kb olyan mint a doom 2 es doom 3 osszehasonlitasa...
nem erdekel hogy akkoriban a doom 2 volt az asz.. most a doom 3 nak jobb a grafikaja.. ennyi a lenyeg...
tehat en a falra nem egy palcikarajzot akarok tenni.. hanem egy fasza kepet.. remelem ertesz..
magyarul olyat akarok a falra tenni ami ki is nez valahogy a mai szemmel.... -
#4256 kérdés:
olvassa itt valaki a my-hime mangát?
(jelenleg 25. résznél van)
mert ha nem, akkor csak ajánlani tudom. nem mintha jobb lenne mint az anime, de 1 kari kivételével mindenki jobban van megrajzolva benne (Mai az animében jobban néz ki).
és a másik nagy előnye az, h az animétől a története teljesen eltér. csak az alapkoncepció 1ezik. -
Gábor #4255 Nem lett kiforgatva, olvasd vissza magadat! -
#4254 Jó dolog az eredeti szinkron, ha tehetem mindíg így nézem meg elsőre a filmeket, de japánul minek menjen tv-ben amikor úgy le tudjuk tölteni?:) Persze így is vannak olyanok akiknél nincs gyors internet, vagy egyáltalán nincs, nekik sajnos ezzel kell beérni. Én viszont mindenképpen örülök, ha egy animét lefordítanak és láthatjuk magyar szinronnal is, ami ellenben már nem igazán beszerezhető az interneten. -
#4253 ez nem kiforgatás, csak ne mondj valótlan dolgokat. -
#4252 ereztem hogy belekotsz....
miert forgatod ki a szavaimat???
-
#4251 Ez film? Azt hittem sorozat. Reklámokat énis rühellem! -
#4250 Mer még nem láttad párszor?? Múltkor is volt az M1-en valamikor kora este, majd ismétlése M2-n valamikor korábban....ja és ott reklám sem volt, itt meg széjjel fogják cseszni a reklámokkal(2 órás film, úgyhogy lesz az 2:30 órás is reklámokkal.) -
#4249 6:45? Nabazdmeg akkor le se fexek szombaton...