72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Jagi
    Ha arról beszélsz akivel a "kirándulásukon találkoztak és Naru iszonyat féltékeny volt rá, akkor néha feltünik, de még nem állandó szereplő.

nekem eddig a mecha Tamá-s rész meg az RPG-s rész jött be (Sadun, Motoko ezekben is nagy volt :D)

A gáz az egészben az, hogya movie-kat hamarabb láttam :(, de így is fasza a sorozat.
    Nekem eddig a kedvencem Shinobu-chan (bocs, ha szarul írtam le, az o és u betükkel gondban vagyok)

JA??!!! Milyen 26. rész? US-en fenn van?
  • CSOCSO
    majd csinalok holnap rola ertelmes kepet.. szerintem eleg jol nez ki.. es nem papir hanem.. ilyen... erdekes anyagu textil...
  • Sadun Tryst
    aoyama motoko rulzik szvsz a sorozatban. :)
    főleg a 26-os részben. (az bonusz rész) ^_^
  • Ottto
    Élőben tényleg sokkal jobb mint a képen
  • Cat #4302
    hát igen, az a csaj...
  • Gábor
    Nekem nagyon bejött az egész sorozat! Kame-chan már megjelent? (Teknősös lány)
  • Jagi
    Tegnap néztem meg a Love Hina 1-12-részét, aszondom jó kis anime, bejön.
    Azt, meg hogy mér' csak most...
    ...nem tudom talán féltem tőle. Vannak olyan "iskolás " témájú anime-k amiben alig történik valami, de ez nem kifejezetten...szal kolosszálisan jó!!!
    Csóri Keitarot néha már iszonyatosan sajnálom, bamba kis balfasz!!! :DDD Jó karakter!
  • CSOCSO
    ja.. azt tudom hogy nem igazan gyogyaszati gyogyszer a cuccos.. nem iszok mindig csak neha neha... jo lenne valami ilyen pia ami csak izre ilyen...
  • CSOCSO
    :)
    ingyen kapom oket.. hetente olyan ... 6-8 db-t de ne menjunk bele hogy honnan es miert...
    most kb olyan 25 db redbullom van....
  • Cat #4297
    te intravénásan nyomatod a redbullt? tele van egészségtelen anyagokkal
  • CSOCSO
    nah megjott az egyik wall scrollom:)

nekem rohadtul tetszik... nembaj hogy a melle kintvan meg ilyenek igy eloben uberul tetszik. meg az edesanyam es a haverok is aszontak hogy WOW!!!!
    pedig egyikse animes!:)
    szal kircsi!!!
  • Seth
    A+ 20:00-23:00-ig van (néha +10 perc)
    Utánna meg a musicmax
    a retekklubb gondozásában, akárcsak a cool meg a film+
  • Mike at home
    utanneztem retekklubbos
  • Mike at home
    :(

es akkor mi megy a minimaxon ejjel?

hirtelen nem ugrik be
  • Cat #4292
    és csak napi 2 orát :(
  • Mike at home
    gondolom estenkent
  • Mike at home
    wow

most szurtam ki, hogy a UPC-nel a Minimaxon Anime+ van :)))))
  • Gábor
    Megnéztem az onegai senseiből az első öt részt: tetszik! Kicsit érdekesen fut neki a bonyodalomnak, de aranyos ettől függetlenül!
  • Gábor
    Szvsz elég gyenge darab volt, persze a látványra nincs panaszom! Úgy éreztem, mintha vmi dolph lundgren vagy mi a tököm nevű schwarzi utánzat filmjét néztem volna....
  • CSOCSO
    en is igy gondolom..szerintem is nagyon jo volt!!!
  • Lacc
    Hát én annyira nem estem hasra az Appleseedtől, de nem volt rossz tényleg :) A történet bizony elég gyengécske szerintem.
  • Cat #4285
    be is raktam háttérképnek :)
  • Cat #4284
    HÁT EZ KURVAJÓ VOLT!

A zene, a látvány és még történet is van... És ami a legfontosabb, hogy egyik sem nyomja el a másikat, nincsenek öncélú körök, és parádés fordulatok vannak benne.

KÖTELEZŐ DARAB!

• Sadun Tryst
    ott meg a történet az alibi :D
  • Cat #4282
    na most egy kis appleseed :)
  • Cat #4281
    31ik kenshin után lazitásképp megnéztem GitS2t
    nem jött be annyira, átlagos film
    tulfilozofálták, elveszett a történet a sok idézet és utalás között, a cselekményt annyira másodlagosra vették, hogy az már csak alibi volt
  • Sadun Tryst
    oh! my goddess. nagyon romantikus, és néhol vicces.
    az embereknek általában tetszik, nekem full közép szint.
    + ha minden igaz, az AIR (most megy) és az Onegai Teacher (Please Teacher) is ilyen.
  • Ottto
    Nézte valaki reggel 6:46kor a Mononoki Himet? Én néztem volna, ha lett volna. ott virrasztottam 7-ig, VHSt beállítva, de nemadták le grrrrrrr
  • Gábor
    Mikor jön az advent children?
    És tudtok love hinahoz vagy a gtohoz hasonló, humoros, enyhén romantikus történetet? Vagy chobitsosan nagyon romantikusat? :)
  • Gábor
  • CSOCSO
    ennek a kepnek az eredetijet szivesen latnam a falaom valami 80*110esben....
  • Sadun Tryst
    a meztelenség engem is zavar, de a kép amúgy naon tetszik. a piros enegem viszont abszolute nem zavar, mivel a kedvenc színem ;)
  • CSOCSO
    a felso egesz pofas csak barna:((((
    az alsot en is lattam mar de az nem tetszett egyaltalan
    tul piros tul meztelen tul vekony a csaj es a "szarny" se tetszik
  • Gábor
    Most fejeztem be a love hinat. Nagyon tetszett! Kezdek elrontódni: egyre jobban tetszenek a hasonló sorozatok, mint pl a chobits :)
    Tudtok még a hinahoz hasonlót?
  • Gábor
    Vak vagyok? Nem is tudtam. Mi a fenének kapod fel a vizet? Leprimitívezted, mi meg nem értünk veled egyet. Egyszerű véleménykülönbség.
    Igényes posztert akarsz kirakni, megértem. Szíved joga, hogy mit hívsz annak.
  • Sadun Tryst
    np ;)

CSOCSO:
    itt van 1-2 poszter amit találtam. asukásabn 1sem volt olyan jó.
    sőt 1-2 hentai kép is volt itt. csak még ruhában voltak... :D
    nge1
    nge2
  • Ottto
    Navégre. kössz :)
  • Sadun Tryst
    ja, meg teljesen elfelejtettem eddig...
    a kért my-hime manga link: my-hime
  • CSOCSO
    so.. talaltal valami fasza anime postert???
    [mar mondtam ugye hogy wall scroll-t keress??? es hogyha nem sippingelnek hozzad akkor segithetek...]
  • Sadun Tryst
    grafikáról volt szó (doom miatt), na mind1.
    és már értjük mind a 2en egymást, és ez a lényeg. meg többet vitázni ezen teljesen felesleges.
    "And this coversation, is over." :)