72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Ha arról beszélsz akivel a "kirándulásukon találkoztak és Naru iszonyat féltékeny volt rá, akkor néha feltünik, de még nem állandó szereplő.
nekem eddig a mecha Tamá-s rész meg az RPG-s rész jött be (Sadun, Motoko ezekben is nagy volt :D)
A gáz az egészben az, hogya movie-kat hamarabb láttam :(, de így is fasza a sorozat.
Nekem eddig a kedvencem Shinobu-chan (bocs, ha szarul írtam le, az o és u betükkel gondban vagyok)
JA??!!! Milyen 26. rész? US-en fenn van? -
majd csinalok holnap rola ertelmes kepet.. szerintem eleg jol nez ki.. es nem papir hanem.. ilyen... erdekes anyagu textil... -
aoyama motoko rulzik szvsz a sorozatban. :)
főleg a 26-os részben. (az bonusz rész) ^_^ -
Élőben tényleg sokkal jobb mint a képen
-
Cat #4302 hát igen, az a csaj...
-
Gábor #4301 Nekem nagyon bejött az egész sorozat! Kame-chan már megjelent? (Teknősös lány) -
Tegnap néztem meg a Love Hina 1-12-részét, aszondom jó kis anime, bejön.
Azt, meg hogy mér' csak most...
...nem tudom talán féltem tőle. Vannak olyan "iskolás " témájú anime-k amiben alig történik valami, de ez nem kifejezetten...szal kolosszálisan jó!!!
Csóri Keitarot néha már iszonyatosan sajnálom, bamba kis balfasz!!! :DDD Jó karakter! -
ja.. azt tudom hogy nem igazan gyogyaszati gyogyszer a cuccos.. nem iszok mindig csak neha neha... jo lenne valami ilyen pia ami csak izre ilyen... -
:)
ingyen kapom oket.. hetente olyan ... 6-8 db-t de ne menjunk bele hogy honnan es miert...
most kb olyan 25 db redbullom van.... -
Cat #4297 te intravénásan nyomatod a redbullt? tele van egészségtelen anyagokkal -
nah megjott az egyik wall scrollom:)
nekem rohadtul tetszik... nembaj hogy a melle kintvan meg ilyenek igy eloben uberul tetszik. meg az edesanyam es a haverok is aszontak hogy WOW!!!!
pedig egyikse animes!:)
szal kircsi!!! -
A+ 20:00-23:00-ig van (néha +10 perc)
Utánna meg a musicmax
a retekklubb gondozásában, akárcsak a cool meg a film+ -
utanneztem retekklubbos -
:(
es akkor mi megy a minimaxon ejjel?
hirtelen nem ugrik be -
Cat #4292 és csak napi 2 orát :( -
gondolom estenkent -
wow
most szurtam ki, hogy a UPC-nel a Minimaxon Anime+ van :))))) -
Gábor #4289 Megnéztem az onegai senseiből az első öt részt: tetszik! Kicsit érdekesen fut neki a bonyodalomnak, de aranyos ettől függetlenül! -
Gábor #4288 Szvsz elég gyenge darab volt, persze a látványra nincs panaszom! Úgy éreztem, mintha vmi dolph lundgren vagy mi a tököm nevű schwarzi utánzat filmjét néztem volna.... -
en is igy gondolom..szerintem is nagyon jo volt!!! -
Hát én annyira nem estem hasra az Appleseedtől, de nem volt rossz tényleg :) A történet bizony elég gyengécske szerintem. -
Cat #4285 be is raktam háttérképnek :) -
Cat #4284 HÁT EZ KURVAJÓ VOLT!
A zene, a látvány és még történet is van...
És ami a legfontosabb, hogy egyik sem nyomja el a másikat, nincsenek öncélú körök, és parádés fordulatok vannak benne.
KÖTELEZŐ DARAB!
-
ott meg a történet az alibi :D -
Cat #4282 na most egy kis appleseed :) -
Cat #4281 31ik kenshin után lazitásképp megnéztem GitS2t
nem jött be annyira, átlagos film
tulfilozofálták, elveszett a történet a sok idézet és utalás között, a cselekményt annyira másodlagosra vették, hogy az már csak alibi volt -
oh! my goddess. nagyon romantikus, és néhol vicces.
az embereknek általában tetszik, nekem full közép szint.
+ ha minden igaz, az AIR (most megy) és az Onegai Teacher (Please Teacher) is ilyen. -
Nézte valaki reggel 6:46kor a Mononoki Himet? Én néztem volna, ha lett volna. ott virrasztottam 7-ig, VHSt beállítva, de nemadták le grrrrrrr -
Gábor #4278 Mikor jön az advent children?
És tudtok love hinahoz vagy a gtohoz hasonló, humoros, enyhén romantikus történetet? Vagy chobitsosan nagyon romantikusat? :) -
Gábor #4277
-
ennek a kepnek az eredetijet szivesen latnam a falaom valami 80*110esben.... -
a meztelenség engem is zavar, de a kép amúgy naon tetszik. a piros enegem viszont abszolute nem zavar, mivel a kedvenc színem ;) -
a felso egesz pofas csak barna:((((
az alsot en is lattam mar de az nem tetszett egyaltalan
tul piros tul meztelen tul vekony a csaj es a "szarny" se tetszik -
Gábor #4273 Most fejeztem be a love hinat. Nagyon tetszett! Kezdek elrontódni: egyre jobban tetszenek a hasonló sorozatok, mint pl a chobits :)
Tudtok még a hinahoz hasonlót? -
Gábor #4272 Vak vagyok? Nem is tudtam. Mi a fenének kapod fel a vizet? Leprimitívezted, mi meg nem értünk veled egyet. Egyszerű véleménykülönbség.
Igényes posztert akarsz kirakni, megértem. Szíved joga, hogy mit hívsz annak. -
np ;)
CSOCSO:
itt van 1-2 poszter amit találtam. asukásabn 1sem volt olyan jó.
sőt 1-2 hentai kép is volt itt. csak még ruhában voltak... :D
nge1
nge2
-
Navégre. kössz :) -
ja, meg teljesen elfelejtettem eddig...
a kért my-hime manga link: my-hime -
so.. talaltal valami fasza anime postert???
[mar mondtam ugye hogy wall scroll-t keress??? es hogyha nem sippingelnek hozzad akkor segithetek...] -
grafikáról volt szó (doom miatt), na mind1.
és már értjük mind a 2en egymást, és ez a lényeg. meg többet vitázni ezen teljesen felesleges.
"And this coversation, is over." :)