72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
:)
pont ma gondolkotam rajta én is, h meg kéne néznem a Wolf's Raint, a GUNDAM Wing előtt.
mellesleg nem tudja valaki, h mire készülnek a Static-Sub-os srácok?! tripla részre?! :( -
Nem bírtam tovább, elkezdtem nézni a Wolf's Rain-t. A Mai HiME mellett valamit muszály néznem, mert amilyen gyakran az kijön......Eddig 3 részt láttam belőle, és nagyon tetszik! -
Ja, vártuk a csattanót, de nem volt. Talán az again miatt. :- -
az again ova, szal 1 rész fél óra, és nem 20 perc. :)
amúgy szvsz ez az igazi befejezése a Love Hinanak, így mindenképpen nézd meg!
(nekem a sorozat befejezése kicsit suta volt) -
THX!
Kár hogy csak ennyi, azért kérdeztem, mert keveseltem! :) -
3 rész :) -
A Hina again még mindíg érdekel! :) -
Bocs a hulye kérdésért mikor lenyomtam a gombot rájöttem!
-
HALIHÓ!
Rurouni Kenshin: Reminiscence - ez mi?
Megnéztem a Love Hina-t. Az again hány részes? -
Cat #4377 most ért véget a 95ik kenshin...
hát, vegyes érzelmeim vannak
az biztos hogy az 50től a 60ig tartó rész (vagy tágabban értelmezve, 30-60) kiemelkedő volt, sishio makoto bandája jol volt felépítve, neves karakterek, mindegyik kidolgozott háttértörténettel
ott be kellett volna fejezni... nem azért mintha a vége szar lett volna, sőt, az egymagában megálló részek kifejezetten tetszettek is
de a többrészes történeteknél (germán fekete lovagok, vagy a feng shui) az ember ohatatlanul hasonlítgat, és nem állják meg a mércét
a sishios szint olyan magas, hogy utána könyörtelenül kivégezte a maradékot -
aham.
+ így fordítokról jut eszembe. megfogadtam, Anime One subot soha az életben nem nézek meg többé a GUNDAM Seed miatt.
(meg asszem a Last Exile második fele is az övék, ahol olyan névek vannak, h jaj) -
Gábor #4375 Az animekeep-aone duótól gyűjtöm, a baj az, hogy még bizonytalanok abban, hogy folytatják-e! Teljesen készületlenül nem rinyálok ;) -
de fordítja 3 másik... sőt! van 1 fasza csapat, itt a linkjük.
gundam seed fansub
vagy még dobjak párat? -
Bleachet el is kezdtem szedni:D -
Gábor #4372 Nem folytatja egy csapat már biztosan :(
Szted miért lettem ideges? Csak a hírtől nem! -
van 22-es bleach. :)
plusz info:
a chihiro sub verzió annyiban más, mint a lunar, h nincs karaoke, és a shinigami itt nem death god, hanem tényleg shinigami... :) -
akkor töltöd a subber csapat oldaláról...
-
Gábor #4369 Igen, a Gundam Seed Destinyről van szó, csak most licenszelte a Bandai. A gond ott van, hogy így már az animesukiról nem lehet tölteni :(( -
Mármint a Seed destinyt??? Az összes Gundam Bandai Licencbe van ám:) szal ez nem újdonság a síma Seed is bandai Licenc:) Ugyanis nyomják kifelé a fröccsöntött játékokat belőle mint a Transformersek voltak sőt a Wing gundamjaiból Makettek is készültek:) (DeathScyte rulez:D) -
Gábor #4367 A Bandai licenszelte a Destiny-t!! Végem van....mikor fogom tudni akkor megnézni?! Mikorra lesz a teljes sorozatból feliratos?!?! 
-
Gábor #4366
-
ja. igazad van, már rég subolva van az egész...
na mind1. jó nagy vak vagyok. animehq ftp-ről tölöttem, és eddig eszembe se jutott USTEAM-et megnézni...
-
Gábor #4364 Végignéztem a hétvégén a teljes sorozatot, úgy hogy előtte jóval már letöltöttem az egészet.....
-
ha valaki nézi a Samurai 7-t, akkor most örülhet, kint van a 21. rész is.
(jó nagy vicc, mert a sorozat már 1 éve befejeződött)
samurai 7 - 21 (IY4ever) -
flashX #4362 Az is jó! Bár nem anime. -
ja Aliz csodaorszagbant -
flashX #4360 Az nagyon nagy!
[Meg van neki DVD-n.]
Alice feeling alatt Aliz CsodaországBANt
értettél?
-
es akkor az animevilag.hu felirataival mi lett vegul? -
Cat #4358 rakd fel mindet feliratok.hu ra, az egyszerübb -
na. az oldalam pont ezen dolgozik. akinek van valami felirata, ami az oldalamon nincs, az küldheti nyugodtan...
meg valahogy azt kéne szorgalmazni, h van valamú felirat, akkor azt küldjék nekem. -
amugy most h animevilag nincs feliratot honnan? -
Megnéztem a Cihirio szellemországbant
tetszett, szép, kicsit magával is ragado...
barkicsit alice feeling -
ahol tudok segítek... :D -
Most hogy nézegettem ezeket a képeket, úgy rémlik mintha láttam volna pár részt ebből a sorozatból, csak asszem németül.....
Amúgy kösz az 5letet, találtam pár jó képet, de a legtöbb vagy ömlesztve volt (több szereplővel), vagy már nagyon komolytalan volt. -
:DDD
abból már van fordítás. :)
de már gondoltam rá, h mikor a Ragnaroknak vége, akkor azt a félbemaradt projectet folytatom. -
Sadun Bleachet nem akartok fordítani?:) -
keress rá a Vision of Escaflowne-ra. abban van 3 macskalány. sajna a nevük most nem ugrik be. -
Nah. Egy kis segítséget szeretnék tőletek kérni.
Ti talán nagyobban vágjátok az anime képekkel teli honlapokat (én csak párat ismerek). Nahszal, nekem macskalányokról kellenének képek. Mutatom mire gondolok:
ilyen
vagy ilyen
(18+) ha hentai az se baj
Szal ilyenekre gondoltam. Ha találtok párat dobhatnátok egy linket a topikba. köszi :) -
pontosan. :)
bár halkan megjegyzem a Berserkben itt-ott még egész jó hangok vannak, de cowboy teljesen szar.
a vampire hunter d bloodlust viszont elég jó lett. (sajna azt csak angol szinronnal sikerült megszereznem) egyedül a szőke csaj hangja nem tetszett. az összes többi nagyon jó volt. -
Ez olyan lehet minthogy én nem tudom megnézni az angol szinkronos Berserket vagy Cowboy Bebopot:)