72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Ottto
    (hogy bírtad a hangot? én belebolondultam hogy csak a bal fülembe szól a szöveg :D )
    Media player classicot is néztem, de az is vacakszik, mint a windvd. Hibaüzenettel kidobja és ott sincs kép. Lehet a wolf's rain vágta tönkre?
    Képmegfordítás meg csak win media player 10ben van, az mplayerben jól megy, a többinél nemtom, mert mind hibaüzivel kilép
  • Sadun Tryst
    Kis kedvcsináló :)

Death note

Blame 01
    Blame 02
  • Bucser
    Na befejeztem Bleachet:) egész délután ezt olvastam:) Legalábbis azt ami megvan belőle:) (Chapter 170) de valahogy sejtettem, hogy ez lesz benne:) de azért nem rossz:)
  • Sadun Tryst
    hm. hát nemtom. én a remasteredet néztem végig, midnenféle feliratfájlok nélkül. szal ott valami gondnak kell lennie.
    szvsz próbáld akkor sima media player classical. és a képmegfordítást pedig a viewben át tudod állítani.
  • Sadun Tryst
    Blame! mangát valaki ismeri? Szerintem nagy királyság.
    Alternatív sci-fi. A lehető legjobb téma nekem. ^_^
    Elég hosszú manga, és szinte csak a cselekvésről szól. Beszéd tényleg csak a legszükségesebb van benne! :D
    Tehát itt nem húzzák az akciót azzal, h: "Én már sokkal erősebb vagyok, mint Te, mert már 1000 éve edzek!" Szal akik szeretik a sci-fit és az akciót, meg a nagyon lassan és titokzatosan kibontakozó történetet, az szerintem kezdjen bele. Megére.
    Másik érdekessége pedig az, h nem tipikus a stílúsa. Teljesen egyedi. Kicsit olyan skicc feeling az egész.

A másik manga amiről kérdezni akartam, az a Death Note.
    Kicsit Gantz feeling, kicsit fura. Aki szereti az elvont és morbid dolgoka, annak mindenképpen ajánlom. :)
    Még csak 3 részt olvstam belőle, de eddig nagyon tetszik. ^_^
    Démonok, emberek, gonosztevők és nagyravágyás. Nagyjából ez jellemzi a sorozatot. Rulz! XD
  • Ottto
    "a homályosabb kép nem feltétlen a grafikai minőségét jelenti"
    Na pont ezt mondom én is. Ezért tökugyanaz az original meg a remastered!

"nincs felirat a remasteredben?"
    Nincs. Mplayeren játszottam le (ez is, meg a series is usteamről van) de nem volt. original mellett .srt-ként ott a felirat, ott ment is.
    Amúgy nem nagyonteccik ez az mplayer (időközben kiderült hogy én egy másik mplayert használtam, ami közbe nem is az) tönkrevágta a kodekkeimet, most minden más lejátszó faszául megfordítja a képet, ezen meg nemtok rendesen scrollozni :/
  • Sadun Tryst
    a homályosabb kép nem feltétlen a grafikai minőségét jelenti.
    pl. a wolfs rain első fele sokkal szebb, mint a második. feltételezem az első csapat jobb RAW anyagot használt. sokkal szebbek a színek.

nincs felirat a remasteredben? az fura lenne. nekem az van, és hardsubos az egész... :/
    (usteam verzió)
  • Sadun Tryst
    Bleach Spoiler

húúú! az a fazon nagyon nagy arc! főleg amikor elkezdni, h Nanao-chaaaaaan! :DDDDD
    a csaj meg teljesen ki van akadva, h becézgetik :D
    na mind1.
    kedvenc karim viszont nekem Zaraki Kenpachi. a mangában sokkal nagyon arc szerintem, mint az animében. valahogy én más hangot képzeltem neki.
  • Ottto
    Belenéztem az NGE 1. részébe, a reanimated verizóba és az originalba is. Hát, grafikailag szinte semmi külömbséget nem találtam, annyi volt hogy a reanimated valamivel élesebb képet adott. De ebbe volt egy rakás hiba! Először az, hogy a szöveg a bal fülemben, a zene a jobban, a háttérzajok meg mindkettőben szóltak (fejhallgató). Aztán a másik gond hogy nemvolt hozzá felirat! Hozzátettem az originalét, de ez nem passzolt, elcsúszott.....
    Szal, sztem original jobb, és tényleg annyival más hogy valmelyest homályosabb a kép
  • Bucser
    Bleach Manga Spoiler:)

Igen Chapter 155-nél tartok:) Shunsui a csajozós kapitány valami eszméletlen figura:) Amikor Sado-val való küzdelemhez készülődik és Vice Captainje ráborítja a rózsakosarat az valami kegyetlen:D Meg mikor indulnak Ruk9iához és mondja, hogy nem tud felállni mert valmai olyan növényt vett a szájába ami ezsibbasztotta az izmait:) isteni fazon:) Asszem megvan a kedvencem a sorozatban:)
  • Sadun Tryst
    Bleach manga spoiler

nem-nem-nem. uraharának semmi köze ichigohoz. de urahara és yoruichi között tényleg lehetett valami (ezt még most sem tudni).
    és ichigonak teljesen más története van... [gonosz vigyor az arcon, mert már tudom is, h folytatod az olvasást, h megtudd, mire is gondoltam :D]
  • Bucser
    Amennyi időm van elég lesz a bleach Manga és ANime formában:) ugyanis sokkal jobbak a poénok az animeben:) Viszont a Manga sötétebb komorabb. Gantz-ot még mellőzöm inkább:)

Bleach Manga Spoiler

Kérdés: Urahara-nak Ichigo valamilyen leszármazottja? vagy esetleg reinkarnációja? És gondolom Urahara meg Yourichi együtt voltak valamikor és nem csak barátok...
  • Sadun Tryst
    Bleach Manga Spoiler

Én tökre meglepődtem, h néger. :)
    És igen, sokkal szebb, mint Rukia. Bár az én favoritom továbbra is a mangás Inoue (a mangás sokkal szebb), és Sofion. (őt nemtom láttad-e már).

SPOILER vége.

Gantz mangának mikor akarsz nekiállni? :)
  • via_mala
    Igen. :D

Bővebben: nézd meg mert jó. Teljesen egyedi a hangulata, megható a története, bár elég "japános" a befejezése, szép a rajz, és profi az animáció.
  • Bucser
    Bleach Manga Spoiler

Most tartok ott Yoruichi először átváltozik:) Hát hallod a picsába Rukiával ezerszer jobb muff:D Persze csak feltételesen:) meg találtam egy fasza kis Wallpapert most az van a gépemen:) Áhh nagyon bejött ez a sorozat:) Berserk manga volt ilyen, hogy nem tudtam otthagyni:)
  • Bucser
    Én először angolul láttam de a japán szinkron sokkal jobb volt... Szerintem:)
  • Bucser
    nem nem köszönöm már lejött az egész:) már olvasom:D
  • CSOCSO
    ez igaz hogy japan szink rulez... de ettol fuggetlenul meglepodtem hogy milyen szink hangok adtak magukat a mesehez....
    amugy szerintem a mononoke hime angol szinkronja teljesen rendben van
  • Sadun Tryst
    ok-ok.
    a buta amcsiknak. a legtöbbnek, aki csak TV-ben nézi az animét tök kir. mert nem tudja, h milyen az igazi anime. mert az igazi anime japán szinkronnal van szvsz.
    bár, meg kell mondjam, tényleg vannak minőségi angol szinkronok is. abban pedig a Vampire Hunter D - Bloodlust viszi a pálmát.
  • Sadun Tryst
    ehh. még nem jutottál a végére. ez sokkal jobb és sokkal érdekesebb. :)
    + ebben vannak érzelmek.
    pl. ahol most a történet tart. hát igen. úgy hiszem ezt hívják váratlan fordulatnak... ^_^

(+ kell még a link?)
  • Bucser
    Én Bleach Mangát kezdtem el olvasni:) nem bírtam kivárni a story folytatását:) Persze az Anime-t is le fogom szedni

SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Engem kicsit emlékeztet a Dragonballbóla Red Ribon Army Sagá-ra... Egyre erősebb ellenfelek ellen egyre keményebb harcokban kell előre jutni egy toronyba...
  • CSOCSO
    a Millennium Actress-t ismeri vki?
  • CSOCSO
    tegnap ujra meglestem a mononoke hime-t... azert erdekes hogy olyan szineszek adtak a hangjukat a mesehez mint Billy Bob Thornton vagy Gillian Anderson
  • Ottto
    Áh, én amúgy sem szeretem lelőni a dolgokat, inkább agyalok rajta, meg szétizguom a fejem a köv. részig :D
  • Sadun Tryst
    én csak akkor nézem meg, ha nincs meg a köv rész az adott animéből. amúgy én se nézem soha. :)
  • Ottto
    Télleg! Eleinte nézegettem, de már jóideje inkább kihagyom!
  • Sadun Tryst
    minden anime részek végén van 1 kis 15 mp-s bejátszás a köv. részből.
  • Ottto
    Előzetest? Nem néztem meg, de asszem nem is akarom megnézni.....
  • Sadun Tryst
    megnéztem az új hime részeket, és hát... az anyjuk muszkaszőrős p!náját! azt! nagyon hülye helyen áll meg a rész, és! és a szemetek voltak olyan disznók és olyan előzetest raktak a rész végére, h most tényleg nem tudom, h mi van!!!!! hát ez kész... most 1 hétig ezen fogok gondolkodni...
  • Sadun Tryst
    :DDD
    na mind1. én holnap rakok új wint. :)
    de a vicc az egészben, h ez kb 2 hetes, még az az előtti kb 8-9 hónapos volt. az jól bírta, csak sajnos vírusos lettem. :( amúgy semmi más gixer nem volt, minden működött ahogy kellett.
  • Bucser
    értem akkor win reinstall... bár nekem már lassan 9 hónapos a winem érett is egy rendszerformázásra dehát már várom az új gépet azt az 1-2 hónapot kibekkelem ezen a renszeren.. (ezt mondogatom 3 hónapja:D)
  • Sadun Tryst
    feltételezem nem a kliensekkel van baj, hanem a winnel... :(
    mert eddig mind1ik torrent kilens fagyott, vagy el sem indult. >_<
  • Bucser
    Bitcometet próbáltad már? Vagy az is szarakodik?
  • Sadun Tryst
    no. akkor mondom én újra.
    azureus kifagy nálam... :/ nem tok vele tölteni... :(
    és nem bittorrentet használok, hanem bittornadot. a 2 között az a különbsé, h a torrent 5percenként fagy (teljesen, nem tok vele mit kezdeni, be kell csuknom a progit ha akarom folytani a letöltést), a tornado pedig 10 percig bírja. ez is teljesen kifagy.
    fakkom. lehet ez a winemmel van megint baj. lehet az lesz felrakom a win98-at, aztán szopjon lovat az sp2 tűzfal + minden xp-s szar.
  • Gábor
    Azureus-t használok, csak ajánlani tudom!
  • Bucser
    meg ugye be lehet állítani, hogy mennyivel töltessz fel és le szálanként seedenként leecherenként mennyivel szedjék tőled kimenő portot megadhatod és feladatokat pakolhasz egymás alá és akár ha egy fájlhoz több trackered van akkor összeolvaszthatod őket egy torrentbe így ha azoos fájlt szedsz több trackerről akkor betehetd őket egy letöltésbe és taskbe. Valamint Ha packot töltessz akkor a több fájl közül állíthatsz proritást, hogy melyiket szedje először..
  • Bucser
    Hát mondjuk talán mert Bittorrentet használsz:) Használj Bitcometet az viszont tényleg jó nálam csak akkor okoz hibát, hogyha IP-váltás van akkor is lemegy nullára a fel és letöltés aztán újrakezdi
  • Sadun Tryst
    Kérdés:
    Miért van az, h a BitTorrent befagy néha? azaz befejei a töltést, és a cuccot csak "kiikszelni" lehet, aztán folytatni a félbeszakadt letöltést. mondjuk ez nem is zavarna, ha ritkán csinálná. de a 10percenkénti fagyás már kissé zavaró...
    valami 5let, h mi zavarhatja?
  • Bucser
    én próbáltam már nekem nem tetszett igazából nem tudom megmondani miért nem. Én Bitcometet használok nekem az jött be:) De pl a tehéntrágya is biztos finom többmillió légy nem tévedhet:D Ha már ebből indulunk ki:) Bleachet meg szedem lefelé
  • Sadun Tryst
    nemtom, de a legtöbben ezt használják. szar nem lehet olyan szar. :)
    meg nem is hallottam róla eddig. meg java alapú, gondolom akkor fejlettebb valamivel mint a tornado, comet vagy a torrent.