72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Ottto
    mplayer tönkrevágta a gépemen az összes codeccet, hiába reinstalálom, törlöm vagy bármi. Nemtom miért...Jelenleg le tudok játszani pár filmet, BSplayerrel de néhány .avit valamiért nem
    Amúgy azért nem használom, mert nem tetszik annyira, nemtok rendesen scrollozni sem, szal bsplayernél maradnék...
  • via_mala
    Ha csak az mPlayer-t használod, azzal mennie kell mindennek!
    Nézz be ide kódek ügyben: Codecek vs Codec Packok
    (A #29, #35 hozzászólások pedig az mPlayer-ről szólnak.)
  • Sadun Tryst
    pontosan.
    a végén kellett 5 perc amíg úgy újra tudtam normálisan lélegezni, mert úgy elszorult a torkom a 29-es rész után.
    erre a kenshin és az end of eva óta nem volt példa.
    a durva életbe, még 2 ilyen érzelmes sorozat, és megnézek valami lány animé, h végre kisírhassam magam
  • Ottto
    Basszus, mindjárt sírok D:
  • Cat #4542
    kenshin után egyenlőre nem merek belevágni nagyobb sorozatba
    megnéztem battle angel alitát, amolyan kikapcsolodásképp
    türhető, egyszer nézhető, de semmi extra
    bőven lett volna még erő a karakterekben, szinte alig tudunk meg valamit róluk - igaz, ez egy ora alatt nehéz is lenne

Félek, hogy ha ezt hollywoodban megcsinálják, akkor egy akciófilm lesz belőle ahol a harcolo robotokon van a hangsuly :/
  • via_mala
    Na igen az utolsó 4 rész keményen odatesz! Anélkül is jó a sorozat, de a pontot az i-re mégiscsak az a 4 rész teszi fel. És a 30 rész után végighallgatni az ending song-ot az valami lélekbemarkoló!

Top10 helyett vezess be a top100-at, hehe...
  • Sadun Tryst
    jah. már én is eldobtam a listám.
    ezek után: lesznek kedvencek, közepesek és szarok.
    nem fogok rangsorolni. :)
  • Bucser
    Én ezért nem csinálok top tízet:) mert valami módon majd mindegyik a szívemhez nőtt:)
  • Sadun Tryst
    Wolf's Rain
    Végre a végére értem. És a p!csába is, de ez megint egy nagyon jó sorozat volt. Komolyan mondom már annyi jó animét láttam, h nem is tudok lassan top10-es listát állítani.
    A sorozatnak egyértelműen a legjobb részei a legvégén vannak. A 27-30-as részek. Főleg a 29, az nagyon durva lett.
    S így aki eddig nem látta, az pótlja be, mert megéri, nagyon jó kis sorozat. Akciódús, jó a történet és még a szereplők is ha úgy vesszük elég eredetiek.
  • Sadun Tryst
    az a szőke majin srác nagyon beüt. :)
  • Cat #4536
    http://dameet.uw.hu/lap/3tabor04.html
    érdekes :)
  • Sadun Tryst
    új bleach manga megérkezett. (171. fejezet)
    bleach7.com-ról tölthető is. csak regisztrálni kell.
  • Ottto
    De a régi részeket sem játsza le, amiker ezelőtt lejátszott!
  • Bucser
    Hibás letöltés vagy rssz avi vagy nincs befejezve a fájl. Próbáld meg DivFix-el lezárni a fájl végét vagy az indexelést újra megcsináltatni
  • Sadun Tryst
    nekem Asuka volt a kedvencem a sorozatban.:)
  • Ottto
    EZT az üzenetet kapom ha megpróbálom lejátszani bármelyik Mai HiME részt. Néhány más .avinál is tapasztaltam, de nem mindegyiknél. Miért van EZ?????
  • Ottto
    Hát kb olyan két hét múlva vége lesz....A Yesy rendesen subbol, nemigazán késnek!
  • Gábor
    18ig láttam a Himet, most már kivárom, amíg vége lesz, aztán megnézem egyszerre az egészet!
  • Ottto
    Mai HiME 26 részes

NGE: Most tartok a 10ik résznél, hát vazz, rohattjó. Asuka nagyon ott van :DDDD
  • Bucser
    N A my Hime-be sem kezdek bele:) ez hány részes lesz? Olyan mint a Bleach?
  • Sadun Tryst
    van hime 24. epizód
    (animesuki.com)
  • Ottto
    köszi :) Megnézem majd
    Időközben elkezdtem az originalt, valamennyire sikerült megjavítani a codecceket, most legalább a bs player rendesen megy, de nem is kel több. Eddig 5 részt láttam az NGEból, és tényleg nagyon ütős.
  • via_mala
    Az NGE-s hangproblémádra:

Play a 6-channel AAC file with only two speakers:
    mplayer -af pan=6:1:1:0:1:0:1:1:0:1:0:1:1

Ezzel bekevered a 6 hangcsatornát a 2 oldalra "egyenletesen".

Egyébként a remastered sorozatnak asszem sokkal nagyobb az aspect ratio-ja, azért is látszik élesebbnek. A magyar soft-sub-ot nem használtam, de nem azért mert el van csúszva, hanem mert az angol hard-sub bőven elég, a magyarokban általában sok a félrefordítás (tisztelet a kivételnek), és persze a hard-subra rátéve még egy feliratot már igen nehezen lehetett volna elolvasni, igaz pozícionálhattam volna a lap tetejére is, de akkor meg már túl sokat elvesz a feliratból.

A felirat elcsúszásokra van sok jó program, én egy magyar kis progit használok: EasySubtitler. (privátban küldöm a linket hozzá)
  • CSOCSO
    nahja de meg a vetitesek napjan megjelent feliratosan a neten.. e sinkabb azt lestem meg itthun
  • Bucser
    GITS2-t megnéztem volna moziban szívesen:)
  • CSOCSO
    nincs es.. tehat nem megyek el megnezni... mondjuk GITS2-t es az appleseedet se neztem moziban pedig azok voltak vetitve miamiban
  • Sadun Tryst
    :DDDD
  • Ottto
    woohoo. Meghozták a dvd lejátszóm, meg is néztem a Battle Angelt rajta :D
    Amúgy nagyon király, annyi a hibája, hogy kicsit levágja a kép alját, (leglaábbis azumangánál vettem észre hogy a felirat fele hiányzik) de szerencsére tudom rajta változtatni a képméretet, szóval ez sem nagy gond
    Amúgy mostmár kibaszottul nemtom hogy mi van a kodekkeimmel, az NGE originalon is most megjelent valami sárga tökökm se tuggya milyen nyelvű felirat, fejjel lefele fordítva pont mint a kép. Az angol felirat megmegy rendesen. Hát már a plafonon vagyok.
    Most a Vampire Princess Miyu 1-3 részét töltöm, belenézek milyen is...
  • Cat #4518
    támogatom, elhuzhatnátok a francba a bleachal meg a myhimevel :)
    vagy menjetek egy manga topikba
  • Sadun Tryst
    Lehet reklámank fog tűnni, de nem az, csak ezt a topikot akarom kímélni a sok egyéni beszélgetéstől. Ugyebár anno a Slaysers kibeszélésénl volt itt balhé. Ha úgy vesszük, most mi is azt csináljuk a My-HiME-vel és a Bleach mangával. szvsz 2 embernek nem érdemes itt az SG-n 1 témát nyitni, így ha külön anim részeket akartok kibeszélni, bátran ajánlom az én fórumom.
    Manga13 Fórum

(jujj de érzem, h le leszek hurrogva, na mind1, csak megpróbáltam... :D )
  • Sadun Tryst
    szokásos spoiler

nem. rukia is észrevette, csak ő nem mutatta ki. a többiek pedig még nem adtak neki hangot. gondolom később lesz ennek fontossága.
  • Bucser
    Bleach Spoiler:

Azt én is észrevettem ,hogy megszólalásig hasonlít a 13-ik division halott vice Captainjére, de akkor a Byakuya és Urahara kivételével, hogyhogy nem vette ezt észre senki???? Még Rukia sem és Ganyiu meg a nővére?? én ezt nem értettem így azt hittem, hogy csak véletlen egybeesés és a fantáziátlan rajzolók érdeme:)
  • Sadun Tryst
    hm. és?
  • Sadun Tryst
    Bleach Spoiler

Nem. Arra gondoltam, h ha figyelmes voltál az anime alatt, akkor ott is láthattad, mikor Rukia testvére majdnem megölte Ichigot (még az emberek világában), akkor lenézett rá, és azt mondta, tényleg nagyon hasonlít rá.
    Azaz a Shiba család legidősebb tagjára. Ganyju testvére, akit megölt 1 Shinigami. A Shninigami Rukia volt, Ganyju testvére pedig Ichigo kiköpött mása (inkább fordítva), csak neki fekete haja volt. Amúgy minden egyezik. :)
  • CSOCSO
    steamboy-t csak orlandoba jatszak:( az messze van:(
  • Adam5
    Tudtok vmit a Ragnarok 2. sorozatról? Azt hallottam hogy állitólag Kóreában már adják.
  • Bucser
    Még mindig Bleach Spoiler:)

Mármint mire gondolsz?? arra, hogy mennyire megosztotta a Soul Society-t vagy hogy számára milyen ellenérzéseket váltott ki???
  • Ottto
    Hát már tényleg nemtom mi a fene folyik itt. Ennyire baszakodna a gépem? A f@szom kivan hogy folyton ennyi bajom van a filmekkel.
    Hát lehet az NGE várólistára kerül és a chobitsba kezdek, mert ez így nem megy...
  • Sadun Tryst
    nálam a hanggal sem volt gond.
    sőt, dvd-n újranéztem az egész sorozatot tv-n, és ott még jobb volt. a hangok valami fenomenálisak lettek az NGE-ben. :)
  • Sadun Tryst
    Bleach spoiler:

Na. Ichigo kapcsolata Soul Society-hez, h tetszett? Én teljesen meglepődtem mikor olvastam. :)

Spoiler vége

Mellesleg én a Gantzal voltam így, h nem tudtam letenni.
    1 nap alatt elolvastam kb 160chaptert :D