72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Sadun Tryst
    a narutos nevekkel 1et értek. minden MMORPG-ben most mindenki Sasuke, Naruto, Gaara, Itachi + Kakashi :D
    (ja meg azzal is, h jó a sorozat)
  • BEAST #5182
    hmm amíg vártam a Gundam SEED Destiny részekre belenéztem a Narutoba , mindenhol ezt láttam ... legalábbis minden 3. 4. ember vmilyen Narutos névvel rohangál :DDD ... azt hittem vmi gagyi Dragonball koppintás ütik egymást és kész ... de qrvajó ... legalább annyira teccik mint a Gundam Seed ...
  • Jagi
    Kurvaeget!!! Ki is akadtam, hogy majd csak jövőre lesz ps3-am és ahhoz mikor lesz gundam-em! A trailer nem gyenge... bízom benne hogy in game.
  • Cat #5180
    ja, pl. itt egy 2002-es, GUNDAM PILOT ACADEMY: http://www.watch.impress.co.jp/game/docs/20020227/gpa.htm
  • Cat #5179
    http://www.watch.impress.co.jp/game/docs/20050517/scea.htm
  • Sadun Tryst
    nekem KONAMI és Square játékok kellenek csak. :)
    (FF, RE, GT sorozatok)
  • Unknow
    Ezt valahogy mindig elnyomták :) Van rahedli Gundam játék egy rahedli platformra :) Sőt...nem 1 - 2 nagyon nagyon jól sikerült! :) Ez egy reklám fogás csak.
  • Bucser
    ehhh... előbb gépet bővítek és maj d ha futja PS3-ra megveszem:D
  • Bucser
    A sorozatból vették át a szereplőket és nem néznek ki fiatalnak olyanok mint a játékban csakhogy bemutatásnál aláírják a nevét és az életkorát.. Ryu és Ken 17 Chun Li 15 éves.. Fei Long 19 aki 20 fellit ahhoz nemírtak kort:D
  • Gábor
    Gyerekek, ps3-ra bejelentettek egy Gundam játékot, azzal a kommenttel, hogy végre egy platform, amire meg lehet valósítani egy Gundam univerzumot!!
  • Unknow
    Jah :) Bocs..én a filmet láttam :) Az elég összecsapott munka volt :) Viszont ha jól emlékszek ott nem ilyen kis fiatal szereplők voltak :)
  • Bucser
    Nem ez egy sorozat 29 rész... egy szigeten küzd ken és ryu egymás ellen de valószínű, hogy együtt nyomják le Vegat most vagyok az utsó előtti résznél... 95-ös azt hiszem...
  • Unknow
    Ez az anime most jött ki? Vagy ez az aminek a végén Vega a hegytetőn vagy hol egyszerre küzd meg Ryuval és Kennel?
  • Unknow
    Nekem belefér :) Éljen az én korosztályom :D
  • Sadun Tryst
    akkor ott meg túl fiatal fejük van a többi sorozathoz képest :D
    bár ahogy a párkapcsolatokat és egyebeket, a főiskola a legreálisabb a GUNDAM Seedben.
  • Unknow
    Japánul szedd le a romot :) Abba úgy vannak bár lehet nem fogod tudni elolvasni :) Amúgy anno ezt még az 576ban is tárgyalták elég hosszasan :) Ez olyan ökörség mint pl a játékoknál a cím megváltoztatása:) Dragon Quest = Dragon Warrior :) Sok ilyen ökörség van.
  • Bucser
    HÁt végignéztem ezt a Street Fighter II V-t amilyen jól indult olyan idegesítrő volt a 20 résztől.... vagy 5 részen át ment az utolsó fél óra története az előző 24-ben meg több hetet dolgoztak fel... Így a vége nagyon csalódás lett...
  • Bucser
    Mea Culpa Maxima mea Culpa:) Igazad lehet:) Ebben nem vagyok rájatos, csak nekem ROM-ban van meg és azon szoktam néha nyomni emulátorral és ott a keert vannak és nem az eredetik:(
  • Bucser
    A seedben azt hiszem Főiskolások ha jól emlékszem.. az az üdítő kivétel és a Macross sorozat. Meg a fantasy sztorik. de az összes többi mostanában készült sorozat tele van tinikkel.. vagy csak én nézek rossza sorozatokat??:D
  • Cat #5164
    a 14-19 évesekről mindenki el tudja képzelni, hogy van idejük hadakozni, de 25 évesen már bele kéne szőni azt hogy hogy keresnek pénzt, mit esznek, hol/kinél laknak, és ezek a személyek is csak főszereplők lehetnek, amit biztos nem akarnak
  • Unknow
    Mivel az eredeti japán verzióba Bison = Vega és így tovább :) Nézz már pár SF rajongói oldalt ott le van írva részletesen,hogy mit miért változtattak meg :)Pl bármilyen meglepő de a néger boxolót Tysonról mintázták anno és így jött a Mike Bison név neki. Tehát amit Te úgy hiszel,hogy összekevertek az valójában ÍGY KÉSZÜLT :) Vega = Főellenség Balrog = Spanyol matador Bison = Feka boxoló :)
  • Sadun Tryst
    ugyan ez igaz az NGE-re (14 évesek vagy mennyi), Gantzra (15 éves főhős, kinéz 18-19nek), Narutora (13 évesek), Bleach (15 évesek), GUNDAM (nem eléxem, de tudom, h fiatalok xD ), X (itt is 15-16 évesek) és még nagyon sok másik animére. :)
  • Sadun Tryst
    természetesen angolról fordítunk :)
    ezért sajnos GANTZ-nál már most látom, h micsoda anyázosok leszenek mikor elérek a shocwave féle fordításhoz :D iszonyat nagy betűkkel van teleírva nagyon sok kép. eltűntetni őket én meg nem tudom... :(
    na mind1. majd csillagozom xD

amúgy nagyon szívesen fogadom jelentkezésed. :)
    d lehetőleg ne Berserket fordíts, mert azzal soha nem érsz a végére. :D

X-et még nem kértem, mert azt írtam előszőr én is megnézem edonkey-val, s mivel nem találtam, ezért kértem most. de nagyon örülk, h már így megelőztél. :)
    thx
  • Bucser
    Még egy kérdés: A manga 13-on a RAW-ból fordítotok magyarra vagy az angol releasekből? Mert angolról magyarra fordítást vállalok én is nyári szünteben vagy ahogy levizsgáztam.. kezdeném mondjuk Berserkel:)
  • Bucser
    Már szedem mióta kérted:) majd leér ha lent van szólok és adsz accot ahova feltehetem.
  • Gábor
    Bocsi, de E3 és azon belül PS3 lázban égünk odaát a "pc-s játékoknak harangoztak" topikban.
  • Sadun Tryst
    én lennék, csak most lett jó a netem :D
    2 óta nem volt jó... :(

naszóval... X TV OST-t letöltenéd nekem akkor? ^_^
  • Bucser
    Mi az skacok ide már nem jár senki???
  • Bucser
    NA most nézem a Street Fighter II V sorozatot egész jó.. csak egyet em értek de ez úgy az animekre általában értendő.. miért kell tiniknek mindig megmenti a világot??? Ryu-t és Ken-t 17 évesnek írják Chun Li-t 15-nek Vega 18 éves volt az animeben és Fei Long (a Bruce Lee utánzat) is 19. Ami még nagyon zavart, hogy a Balrog (a néger bokszoló) Bison(a főgonosz) és Vega (a spanyol perverz matador) főhármast össze vissza keverik.... Bison-ra azt mondják, hogy Vega, Vegára azt hogy Balrog, Balrogra meg azt, hogy Bison. Ismerem az eredeti story-t és először eéég gagyi a fightokmiatt kezdtem nézni, de gész jó kis dark történet jött ki belőle...még hátra van 12 rész de már folyik elég sok vér:) Szóval én azért a szereplőknek már úgy kinézet alapján is adnék + 10 évet...

De tényleg mia japánoknál ez a kisgyerek mánia??? hogy a tinik mindenre képesek???
  • Bucser
    13 számot találtam X TV OST-ről ennyi van ugye?
  • Sadun Tryst
    hm. előszőr akkor én is megnézem ott (csak én edonkey), és ha nem találom, akkor nagyon örülnék, ha a TV OST-jét valahogy eljuttatnád hozzám. :)
  • Bucser
    én emule-on megtaláltam mind a TV mid az OVA OST-jét ha kell akkor leszedem és ha lentvan felteszem neked valahova...
  • Sadun Tryst
    ehh. én most az X-el vagyok így.
    fingom sincs, h hol tudnám beszerezni... :(

amúgy Chobitsnak lassan én is nekiállok (GUNDAM Z, GUNDAM Wing, Texhnolyze után)
  • Ottto
    Ja mégvalami. Van itt olyan hogy:
    [a4e]Chobits_Recap_01_Shinbo_And_Sumomo_Chat[divx5.1.1].ogm
    [a4e]Chobits_Recap_02_Minoru_And_Yuzuki_Chat[divx5.1.1].ogm
    [a4e]Chobits_Recap_03_Hibiya_And_Kotako_Chat[divx5.1.1].ogm
    [a4e]Chobits_Special[divx5.1.1].ogm

A Recap micsoda? És az a Special mellette?
    Helyhiány miatt az már nem jött le és egy darabig ki se tom írni szal gondoltam megkérdem.....
  • Ottto
    Chobits:
    Jó kis romantikus anime, pár hasonló jegyet felfedeztem a Video girl Ai-el de annyi baj legyen, azért maga a történet még igen jó és egyedi! Néhol viszont nagyon echiis az egész, pár helyen már-már hentai témában éreztem magam, elég csak azt nézni hogy hol kell Chii-t "bekapcsolni". A digitális világ amit bemutat igen látványos, nekem sem ártana egy olyan persacom mint Chii, vagy épp mint Momo ;)
    Chiit nagyon megkedveltem, talán nem is csoda, hisz ez volt a cél. Bugyuta kis persacom, nagyon aranyos pofival. De bejött, nagyon a szívemre vettem volna ha a végén tényleg eltűnt volna.
    Szal csak ajánlani tudom, maga az anime nem valami rettenetesen komoly (bár tud az is lenni, főleg a vége felé) amúgy könnyed szórakozást nyújt

Más:
    Véletlenül nem tud valaki Scrapped Princess és Chobits soundtrackokat valahol a neten, vagy épp megvan neki? (Dejókor veszik el az mp3 mappát is.....grrrrrr)
    Napersze ezt inkább privátban, thnx!!!
  • Underdog
    Köszike

Már nem érdekes!!
  • Underdog
    Hello mindenki! Vki eltudná küldeni a usteam új címét privibe?! PLZ
  • Bucser
    Talán ha megnéznéd, hogy ez még a te beírásod előtt volt mellesleg légyszíves a hangnemre kérlek ügyelj ebben a topicban... ez nem a Gumiroom....
  • Prof William
    Megoldható. Ha elméletileg végtelen számú világ létezik, akkor talán van esélyeed rá hogy köv. életedben egy fantasy világba születsz bele.
    Ezt csak félig szántam viccnek.
  • CSOCSO
    hat...hogy is mondjam...sajna most se tudok mit kezdeni kulfoldrol:(