72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
nekem a 134 lejött , de elötte rengeteg résznél átviteli hibát irt ki , télleg 134 a jelenlegi utso rész? még nem vagyok teljesen képben Naruto téren , most játszák vagymi? :o ... mert ha igen az vicces lesz hogy kerestem valamit amivel eltöltöm az időt amig a Seed destinyre várok és erre is várjak? :DDDD
nemtom ki hogy van vele , de nekem az eddigi beszt a Gundam Seed Destiny ... nagyon jól felépített történet és nem csak mennek és lőnek :) ... nekem nagyon tetszenek az ilyen anime-k amiben ilyen jól összehozzák az emberi érzelmeket az akcióval ... -
Cat #5200 hátha egy jó
-
énis próbáltam tegnap a naruto 134. részét szedni de az istennek se akart lejönni, mindíg hibás volt a file...
amúgy esetleg tudja vki h miért is vannak fennt a részek minimum 2-3 példányban? -
Prof William #5198 Azt írja a főoldalon hogy valami adatbázis kapcsolódási hiba van.
Ez azért jó hír mert legalább nem az van kiírva hogy bla lba lba bezárva asav. -
mert rosszul kerestél.
Itten ni De csak mer jófej vagyok:D -
1: ez egy jó kis oldal!
2: Nem talált torrentet
Nehogymár pont az utolsó csatánál kelljen belefulladnom itt a sorozat közepén D: (15. rész)
Na holnap még nézek egy usteamet NAGYON remélem hogy menni fog! -
Torrentspy-on találsz.. -
Remélem semmi gáz nincs nem lenne jó dolog a felénél abbahagyni a Berserk-et.
Valaki torrentes letöltést nyomhatna hozzá végszükség miatt, köszi -
Prof William #5193 Mi van megint nem megy? Reméllem csak átmeneti! -
Itt se észlelem
Az előbb beléptem, indítom a letöltést, erre szakad. most megint nem jó
Valszeg karbantartás, vagy leterhelt a szerver (remélem)
Nem is csodálnám ha le lenne terhelve, eccer elvették tőlünk, pánik, káosz, minden, aztán most hogy újra van, mindenki hármasával szedi a sorozatokat, ha újra belénk kötnének a rohattak!!! -
nem megy megint és az oldal sem jó... -
mosmtá megy -
nálam megy.... -
Most megint vajon mivan az usteammel?
remélem nem...
-
Jótanács:
Bleach 32-es epizódjának BleachSociety-s változatát nem szabad letölteni! Nálam hibás az egész videó. -
Cat #5186 szerintem már láttad is, csak nem tudtad hogy ki az:
"Van egy nő a tévében, akinek nincs más problémája, mint hogy túlságosan száraz a bőre. Ezt a nőt egyébiránt Molnár Ilonának hívják, ami még nem lenne nagy baj, ám azt, hogy túlságosan száraz a bőre, olyan hangon mondja, hogy rögtön sejtjük: van neki más baja azon kívül is, mint hogy túlságosan száraz a bőre."
-
Cat #5185 http://images.google.com/images?q=moln%C3%A1r+ilona&hl=hu -
Sziasztok fiúk-lányok!!!
Nem tud valaki véletlenül egy olyan oldalt,ahol találok Molnár Ilonáról képet.
Sok magyar szinkronos filmet és animét láttam már,amiben az ő hangja is feltűnt, de sajnos sehol nem lelek róla képet.Tudátok esetleg segíteni,hogy hol lelhetek rá egyre??? Kösszentyű! -
a narutos nevekkel 1et értek. minden MMORPG-ben most mindenki Sasuke, Naruto, Gaara, Itachi + Kakashi :D
(ja meg azzal is, h jó a sorozat) -
hmm amíg vártam a Gundam SEED Destiny részekre belenéztem a Narutoba , mindenhol ezt láttam ... legalábbis minden 3. 4. ember vmilyen Narutos névvel rohangál :DDD ... azt hittem vmi gagyi Dragonball koppintás ütik egymást és kész ... de qrvajó ... legalább annyira teccik mint a Gundam Seed ... -
Kurvaeget!!! Ki is akadtam, hogy majd csak jövőre lesz ps3-am és ahhoz mikor lesz gundam-em! A trailer nem gyenge... bízom benne hogy in game. -
Cat #5180 ja, pl. itt egy 2002-es, GUNDAM PILOT ACADEMY: http://www.watch.impress.co.jp/game/docs/20020227/gpa.htm -
Cat #5179 http://www.watch.impress.co.jp/game/docs/20050517/scea.htm -
nekem KONAMI és Square játékok kellenek csak. :)
(FF, RE, GT sorozatok) -
Ezt valahogy mindig elnyomták :) Van rahedli Gundam játék egy rahedli platformra :) Sőt...nem 1 - 2 nagyon nagyon jól sikerült! :) Ez egy reklám fogás csak. -
ehhh... előbb gépet bővítek és maj d ha futja PS3-ra megveszem:D -
A sorozatból vették át a szereplőket és nem néznek ki fiatalnak olyanok mint a játékban csakhogy bemutatásnál aláírják a nevét és az életkorát.. Ryu és Ken 17 Chun Li 15 éves.. Fei Long 19 aki 20 fellit ahhoz nemírtak kort:D -
Gábor #5174 Gyerekek, ps3-ra bejelentettek egy Gundam játékot, azzal a kommenttel, hogy végre egy platform, amire meg lehet valósítani egy Gundam univerzumot!! -
Jah :) Bocs..én a filmet láttam :) Az elég összecsapott munka volt :) Viszont ha jól emlékszek ott nem ilyen kis fiatal szereplők voltak :) -
Nem ez egy sorozat 29 rész... egy szigeten küzd ken és ryu egymás ellen de valószínű, hogy együtt nyomják le Vegat most vagyok az utsó előtti résznél... 95-ös azt hiszem... -
Ez az anime most jött ki? Vagy ez az aminek a végén Vega a hegytetőn vagy hol egyszerre küzd meg Ryuval és Kennel? -
Nekem belefér :) Éljen az én korosztályom :D -
akkor ott meg túl fiatal fejük van a többi sorozathoz képest :D
bár ahogy a párkapcsolatokat és egyebeket, a főiskola a legreálisabb a GUNDAM Seedben. -
Japánul szedd le a romot :) Abba úgy vannak bár lehet nem fogod tudni elolvasni :) Amúgy anno ezt még az 576ban is tárgyalták elég hosszasan :) Ez olyan ökörség mint pl a játékoknál a cím megváltoztatása:) Dragon Quest = Dragon Warrior :) Sok ilyen ökörség van. -
HÁt végignéztem ezt a Street Fighter II V-t amilyen jól indult olyan idegesítrő volt a 20 résztől.... vagy 5 részen át ment az utolsó fél óra története az előző 24-ben meg több hetet dolgoztak fel... Így a vége nagyon csalódás lett... -
Mea Culpa Maxima mea Culpa:) Igazad lehet:) Ebben nem vagyok rájatos, csak nekem ROM-ban van meg és azon szoktam néha nyomni emulátorral és ott a keert vannak és nem az eredetik:( -
A seedben azt hiszem Főiskolások ha jól emlékszem.. az az üdítő kivétel és a Macross sorozat. Meg a fantasy sztorik. de az összes többi mostanában készült sorozat tele van tinikkel.. vagy csak én nézek rossza sorozatokat??:D -
Cat #5164 a 14-19 évesekről mindenki el tudja képzelni, hogy van idejük hadakozni, de 25 évesen már bele kéne szőni azt hogy hogy keresnek pénzt, mit esznek, hol/kinél laknak, és ezek a személyek is csak főszereplők lehetnek, amit biztos nem akarnak -
Mivel az eredeti japán verzióba Bison = Vega és így tovább :) Nézz már pár SF rajongói oldalt ott le van írva részletesen,hogy mit miért változtattak meg :)Pl bármilyen meglepő de a néger boxolót Tysonról mintázták anno és így jött a Mike Bison név neki. Tehát amit Te úgy hiszel,hogy összekevertek az valójában ÍGY KÉSZÜLT :) Vega = Főellenség Balrog = Spanyol matador Bison = Feka boxoló :) -
ugyan ez igaz az NGE-re (14 évesek vagy mennyi), Gantzra (15 éves főhős, kinéz 18-19nek), Narutora (13 évesek), Bleach (15 évesek), GUNDAM (nem eléxem, de tudom, h fiatalok xD ), X (itt is 15-16 évesek) és még nagyon sok másik animére. :)