72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • BEAST #5201
    nekem a 134 lejött , de elötte rengeteg résznél átviteli hibát irt ki , télleg 134 a jelenlegi utso rész? még nem vagyok teljesen képben Naruto téren , most játszák vagymi? :o ... mert ha igen az vicces lesz hogy kerestem valamit amivel eltöltöm az időt amig a Seed destinyre várok és erre is várjak? :DDDD

nemtom ki hogy van vele , de nekem az eddigi beszt a Gundam Seed Destiny ... nagyon jól felépített történet és nem csak mennek és lőnek :) ... nekem nagyon tetszenek az ilyen anime-k amiben ilyen jól összehozzák az emberi érzelmeket az akcióval ...
  • Cat #5200
    hátha egy jó
  • bld
    énis próbáltam tegnap a naruto 134. részét szedni de az istennek se akart lejönni, mindíg hibás volt a file...
    amúgy esetleg tudja vki h miért is vannak fennt a részek minimum 2-3 példányban?
  • Prof William
    Azt írja a főoldalon hogy valami adatbázis kapcsolódási hiba van.

Ez azért jó hír mert legalább nem az van kiírva hogy bla lba lba bezárva asav.
  • Bucser
    mert rosszul kerestél.

Itten ni De csak mer jófej vagyok:D
  • Ottto
    1: ez egy jó kis oldal!
    2: Nem talált torrentet

Nehogymár pont az utolsó csatánál kelljen belefulladnom itt a sorozat közepén D: (15. rész)
    Na holnap még nézek egy usteamet NAGYON remélem hogy menni fog!
  • Bucser
    Torrentspy-on találsz..
  • Ottto
    Remélem semmi gáz nincs nem lenne jó dolog a felénél abbahagyni a Berserk-et.
    Valaki torrentes letöltést nyomhatna hozzá végszükség miatt, köszi
  • Prof William
    Mi van megint nem megy? Reméllem csak átmeneti!
  • Ottto
    Itt se észlelem
    Az előbb beléptem, indítom a letöltést, erre szakad. most megint nem jó
    Valszeg karbantartás, vagy leterhelt a szerver (remélem)
    Nem is csodálnám ha le lenne terhelve, eccer elvették tőlünk, pánik, káosz, minden, aztán most hogy újra van, mindenki hármasával szedi a sorozatokat, ha újra belénk kötnének a rohattak!!!
  • Bucser
    nem megy megint és az oldal sem jó...
  • Adam5
    mosmtá megy
  • Bucser
    nálam megy....
  • Adam5
    Most megint vajon mivan az usteammel? remélem nem...
  • Sadun Tryst
    Jótanács:

Bleach 32-es epizódjának BleachSociety-s változatát nem szabad letölteni! Nálam hibás az egész videó.
  • Cat #5186
    szerintem már láttad is, csak nem tudtad hogy ki az:

"Van egy nő a tévében, akinek nincs más problémája, mint hogy túlságosan száraz a bőre. Ezt a nőt egyébiránt Molnár Ilonának hívják, ami még nem lenne nagy baj, ám azt, hogy túlságosan száraz a bőre, olyan hangon mondja, hogy rögtön sejtjük: van neki más baja azon kívül is, mint hogy túlságosan száraz a bőre."

• Cat #5185
    http://images.google.com/images?q=moln%C3%A1r+ilona&hl=hu
  • kabador
    Sziasztok fiúk-lányok!!!
    Nem tud valaki véletlenül egy olyan oldalt,ahol találok Molnár Ilonáról képet.
    Sok magyar szinkronos filmet és animét láttam már,amiben az ő hangja is feltűnt, de sajnos sehol nem lelek róla képet.Tudátok esetleg segíteni,hogy hol lelhetek rá egyre??? Kösszentyű!
  • Sadun Tryst
    a narutos nevekkel 1et értek. minden MMORPG-ben most mindenki Sasuke, Naruto, Gaara, Itachi + Kakashi :D
    (ja meg azzal is, h jó a sorozat)
  • BEAST #5182
    hmm amíg vártam a Gundam SEED Destiny részekre belenéztem a Narutoba , mindenhol ezt láttam ... legalábbis minden 3. 4. ember vmilyen Narutos névvel rohangál :DDD ... azt hittem vmi gagyi Dragonball koppintás ütik egymást és kész ... de qrvajó ... legalább annyira teccik mint a Gundam Seed ...
  • Jagi
    Kurvaeget!!! Ki is akadtam, hogy majd csak jövőre lesz ps3-am és ahhoz mikor lesz gundam-em! A trailer nem gyenge... bízom benne hogy in game.
  • Cat #5180
    ja, pl. itt egy 2002-es, GUNDAM PILOT ACADEMY: http://www.watch.impress.co.jp/game/docs/20020227/gpa.htm
  • Cat #5179
    http://www.watch.impress.co.jp/game/docs/20050517/scea.htm
  • Sadun Tryst
    nekem KONAMI és Square játékok kellenek csak. :)
    (FF, RE, GT sorozatok)
  • Unknow
    Ezt valahogy mindig elnyomták :) Van rahedli Gundam játék egy rahedli platformra :) Sőt...nem 1 - 2 nagyon nagyon jól sikerült! :) Ez egy reklám fogás csak.
  • Bucser
    ehhh... előbb gépet bővítek és maj d ha futja PS3-ra megveszem:D
  • Bucser
    A sorozatból vették át a szereplőket és nem néznek ki fiatalnak olyanok mint a játékban csakhogy bemutatásnál aláírják a nevét és az életkorát.. Ryu és Ken 17 Chun Li 15 éves.. Fei Long 19 aki 20 fellit ahhoz nemírtak kort:D
  • Gábor
    Gyerekek, ps3-ra bejelentettek egy Gundam játékot, azzal a kommenttel, hogy végre egy platform, amire meg lehet valósítani egy Gundam univerzumot!!
  • Unknow
    Jah :) Bocs..én a filmet láttam :) Az elég összecsapott munka volt :) Viszont ha jól emlékszek ott nem ilyen kis fiatal szereplők voltak :)
  • Bucser
    Nem ez egy sorozat 29 rész... egy szigeten küzd ken és ryu egymás ellen de valószínű, hogy együtt nyomják le Vegat most vagyok az utsó előtti résznél... 95-ös azt hiszem...
  • Unknow
    Ez az anime most jött ki? Vagy ez az aminek a végén Vega a hegytetőn vagy hol egyszerre küzd meg Ryuval és Kennel?
  • Unknow
    Nekem belefér :) Éljen az én korosztályom :D
  • Sadun Tryst
    akkor ott meg túl fiatal fejük van a többi sorozathoz képest :D
    bár ahogy a párkapcsolatokat és egyebeket, a főiskola a legreálisabb a GUNDAM Seedben.
  • Unknow
    Japánul szedd le a romot :) Abba úgy vannak bár lehet nem fogod tudni elolvasni :) Amúgy anno ezt még az 576ban is tárgyalták elég hosszasan :) Ez olyan ökörség mint pl a játékoknál a cím megváltoztatása:) Dragon Quest = Dragon Warrior :) Sok ilyen ökörség van.
  • Bucser
    HÁt végignéztem ezt a Street Fighter II V-t amilyen jól indult olyan idegesítrő volt a 20 résztől.... vagy 5 részen át ment az utolsó fél óra története az előző 24-ben meg több hetet dolgoztak fel... Így a vége nagyon csalódás lett...
  • Bucser
    Mea Culpa Maxima mea Culpa:) Igazad lehet:) Ebben nem vagyok rájatos, csak nekem ROM-ban van meg és azon szoktam néha nyomni emulátorral és ott a keert vannak és nem az eredetik:(
  • Bucser
    A seedben azt hiszem Főiskolások ha jól emlékszem.. az az üdítő kivétel és a Macross sorozat. Meg a fantasy sztorik. de az összes többi mostanában készült sorozat tele van tinikkel.. vagy csak én nézek rossza sorozatokat??:D
  • Cat #5164
    a 14-19 évesekről mindenki el tudja képzelni, hogy van idejük hadakozni, de 25 évesen már bele kéne szőni azt hogy hogy keresnek pénzt, mit esznek, hol/kinél laknak, és ezek a személyek is csak főszereplők lehetnek, amit biztos nem akarnak
  • Unknow
    Mivel az eredeti japán verzióba Bison = Vega és így tovább :) Nézz már pár SF rajongói oldalt ott le van írva részletesen,hogy mit miért változtattak meg :)Pl bármilyen meglepő de a néger boxolót Tysonról mintázták anno és így jött a Mike Bison név neki. Tehát amit Te úgy hiszel,hogy összekevertek az valójában ÍGY KÉSZÜLT :) Vega = Főellenség Balrog = Spanyol matador Bison = Feka boxoló :)
  • Sadun Tryst
    ugyan ez igaz az NGE-re (14 évesek vagy mennyi), Gantzra (15 éves főhős, kinéz 18-19nek), Narutora (13 évesek), Bleach (15 évesek), GUNDAM (nem eléxem, de tudom, h fiatalok xD ), X (itt is 15-16 évesek) és még nagyon sok másik animére. :)