72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    Sőt mindenki nézzen el nyugodtan ide:)

Jó töltögetést)
  • Bucser
    NA kint van Bleach 33:) Scarywater-ről lehet szedni.

Másrészt akik szeretik a jó AMV-ket:) Íme kettő isteni..

Cowboy Bebop Movie-ból készült az egyik a Nightwish KinSlayer című dalának koncertfelvételével.

A másik a Final Fantasy X és Final Fantasy X2 cutscene-jeiből lett összevágva az Our Lady please című együttes Not Enough című dalára lett összevágva valami istentelenül jól!!!

Érdemes elvinni őket...
  • Bucser
    jaja:) Szerintem istenkirályul el van találva Gatts Szinkronja:) Apropó Bleach 33 nem jött még?
  • Sadun Tryst
    nekem is usteam-ről van a berserk, de mivel ogm van csak fent, ezért feltételezem, neked is az van meg. :)
    szvsz nézz meg 1-2 részt úgy is, h átállítod a hangot japánra. :)
  • Bucser
    hát én ijedtemben át is állítottam japán szinkronra:D
  • Ottto
    köszi.

Nemtom, az usteamen angol szinkronos volt, de én meg voltam vele elégedve. Mondjuk még nemigen találkoztam olyan angol szinkronnal amivel gondom lett volna (Video girl Ai, Chobits, Evangelion, Berserk)
  • Sadun Tryst
    jó lett, grat ;)

viszont van japán szinkronos is, csak át kell állítani az audiosávot :)
    mondjuk a Berserk azon animék közé tartoik, ahol jó lett az angol szinkron is...
  • Ottto
    köszi
  • Bucser
    Usteam:) fennt van elég sokáig.. utána pedig torrentspy-on.
  • Ottto
    Ha lesz időm feltétlenül megnézem! :)
    Addig egy linket, ha kérhetnék.......köszönöm!
  • Bucser
    értem:) Olvasd el a mangát:)
  • Ottto
    De. Hisz a "Black swordsman" a gonosz ellen harcol, feltételezem mivel Griffith ellen is, akkor ő is az. Tulajdonképpen nincs konkrétan megemlítve, hogy maga Griffith gonosz, csak a rendszer amit elhozott, és az tényleg az, hisz a csatlósai alapvetően azok (ezt az 1. rész bizonyítja)!
    Amúgy mind1, a lényeg hogy majd ha már elfelejtem a történetet, akkor ez alapján beugorjon hogy mi is volt benne....
  • Bucser
    De griffith ott sem gonosz csak nagyravágyó.
  • Ottto
    Az anime erről szól, ennyi derül ki belőle!
  • Bucser
    A Szöveg nem jó. NEm ennyire egyszerű a dolog....
  • Ottto
    Berserk DVD borító by me

Number 1
    Number 2

honlapom
  • Gábor
    Seed-Fansubs csak Neked! :D
  • Prof William
    Ja én meg pont a 11-ig láttam. DE halottam hogy a végére lassanb elveszti az arnyospoenfellingjét és "enyhén" bedurvul.

Mondjuk erre már láttam előjeleket.

Spolier.
    Amikor Miyu csak úgy, tesztből megöli az egyik Hime childjét, csak hogy meglássa mi történik az nagyon durva. Nekem erről a náci orvosok jutotak eszembe akik csak úgy tesztből mártogattak forró vízbe embereket.

A Kicsajt meg sajnáltam nagyon. Már épp boldog lehetnem amikor... The End (Legalábbis számára)

Spoiler end.
  • Bucser
    nekem megy... esetleg nézz el a fórumukban az FTP részleghez...
  • QuippeR
    felvilágosítana valki, hogy mi van a usteammel? elköltözött vagy esetleg megszűnt? vagy csak én nem érem el?
  • Bucser
    VAn ahol My Hime-nek van ahol Mai Himenek hívják:) Én az utóbbit javaslom mivel Mai-ról szól az egész szinte. Egyébként láttuk:) a 11 résztől nagyon beindul és nagyon jó szerintem...
  • Prof William
    A My/May Himet ismeritek? MNemrőg kezdtem el nézni de nagyon tetszik a sorozat!
  • Jagi
    Halihó, állandó és rendszeres frissítésű Gundam Seed Destiny torrent oldal szeretnék (link)!!!
    Tudom, hogy volt már linkje, de nem találtam meg :(

PLZ!!!
  • BEAST #5258
    köszönöm
  • Bucser
    Beast!: Naruto OST fenntvan.
  • Gábor
  • via_mala
    Esetleg a Japán Alapítványnál is megpróbálhatod. Úgy tudom jó kis könyvtáruk van.
  • Sadun Tryst

ez van. mióta egerből hazajöttem, nem nagyon vagyok önmagam :D
  • Gábor
    A jó Isten áldjon meg Tryst, eddig is halál biztos voltam benne, hogy ebben a kis picsányi országban nem lehet mangát vásárolni! [ne vedd komolyan, nem flémelek :) ]

Tehát a kérdés újra: a legtöbb amit találtam oldal mind a Viz-től rendel, akik saját bevallásuk szerint (írtam egy emilt) csak angolul forgalmaznak mangákat. Így még mindig az lenne a kérdésem, hogy kicsiny társagáunkból birtokol-e valaki japánul mangát? Ha igen, akkor honnan rendelte?
    Hálás lennék minden ötletért, mert kezdek kifogyni...

Hmm...lehet megpróbálom a Követséget, hátha tudnak valamit mondani a beszerzéssel kapcsolatban...
  • Sadun Tryst
    magyarországon ha minden igaz nem lehet kapni japán nyelvű mangákat. :(
    max rendeled. persze mondom én aki vidéki. szóval egy pesti javítson ki ha tévedek. (én úgy tudom pesten is rendelni kell)
  • Gábor
    Akkor pontosítok:
    Van original japán nyelvű mangád? Ha igen, akkor szeretném tudni, hogy hol vetted?
  • BEAST #5250
    most igy hirtelen fogalmam se sincs :D
  • Bucser
    na de mondjad Privátba, hogy hova....
  • BEAST #5248
    jaj asszem én voltam , megköszönném
  • Bucser
    NA aki jelentkezett a Naruto OST-ért az Privi nekem és feldobom valahova...
  • Sadun Tryst
    ok.
    most újraolvasom még 1x a Blame!-et (kell mert még mindig nem tiszta), utána jön a Gantz, mert már nagyon sokmindent elfelejtettem a közepéről és a végéről, és mikor az is megvan, akkor nekiállok a Berserknek. :)
    ez durván 1 hét múlva következik majd be. ^_^

(2x jobb a Berserk manga, mint anime, akkor 2-3 nap és végzek az egésszel xD)
  • via_mala
    Hogy jó-e a Berserk manga? Hát ha a Berserk anime tetszett, akkor a tetszési faktort nyugodtan szorozd meg 2-vel a mangához.

Először azért kezded majd olvasni, mert az anime befejezetlenségére is gyógyírt ad, utána meg már képtelenség abbahagyni. :)
  • Sadun Tryst
    ok, de ez nem anime, hanem manga. :P
    és az erdeti alatt érhetem azt is, h boltban vettem, és nem feltétlenül japán nyelvű...
  • Bucser
    MEg valaki kért Naruto OST-t. Azt hova tehetem???
  • Gábor
    Addig oké,h animed van, de japánul manga?