72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    nekem megy... esetleg nézz el a fórumukban az FTP részleghez...
  • QuippeR
    felvilágosítana valki, hogy mi van a usteammel? elköltözött vagy esetleg megszűnt? vagy csak én nem érem el?
  • Bucser
    VAn ahol My Hime-nek van ahol Mai Himenek hívják:) Én az utóbbit javaslom mivel Mai-ról szól az egész szinte. Egyébként láttuk:) a 11 résztől nagyon beindul és nagyon jó szerintem...
  • Prof William
    A My/May Himet ismeritek? MNemrőg kezdtem el nézni de nagyon tetszik a sorozat!
  • Jagi
    Halihó, állandó és rendszeres frissítésű Gundam Seed Destiny torrent oldal szeretnék (link)!!!
    Tudom, hogy volt már linkje, de nem találtam meg :(

PLZ!!!
  • BEAST #5258
    köszönöm
  • Bucser
    Beast!: Naruto OST fenntvan.
  • Gábor
  • via_mala
    Esetleg a Japán Alapítványnál is megpróbálhatod. Úgy tudom jó kis könyvtáruk van.
  • Sadun Tryst

ez van. mióta egerből hazajöttem, nem nagyon vagyok önmagam :D
  • Gábor
    A jó Isten áldjon meg Tryst, eddig is halál biztos voltam benne, hogy ebben a kis picsányi országban nem lehet mangát vásárolni! [ne vedd komolyan, nem flémelek :) ]

Tehát a kérdés újra: a legtöbb amit találtam oldal mind a Viz-től rendel, akik saját bevallásuk szerint (írtam egy emilt) csak angolul forgalmaznak mangákat. Így még mindig az lenne a kérdésem, hogy kicsiny társagáunkból birtokol-e valaki japánul mangát? Ha igen, akkor honnan rendelte?
    Hálás lennék minden ötletért, mert kezdek kifogyni...

Hmm...lehet megpróbálom a Követséget, hátha tudnak valamit mondani a beszerzéssel kapcsolatban...
  • Sadun Tryst
    magyarországon ha minden igaz nem lehet kapni japán nyelvű mangákat. :(
    max rendeled. persze mondom én aki vidéki. szóval egy pesti javítson ki ha tévedek. (én úgy tudom pesten is rendelni kell)
  • Gábor
    Akkor pontosítok:
    Van original japán nyelvű mangád? Ha igen, akkor szeretném tudni, hogy hol vetted?
  • BEAST #5250
    most igy hirtelen fogalmam se sincs :D
  • Bucser
    na de mondjad Privátba, hogy hova....
  • BEAST #5248
    jaj asszem én voltam , megköszönném
  • Bucser
    NA aki jelentkezett a Naruto OST-ért az Privi nekem és feldobom valahova...
  • Sadun Tryst
    ok.
    most újraolvasom még 1x a Blame!-et (kell mert még mindig nem tiszta), utána jön a Gantz, mert már nagyon sokmindent elfelejtettem a közepéről és a végéről, és mikor az is megvan, akkor nekiállok a Berserknek. :)
    ez durván 1 hét múlva következik majd be. ^_^

(2x jobb a Berserk manga, mint anime, akkor 2-3 nap és végzek az egésszel xD)
  • via_mala
    Hogy jó-e a Berserk manga? Hát ha a Berserk anime tetszett, akkor a tetszési faktort nyugodtan szorozd meg 2-vel a mangához.

Először azért kezded majd olvasni, mert az anime befejezetlenségére is gyógyírt ad, utána meg már képtelenség abbahagyni. :)
  • Sadun Tryst
    ok, de ez nem anime, hanem manga. :P
    és az erdeti alatt érhetem azt is, h boltban vettem, és nem feltétlenül japán nyelvű...
  • Bucser
    MEg valaki kért Naruto OST-t. Azt hova tehetem???
  • Gábor
    Addig oké,h animed van, de japánul manga?
  • Sadun Tryst
    ok. köszi. :)
    akkor mikor hazaérek, akkor leszedem azokat.
    (amúgy nagyon jó az album)
  • Bucser
    Tryst megy fel az utolsó 4 szám mert este megszakadt a netem:(
  • Jagi
    :D
  • Sadun Tryst
    Dragon Ball és Ai a Video lány megvan valahol ha minden igaz.
    Majd valamikor feltúrom a padlást, hogy megtaláljam. :)
  • Gábor
    Senkinek nincs eredeti mangája?
  • Sadun Tryst
    ha annyira jó a Berserk manga, mint az anime, akkor valamikor én is nekiállok.
    ugyanis hiányzik egy olyan manga sorozat, amit egész nap olvashatok. :)
    ilyen volt a Gantz és a Blame is. Blame véget ért, és már 3x olvastam végig, míg a Gantz lassan de jön mindig az új résszel.
    (Blame és Gantz is 2 nap volt, Blame 66, Gantz 189)
  • Bucser
    Akkor te volume 26-27-28-at láttál:) Az volumeonként 12 füzet azt hiszem. USteamen van fent 25-ig utána torrenten megtalálható egész jó minőségben végig a manga:) nekem az első 26 fejezet 2 nap volt együltő helyemben:D Majndem lefordulatm a végén a székről:D

Szerintem nagyon érdemes olvasni:)
  • Ottto
    Samurai Champloo DVD borító by me
    Honlapom

Még mindig nemnéztem meg az uccsó részt belőle, grrrrrr Még az asztali DVD lejátszó se vitte, mostmár muszály leszek vele winreinstallig várni :C
  • Ottto
    Igen láttam mangát, vagyishát torrenten láttam hogy 26. 27. 28. rész, azt hittem az anime 26. 27. 28. része közben kiderült hogy az a manga. Pedig még a mérete is stimmelt (kb 200 mega, valamivel több)
    Nemtom, majd ezt még meglátom, azért köszi.
  • Bucser
    Olvass berserk Mangát... Főleg After Eclipse -et.... Én rendszeresen olvasom a berserk mangát eléggé előre jár már és már rég elhagyta azt az idősíkot amikor még a legelejé síma Black swordsmanként egyedül írtotta a "gonoszt":) (Hát ja ugye felmerül, hogy ki is a gonosz:D)
  • Ottto
    Berserk:
    Nagyon jó anime. Legalábbis nekem igencsak bejönnek a Dark Fantasy stílusú dolgok, 3-4 nap alatt végeztem ki ezt is csak azért mert nem ment rendesen usteam
    Ami tényleg nagyon tetszet benne, az a sötét, komor hangulat. A végén totál Diabloban éreztem magam, a sok démon, és a pokolbéli környezet miatt.
    A történet tetszett, és a karakterfejlődés, úgyszintén jól volt megoldva. Ahogy Guts egyre képzettebb harcos, ahogy Griffith egyre hataloméhesebb lett, ahogy Guts és Caska kapcsolata kibontakozott, stb.
    A harcok jók voltak, és látványosak, mondjuk az hogy Guts úgy suhogtatta azt a hatalmas kardot mint valami piszkafát, azt kicsit furcsáltam, de azért még belefért!
    A végét nem nagyon értettem, hogy Guts végül hogy is menekült el, és hogy került Griffith trónra, és hogy szerzett csatlósokat, de azt hiszem azért egy egészen jó (és látványos) befejezése volt (Caskaval ugye, hehe :D)

Szal ha valaki szerette a diablot, (vagy a Gothicot) annak nagyon ajánlom. Aki nem, annak is, mert ezalapján majd megszereti, mert tényleg nagyon jó :)
  • Bucser
    :D Nézz meg mindent ami USTEAMen van:D
  • Jagi
    Hali, címeket várok arra, hogy "micsinájak" az elköv. 5 hónapban [seed destiny]
    a hétvégén kivégeztem az NGE-t is minden megnéztem róla amit lehetett kár, hogy ennek is vége van 8ahogy a Seednek. :(
  • Sadun Tryst
    ok. :)

ment a cím.
  • Bucser
    okés:) akkor amint végeztem a vizsgákkal nekiesem:) Küldj majd egy címet hogy az X TV OST-t hova tehetem?
  • Sadun Tryst
    Bucser!
    Visszaértem Egerből (a májam még mindig fáj Szépasszon völgye után xD ), s most végre eltudtam olvasni mindent. :)
    Szóval.

Elsőre:
    Hurrá! :D

Második:
    32es részt most töltöm, 1-2 perc és lent van, a Bleach mangát pedig senki sem fordítja. és senki sem állt eddig neki (legalábbis manga.hu-n sem találtam róla semmit). szóval majd ha akarsz fordítani a Manga13 szárnyai alatt, akkor véleményem szerint nyugodtan állj majd neki a Bleachnek. ^^
  • Bucser
    Kezdj el Bleachet nézni:D AZ legalább jön hetente:) így minden napra jut egy anime:)
  • Bucser
    Gőzöm nincs....