72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • musha
    megnéztem, ha magyar lapok szerint keresel, akkor a google negyedik oldalán található meg, de ez akkor sem egyértelmű, úgyhogy szerintem nem kéne azért lelámázni az embert...
  • BEAST #5320
    ehez nem okosnak kell lenni :) a többiek sem azok :D , én egy picit :DDDD
  • musha
    dehát nem lehet mindenki olyan okos, mint ti...
  • Sadun Tryst
    gondolod? :D
    nem is sorolom fel, h mennyi mindent kéne csinálom. :)
    csak mindig azt csinálom amihez kedvem van xD
    van is belőle épp elég problémám...
  • Bucser
    De jó ha valakinek ennyi ideje van ^~^
  • Sadun Tryst
    FAQ:
    Nekiálltam az oldal szerkesztésének. Az oldal nyugatás képpen nem klón GPortal-os lesz, hanem srv-s.
    Az oldal animefaq.srv.hu lett.
    A rendszeresen fórumozóknak majd privátban megadok minden elérhetőséget az oldallal kapcsolatban, h ők is ki tudják egészíteni az oldalt, stb...
    Remélem az oldallal hamar elkészülök. xD
  • Prof William
    Na tegnap sikerül végignézni a Mai Himet- nagyon jó!

Spoiler.

Készül a Mai Hime következő szezonja.

Állítólag a főhős az a lány lesz aki az egész végén egy kis időre átmegy a háttérben. A legeslegvégén a credit előtt, tényleg bejön egy elég helyes lány és pár pillanatra nézi hopgy Maiék mit arénáznak ott, aztán siet a dolgára.
  • Sadun Tryst
    remélem naplót azért nem fogsz nekünk vezetni napi tevékenységeidről...
  • BEAST #5313
    mondjuk azis igaz hogy az sem megoldás hogy idejön és 2 perc alatt megkaphatná az uj cimet ... mig google stb már majdnem 5 perc :) ... télleg jó 5let a FAQ ... csak jó nagy betükkel legyen kiirva hogy mindenki lássa :D
  • BEAST #5312
    a googleben az usteam oldalát meglehet találni és ott a forumot kell csak átkutatni :)
  • musha
    hm....hát én pedig a google-be is beírtam és a régi oldalt is próbáltam, de egyikkel sem jártam szerencsével. az meg nem egyértelmű, hogy erre változott a cím, bármilyen logikus is a domain. na mindegy, így már remélem menni fog, köszi.
  • Balika23
    na jól van köszönöm szépen a segítséget: most már minden megy!
    és meg is ebédeltem :D
    szóval helyre állt a harmónia :)
    és most töltögetni fogok :) (hmmmmm, mit is, mit is...) :D
    Szép Napot Mindenkinek!
    (Neked is Bucser)
  • Bucser
    okés én benne vagyok:) megírod?:D
  • Sadun Tryst
    remek. akkor kéne csinálni 1 weboldalt. ha akarjátok nagyon alap szinten azt megteszem. a FAQ-ot, meg valaki megírja, vagy valami.
    és akkor oda leírunk mindent az usteammel, animehq-val kapcsolatban, meg úgy általában mindent. :) (pl. honnan lehet mangát, friss sorozatok részeit beszerezni, etc...)
  • bld
    sztem is jó 5let énis gyakran csak azért nézek be h tippeket kapjak ha esetleg más is érdekel nm csak a naruto:))
  • Bucser
    Nagyon jó ötlet:)
  • Sadun Tryst
    kéne írni ide a fórumra 1 FAQ-ot. az anime banner alá kiraknánk a linket, aztán aki nem olvassa azt el a hülye kérdései előtt, annak mehet a láma :)
    csak kár, h 1 modi sem látogatja az anime topikot. szal itt akár "kurvaanyázás" is mehetne, nem lenne belőle semmi...
    mit szóltok hozzá? nekem már kicsit elegem van a 100. is feltett kérdésekből...
  • Gábor
    Két percet? Mi ez? Talán fogyi olimpia? :D
  • Bucser
    ehhez nem kell okosnak lenni... Csak 2 percet gondolkozni...
  • BEAST #5302
    lol ... de ha irogatás elött gondolkoztál volna egy picit akkor adja magát a google vagy az usteam oldala :DDD
  • Balika23
    kösz az infót!
    én pl. nemtudtam erről az oldalról, a google-ös keresés meg őszintén szólva eszembe sem jutott (anime címszóra már kerestem de az semmi ilyemit nem adott ki)
    kösz Bucser (ne mérgelődj már ba***a meg)(nem lehet mindenki olyan okos mint Te...) ...
  • Bucser
    Menjetek már el egy kicsit a www.usteam.hu oldalra ott menjetek be a fórumba és az FTP 2.0 topicban megtaláljátok a megoldást!!!

A picsáért nem lehet a google-t használni....
  • Balika23
    Hi All!
    Valszeg Ti valamivel többet tudhattok mint én mert én egyszerűen képtelen vagyok fellépni a USTEAM-re...
    Szal pls segítsetek. Nemtom mikor de az Anime HQ ftp címe is megváltozott,de arra sikerült rájönnöm, hogy mi lett így oda még sikerül is fellépnem,de a USTEAM-re egyszerűen soha: server is busy... Vagy már ide is jelszó kell?? és ha igen az mi? vagy honnan lehet megtudni? vagy egyáltalán... segítsetek!!!
    USTEAM hiányom van!!!!
    ja és mégegy: a Hellsing-nek csak 14 része van??????? ne már! kéne még......
  • musha
    valaki dobjon meg egy privivel lécci!!
  • Jagi
    Arigato! ^.^
  • Sadun Tryst
    mikor megjelent az FF VIII, akkor japánban ez a szám listavezető zene volt :)
    szóval nem hiába tetszik mindenkinek annira.
    pl mikor egy trailer kijött az FF VIII-ról az Eyes on me számmal, haverokkal valami iszonyú sokszor néztük meg (zene + játék miatt) :)

most ugyan ez van, de csak a kép miatt az új FF7 - AC trailerrel. amit innen le is tud mindenki szedni. :)
  • Bucser
    Hát ahogy az amán a veszett jó nő topikba el lett mondva ez is izlések és pofonok kérdése, de azért kurva jól össze vannak vágva:D
  • CSOCSO
    tudtam, hogy nem kene ujra meglesni...

• CSOCSO
    sot.. most ugy dontottem hogy az eyes on me a legjobb:)
  • CSOCSO
    haaat. sajna a zene valamiert nem jott be...
    aminekem nagyon nagyon bejott az ez volt:
    Final Fantasy 9 - The Gravity Of Love

a masik az eyes on me az FF VIIIbol
    uramisten.. demeg milyen szep!!!!! eskuszom az atolelos-kivilagosodos resznel majdnem belekonnyeztem:) igaz az mar reg volt de most is belehallgattam es valami GYONYORU a zene
  • musha
    kicsit megkésveolvasom, de el tudná nekem is küldeni valaki az új címet?
  • Ottto
    sry, én írtam el!
  • Bucser
    Zone of the Elders- Ez a zone of The Enders tudtommal.. nem???
  • Ottto
    Jajj ne is mond. Itt egy lista amiket a nyárra vannak betervezve. A berserk után leálltam kicsit borítót tervezgetni, mihelyt ezzel kész vagyok jöhet:
    Lain, GunGrave, DN_Angel, Zone of the Elders, Xenosaga, Last Exile
    Persze más-más sorrendben. Még csak képekről láttam őket, de kíváncsi vagyok rájuk. Egész nyárra sztem kitart...
  • Bucser
    Sokminden van kedvenc FTP-nken úgyis:D Ráérsz nyáron nézelődni addig nem?
  • Ottto
    értem. hát az még messze van ):
  • Sadun Tryst
    szeptemberben jön ha minden igaz a DVD, mert megint csúszik a megjelenés. most illesztik a hangot és a képet össze...
  • Bucser
    Van angol felirat is...
  • Ottto
    Akkor viszont semmit nem értek meg belőle ;D

Bucser: Jók az AMV-k. FF különösen! (Apropó, lehet hogy már volt róla szó, de kb mikor is várható FF7:AC fansubbolt verziót?)
  • Gábor
    Natuo mangát is végigolvastam...
    Szar ez a várakozós élet...
    Apropó, belenézegettem a GetBackers-be, meglehetősen jó!