72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
megnéztem, ha magyar lapok szerint keresel, akkor a google negyedik oldalán található meg, de ez akkor sem egyértelmű, úgyhogy szerintem nem kéne azért lelámázni az embert... -
ehez nem okosnak kell lenni :) a többiek sem azok :D , én egy picit :DDDD -
dehát nem lehet mindenki olyan okos, mint ti...
-
gondolod? :D
nem is sorolom fel, h mennyi mindent kéne csinálom. :)
csak mindig azt csinálom amihez kedvem van xD
van is belőle épp elég problémám... -
De jó ha valakinek ennyi ideje van ^~^ -
FAQ:
Nekiálltam az oldal szerkesztésének. Az oldal nyugatás képpen nem klón GPortal-os lesz, hanem srv-s.
Az oldal animefaq.srv.hu lett.
A rendszeresen fórumozóknak majd privátban megadok minden elérhetőséget az oldallal kapcsolatban, h ők is ki tudják egészíteni az oldalt, stb...
Remélem az oldallal hamar elkészülök. xD -
Prof William #5315 Na tegnap sikerül végignézni a Mai Himet- nagyon jó!
Spoiler.
Készül a Mai Hime következő szezonja.
Állítólag a főhős az a lány lesz aki az egész végén egy kis időre átmegy a háttérben. A legeslegvégén a credit előtt, tényleg bejön egy elég helyes lány és pár pillanatra nézi hopgy Maiék mit arénáznak ott, aztán siet a dolgára.
-
remélem naplót azért nem fogsz nekünk vezetni napi tevékenységeidről... -
mondjuk azis igaz hogy az sem megoldás hogy idejön és 2 perc alatt megkaphatná az uj cimet ... mig google stb már majdnem 5 perc :) ... télleg jó 5let a FAQ ... csak jó nagy betükkel legyen kiirva hogy mindenki lássa :D -
a googleben az usteam oldalát meglehet találni és ott a forumot kell csak átkutatni :) -
hm....hát én pedig a google-be is beírtam és a régi oldalt is próbáltam, de egyikkel sem jártam szerencsével. az meg nem egyértelmű, hogy erre változott a cím, bármilyen logikus is a domain. na mindegy, így már remélem menni fog, köszi. -
Balika23 #5310 na jól van köszönöm szépen a segítséget: most már minden megy!
és meg is ebédeltem :D
szóval helyre állt a harmónia :)
és most töltögetni fogok :) (hmmmmm, mit is, mit is...) :D
Szép Napot Mindenkinek!
(Neked is Bucser) -
okés én benne vagyok:) megírod?:D -
remek. akkor kéne csinálni 1 weboldalt. ha akarjátok nagyon alap szinten azt megteszem. a FAQ-ot, meg valaki megírja, vagy valami.
és akkor oda leírunk mindent az usteammel, animehq-val kapcsolatban, meg úgy általában mindent. :) (pl. honnan lehet mangát, friss sorozatok részeit beszerezni, etc...) -
sztem is jó 5let énis gyakran csak azért nézek be h tippeket kapjak ha esetleg más is érdekel nm csak a naruto:))
-
Nagyon jó ötlet:) -
kéne írni ide a fórumra 1 FAQ-ot. az anime banner alá kiraknánk a linket, aztán aki nem olvassa azt el a hülye kérdései előtt, annak mehet a láma :)
csak kár, h 1 modi sem látogatja az anime topikot. szal itt akár "kurvaanyázás" is mehetne, nem lenne belőle semmi...
mit szóltok hozzá? nekem már kicsit elegem van a 100. is feltett kérdésekből... -
Gábor #5304 Két percet? Mi ez? Talán fogyi olimpia? :D -
ehhez nem kell okosnak lenni... Csak 2 percet gondolkozni... -
lol ... de ha irogatás elött gondolkoztál volna egy picit akkor adja magát a google vagy az usteam oldala :DDD -
Balika23 #5301 kösz az infót!
én pl. nemtudtam erről az oldalról, a google-ös keresés meg őszintén szólva eszembe sem jutott (anime címszóra már kerestem de az semmi ilyemit nem adott ki)
kösz Bucser (ne mérgelődj már ba***a meg)(nem lehet mindenki olyan okos mint Te...) ... -
Menjetek már el egy kicsit a www.usteam.hu oldalra ott menjetek be a fórumba és az FTP 2.0 topicban megtaláljátok a megoldást!!!
A picsáért nem lehet a google-t használni....
-
Balika23 #5299 Hi All!
Valszeg Ti valamivel többet tudhattok mint én mert én egyszerűen képtelen vagyok fellépni a USTEAM-re...
Szal pls segítsetek. Nemtom mikor de az Anime HQ ftp címe is megváltozott,de arra sikerült rájönnöm, hogy mi lett így oda még sikerül is fellépnem,de a USTEAM-re egyszerűen soha: server is busy... Vagy már ide is jelszó kell?? és ha igen az mi? vagy honnan lehet megtudni? vagy egyáltalán... segítsetek!!!
USTEAM hiányom van!!!!
ja és mégegy: a Hellsing-nek csak 14 része van???????
ne már! kéne még......
-
valaki dobjon meg egy privivel lécci!! -
Arigato! ^.^ -
mikor megjelent az FF VIII, akkor japánban ez a szám listavezető zene volt :)
szóval nem hiába tetszik mindenkinek annira.
pl mikor egy trailer kijött az FF VIII-ról az Eyes on me számmal, haverokkal valami iszonyú sokszor néztük meg (zene + játék miatt) :)
most ugyan ez van, de csak a kép miatt az új FF7 - AC trailerrel. amit innen le is tud mindenki szedni. :) -
Hát ahogy az amán a veszett jó nő topikba el lett mondva ez is izlések és pofonok kérdése, de azért kurva jól össze vannak vágva:D -
tudtam, hogy nem kene ujra meglesni...
-
sot.. most ugy dontottem hogy az eyes on me a legjobb:) -
haaat. sajna a zene valamiert nem jott be...
aminekem nagyon nagyon bejott az ez volt:
Final Fantasy 9 - The Gravity Of Love
a masik az eyes on me az FF VIIIbol
uramisten.. demeg milyen szep!!!!! eskuszom az atolelos-kivilagosodos resznel majdnem belekonnyeztem:) igaz az mar reg volt de most is belehallgattam es valami GYONYORU a zene -
kicsit megkésveolvasom, de el tudná nekem is küldeni valaki az új címet?
-
sry, én írtam el! -
Zone of the Elders- Ez a zone of The Enders tudtommal.. nem??? -
Jajj ne is mond. Itt egy lista amiket a nyárra vannak betervezve. A berserk után leálltam kicsit borítót tervezgetni, mihelyt ezzel kész vagyok jöhet:
Lain, GunGrave, DN_Angel, Zone of the Elders, Xenosaga, Last Exile
Persze más-más sorrendben. Még csak képekről láttam őket, de kíváncsi vagyok rájuk. Egész nyárra sztem kitart... -
Sokminden van kedvenc FTP-nken úgyis:D Ráérsz nyáron nézelődni addig nem? -
értem. hát az még messze van ): -
szeptemberben jön ha minden igaz a DVD, mert megint csúszik a megjelenés. most illesztik a hangot és a képet össze... -
Van angol felirat is... -
Akkor viszont semmit nem értek meg belőle ;D
Bucser: Jók az AMV-k. FF különösen! (Apropó, lehet hogy már volt róla szó, de kb mikor is várható FF7:AC fansubbolt verziót?) -
Gábor #5282 Natuo mangát is végigolvastam...
Szar ez a várakozós élet...
Apropó, belenézegettem a GetBackers-be, meglehetősen jó!