72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Gábor
    Ismerem az érzést, mostanában semmilyen nyelven nem tudok helyesen írni, pedig eddig hibátlanul írtam....nemtom mi lehet a baj...
  • Sadun Tryst
    köszönöm ^_^
  • Sadun Tryst
    :D
    vááá! thx! sajnos mostanában elég balfasz vagyok. nem tudok helyesen írni, szavakat hagyok ki, illetve hülyeségeket írok le. :)
  • FFX
    valaki nem tudja hol lehetne a Bleach zenéit beszerezni?
  • Bucser
    na mán össze sem kell dobnom semmit a FAQ-hoz:D a kérdések meg majd gyűlnek...
  • Ottto
    wow jó lett. gratula :)
  • Gábor
    Kisebb nyelvtani hiba javítandó az usteam szekcióban:

Mi ebben különböző jogi okok miatt nem akarunk és nem is tudunk.

+ segíteni.
  • Sadun Tryst
    thx! ^^

és kész is van a faq. már csak bővíteni kell a faqot, ha van mivel (szvsz van, ennél több nekem nem jutott az eszembe). így már csak ki kell rakni a linket.

http://animefaq.srv.hu
  • Gábor
    Perfekt! Gratula!
  • Sadun Tryst
    Van új verziója a FAQ-nak. Ajánlom mindenkinek az FTP menüt. Így mindenkinek megfelel a ráirányítás? :)

http://animefaq.srv.hu
  • Sadun Tryst
    ok xD
  • FFX
    Ja :D semmi baj én voltam a hülye :D
  • Bucser
    Én is ezt mondom...
  • Bucser
    bocs:D csak most nézem:) nem a te postodra akartam válaszolni, hanem a Trystére:)
  • FFX
    thx
  • Cat #5346
    megnéztem a school rumblet
    26 részes aranyos iskolás romantikus-vigjáték anime, 4 csaj és három fiu főszereplővel, rengeteg félreértéssel, ki nem mondott szerelmekkel, önbizalomhiányos fiukkal és álmodozó lányokkal
  • Cat #5345
    amig ott van a honlap fórumában nyiltan leirva, eléggé tullihegettnek érzem ezt a dolgot
  • Ersiman
    Természetesen igazad van, megteheti ha akarja. de szerintem akkor sem kellene nyiltan reklámozni néhány dolgot.
  • Gábor
    Talán a faqba lehetne utalást tenni, itt meg tabu téma.
    Vélemény?
  • Bucser
    Úgyhogy egy dolgot döntsünk el: adunk-e tanácsot vagy nem beszélünk-e róla vagy nem.... Mert felit feliből felét meg harmadából megcsinálni nincs értelme.... Vagy pedig innentől mindenki Use Gugli és IQ-ból találjon ki mindent mint ahogy az itten lévő topiclakók régóta teszik.
  • Bucser
    és szerinted egy jogvédőnek meddig tart ánevet gyúrni aztán bejönni ide és megkérdezni, hogy "valaki privátba mondja már meg nekem..."

Úgy szeretem a korlátoltságot.... Nem beszélve arról, hogy a Privát üzeneteket is bármikor áttekinthetik a hatóságok ugyanis minden!!!! ISmétlem minden loggolva van... Még a tzörölt üzik is megmaradnak a szerveren...
  • Gábor
    Halk válasz:
    Szted az utóbbi pár hozzászólásban miért volt anyázás? Gondolhatod, h nem a privik küldözgetése miatt...
  • Ersiman
    Üdv mindenkinek!
    Csak egy halk megjegyzés: az SG egy igen forgalmas fórum, néhány dolgot jobb lenne privátban megírni a kérdezőnek és nem ide kiírni. (Föleg mióta a jogvédő hatóságok már az animéra is felfigyeltek.)
  • Bucser
    Írok majd valamit aztán küldöm:) majd nézd át:)
  • FFX
    ja jó :D
  • Sadun Tryst
    én szívesen elvállalom a házigazdaságot ha arról van szó :)
    bár 1 faq szerintem akkor sem árt a sok usteames, honnan töltsek, jajj mi történt kérdés miatt. meg az alap már megvan, így csak meg kell írni az egészet, amit holnap meg is teszek.
  • Gábor
    Nem ártana játszanod az FFVII-tel, mert annak egyenes folytatása, és ha esetleg a film után játszanál a gémmel, akkor gyakorlatilag a legnagyobb Spoiler gyűjteményt nézted épp végig.
  • Gábor
  • Ottto
    Igen tudom, itt elég kultúrált a társaság (hogy így mondjam) de ha nagyon akarjátok akkor meg lehet csinálni.
  • Cat #5332
    szerintem ez nagyon csöndes topik, sose volt probléma
  • BEAST #5331
    rád szavazok
  • Ottto
    Kérni lehet házigazdaságot a topikhoz. Aki elvállalja az törölhet hozzászólásokat, meg válthat topikcímet (azaz betehetsz linket vagy új bannert is, stb.).
    Napersze ehhez egy olyan ember kell aki rendszeresen látogatja a topikot, és már elég régóta. Elvállalod? :D
  • FFX
    Huh a nagy várakozás közepette (Bleach)végignéztem a Mai HIME-t.
    Nagyon kira volt. Szerintem van egy kis NGE beütése is (legalábbis a végefelé már kezdtem kicsit befordulni a történtek láttán).
    Más
    Szerintetek érdemes megnéznem majd az FFVII AC-t úgy hogy nem játszottam a játékkal?
  • Sadun Tryst
    Na. a FAQ alapja elkészült.
    Remélem mindenkinek tetszik. Itt mindenki megtekintheti az alapot. :)
  • BEAST #5327
  • musha
    pedig vissza is olvastam itt egy ideig, de nem láttam, mindegy, meglett, örülök, téma részemről lezárva
  • BEAST #5325
    megnéztem és igazad van ... akkor használd a topic keresőt :D az első oldalon már 2x megkérdezték és leirták a választ :D lehet ezért lámáztak :o
  • Bucser
    én sem fikázom csak kb már a sokadik kérdés után unalmas.... és ti voltatok a sokadikok.... Ahelyett, hogy megpróbáltátok volna megnézni a hivatalos oldalt.
  • musha
    nem, én csak egyet akartam kérdezni, a fikázást nem én kezdtem...
  • Bucser
    Figyelj most ezen akarsz vitatkozni vagy visszatérünk a topichoz?

ÉS különben is mindenki csak leechel az FTP-ről aztán meg a community-re tesz nagyívben.... Én zs helyében már rég "támogatóssá" tettem volna a szervert.. ő összeszedte az anyagot összeszedte a hardvert kapcsolatot tartsák el mások...