72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Gábor #5343 Talán a faqba lehetne utalást tenni, itt meg tabu téma.
Vélemény? -
#5342 Úgyhogy egy dolgot döntsünk el: adunk-e tanácsot vagy nem beszélünk-e róla vagy nem.... Mert felit feliből felét meg harmadából megcsinálni nincs értelme.... Vagy pedig innentől mindenki Use Gugli és IQ-ból találjon ki mindent mint ahogy az itten lévő topiclakók régóta teszik. -
#5341 és szerinted egy jogvédőnek meddig tart ánevet gyúrni aztán bejönni ide és megkérdezni, hogy "valaki privátba mondja már meg nekem..."
Úgy szeretem a korlátoltságot.... Nem beszélve arról, hogy a Privát üzeneteket is bármikor áttekinthetik a hatóságok ugyanis minden!!!! ISmétlem minden loggolva van... Még a tzörölt üzik is megmaradnak a szerveren... -
Gábor #5340 Halk válasz:
Szted az utóbbi pár hozzászólásban miért volt anyázás? Gondolhatod, h nem a privik küldözgetése miatt... -
Ersiman #5339 Üdv mindenkinek!
Csak egy halk megjegyzés: az SG egy igen forgalmas fórum, néhány dolgot jobb lenne privátban megírni a kérdezőnek és nem ide kiírni. (Föleg mióta a jogvédő hatóságok már az animéra is felfigyeltek.) -
#5338 Írok majd valamit aztán küldöm:) majd nézd át:) -
FFX #5337 ja jó :D -
#5336 én szívesen elvállalom a házigazdaságot ha arról van szó :)
bár 1 faq szerintem akkor sem árt a sok usteames, honnan töltsek, jajj mi történt kérdés miatt. meg az alap már megvan, így csak meg kell írni az egészet, amit holnap meg is teszek. -
Gábor #5335 Nem ártana játszanod az FFVII-tel, mert annak egyenes folytatása, és ha esetleg a film után játszanál a gémmel, akkor gyakorlatilag a legnagyobb Spoiler gyűjteményt nézted épp végig. -
Gábor #5334 -
#5333 Igen tudom, itt elég kultúrált a társaság (hogy így mondjam) de ha nagyon akarjátok akkor meg lehet csinálni. -
Cat #5332 szerintem ez nagyon csöndes topik, sose volt probléma -
#5331 rád szavazok -
#5330 Kérni lehet házigazdaságot a topikhoz. Aki elvállalja az törölhet hozzászólásokat, meg válthat topikcímet (azaz betehetsz linket vagy új bannert is, stb.).
Napersze ehhez egy olyan ember kell aki rendszeresen látogatja a topikot, és már elég régóta. Elvállalod? :D -
FFX #5329 Huh a nagy várakozás közepette (Bleach)végignéztem a Mai HIME-t.
Nagyon kira volt. Szerintem van egy kis NGE beütése is (legalábbis a végefelé már kezdtem kicsit befordulni a történtek láttán).
Más
Szerintetek érdemes megnéznem majd az FFVII AC-t úgy hogy nem játszottam a játékkal?
-
#5328 Na. a FAQ alapja elkészült.
Remélem mindenkinek tetszik. Itt mindenki megtekintheti az alapot. :) -
#5327 -
#5326 pedig vissza is olvastam itt egy ideig, de nem láttam, mindegy, meglett, örülök, téma részemről lezárva -
#5325 megnéztem és igazad van ... akkor használd a topic keresőt :D az első oldalon már 2x megkérdezték és leirták a választ :D lehet ezért lámáztak :o -
#5324 én sem fikázom csak kb már a sokadik kérdés után unalmas.... és ti voltatok a sokadikok.... Ahelyett, hogy megpróbáltátok volna megnézni a hivatalos oldalt. -
#5323 nem, én csak egyet akartam kérdezni, a fikázást nem én kezdtem... -
#5322 Figyelj most ezen akarsz vitatkozni vagy visszatérünk a topichoz?
ÉS különben is mindenki csak leechel az FTP-ről aztán meg a community-re tesz nagyívben.... Én zs helyében már rég "támogatóssá" tettem volna a szervert.. ő összeszedte az anyagot összeszedte a hardvert kapcsolatot tartsák el mások... -
#5321 megnéztem, ha magyar lapok szerint keresel, akkor a google negyedik oldalán található meg, de ez akkor sem egyértelmű, úgyhogy szerintem nem kéne azért lelámázni az embert... -
#5320 ehez nem okosnak kell lenni :) a többiek sem azok :D , én egy picit :DDDD -
#5319 dehát nem lehet mindenki olyan okos, mint ti... -
#5318 gondolod? :D
nem is sorolom fel, h mennyi mindent kéne csinálom. :)
csak mindig azt csinálom amihez kedvem van xD
van is belőle épp elég problémám... -
#5317 De jó ha valakinek ennyi ideje van ^~^ -
#5316 FAQ:
Nekiálltam az oldal szerkesztésének. Az oldal nyugatás képpen nem klón GPortal-os lesz, hanem srv-s.
Az oldal animefaq.srv.hu lett.
A rendszeresen fórumozóknak majd privátban megadok minden elérhetőséget az oldallal kapcsolatban, h ők is ki tudják egészíteni az oldalt, stb...
Remélem az oldallal hamar elkészülök. xD -
Prof William #5315 Na tegnap sikerül végignézni a Mai Himet- nagyon jó!
Spoiler.
Készül a Mai Hime következő szezonja.
Állítólag a főhős az a lány lesz aki az egész végén egy kis időre átmegy a háttérben. A legeslegvégén a credit előtt, tényleg bejön egy elég helyes lány és pár pillanatra nézi hopgy Maiék mit arénáznak ott, aztán siet a dolgára.
-
#5314 remélem naplót azért nem fogsz nekünk vezetni napi tevékenységeidről... -
#5313 mondjuk azis igaz hogy az sem megoldás hogy idejön és 2 perc alatt megkaphatná az uj cimet ... mig google stb már majdnem 5 perc :) ... télleg jó 5let a FAQ ... csak jó nagy betükkel legyen kiirva hogy mindenki lássa :D -
#5312 a googleben az usteam oldalát meglehet találni és ott a forumot kell csak átkutatni :) -
#5311 hm....hát én pedig a google-be is beírtam és a régi oldalt is próbáltam, de egyikkel sem jártam szerencsével. az meg nem egyértelmű, hogy erre változott a cím, bármilyen logikus is a domain. na mindegy, így már remélem menni fog, köszi. -
Balika23 #5310 na jól van köszönöm szépen a segítséget: most már minden megy!
és meg is ebédeltem :D
szóval helyre állt a harmónia :)
és most töltögetni fogok :) (hmmmmm, mit is, mit is...) :D
Szép Napot Mindenkinek!
(Neked is Bucser) -
#5309 okés én benne vagyok:) megírod?:D -
#5308 remek. akkor kéne csinálni 1 weboldalt. ha akarjátok nagyon alap szinten azt megteszem. a FAQ-ot, meg valaki megírja, vagy valami.
és akkor oda leírunk mindent az usteammel, animehq-val kapcsolatban, meg úgy általában mindent. :) (pl. honnan lehet mangát, friss sorozatok részeit beszerezni, etc...) -
#5307 sztem is jó 5let énis gyakran csak azért nézek be h tippeket kapjak ha esetleg más is érdekel nm csak a naruto:))
-
#5306 Nagyon jó ötlet:) -
#5305 kéne írni ide a fórumra 1 FAQ-ot. az anime banner alá kiraknánk a linket, aztán aki nem olvassa azt el a hülye kérdései előtt, annak mehet a láma :)
csak kár, h 1 modi sem látogatja az anime topikot. szal itt akár "kurvaanyázás" is mehetne, nem lenne belőle semmi...
mit szóltok hozzá? nekem már kicsit elegem van a 100. is feltett kérdésekből... -
Gábor #5304 Két percet? Mi ez? Talán fogyi olimpia? :D