72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    Azt hiszem lámázni soha nem szoktam.... Nem jobban belegondolva tényleg nem szoktam.. csak arra szoktam kérni az emberekt, hogy használják a guggli-t.. Most már a FAq-ot majd:D Aki meg felszívja magát olyanon, hogy a képébe vágják, hogy adott témában béna amihez nem ért hát sry.... Kell egy kis önismeret is ilyenkor:)

NA tényleg pisz
  • musha
    igazad van, csak ez a lámázás olyan `én okos vagyok te meg hülye` hangulatot kelt és ezt nehezen viselem. a FAQ amúgy teljesen jó gondolat, nekem itt csak a tálalással vannak problémáim. na písz.
  • Bucser
    mert várakozni kell. ugyanis itt nem a fogd és vidd rendszer van...(az emuleról beszélek) Hanem a kliens azoknak tölt fel akiktől letöltenél és minnél többet töltöttél fel valakinek annál többet tudsz tőle tölteni... csalni nem lehet mert mindkét felhazsnáló Hash infója be van kódolva és csak akkor érvényes ha találkozik a kettő. Egyébként 1-2 hónap után indul meg annyira az adat (tehát van annyi jó pontom másoknál) hogy érdemes legyen vele foglalkozni. De nagyon sokmindent megtaláltam ott (régebbi filmeket ) amiket sehol másutt...
  • Bucser
    Ki az? Te ismersz olyat?
  • BEAST #5379
    persze értem miről beszélsz , én sem ugy születtem (és elég valószinű hogy senki sem) hogy tudtam ezeket ... és engem is lámáztak amikor kérdeztem :)) ... sokkal jobb lesz ha egy FAQban olvashatják mint az ha itt megkérdezik és egyesek lelámázzák őket ... sajna ez elkerülhetetlen mert mindannyian mások vagyunk ... és van aki a 100. kérdező után már nem birja visszafogni magát
  • musha
    tudom, hogy sokan nem tudják, de attól még nem hülyék, és attól még nem kéne lelámázni mindenkit, aki nem vágja kapásból az elnevezéseket, nem kéne kiemelten berakni azt a néhány arcot a FAQ-ba, aki szimpatikus, ilyesmi...én sem mindenkinek írtam itt amit írtam. ahelyett, hogy az anime lenne téma lámázás megy és ez gáz. ennyi.
  • BEAST #5377
    ebben mi sértő volt ... akinek nem inge ... tudod ... télleg sokan nem tudják mi a különbség , vagy hogy mik is ezek ...
  • Cat #5376

igaza volt csocsonak, marhasokan nem tudják melyik micsoda
  • musha
    na nekem most lett elegem a lámázós, sznob, beképzelt megszólalásokból, szevasztok.
  • Sadun Tryst
    KÉRDÉS: (ami nagyon fontos lenne)
    Ismeri valaki a BIOMEGA mangát? vagy valamit tud róla? mert ha igen, lécci írjon nekem valami letöltést! ugyanis ez a manga a Balme!-ből ered. ugyan az a megrajzoló, a helyszín (TOHA HEAVY INDUSTRIES), meg minden. 1szerűen nem bírok magammal! :)
  • FFX
    na jó most már sikerült beállítanom mindent de letöltés az nuku csak várakozás :(
  • Sadun Tryst
    CSOCSO:
    fleírtalak + az anime, manga, hentai fogalomtár tényleg nem rossz 5let. :)
    5 perc és minden meglesz
  • FFX
    Hát nekem valamiért nem működik az emule.
    egyszerűen el sem indul a letöltés hiába kattintottam rá a fájlra.
    még a megosztani kívánt fájlokat sem tudtam beállítani
  • CSOCSO
    FAQ ba lehetne meg:
    mijaza anime manga hentai
    merthat a sok lama azert ebben is tevedesben szokotak lenni...
  • CSOCSO
    dehogynem. .legiunkabb az hogy nem vagyok benne:)))))))))0
    mert itt vagyok en soxor csak nem irok... de most neztem meg ujra a wonderful days-t es most elegge bele tudtam magam elni es NAON tetszett!!! kifejezetten sokkal jobban tetszett mint elso megnezesre
  • Gábor
    Sztem az állandó látogatók listájában nincsen semmi kivetnivaló.
  • Sadun Tryst
    hm... akkor mit írjak oda? a nap tippjét? :D
  • Ersiman
    Hát én so'sem mondtam hogy rossz, sok igazi jó albumot gyüjtöttem be vele. De anime tekintetében azért kisebb szerencsém volt vele.
  • Bucser
    szerintem sincs rá szükség
  • Cat #5364
    a tagok felsorolása szerintem teljesen felesleges, nem lenne jó ha csak ennyire belterjes lenne a topik
  • Bucser
    Ugye, hogy nem olyan rossz az az emule???
  • Ersiman
    Emule-lal rákerestem a Bleach OST-re és talált.
  • Gábor
    Ismerem az érzést, mostanában semmilyen nyelven nem tudok helyesen írni, pedig eddig hibátlanul írtam....nemtom mi lehet a baj...
  • Sadun Tryst
    köszönöm ^_^
  • Sadun Tryst
    :D
    vááá! thx! sajnos mostanában elég balfasz vagyok. nem tudok helyesen írni, szavakat hagyok ki, illetve hülyeségeket írok le. :)
  • FFX
    valaki nem tudja hol lehetne a Bleach zenéit beszerezni?
  • Bucser
    na mán össze sem kell dobnom semmit a FAQ-hoz:D a kérdések meg majd gyűlnek...
  • Ottto
    wow jó lett. gratula :)
  • Gábor
    Kisebb nyelvtani hiba javítandó az usteam szekcióban:

Mi ebben különböző jogi okok miatt nem akarunk és nem is tudunk.

+ segíteni.
  • Sadun Tryst
    thx! ^^

és kész is van a faq. már csak bővíteni kell a faqot, ha van mivel (szvsz van, ennél több nekem nem jutott az eszembe). így már csak ki kell rakni a linket.

http://animefaq.srv.hu
  • Gábor
    Perfekt! Gratula!
  • Sadun Tryst
    Van új verziója a FAQ-nak. Ajánlom mindenkinek az FTP menüt. Így mindenkinek megfelel a ráirányítás? :)

http://animefaq.srv.hu
  • Sadun Tryst
    ok xD
  • FFX
    Ja :D semmi baj én voltam a hülye :D
  • Bucser
    Én is ezt mondom...
  • Bucser
    bocs:D csak most nézem:) nem a te postodra akartam válaszolni, hanem a Trystére:)
  • FFX
    thx
  • Cat #5346
    megnéztem a school rumblet
    26 részes aranyos iskolás romantikus-vigjáték anime, 4 csaj és három fiu főszereplővel, rengeteg félreértéssel, ki nem mondott szerelmekkel, önbizalomhiányos fiukkal és álmodozó lányokkal
  • Cat #5345
    amig ott van a honlap fórumában nyiltan leirva, eléggé tullihegettnek érzem ezt a dolgot
  • Ersiman
    Természetesen igazad van, megteheti ha akarja. de szerintem akkor sem kellene nyiltan reklámozni néhány dolgot.