72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • BEAST #5441
    LOL hol végeztél? de komolyan :D
  • musha
    OFF:
    Számalk?
  • musha
    OFF:
    multimédiás cd-t kellett csinálni, így elég nagy (egy tele cd) sok képpel meg egy-két videóval, szóval nem tudom felrakni csak úgy bárhova :(
  • BEAST #5438
    szintén :D csak én most végzem :DDDD
  • Jagi
    és miért ne ezt. :)
    meg van vhol a doga, szivesen elolvasnám! [nagyon kíváncsi ;)]
  • Bucser
    és csak most vettem észre a fogalmak oldalról meg a faq nem érhető el:) Bocsi tényleg a sok kötözködésért:) egyébként jó az oldal:)
  • Jagi
    Egyetértek!

A Faq király. főleg a hentai-s szöveg jött be! :D Az úgy összefogal mindent.
  • Bucser
    áhh értrem:) mázlista:)
  • musha
    OFF:
    én multimédia szakon végeztem, tulajdonképp bármilyen témát választhattam.
  • Jagi
    Hát, nekem az elsők között volt (talán az elő a Ninja Scroll volt) amit láttam,
    de ma sem tudok szabadulni tőle [Kensin fan] zseniális mind a kettő!
    (az OVAk-ról van szó, a sorozat olyan amilyen)
    Sztem ha ezt látja először... hát...
    én így utólag visszagondolva VÁRNÉK VELE egy kicsit.
    Nem jó a főfogással kezdeni, hamar betelsz vele és nem marad hely a többinek! :D
    (abból persze többet is ennél ;) )

Monjuk úgy is előrevenném, ha most ismerkednék a dologgal.
    [és most saját magát cáfolja]
    A biztonság kedvért átraknám a haladóba, sztem ott a helye GITS mellett
  • Bucser
    Miért milyen szakosok vagytok??? Én pl élelmiszeriőparban elég nehezen tudnék sajna erről írni:(
  • musha
    hú, tényleg, alap oldal!
  • musha
    ha megadják a lehetőséget az embernek, akkor ki kell használni, elég hálás a téma :)
  • Bucser
    Az információs részhez még tedd be a www.animenfo.com -ot. Elég sopk leírás van ott is és egy eléd tűrhető értékelési rendszeres is van.

ÉS a sajnos a linkek oldalról nem érhető el a fogalmak oldal.
  • musha
    elsősorban neki szántam ^^
  • BEAST #5426
    lol te is? :DDD
  • Bucser
    Tryst még amnagához: A magna eredetileg egy kiadót jelölt és átvetteék az általánosításba. Tehát egy tulajdonnév vált köznévv:) HA jól megnézed pl a Ninja Scroll elejét ott van, hogy Manga ltd. licenc... Tehát a Manga egy kiadó aki foglalkozik mangákkal és azok alapján készült animekkel valamint egy általános fogalom is:) Bocsi nem akarok az agyadra menni a kötekedéssel:D ^×^
  • Bucser
    A gratuláció Trystet illeti:) itt csak a Brainstorming megy:)
  • musha
    amúgy gratula a FAQ-hoz, egészen pofás már.
  • musha
    isten őrizz, hogy kötekedjek, de a Kenshin OVA biztos, hogy a `témával ismerkedőknek` részbe illik?
  • musha
    én nem vettem magamra, elég rég óta szeretem az animét (a szakdogámat is ebből írtam ^^). és bocs a kirohanásért, csak a lámázásra harapok.
  • Gábor
    Egyetértek!
  • Gábor
    Csocso lehet nem tűnt fel neked, de általában akik szeretik az animekat azoknak pontosan tele van a töke hálivúddal.
    Tudom neked tetszenek az agyament akciófilmek, némelyik még nekem is, de jórészt rosszul vagyok a mai "szuperprodukcióktól".
    Ezért gondolom, hogy nem olyat kell mutatni kezdőnek, amit máshol is láthat, hanem olyat, amit csak animeban láthat.
    Ez az én személyes véleményem, amit természetesen vitathatsz.
  • Sadun Tryst
    a love hina pontosan, h nem nyálas lamur szarság... mert ha az lenne nem tetszene.
    a love hina 1 tipikus ecchi-vígjáték egy kellemes mennyiségű romantikával.
  • CSOCSO
    1) aki egy filmbol itel az <X<jon+
    2) valakinek az ilyen hálivúdi akció-klisé tetszik
    3) mar mondtam azert mert valami nem 10 pontos meg lehet jo.. nekem kifejezetten tetszik!!!!!!! jo zene jo grafika es a tortenet is cool!! az hogy nincs agyoncsavargatva nincs benne annyi szenvedes mint a nehez animekban az egy dolog.. .
    ettol fuggetlenul teljesen jo anime meg egy magamfajta nem kezdo animesnak is!
    szal batran ajanlom barmelyik kezdo animesnak...
    ennyi erobol ne ajanljuk a love hinat mert az meg kislanyos nyalas lamur szarsag..
  • Sadun Tryst
    jaj mit hagytam ki! XD
    GOLDENBOY! :)
  • Gábor
    Ha egy laikusnak mutatod az appleseedet, akkor az úgy fog lejönni, mint egy hálivúdi akció-klisé, csak rajzolva, így jó szokás szerint skatujázni fogja a többi animet is.
  • Sadun Tryst
    nah. valamvel bővítettem. a fogalmakhoz én többet nem fogok írni, azt valaki szedje össze. (mi az ecchi, shouen, etc...)
  • Sadun Tryst
    ne azt írjátok, h mit hagytam ki, hanem azt, h mi kell még...
  • Bucser
    Belldandy egyszerűen csak Kawaii^_^

Aranyos nagyon és érdemes nézni:)
  • CSOCSO
    epp most toltottem le az elso 4 reszt..marmint az ohh my goddesbol
  • CSOCSO
    jaaaaa.. ertem mar. cseles vagy:)
  • Bucser
    jo áés most lapozz el a 4. oldalra:)
  • Bucser
    Berserk szerintem mehet a kezdőbe pont azért mert megdöbbentő, és ha végigleste az ember akkor rájön, hogy még még ilyet akar:)

Appleseed lehet tényleg én vagyok a beteg, de nekem kicsit egysíkú volt+_+

Grave of the Fireflies egyértelműen haladóbbaknak való akiknél nem a gyors akció a fontos, hanem a történet.

Tryst:) Kihagytad a Video Girl AI-t és az Oh My Goddes-t!!!!!!
    A MAcross Zero-t!!! valamint a PAtlabor-t és Vandread-et:)

Ezek mind alap franchise-ok:) Hisz a Vandread sem hiába élt meg 2 seasont
  • CSOCSO
    ????????????? en ezt nem vagom..
    nekem ez jon be:

ugyan azon az oldalon rohadtul nem az jon be mint neked.. es ugyanugy magyar lapok kozt keresek mint te!!!
  • Bucser
    Usteam... Csakhogy bizonyítsam az ellenkezőjét Barátom:)
  • CSOCSO
    plusz lehetne meg a faq ba: mijaza OVA??? mijaza AMV????mijaza fansub?
  • CSOCSO
    1) a laikusokat, ujoncokat nem kell azonnal a foldhoz verni es minden fasza filmet meglesetni veluk.. neha latnuk kell egy nem tok zsir animet is..amugy szerintem az appleseed rohadt jo anime.. jo zene.. jo grafika es a sztorival sincs SEMMI baj.. bar lehet hogy egyesek mar annyira "betegek" hogy nekik mindenkeppen egy fantorpikus sztori kell:))
    szal az ppleseeddel nemhiszem hogy sok baj van mindenesetre a listara nyugodtan fel lehet venni.. tegyetek a haladoba.. nekem 8..
  • CSOCSO
    plusz hiaba vagyok kitarto nalam a gugl csak a regi nem letezo oldalt dobja ki..
  • CSOCSO
    plusz az ogm meg mkv dologrol meg nem irtatok semmi..
    /csak szolok/
    :))))