72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#5423 amúgy gratula a FAQ-hoz, egészen pofás már. -
#5422 isten őrizz, hogy kötekedjek, de a Kenshin OVA biztos, hogy a `témával ismerkedőknek` részbe illik? -
#5421 én nem vettem magamra, elég rég óta szeretem az animét (a szakdogámat is ebből írtam ^^). és bocs a kirohanásért, csak a lámázásra harapok. -
Gábor #5420 Egyetértek! -
Gábor #5419 Csocso lehet nem tűnt fel neked, de általában akik szeretik az animekat azoknak pontosan tele van a töke hálivúddal.
Tudom neked tetszenek az agyament akciófilmek, némelyik még nekem is, de jórészt rosszul vagyok a mai "szuperprodukcióktól".
Ezért gondolom, hogy nem olyat kell mutatni kezdőnek, amit máshol is láthat, hanem olyat, amit csak animeban láthat.
Ez az én személyes véleményem, amit természetesen vitathatsz. -
#5418 a love hina pontosan, h nem nyálas lamur szarság... mert ha az lenne nem tetszene.
a love hina 1 tipikus ecchi-vígjáték egy kellemes mennyiségű romantikával. -
#5417 1) aki egy filmbol itel az <X<jon+
2) valakinek az ilyen hálivúdi akció-klisé tetszik
3) mar mondtam azert mert valami nem 10 pontos meg lehet jo.. nekem kifejezetten tetszik!!!!!!! jo zene jo grafika es a tortenet is cool!! az hogy nincs agyoncsavargatva nincs benne annyi szenvedes mint a nehez animekban az egy dolog.. .
ettol fuggetlenul teljesen jo anime meg egy magamfajta nem kezdo animesnak is!
szal batran ajanlom barmelyik kezdo animesnak...
ennyi erobol ne ajanljuk a love hinat mert az meg kislanyos nyalas lamur szarsag..
-
#5416 jaj mit hagytam ki! XD
GOLDENBOY! :) -
Gábor #5415 Ha egy laikusnak mutatod az appleseedet, akkor az úgy fog lejönni, mint egy hálivúdi akció-klisé, csak rajzolva, így jó szokás szerint skatujázni fogja a többi animet is. -
#5414 nah. valamvel bővítettem. a fogalmakhoz én többet nem fogok írni, azt valaki szedje össze. (mi az ecchi, shouen, etc...) -
#5413 ne azt írjátok, h mit hagytam ki, hanem azt, h mi kell még... -
#5412 Belldandy egyszerűen csak Kawaii^_^
Aranyos nagyon és érdemes nézni:) -
#5411 epp most toltottem le az elso 4 reszt..marmint az ohh my goddesbol -
#5410 jaaaaa.. ertem mar. cseles vagy:) -
#5409 jo áés most lapozz el a 4. oldalra:) -
#5408 Berserk szerintem mehet a kezdőbe pont azért mert megdöbbentő, és ha végigleste az ember akkor rájön, hogy még még ilyet akar:)
Appleseed lehet tényleg én vagyok a beteg, de nekem kicsit egysíkú volt+_+
Grave of the Fireflies egyértelműen haladóbbaknak való akiknél nem a gyors akció a fontos, hanem a történet.
Tryst:) Kihagytad a Video Girl AI-t és az Oh My Goddes-t!!!!!!
A MAcross Zero-t!!! valamint a PAtlabor-t és Vandread-et:)
Ezek mind alap franchise-ok:) Hisz a Vandread sem hiába élt meg 2 seasont -
#5407 ????????????? en ezt nem vagom..
nekem ez jon be:
ugyan azon az oldalon rohadtul nem az jon be mint neked.. es ugyanugy magyar lapok kozt keresek mint te!!! -
#5406 Usteam... Csakhogy bizonyítsam az ellenkezőjét Barátom:) -
#5405 plusz lehetne meg a faq ba: mijaza OVA??? mijaza AMV????mijaza fansub? -
#5404 1) a laikusokat, ujoncokat nem kell azonnal a foldhoz verni es minden fasza filmet meglesetni veluk.. neha latnuk kell egy nem tok zsir animet is..amugy szerintem az appleseed rohadt jo anime.. jo zene.. jo grafika es a sztorival sincs SEMMI baj.. bar lehet hogy egyesek mar annyira "betegek" hogy nekik mindenkeppen egy fantorpikus sztori kell:))
szal az ppleseeddel nemhiszem hogy sok baj van mindenesetre a listara nyugodtan fel lehet venni.. tegyetek a haladoba.. nekem 8.. -
#5403 plusz hiaba vagyok kitarto nalam a gugl csak a regi nem letezo oldalt dobja ki.. -
#5402 plusz az ogm meg mkv dologrol meg nem irtatok semmi..
/csak szolok/
:)))) -
#5401 cooool!! egyedul a berserkkel van gondom.. a vege miatt en atraknam a haladoba....
inkabb tedd be helyette a wonderul days-t ami szinten konnyedd anime de megis jo...
amiket meg be lehetne tenni a listaba:
Grave of the Fireflies(*?**)
Spirited Away*
Initial D*
Serial Experiments Lain**
Witch Hunter Robin*
Inuyasha*
Metropolis(*?**)
*-kezdoknek is jo
**inkabb haladoknak
*?**-errol nemtom eldonteni hogy jo e kezdoknek is...
plusz meg annyit csinalhatnal hogy a cimekre ra lehessen kattintani es az AOI anime oldalon levo ismertetokre ugorjon az oldal...
-
Gábor #5400 Szvsz az appleseed pont nem arra való, hogy bemutassuk vele a laikusoknak az anime műfaját!
Sokkal jobb sztori kell, és karakterek.
Ajánlom a Kenshin ova1et! -
#5399 no. akkor összedobtam 1 kis listát, amit nekem így eszembejutott úgy 10 perc magasságában, szóval akinek ezek mellé van tippje, írja :) -
#5398 nincs mit..
szal akkor ki mit gondol ajanlonak?
appleseed sokkal konnyebb hangvetelu anime mint egy GITS megis tok zsir.. szal akinek sci fi akcio kell annak mehet az appleseed.. nomeg ott van a cowboy bebop..
princess mononoke...
love hina...
vampire hinter d
-
#5397 ok-ok. :)
a 2. bannert felhasználtam. domo! ^^
+az anime/manga ajánló se rossz dolog. de akkor azokat is írjuk össze. -
kicsit felturboztam a FAQ logot..
erosebb szinek es mas betutipus..
+tisztabb kep -
#5395 nem akarjatok kiirni kicsit erthetobben hogy az AIO anime oldalon vannak ismertetok az animekkal kapcsolatban.. pl lehetne egy uj pont azzal kapcsolatban hogy uj vagyok mit nezzek meg?
es akkor ott lehetne az hogy mi is szivesen segitunk de sok anime ismerteto van a xy oldalon -
#5394 igy van... es
"és van aki a 100. kérdező után már nem birja visszafogni magát"
nah pont nem en vagyok az aki anyazik mindnekit mert 100adszorra kerdez meg valamit.... el lehet menni sok sok topikba es meg lehet kerdezni kb tok egyedul voltam sok topikba es vedtem a kis lamakat hogy ne anyazzatok le oket mert nem tudnak valamit es lustak a FAQ ot olvasni vagy valami.. -
#5393 huuu magadra vetted????
nemtom hogy te ki vagy de a SAJAT legjobb baratom se igazan volt tisztaba a manga es anime fogalommal.. en tettem helyre a sracot hogy ki kivel van.. plusz a frei dossziebol kiindulva ahol mar alapbol direkt felrevezetoen perverznek alitottak be a mangak animet.. szaaaaaaal nem neked kene megsertodni.... SZNOB.. hogy jon ide a sznob???mer lennek en sznob??? -
#5392 az is legyen kint hogy honnan lehet feliratot letolteni!!!
www.feliratok.hu
az animevilag nemtom hogy el mar-e
-
#5391 ok. akkor írjátok össze ezeket, én megy 1 fogalomtárt is csinála akkor.
mi az anime, manga, stb...
a faq pedig marad a kérdésknek... -
#5390 megy ez :D ugye milyen jo ha nem tépjük egymást :DDD
[píszméker] -
Cat #5389 meg beleirni mi az az ecchi, meg a topicban korábban felmerült néhány más dolgot (pl. OVA) -
#5388 teccik -
#5387 és hogy eleget tegyek a kérésednek: esetleg szó eshetne a FAQ-ban a hentai-on kívül más anime stílusirányzat is (shonen, shojo, stb...) -
#5386 állj, én olyat egy szóval nem írtam, hogy engem is rakjon be a listára. sőt, kimondottan nem is szeretném. -
#5385 annyira nem akarom ezt nyújtani, de nem bírom ki sorry ^^
ha valakinek nincs lába, annak nem kell a képébe vágni, hogy `de sz@rul futsz`. annak kell, aki a fél lába ellenére is azzal dicsekszik, hogy mekkora jó futó.
magyarra fordítva azt tartanám etikusnak, ha azt lámáznák, aki a tudatlansága ellenére okoskodik. de ilyen itt nem nagyon volt. -
Cat #5384 ha nem látnád most alakul ki az egész, szóval a besértődés helyett inkább javasolj, tegyél hozzá te magad is
(én is irtam hogy szerintem felesleges a nevek felsorolása, de nem kell egyből hisztizni hogy nincs valaki ott - csocso 5x inkább pampoghatna)