72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
akkor meg itt van 1 küldföldi oldal ahol nem túlzás, h fent van talán több, mint 1000 AMV.
sok sikert hozzá
-
azt néztem, sokat szedtemm ár onnan, csak nem szeretem ahogy könyvtárakba van szedve készítők szerint.. -
hq/clip
ott elég sok fent van -
Honnan tudok sok amv-t letölteni ? -
nekem is most lesz :((((( -
en mar tul vagyok rajta :P -
FFX #5635 Ja csak kár, hogy mindjárt itt a szóbeli.
-
Vampire Princess Miyu nál előbb az OVAkat kéne megnéznem? Mert belenéztem a sorozatba, de nem értek sokat, igen a közepébe vágtak vele, legalábbis nekem úgy tűnik..... -
Cat #5633 gundam 08th MS team letudva
ez volt az eddigi legjobb, fasza történet -
itt mindenki nagyon elfoglalt ember :D -
Cat #5631 látom mindenki be van táblázva
előttem is szörnyen hosszú lista áll :) -
én most mindenféle love hina szerű sorozatokat nézek, csak kicsit hardosabb formában.
DearS, Girls Bravo, Chobits, Rizelmine + hasonlók :)
kicsit untam már az akció sorozatokat, amiket az utolsó 2 hónapban néztem.
szóval most a GTO mellett ezek mennek. a GTO pedig nagyon király. aki eddig nem látta, nagyon hamar pótolja be. megéri. ^_^
amúgy GTO után jön majd a GUNDAM Wing
Blame mangával is lassan végzek, szóval hamarosan jön a Gantz majd a Berserk. -
aranyos a Chobits, nagyon fog emlékeztetni az Elfen Lied-ra, csak jóval `szoftosabb` kivitelben. -
Harrrgh! [gondolat olvasó] :D Ma én is el kezdem nézni aztán jöhet a Chobits!
Kb 30 GB-nyi amine-ot írattam ki DVD-re... elég lesz ... egy darabig!^_^ -
örülök, hogy nem bántad meg ^^
hú, én most a Berserkbe kezdtem bele és NAGYON tetszik! tudom, hogy alap anime, de edig kimaradt nekem. nem tudom mi fog kikerekedni a sztoriból, de az első néhány rész után igen ígéretesnek látom. -
Hali, megnéztem az Elfen Lied-et.
Azt kell mondjam, nekem tetszik. Ha a néhol túlzott hentes részektől eltekintünk,
igen jó(sztem)! Grafika, az alap story érdekes, meg a sok nyu! ^_^ nekem bejött! -
engedély? :D
ezek szerintem le se szarják, h mi itt az Ő munkájukkal kontárkodunk.
de ha gondolod, akkor nyugodtan írhatsz nekik 1 mailt, h felhasználhatod-e a fordításaikat. szvsz nem éri meg.
amúgy photoshop bőven elég hozzá. én a munka 70%-át paintben csinálom. :) -
Igen de lehet, hogy többb.... majd kiderül:) de ha ilyen lesz én nem bánom.. iszonyatosan jól el van találva minden:) Manga fordításba belekezdek szerintem egy 2 héten belül...
Ugye photoshop elég hozzá?? más nem kell??? meg engedélyt kérni M7-esektől
-
most fejeztem be a 180-at:) Most kcisit pihen a story szerintem jön egy két filler füzet aztán beindul megint a story... Nem hinném, hogy utoljára láttuk őket... (tudod kiket) -
Gábor #5622 Azt akarod mondani, hogy a Bleach anime is cca 200 ep lesz?!
Inkább bele se kezdek!! -
én a mangán vagyok kiakadva. lassna a 182-nek kell jönnie, de a 181-nek még se híre, se hamva... :(
(csak RAW természtesen) -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Miért nincs több????? Miért nem adnak le 5 részt egyszerre?? hagy lássam a 36-37-38-as részt plsplsplsplsplspls..:(
Akarok még Bleach Anime-t....
Bocsánat... csak tök durván lett vége a 35-nek... Ez egy nagyon jó eseményfordító rész volt:)
-
Gábor #5619 Naruto -
szerintem arra még várhatsz. én olyan február-május közé tippelném a sorozat kezdését. -
az tényleg szar volt, főleg az anime-junkies féle. mert ha jól emlékszem ők jöttek ki olyan nevekkel, h azt hittem befonom a hajam. (Sai = Sighh vagy mi)
na mind1. a Bleach-Society féle fordítás is nagyon jó, csak más a stílusa. nekem még jobban tetszik, mint a Lunar féle. -
Én megvárom lunart mert nincs szarabb mikor 3 féle subbertől néz az ember egy sorozatot.. (lásd gundam sead a tudjatok hol...) -
Prof William #5615 Nem tudjátok a Mai Hime köv sorozata a Second Stage már megy? Vagy mikor jön ki? -
Bleach 35 kint van, és teljesen nézhető verzió. Sőt szerintem semmivel sem rosszabb, mint a Lunar.
Szóval aki akrja, töltse: bleach7.com -
gondoltma hogy japcsiban mar megy... -
Howl`s Moving Castle , és egy ideje már van Japánban, csak normális verzióval nem találkoztam még neten -.- -
jon valami uj GHIBLI anime.. legalabbis nem hallottam meg rola es lesz az amcsi mozikban.. valami CASTLE a cime -
kérdés:
nem tudja valaki, h a letöltőhelyen melyik akira verzió van fent?
mert én anno az animevilag-ról töltöttem le, és ott a remake volt.
thx a választ előre is. -
Lain dvd borító by me
honlapom -
Gábor #5608 Most, hogy írogatom ki a naruto 15gb-nyi anyagát, eszembe jutott, hogy nincs olyan messze a kánaán, hisz a blue-ray már itt van a sarkon, amikor majd egy lemezre fel tudom szépen zsúfolni naruto három évadját! :) -
-
Gábor #5606 Destiny ep 33 a Seed-Fansubstól
Érdekes rész....kezd egyre bonyolultabb lenni a politikai helyzet! -
Gábor #5605 Örülök, hogy az ajánlásaink segítenek a döntésben!
Ha valami mégsem lenne világos, akkor a faq is segít, de ha az sem, akkor nyugodtan érdeklődj itt! :D -
Gábor #5604 GTO nagyot üt! Olyan jókat ritka kevés animen röhögtem, mint azon! -
Hello!
Nemrég kezdett el érdekelni ez az anime téma (bár régebben a sima DB-t láttam), és egyre jobban tetszik... :)
Első anime amit megnéztem az az Elfen Lied volt (azért kezdtem bele mert tetszett az opening), és nem bántam meg hogy végignéztem. Igaz az első pár rész tényleg uncsi kicsit de aztán egy egész jo kis sztori alakul ki szerintem belőle, és a karaktereket is nagyon meg lehet szeretni a végére. (7.5/10)
Ezután jött a NGE + Movie-k. Na ez már érdekesebb volt... tetszett is nagyon, meg nem is... de elég is ennyi róla mert biztos unjátok már... (8/10)
Következő áldozat a Lain volt. Na ez sem semmi, nekem túl elvont és nyomasztó hangulata volt (és persze maradt egy-két sötét folt is). (7/10)
Nagyon sok (gondolom jó) ajánlás van itt a forumon, le is töltöttem már pár sorozatot meg movie-t, és azt sem tudom melyiket nézzem (bőség zavara játszik rendesen). Most valszeg valami könnyebbet választok (Love Hina, OMG)...
Tetszik hogy nagyon jól lehet itt tájékozódni, és tuti hogy arra a kevés szabadidőmre ami van (már amikor nem a haverokkal marhulunk) mindig meglesz a programom.
Bye! -
Cat #5602 gundam 0080, gundam 0083 kivégezve