72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Sadun Tryst
    ezek mindent 5 csillagosra értékelnek ami az oldalunkon van, kivéve ami tényleg szar :)
    szóval arra az értékelésre nagyon nem szabad adni. mert a szar naruto részeket is 5 csillagosra értékelték. és csak azért mert "naruto".
    (np ;) )
  • Ottto
    5csillagos animet ne folytatna senki? Adok neki egy hónapot mert az uccsó részt most tették fel elsején, de meglátjuk mi lesz belőle...
    (köszi a linket majd figyelem)
  • Sadun Tryst
    hát ezt lehet megnyaltad, mert csak a 7. részig van subbolva a sorozat. mert a 7.-től a 24.-ig részig a Funanimation cég levédte magának. s úgy tűnik nem folytatja senki.
    ugyan arra a sorsra jutott, mint a Sunabozu... :(
    de azért hátha nem, néha figyelgesd ezt az oldalt.
  • Ottto
    miért is?
  • Cat #5757
    elbasztad :D
  • Ottto
    Úgy látom egy most futó animebe kezdtem.
    Vagy mégse?
    Elkezdxtetm a Basilisk c. animet, és igen fasza mondhatom, csak nincs vége! 7 részt találtam belőle meg, de nincs vége az animenek, sőt épphogy most indulna be, de a részek nincsennek sehol! Az utolsó részen levő dátum, mostani, szal gondolom még most fut az anime. Ahogy látom az ftpt havonta frissítik, de nincs kedvem annyit várni :(
    Szal, lényeg a lényeg, torrentes letöltőoldal kéne nekem ahonan letölthetném az új részeket! Aki tud ilyet, az kérem szóljon!
  • Ronny
    jól látom, hogy a Full Metal Alchemisthez csak a 6. részig van felirat?
  • Sadun Tryst
    Olvasgatom ezt a Beck mangát és már teljesen a rabja vagyok. Már megint sikerült valami olyat találnom amit nem is volt a tervbe. :)
    Elvileg most Gantz-ot kéne olvasnom, majd Berserket. :D
    Szóval aki kicsit is szereti a rock zenét, és érdekli egy nem mindennapi banda története, mindenképpen álljon neki. Az animét még nem láttam, az 26 részes, a manga viszont még mindig megy. Az olyan 65. résznél van, és még mindig megy.
    Sokak baja az lehet majd, h havonta jönnek az új manga részek. De legalább 60 oldalas. :)
  • Gábor
    A Seed-Fansubs is elkészült az ep 34-gyel
  • Eye-scream
    Egy kérdés: Tudna nekem valaki farkasos/vérfarkasos animét mondeni a Wolf's Rain kivételével?
  • Bucser
    JAJA ORB volt az egyetlen független és az hogy az Archangel egy ORB kolónián került kifejlesztésre úgymond diplomáciai nehézségeket okozott mind az EFA-nak és s a ZAFT-nak is.
  • BEAST #5750
  • Gábor
    A Földön és az űrben is Független Orb Emirátusként voltak emlegetve, és a legkorszerűbb hadsereg az övék volt! Javaslom nézd meg újra ;) :P
  • Jagi
    gondoltam.
    végül is ők is földi erők voltak, csak nem a hadsereg.
  • Gábor
    Cagalli apja.
  • Jagi
    Akkor az ORBmak ki volt a főnöke?
  • Jagi
    De csak összekevertem. EAF (earth alliance forces) gome'.
  • Gábor
    Hát ez az...
  • Gábor
    Orb az független, nem az Earth Alliance-re gondolsz véletlenül? :P
  • Jagi
    akkor iszonyat dráma... :(
  • Sadun Tryst
    miattam nem kell aggódni. nyugodtan beszéljétek meg. a Spolier feliratos kommentet automatikusan átugrom. nem akarok 1 poént sem lelőlni a sorozatból. :)
  • BEAST #5740
    SPOILER :Ð

nem is a klasszikus értelemben vett jó meg rossz ... de pl a ZAFT meg a EAF (asszem :DD ) a saját szemszögükből mindik jók , a másik meg az ördög ... pont ezért akkora a SEED Destiny mert felhagy ezzel és kezdi közelebb hozni a két oldalt ... az Archangel mindig is a jó oldalán harcolt , nem állt az egyik oldalra sem :) szal Kira túléli ... ha nem akkor ...
  • Jagi
    meg hiába oda van írva "S" úgy is elolvasom mert, a gyenge jellemem egyik eleme a kíváncsiság! :)
  • Jagi
    Sztem itt nincs jó vagy rossz. az meg mindíg relatív, hogy melyik érdek kinek jó avagy rossz. Pl a seedbe sem tudtam eldönteni, hogy a ZAFT vagy az ORB a "gyökerebb".

na ennyi sztem, bár a Providence és a pilótája überfaszfej volt
    (mivel fő boss, ez a feladata :) )
  • BEAST #5737
    sztem még spoilerben ne irjuk le a történetet :D mert szegény Sadun nem bírja és megnézi :DDDD
  • Gábor
    Spoiler

Éppen ez az, ami aggaszt...ugyanazt a poént valószínűtlen, hogy elsütik, ráadásul majdnem ugyanabban a számú epizódban!
    Amúgy szted Durindall jó, avagy rossz fiú?
  • BEAST #5735

SPOILER

a jó mindig győz ... és SEED-ben is "meghalt" egyszer :Ð
  • Gábor
    Ugye, hogy milyen ütős részek?!

SPOILER

Vajon most Kirával mi lesz? Athrun vajon agyonveri a kis köcsög Shinnt ezek után? Archangel vajh' megúszta a Freedom reaktorának robbanását? Alig bírom kivárni a köv epizódot!
  • Jagi
  • BEAST #5732
    nekem is nehezen megy ... ráadásul a 32-33-34 ... ááá ... gyenge jellem vagyok de megérte!!!! :DDDD
  • Sadun Tryst
    gyenge jellemek vagytok mind.
    én meg nem is gondolkodtam rajta, h letöltsem-e. :)
    majd ha vége a sorozatnak, akkor majd megnézem. a GUNDAM nem az a sorozat amit bírnék várni hátről-hétre :)
  • Gábor
  • Jagi
    Köszi, ezt elintézted... most hazamegyek es megnézem az összeset, nem várok a végéig! :)
  • Gábor
    Bucser:
    Igen, ez is 5x részes, és most 34nél tart.

Többiek:
    Az epizód címe NIGHTMARE, kezdhetitek a filózást, hogy miért amíg töltitek!
  • Sadun Tryst
    tök jól elvagyok most az oldalal. 2 fejezet között elszöszölök 1 letöltéssel, így mindig lesz mint olvasnom. :)
    csak a gond az, h a sorozat még tart, és ez nem heti manga, hanem havi xD (ezért is 60 oldalas 1 rész, és nem 20)
  • Ottto
    Grrr. Hozzák már meg a 160as winyómat, utána beszélhetünk a dologról!
  • BEAST #5725
  • Bucser
    és még nincs vége?? ez is 52 részes lez?????

Hanyadik résznél tart a Destiny???
  • Gábor
    MINDEN DESTINY RAJONGÓ AZONNAL TÖLTSE LE BÁRMELYIK VERZIÓT, ISZONYATOSAN DURVA!!!!
  • Gábor
    Kénytelen vagyok letölteni haroharo&toritori verziót a destinyből,mert a seed verzió még sehol sincs :(