72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
ezek mindent 5 csillagosra értékelnek ami az oldalunkon van, kivéve ami tényleg szar :)
szóval arra az értékelésre nagyon nem szabad adni. mert a szar naruto részeket is 5 csillagosra értékelték. és csak azért mert "naruto".
(np ;) ) -
5csillagos animet ne folytatna senki? Adok neki egy hónapot mert az uccsó részt most tették fel elsején, de meglátjuk mi lesz belőle...
(köszi a linket majd figyelem) -
hát ezt lehet megnyaltad, mert csak a 7. részig van subbolva a sorozat. mert a 7.-től a 24.-ig részig a Funanimation cég levédte magának. s úgy tűnik nem folytatja senki.
ugyan arra a sorsra jutott, mint a Sunabozu... :(
de azért hátha nem, néha figyelgesd ezt az oldalt. -
miért is? -
Cat #5757 elbasztad :D -
Úgy látom egy most futó animebe kezdtem.
Vagy mégse?
Elkezdxtetm a Basilisk c. animet, és igen fasza mondhatom, csak nincs vége! 7 részt találtam belőle meg, de nincs vége az animenek, sőt épphogy most indulna be, de a részek nincsennek sehol! Az utolsó részen levő dátum, mostani, szal gondolom még most fut az anime. Ahogy látom az ftpt havonta frissítik, de nincs kedvem annyit várni :(
Szal, lényeg a lényeg, torrentes letöltőoldal kéne nekem ahonan letölthetném az új részeket! Aki tud ilyet, az kérem szóljon! -
Ronny #5755 jól látom, hogy a Full Metal Alchemisthez csak a 6. részig van felirat? -
Olvasgatom ezt a Beck mangát és már teljesen a rabja vagyok. Már megint sikerült valami olyat találnom amit nem is volt a tervbe. :)
Elvileg most Gantz-ot kéne olvasnom, majd Berserket. :D
Szóval aki kicsit is szereti a rock zenét, és érdekli egy nem mindennapi banda története, mindenképpen álljon neki. Az animét még nem láttam, az 26 részes, a manga viszont még mindig megy. Az olyan 65. résznél van, és még mindig megy.
Sokak baja az lehet majd, h havonta jönnek az új manga részek. De legalább 60 oldalas. :) -
Gábor #5753 A Seed-Fansubs is elkészült az ep 34-gyel -
Egy kérdés: Tudna nekem valaki farkasos/vérfarkasos animét mondeni a Wolf's Rain kivételével? -
JAJA ORB volt az egyetlen független és az hogy az Archangel egy ORB kolónián került kifejlesztésre úgymond diplomáciai nehézségeket okozott mind az EFA-nak és s a ZAFT-nak is. -
-
Gábor #5749 A Földön és az űrben is Független Orb Emirátusként voltak emlegetve, és a legkorszerűbb hadsereg az övék volt! Javaslom nézd meg újra ;) :P -
gondoltam.
végül is ők is földi erők voltak, csak nem a hadsereg. -
Gábor #5747 Cagalli apja. -
Akkor az ORBmak ki volt a főnöke? -
De csak összekevertem. EAF (earth alliance forces) gome'. -
Gábor #5744 Hát ez az... -
Gábor #5743 Orb az független, nem az Earth Alliance-re gondolsz véletlenül? :P -
akkor iszonyat dráma... :( -
miattam nem kell aggódni. nyugodtan beszéljétek meg. a Spolier feliratos kommentet automatikusan átugrom. nem akarok 1 poént sem lelőlni a sorozatból. :) -
SPOILER :Ð
nem is a klasszikus értelemben vett jó meg rossz ... de pl a ZAFT meg a EAF (asszem :DD ) a saját szemszögükből mindik jók , a másik meg az ördög ... pont ezért akkora a SEED Destiny mert felhagy ezzel és kezdi közelebb hozni a két oldalt ... az Archangel mindig is a jó oldalán harcolt , nem állt az egyik oldalra sem :) szal Kira túléli ... ha nem akkor ... -
meg hiába oda van írva "S" úgy is elolvasom mert, a gyenge jellemem egyik eleme a kíváncsiság! :) -
Sztem itt nincs jó vagy rossz. az meg mindíg relatív, hogy melyik érdek kinek jó avagy rossz. Pl a seedbe sem tudtam eldönteni, hogy a ZAFT vagy az ORB a "gyökerebb".
na ennyi sztem, bár a Providence és a pilótája überfaszfej volt
(mivel fő boss, ez a feladata :) ) -
sztem még spoilerben ne irjuk le a történetet :D mert szegény Sadun nem bírja és megnézi :DDDD -
Gábor #5736 Spoiler
Éppen ez az, ami aggaszt...ugyanazt a poént valószínűtlen, hogy elsütik, ráadásul majdnem ugyanabban a számú epizódban!
Amúgy szted Durindall jó, avagy rossz fiú? -
SPOILER
a jó mindig győz ... és SEED-ben is "meghalt" egyszer :Ð -
Gábor #5734 Ugye, hogy milyen ütős részek?!
SPOILER
Vajon most Kirával mi lesz? Athrun vajon agyonveri a kis köcsög Shinnt ezek után? Archangel vajh' megúszta a Freedom reaktorának robbanását? Alig bírom kivárni a köv epizódot! -
-
nekem is nehezen megy ... ráadásul a 32-33-34 ... ááá ... gyenge jellem vagyok de megérte!!!! :DDDD -
gyenge jellemek vagytok mind.
én meg nem is gondolkodtam rajta, h letöltsem-e. :)
majd ha vége a sorozatnak, akkor majd megnézem. a GUNDAM nem az a sorozat amit bírnék várni hátről-hétre :) -
Gábor #5730
-
Köszi, ezt elintézted... most hazamegyek es megnézem az összeset, nem várok a végéig! :) -
Gábor #5728 Bucser:
Igen, ez is 5x részes, és most 34nél tart.
Többiek:
Az epizód címe NIGHTMARE, kezdhetitek a filózást, hogy miért amíg töltitek! -
tök jól elvagyok most az oldalal. 2 fejezet között elszöszölök 1 letöltéssel, így mindig lesz mint olvasnom. :)
csak a gond az, h a sorozat még tart, és ez nem heti manga, hanem havi xD (ezért is 60 oldalas 1 rész, és nem 20) -
Grrr. Hozzák már meg a 160as winyómat, utána beszélhetünk a dologról! -
-
és még nincs vége?? ez is 52 részes lez????? 
Hanyadik résznél tart a Destiny???
-
Gábor #5723 MINDEN DESTINY RAJONGÓ AZONNAL TÖLTSE LE BÁRMELYIK VERZIÓT, ISZONYATOSAN DURVA!!!! -
Gábor #5722 Kénytelen vagyok letölteni haroharo&toritori verziót a destinyből,mert a seed verzió még sehol sincs :(