72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#5783 Igen valakinek helyre kellene tenni, mert ez ahhoz vezet majd, hogy Kira is tök gépszíjas lesz (azt meg tudjuk milyen) ás őt is ketté vágja mint nikolt! -
Gábor #5782 Olvasd végig, amit a többiek is írtak! Szegény gyerek sztem is teljesen meghibbant a fájdalomtól, és a tehetetlenségtől, majd Kirán próbálta levezetni, ill bűnbakknak megtenni.
Sajnálom a srácot, de azt a rohadt arrogáns pofáját Athrun helyében már régen bevertem volna ;) -
#5781 Végül is őt is meg lehet érteni...
??????-S.D.-SPOILER-??????
az egyetlen emlék a családjáról egy rózsaszín mobiltelefon. -
Akkor lehet, hogy tényleg F*szfej Shinn? :D -
Gábor #5779 És ez még csak egy a sokból, három oldalon keresztül nyomják :D -
Prof William #5778 Az nem tudom mit jelent. Talán vámpíréknél más az időszámítás.
De a sorozat jó.
Vámpírokban amúgy sem szabad bízni. Egyik percben még kedvesek, aztán meg letépik az arcod. :) -
#5777 aaaaaaa, szemetek.........
en meg mar vagy 28. ep ota nem tudom nezni gsd-t, mert itthoni gepen nem mennek rendesen a filmek....
SZEMETEK!!!! :DDDDDDDDD -
#5776 ok, elhiszem, h jó anime, de mondtam, h licence szerződés alatt van a Funanimationnel.
így a büntetéstől félve, senki nem meri fordítani. -
#5775 A srác hozzászólása se, meg az avatarja sem gyenge! :D -
#5774 azok OK, csak az kellett volna (a shinn's suit)... :(
megnyugodtam, akkor nem én voltam bamba, tényleg nem írták v mondták a nevét 4 rész alatt. -
Gábor #5773 Hehe, sokaknak elszállt az agya Shinntől ep34-ben :) -
#5772 24:30-25:00? -
Prof William #5771 Ja és a képen az eddigi legaribb vámpír látható. -
Prof William #5770 Shingetsutan Tsukihime (Lunar Legend)
Nemrég láttam.
Kissé lassú, de jó sötét hangulata van, némi romantikával fűszerezve.
Alucard kisleánya. -
#5769 De ez tényleg jó anime! Hát nemtom, meglátjuk (de miért nincs fent egyik torrentesen se?)
Akkor plz egy linket adhatnátok ahol raw verziókat lehet leszedni -
Gábor #5768 Savior Athrun gépe, Freedom ugye Kiraé, Shinné meg....hmm....nemtom. -
Gábor #5767 Az edited a szokásos történelem lecke, ami azt hiszem a 16os epizód volt. -
#5766 Ja, igen! Az EDITED-et mikor nézzem meg? Az mi? Vagy hol van a storyban, esetleg külön áll? -
#5765 Ja, lehet, hogy nem ártana... :(
DESTINY SPOILER!
Tegnap csak az első 4 részig jutottam, a Chobits-al(mingyá' vége :( ) felváltva nézem, a Berserk pedig várólistán van...
Bazze... a Minerva mekkora táp...
és mi az a levegőbe összeszerelhető robot? Mi a neve? -
#5764 név? bele? ugyanmár! :D -
#5763 Bazz tryst már nem tudom követni a logóidat:D nem tennéd bele a nevedet is?:D -
#5762 ???
az összes rész hardsubos. szóval a felirattal kellen az utolsó bajodnak lennie... xD -
#5761 ezek mindent 5 csillagosra értékelnek ami az oldalunkon van, kivéve ami tényleg szar :)
szóval arra az értékelésre nagyon nem szabad adni. mert a szar naruto részeket is 5 csillagosra értékelték. és csak azért mert "naruto".
(np ;) ) -
#5760 5csillagos animet ne folytatna senki? Adok neki egy hónapot mert az uccsó részt most tették fel elsején, de meglátjuk mi lesz belőle...
(köszi a linket majd figyelem) -
#5759 hát ezt lehet megnyaltad, mert csak a 7. részig van subbolva a sorozat. mert a 7.-től a 24.-ig részig a Funanimation cég levédte magának. s úgy tűnik nem folytatja senki.
ugyan arra a sorsra jutott, mint a Sunabozu... :(
de azért hátha nem, néha figyelgesd ezt az oldalt. -
#5758 miért is? -
Cat #5757 elbasztad :D -
#5756 Úgy látom egy most futó animebe kezdtem.
Vagy mégse?
Elkezdxtetm a Basilisk c. animet, és igen fasza mondhatom, csak nincs vége! 7 részt találtam belőle meg, de nincs vége az animenek, sőt épphogy most indulna be, de a részek nincsennek sehol! Az utolsó részen levő dátum, mostani, szal gondolom még most fut az anime. Ahogy látom az ftpt havonta frissítik, de nincs kedvem annyit várni :(
Szal, lényeg a lényeg, torrentes letöltőoldal kéne nekem ahonan letölthetném az új részeket! Aki tud ilyet, az kérem szóljon! -
Ronny #5755 jól látom, hogy a Full Metal Alchemisthez csak a 6. részig van felirat? -
#5754 Olvasgatom ezt a Beck mangát és már teljesen a rabja vagyok. Már megint sikerült valami olyat találnom amit nem is volt a tervbe. :)
Elvileg most Gantz-ot kéne olvasnom, majd Berserket. :D
Szóval aki kicsit is szereti a rock zenét, és érdekli egy nem mindennapi banda története, mindenképpen álljon neki. Az animét még nem láttam, az 26 részes, a manga viszont még mindig megy. Az olyan 65. résznél van, és még mindig megy.
Sokak baja az lehet majd, h havonta jönnek az új manga részek. De legalább 60 oldalas. :) -
Gábor #5753 A Seed-Fansubs is elkészült az ep 34-gyel -
#5752 Egy kérdés: Tudna nekem valaki farkasos/vérfarkasos animét mondeni a Wolf's Rain kivételével? -
#5751 JAJA ORB volt az egyetlen független és az hogy az Archangel egy ORB kolónián került kifejlesztésre úgymond diplomáciai nehézségeket okozott mind az EFA-nak és s a ZAFT-nak is. -
#5750 -
Gábor #5749 A Földön és az űrben is Független Orb Emirátusként voltak emlegetve, és a legkorszerűbb hadsereg az övék volt! Javaslom nézd meg újra ;) :P -
#5748 gondoltam.
végül is ők is földi erők voltak, csak nem a hadsereg. -
Gábor #5747 Cagalli apja. -
#5746 Akkor az ORBmak ki volt a főnöke? -
#5745 De csak összekevertem. EAF (earth alliance forces) gome'. -
Gábor #5744 Hát ez az...