72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Jagi
    Igen valakinek helyre kellene tenni, mert ez ahhoz vezet majd, hogy Kira is tök gépszíjas lesz (azt meg tudjuk milyen) ás őt is ketté vágja mint nikolt!
  • Gábor
    Olvasd végig, amit a többiek is írtak! Szegény gyerek sztem is teljesen meghibbant a fájdalomtól, és a tehetetlenségtől, majd Kirán próbálta levezetni, ill bűnbakknak megtenni.
    Sajnálom a srácot, de azt a rohadt arrogáns pofáját Athrun helyében már régen bevertem volna ;)
  • Jagi
    Végül is őt is meg lehet érteni...
    ??????-S.D.-SPOILER-??????
    az egyetlen emlék a családjáról egy rózsaszín mobiltelefon.
  • Jagi

Akkor lehet, hogy tényleg F*szfej Shinn? :D
  • Gábor
    És ez még csak egy a sokból, három oldalon keresztül nyomják :D
  • Prof William
    Az nem tudom mit jelent. Talán vámpíréknél más az időszámítás.
    De a sorozat jó.

Vámpírokban amúgy sem szabad bízni. Egyik percben még kedvesek, aztán meg letépik az arcod. :)
  • Ahhoj
    aaaaaaa, szemetek.........
    en meg mar vagy 28. ep ota nem tudom nezni gsd-t, mert itthoni gepen nem mennek rendesen a filmek....
    SZEMETEK!!!! :DDDDDDDDD
  • Sadun Tryst
    ok, elhiszem, h jó anime, de mondtam, h licence szerződés alatt van a Funanimationnel.
    így a büntetéstől félve, senki nem meri fordítani.
  • Jagi
    A srác hozzászólása se, meg az avatarja sem gyenge! :D
  • Jagi
    azok OK, csak az kellett volna (a shinn's suit)... :(
    megnyugodtam, akkor nem én voltam bamba, tényleg nem írták v mondták a nevét 4 rész alatt.
  • Gábor
    Hehe, sokaknak elszállt az agya Shinntől ep34-ben :)
  • Ottto
    24:30-25:00?
  • Prof William
    Ja és a képen az eddigi legaribb vámpír látható.
  • Prof William
    Shingetsutan Tsukihime (Lunar Legend)

Nemrég láttam.

Kissé lassú, de jó sötét hangulata van, némi romantikával fűszerezve.

Alucard kisleánya.
  • Ottto
    De ez tényleg jó anime! Hát nemtom, meglátjuk (de miért nincs fent egyik torrentesen se?)
    Akkor plz egy linket adhatnátok ahol raw verziókat lehet leszedni
  • Gábor
    Savior Athrun gépe, Freedom ugye Kiraé, Shinné meg....hmm....nemtom.
  • Gábor
    Az edited a szokásos történelem lecke, ami azt hiszem a 16os epizód volt.
  • Jagi
    Ja, igen! Az EDITED-et mikor nézzem meg? Az mi? Vagy hol van a storyban, esetleg külön áll?
  • Jagi
    Ja, lehet, hogy nem ártana... :(

DESTINY SPOILER!
    Tegnap csak az első 4 részig jutottam, a Chobits-al(mingyá' vége :( ) felváltva nézem, a Berserk pedig várólistán van...
    Bazze... a Minerva mekkora táp...
    és mi az a levegőbe összeszerelhető robot? Mi a neve?
  • Sadun Tryst
    név? bele? ugyanmár! :D
  • Bucser
    Bazz tryst már nem tudom követni a logóidat:D nem tennéd bele a nevedet is?:D
  • Sadun Tryst
    ???
    az összes rész hardsubos. szóval a felirattal kellen az utolsó bajodnak lennie... xD
  • Sadun Tryst
    ezek mindent 5 csillagosra értékelnek ami az oldalunkon van, kivéve ami tényleg szar :)
    szóval arra az értékelésre nagyon nem szabad adni. mert a szar naruto részeket is 5 csillagosra értékelték. és csak azért mert "naruto".
    (np ;) )
  • Ottto
    5csillagos animet ne folytatna senki? Adok neki egy hónapot mert az uccsó részt most tették fel elsején, de meglátjuk mi lesz belőle...
    (köszi a linket majd figyelem)
  • Sadun Tryst
    hát ezt lehet megnyaltad, mert csak a 7. részig van subbolva a sorozat. mert a 7.-től a 24.-ig részig a Funanimation cég levédte magának. s úgy tűnik nem folytatja senki.
    ugyan arra a sorsra jutott, mint a Sunabozu... :(
    de azért hátha nem, néha figyelgesd ezt az oldalt.
  • Ottto
    miért is?
  • Cat #5757
    elbasztad :D
  • Ottto
    Úgy látom egy most futó animebe kezdtem.
    Vagy mégse?
    Elkezdxtetm a Basilisk c. animet, és igen fasza mondhatom, csak nincs vége! 7 részt találtam belőle meg, de nincs vége az animenek, sőt épphogy most indulna be, de a részek nincsennek sehol! Az utolsó részen levő dátum, mostani, szal gondolom még most fut az anime. Ahogy látom az ftpt havonta frissítik, de nincs kedvem annyit várni :(
    Szal, lényeg a lényeg, torrentes letöltőoldal kéne nekem ahonan letölthetném az új részeket! Aki tud ilyet, az kérem szóljon!
  • Ronny
    jól látom, hogy a Full Metal Alchemisthez csak a 6. részig van felirat?
  • Sadun Tryst
    Olvasgatom ezt a Beck mangát és már teljesen a rabja vagyok. Már megint sikerült valami olyat találnom amit nem is volt a tervbe. :)
    Elvileg most Gantz-ot kéne olvasnom, majd Berserket. :D
    Szóval aki kicsit is szereti a rock zenét, és érdekli egy nem mindennapi banda története, mindenképpen álljon neki. Az animét még nem láttam, az 26 részes, a manga viszont még mindig megy. Az olyan 65. résznél van, és még mindig megy.
    Sokak baja az lehet majd, h havonta jönnek az új manga részek. De legalább 60 oldalas. :)
  • Gábor
    A Seed-Fansubs is elkészült az ep 34-gyel
  • Eye-scream
    Egy kérdés: Tudna nekem valaki farkasos/vérfarkasos animét mondeni a Wolf's Rain kivételével?
  • Bucser
    JAJA ORB volt az egyetlen független és az hogy az Archangel egy ORB kolónián került kifejlesztésre úgymond diplomáciai nehézségeket okozott mind az EFA-nak és s a ZAFT-nak is.
  • BEAST #5750
  • Gábor
    A Földön és az űrben is Független Orb Emirátusként voltak emlegetve, és a legkorszerűbb hadsereg az övék volt! Javaslom nézd meg újra ;) :P
  • Jagi
    gondoltam.
    végül is ők is földi erők voltak, csak nem a hadsereg.
  • Gábor
    Cagalli apja.
  • Jagi
    Akkor az ORBmak ki volt a főnöke?
  • Jagi
    De csak összekevertem. EAF (earth alliance forces) gome'.
  • Gábor
    Hát ez az...