72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
könnyed szórakozásra megfelel, nem olyan rossz az anime, de hát aki ismeri a játékot, néhol flusztráló lehet már a másolás.
1x próbát azért megér :) -
Köszke, akkor kilőve.(?) -
haver látta. azt mondta közepes, 1x megnézhető.
meg, h 1 az 1ben a játék másolása.
és már nem vetítik. 26 részes. -
-
Halihó! A Ragnarok anime milyen látta már valaki?
Még valami: Vetitik még? -
Hmm köszi az ajánlatokat, utánajárok :)
Épp most néztem meg a Dragon-Half 2 részét és nagyon tetszett :D
Eszméletlenül beteg ez az anime
-
3. eset
1. Uehara és Ichigo edzése
2. Visszaemlékezés
3. most :) -
Hát bleach 182-ben megint nem történik semmi:D de KON-t imádom:D és véggre mutatjak Urahara arcát:) első eset:) -
Szereted a klasszikus AD&D fantasy-t?? Akkor a Record of Lodoss war TV és OVA neked való!!! előbb OVA és utanna TV ebben a sorrendben.. nagyon jó mindkettő:) nekem elsők között volt és azóta kedvenc:) -
Cat #5832 talán hack.sign, sokaknak tetszett, nekem nem jött be annyira, a közepe nagyon leül. -
Gábor #5831 Kenshin ova 1?
Attól padlót fogsz, garantálom! -
Jó, igen ezt magamtól is megtalálom, olyanra gondoltam amit esetleg ajánlanátok vagy ilyesmi :)
Mononoke Himét néztem meg legutóbb, az nagyon megfogott, most valami hasonló témájút keresek leginább. -
Cat #5829 ugyan nem tisztem hogy megvédjem őket, de nyilván minden anime legalább 2-3 kategóriába van besorolva (IMDBn van hogy 6 kategória is van egy filmnél) -
belenéztem a listába (1 komment lejebb), és 2 hibát kapásból kiszúrtam. az 1ik 1értelmű, a másik már nem.
Alice in Wonderland (ez volt az 1értelmű)
AIR - Summer Special (lányok speciális képességekkel, de a mai korban)
szal ezt a 2-t ne válaszd :)
-
ehh, nem tudott eljönni a vendégük...na mind1, talán majd egyszer sor kerül erre a beszélgetésre... -
Cat #5826 http://www.animenfo.com/animebygenre.php?genre=8&perpage=30 -
Mondana nekem vki egy jó fantasy témájú animét?(Slayersen, Bastardon és Berserken kívül) -
Gábor #5824 Köszi, de engem még az első pár epizód érdekel, még nem olvastam :) -
Bleach ch182 -
Gábor #5822 Próbálom letölteni, de file doesn't exist msg-t kapom...:(
Legalábbis az első párnál... -
Ja igen, most kövezzetek meg :D -
Cat #5820 ezt is hozzátehetted volna
A korábban elhangzott műsorok teljes hanganyaga (zenékkel együtt) letölthető innen:
http://www.japanimania.hu -
Hi!
Nemtom ismeritek-e a Fiksz rádiót és azon belül is a Japanimánia mûsort. Minden vasárnap 22:00-24:00 -ig
Ma pl a MO-n betiltott animekrõl lesz szó és vendég lesz Dr. Fehér Zsuzsa az ORTT Mûsorfigyelõ és -elemzõ Igazgatóságának korábbi igazgatója. Én biztos meghallgatom a mai adást mert érdekel hogy mi is ezeknek az ortt-seknek a véleményük.
Szóval ma 22:00-24:00 -ig Japanimánia a Fiksz rádión.
Ezen a címen lehet hallgatni neten.
Ja és ezt nem reklámnak szántam hanem érdekességnek. -
okok majd leszedem tegnap néztem meg a 181-est:) -
Gábor #5817 Destiny ep 35 !!! -
Gábor #5816 
-
Bleach:
Bleach7.com-ról lehet szedni a 182. manga részt.
(tudom kicsit off a GUNDAM után, de még hátha olvas valaki ilyet is
)
-
most tart 3620 oldalnal szal jó olvasast:) 3 nap és megvan
-
Gábor #5813 Igen, ezek amolyan adalék anyagok, de jók.
A legjobb Athrun kontra Yzak, na az röhejes! :)
Bleach mangába lehet belekezdek, úgysincs könyvem amit olvassak ( a tk nem számít;) ) -
Na asszem Bleachből a 181-es chapter volt a 2. Saga vége... Kíváncsi vagyok hogy folytatják, bár nekem nagyon dragonballos volt ahogy vége lett:( remélem nem lesz ilyen...
JAhh a Mangaról beszéltem ^-^ -
Ahh ezt nem is tudtam.- de akkor ezek inkább ilyen kiegészítő füzetek nem? -
Gábor #5810 Mindjárt meglesem.
Amúgy van 4 rövid manga az előzményekről, mint Kira és Athrun barátságáról röviden, Yzak és Athrun rivalizálása, Lacus és Athrun első randija, meg Baijrul hadnagy érzései. -
így van, az FTP-n fent is van az első volume... -
pedig mintha én láttam volna GUNDAM Seed mangát valahol... 
pár perc és utánanézek. -
Gundam anime franchise általában nincs manga (én legalább is még egyetlen Gundam Mangát sem láttam.) -
Gábor #5806 BTW, tud vki Seed mangáról? -
Gábor #5805 Alig várom már, hogy az új ep napvilágot lásson! -
Ezek igen jók! :) -
a leírás uccsó 4 során elmosolyodtam egy picit...
vajon lesz-e neki a meteorhoz hasonlója? -
Gábor #5802 SPOILER
Ezeket még érdemes megnézegetni!