72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Ottto
    aha. akkor tökmind1 melyiket nézem, annyi hogy a 2004es szebb, és csak kicsit másabb a története.....
    köszi
  • Sadun Tryst
    az Appleseed 2004 az új movie, amit itt szvsz mindenki látott, a sima pedig a régi, aminek valamivel másabb a története és még hagyományos megrajzolása van.
    igaz én csak a 2004-es változatot láttam, de azt tudom, h az alaphelyzet ugyan az mind a 2 filmben.
  • Gábor
    Engem már foglalkoztat egy ideje ez a dolog,mármint a fatimai, a Chrno csak hab volt a tortán.
    Viszont ez az idézetek gyűjteménye most jól jött, könnyebb az átgondolásuk így összeszedve.
    Ja, és nem vagyok vallásos, sőt meg sem vagyok keresztelve :)
  • Ottto
    akkor azt mond meg plz hogy mi a külömbség az Appleseed(2004) meg az Appleseed között?
  • Cat #5887
    chrono crusade live: http://index.hu/politika/bulvar/fatim756/
  • Sadun Tryst
    nem, én 0-24 vagyok, csak a GUNDAM témához egyenlőre nem tudok hozzászólni :)
  • musha
    de nem ám ^^
    tegnap néztem meg a GTO első részét, NAGYON tetszik, kíváncsian várom a folytatást :)
  • Ahhoj
    nem :)
  • Gábor
    Csak én járok ide hétvégén?
  • Gábor
    [URL=http://www.baka-updates.com/groups.php?title=Cellphone^2]Seed Destiny ep 36![/URL]
    Remélem van új op, mert a mostani már halálosan unalmas, és a régi színvonalát el sem éri...
  • Gábor
    Király Destiny képek!
  • Sadun Tryst
    anno fent volt az ftp-n. ha akarod akkor a főcímdalt elküldöm. az még megvan.
  • magus
    samurai champloonak nincs meg a zeneje valahol? bar a legjobb anime zene amit ismerek az a cowboy bebop ketseg kivul, de ez se rossz
  • Sadun Tryst
    Bleach SPOLIER:

szerintem az nem jelvény volt, mert egy bazi nagy halálfej volt a közepén. Ishida is rácsodálkozott.
    sőt, elvileg az csak egy engedély, h szabadon járhat soul society és valós világ között.
    bár szerintem igazából az a jelvény egy Hollow-ot ábrázolt. ugyebár Ichigoban van valami "hollowos", amit már 2x is láthattunk (Byakuya elleni harc, és mikor "Ichi-chan" Shinigami lett sajnát erőből). szóval szerintem ennek a jelvénynek még nagy jelentősége lesz.
    de amilyen szerencsétlenek vagyunk, most pihenő lesz a mangában egy hónapig, és aztán jön csak a 183. fejezet... :(
  • Sadun Tryst
    akkor ninja scroll sorozatnak semmi képpen se állj neki. :)
    a főhősökön, és 1-2 karakteren kívűl MINDENKI meghal mindig.
  • magus
    nezem ezt a samurai champloot, tetszik a rajzolasa, csak kar (meg az elejen vagyok), hogy minden reszben szinte mindenki meghal a foszereplokon kivul, van hogy ertelmetulenul...
  • Bucser
    Turn a Gundam és Gundam force, X szerintem megtalálható FAQ-ban említett helyeken (turn a gundam, X biztosan) A TF legend of the micron valamint a Galaxy force és a Superlink nem olyan jó láttam mindet még egy tF-el foglalkozó DChubról töltögettem őket. Már nem foglalkozom vele. Egyszer megnéztem aztán törlés lett a sorsa.

Van SGn transformerse topic ott nézd meg mert tutira beírtam a címet de Guggli is feldobja a találatok között a TF hubot valahol.

Bleach: Kíváncsi vagyok, hogy Ichigo hány menos-t tesz majd hidegre ebben a sagában:D Meg úgy láttam, hogy egy Luitenant-i jelvényt kapott pedig ő legalább captain szintű ugye....
  • Sadun Tryst
    elég ha csak Dhomo-nak hívtok :)
    amúgy már csak itt vagyok Tryst. itt is csak azért mert nem lehet nicket változtatni...

Bleach:
    amire most igazán kiváncsi vagyok, az a köv. manga epizód. végre elkezdődik az új saga!
  • Arucard
    hali!
    pls segítsetek....

Harmagedon
    Gundam Force
    Transformer Superlink
    Transformer Galaxy Force
    Transformers Legend of Micron
    Turn A Gundam
    Dancougar
    X
    Luv Wave

ezeket az animéket keresném...valaki hallott már róluk?
    és tudja valaki honnan lehet letölteni?
    esetleg valami jó dc-s hub-ot tudtok mondani, ahol animéket lehet letölteni?

köszi
  • Jagi
    Rákerestem a Gundam Seed Destiny opening ST-re...
    aztán úgy negyed óra után eszembe jutott hogy még megy.

Hogy adnák már ki az opening albumot, amikor... na mindegy.
    De, az OST már megvan :)
  • Bucser
    Uraim!!

Bemutatjuk a Bleach37-et:)

Jó szórakozást:)
  • Bucser
    Tryst maradjál már tryst:D azt úgy megszoktam.. ezt a domochevsky-t kimondani is nehéz:D
  • Sadun Tryst
    kicsit légy türelmesebb.
    meg mielőtt kérdezel valamit, nem véletlen csináltuk a FAQ-ot. használd. sok hasznos link van benne.
  • Sadun Tryst
    Köszönöm a dícsérő szavakat! :)
    Igaz az oldal úgy szeptember felé fog beindulni, mert kb arra fogok megfelelő mennyiséget összeszedni, de addig is csak gyűjtögetek majd mindent.

A hátterek leginkább gyűjtőmunka eredményei leszenek. Szóval leginkább az oldalon foglalkozott mangákhoz lesznek.
    De ha bárki gondolja saját hátterek is küldhet nekem (majd írok ha beüzemel az oldal), és akkor azokat is közzéteszem.
  • Ottto
    bazz......Ittvan tessék
  • kabador
    Memories és Blame Feliratokat keresek!Please, help me, PLEASE!Mindjárt agyonrágom magam, hogy nem tudom normálisan megnézni, mert nincs feliratom!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
  • kabador
    Megy valaki innen a szegedi animeconra?
  • kabador
    Nekem nem sok időm van saját hátteret összedobni..sajna.
  • Ottto
    Szép
    Letöltésekbe, saját hátterek, vagy összeszedettek lesznek?
  • kabador
    Hali skacok! Tud valaki a Memories-hez és a Blame-hez magyar feliratot valahol??
  • Jagi
    Ígéretesnek tűnik, szerintem adsz (egy kicsit) a minőségre, úgyhogy jó lesz, én is szeretek utánnanézni annak, hogy mivel is töltöttem, v tölteném a szabadidőmet(azt a keveset ami van, szoval meg kell becsülni.)
    Amellet meg érdekelnek a háttértörténetek, meg minden más a mi az aktuális anime-hoz v mangához kapcsolódik. Jó ötlet, úgyhogy ELŐRE! :) http://www.sg.hu/galeria/10820102041119509189tn.jpg

Ja tippet szeretnék, hogy a Kensin manga részeit a 4 kötetétől honnan tudnám megszerezni? (az első 3 a manga.hu-s verzió jó lenne, a a többi is magyar lenne.)
  • Sadun Tryst
    Na. A sok manga fordítás közepette, úgy gondoltam ma, hogy csinálok egy mangákkal foglalkozó oldalt. Félreértés ne essék, nem egy manga ismertetős oldalt akarok, mert arra ott van a manga.hu.
    Ez egy lexikon lesz. Azaz minden ami pl. Bleach, Berserk, Naruto és egyéb sorozatokhoz kapcsolódik. Olyan, mint az Aoi Anime EVA aloldala.
    Naszóval. Mivel az újdonsült nickem Dhomochevsky (logom is), abból adódóan ne zararjon meg senkit az oldal címe. Egyenlőre átmeneti. :)
    No. Egy alap oldal már van, így arról kérném a véleményeket.
    Thx előre is.

Ðhomochevsky's Page
  • Ahhoj
    flashfxp
  • Ottto
    Mindannyian Total Commandert használtok ftpletöltésre? Ha nem, ajálnjatok valami jó kis ftp managert, mert a total comanderem bekrepált :(
  • Gábor
    Nem tudok tölteni directmangaról, mert betojt a rendszerük, bleach7-ről meg nemtom miért...ötlet vki?
  • Gábor
    A vígjáték kategóriában mindenképpen helyet érdemel!
  • Sadun Tryst
    Great Teacher Onizuka:
    Fantsztikus sorozat! Egy tanár és annak nem mindennapi megpróbáltatásait mutatja be rettentő viccesen, de ha kell nagyon komolyan!
    A főhős egyszerűen egy kuriózum, ilyen karakter nincs még 1!
    Szerintem ezt a sorozatot nyugodtan lehet az alapművek közé sorolni...
  • musha
    ha szeretted a Mononoke Himét, akkor érdemes Ghibli filmeket nézned. bár nekem a legjobban Miyazakitól a Mononoke tetszett, de nagyon jó a Whisper of the Heart, a Kiki`s Delivery Service, a Totoro (alap), vagy akár a Laputa is. illetve erősebb lelki egyensúllyal bíróknak a Grave of the Fireflies.
    Lustaság fél egészség
  • Bucser
    Akkor olvasd el a hozzá tartoz ó Stephen King novellát azaz igazi:)
  • Jagi
    Jó, akkor mégis leszedem, mert a játékhoz még nem volt szerencsém.(sajnos)