72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Gábor
    Akkor lehet elkezdem töltögetni.

Fekete-fehér? Kicsit csalódás...nagyon nehéz kivenni néhány részletet...
  • Bucser
    igen minden manga fekete-fehér klasszikusan...

az #5932-hőz pedig most fog jönni a 110-111-es chapter. a köv részben. 2-3 chapter-t dolgoznak fel ha jól láttam részenként, hogy dramaturgialiag jobban rendezett legyen a kivárásra:)
  • Gábor
    Azt akarod mondani,hogy az eredeti mangák is fekete-fehérek?
  • Gábor
    #5932-re tudod a választ?
  • Bucser
    A bleach is fekete fehér chapterenknt van egy színes cover vagy kiszínezett special oldal és kész...
  • Gábor
    Akkoris nagyon szépek, mi meg koptatjuk a szemünket fekete-fehérrel....:(
  • Bucser
    Azok a fordítók által vannak színezve:)
  • Gábor
    Ez nem fair! Olyan gyönyörű néhány színes oldal a Narutoban és Bleachben, mi meg ezeket a fekete fehér gagyi szkenneket kell nézzük....és még ennek is örülünk....
  • Sadun Tryst
    No. Most olvasom a 43. Mai-Hime chaptert, és úgy néz ki a köv. lesz az utolsó. Aki eddig azért nem állt neki mert még megy, most már nekiállhat. Szombat fele jön a finálé. :)
    stoptazmo.com
  • Gábor
    A gyorsaságot a feliratok elkészítésére értettem!
  • Jagi
    Tényleg gyorsabb! :)
  • Gábor
    Szívesen :)
  • Jagi
    #5937 :)
  • Gábor
    A válasz a kérdésre
  • Jagi
    22
  • Jagi
    Az elő 24 rész meg a seed funsubról?
  • Jagi
    Köszi, köszi, köszi szépen!!!
  • Gábor
    Cellphone Seed-Destiny produktumai
  • Jagi
    linket plz!!!!
  • Gábor
    Eddig seed-fansubstól néztem, de olvastam egy fórumon, hogy "angolosabb" a cellphone féle, és még gyorsabb is (utóbbi mindenképpen igaz).
    Úh amióta nagy a feszültség egyik ep-ről a másikra, azóta a leggyorsabbat, a cellphonet töltöm :)
  • Jagi
    Picsába! Jövő héten szabin leszek nem jutok géphez, "dónlód"-hoz meg főleg nem :(
    most kezdtem leszedni a Seed fansub-os verziót előről, mert a haroharo-toritori
    felirata idegesít (Yuna vagy Jula vagy ilyesmi? Melyik a jó. (Nekem az első szinpatikus.) Jó lenne eldönteni...

Lécci segíts, mert nem tudom. (a betűket lehet felcseréltem)
  • Gábor
    Apropó! Meddig viszi a sztorit az eddig megjelent anime? Most tartok a manga 85.-ik ep-nél.
  • Gábor
    Ugye, hogy ugye :)
  • Jagi
    Azt hittem hogy, már csak kliséket fogok látni. oszt mégsem! :D
  • Gábor
    Jön még pár durvább rész, + a mai ;)
  • Jagi
    GUNDAM SD SPOILER!!!!

Mostanra néztem meg ami otthon volt (32 rész)
    Bazze...! A Desrtoy mekkora brutál, de a Freedom azt is rendbe tette :D!
  • Sadun Tryst
    bleach 183. chapter
  • Gábor
    Ha azt vesszük, hogy mennyire cenzúrázottan vetítik,akkor nyugodtan tekinthetjük teljesen más sorozatnak! :/
  • Ahhoj
    pszt
    :)
    es
    jeeeeeee :))
  • Seth
    Khmmm.....visszakerült az Inuyasha, nem lesz ebből probléma????
  • Bucser
    Váááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Ilyen nincs.. olvastam a mangát tudom mi történik de akkor is várom, hogy jöjjön a köv rész:(
  • Sadun Tryst
    hát a Lunaros Bleach már beállt a csütörtöki napra.
    a mangával meg nemtom mi van. lehet pihi van a 2 saga között.
    de lehet, h csak az M7 lazsál :D
  • Bucser
    Narutót nem nézek ^_^

Elég a Bleachet várni:)

Viszont Bleach alig akar jönni:(
  • Sadun Tryst
    meg van naruto is, itt :)
  • Bucser
    Bleach38 Friss és ropogós tessék csak tessék:)
  • Sadun Tryst
    még mindig annyi, h készítik, és h ez hűebb lesz a mangához, mint elődje.
    és állítólag a történet is kidolgozottabb lesz, és nem lesz annyi fehér folt, mint az első OVA után.
    azaz remélhetjük, h megtudjuk Alucard múltját...
  • Punkerwork
    Hellsing-ről van valami info?
  • magus
    Ergo Proxy nevu animerol tud vki vmit? Manglobe csinalja (aki a samurai champloot is), es a cowboy bebop nehany keszitoje reszt vett benne ha jol olvastam.

meg olvastam vmi olyat is, hogy lesz a bebopnak valamikor folytatasa...
  • magus
    samurai champloo 14. reszre gondolom senki sem emlexik mikor Mugen majdnem meghalt. ha igen akkor pls msg me:) lenne egy kerdesem
  • Ottto
    Appleseed (2004)
    Hát kicsit Final Fantasy-Harc szelleme beütése van, de igen csak jó és látványos. A történetre csak annyit mondhatok, f@sza. Ahogy az emberek vállnak a "rosszfiúkká", aztán mégsem (:D) bár inkább csak meglevő tényeken alapult ez is.A fordulatok néhol még engem is igencsak megleptek. Ez azt jelentheti hogy qrvajól meg van csinálva, vagy nem volt elég info az előzményekről (de inkább az előbbi, mert azt hiszem amit tudnom kellett a történet menetéhez azt mind elmondták, szal volt meglepetés :) )
    Belenéztem a másikba is, de miután megláttam hogy Briareos fürdőköpenyben, a végén meg tolószékben, Hitomi meg részegen rámászkál az emberekre a kocsmában, na mondom jó, ebből ennyi bőven elég volt. Tény hogy a 2004es remake sokkal jobb(nak tűnt) mégha piszit final fantazy-s is