72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
de aki látta, annak 1értelmű koppintás lenne. így szvsz ezt biztosan elkerülik. :)
(amúgy ezt elég jól kitalálták, mert ezekre a kérdésekre mindenki csak találgat, és szerintem elég messze járunk az igazságtól...) -
Gábor #5970 Nem láttam a db-t, úh engem annyira nem akasztana ki :) -
SPOILER:
Szerintem poén lenne ha kiderülne Ichigo anyja is Shinigami volt anno, és azért van Ichigonak alapban magas ereje (és Ichigo testvéreinek is). Viszont az apjuk ember, és ez 1 komoly kombináció! :D
Kicsit DB beutése lenne a sorozatnak ha ez jönne ki. Remélem valami találóbb lesz. ^_^ -
Gábor #5968 Bleach Spoiler
Jól sejtem, hogy Ichigo egy végterméke annak a kísérletnek, ami megsokszorozza egy Shinigami erejét? A végén beszéltek arről, hogy egy Death God, ami félig Hollow sokkal erősebb! És ugye neki sikerült harcban produkálnia magából egyet Byakuya ellen.
Egyébként vajon honnan volt ennyi természetes ereje Ichigonak? Még az elején, amikor elvette Rukia hatalmát, már akkor mondták, hogy ez egy halandónál nem normális. -
Gábor #5967 És mi lenne az a kedvenc sorozat?
-
visszaraktam a regit es ment, bocsi, kicsit bepanikoltam:) -
eeaaaaaaaaaaaaáááááááűűűűűűűű:((((((((
nyitnam meg kedvenc sorozatomat, erre hat nem elmentek a szinek teljesen? az egesz tok fako, de delelott meg rendben volt. azota csak egy uj nvidia drivert raktam fel, az letezhet hogy az belezavart? -
minimum lesz még1x ennyi :)
szal 2 évig még minimum menni fog a manga. -
Gábor #5963 Végeztem mind a 183 bleach-csel! Nagyon tutti! ;)
Lehet tudni, hogy milyen hosszú lesz?
Lássuk mit töltsek le hnap olvasni... -
+ Rei és Asuka feje nem olyan mint a sorozatban. főleg a szemükön látszik, h nem az eredeti alkotók rajzolták. -
ez fake. Az árnyékoláson látszik. Egyszerű photoshoppos árnyék salz nem hiszem hogy bármelyik filmből lenne (+hiányzik Shinji alja) -
sziasztok! vki elküldené nekem az mplayer progit? +köszönném nagyon... hi -
Ez egy "anime cell" - tehát eredeti anime rajz, de tényleg befejezetlennek tűnik, valószínűleg nem is használták sehol. -
Fake látszik rajta, hisz ugye Shinji hattal ül a székben de nyaktól lefelé hiányzik:D -
nekem a kép eléggé fake-nek tűnik, így én nemtok mit mondani rá. pedig minden NGE-t láttam. -
Sziasztok !
Nem tudnátok segíteni, hogy ez a kép miből van ? Evangelion azt tudom - de pontosabban kéne, ...hogy hol használták... ilyesmik.
Köszi ! -
Bucser:
Bleach mangát akkor akarsz majd fordítani? Mert ha igen, akkor a nyár már elkezdődött. :) -
1-2 színezés tényleg elég jól néz ki, de a legtöbb munka szerintem csak elbassza az erdeti képet...
én jobbszeretem fekete-fehéren. úgy van meg az igazi manga-feeling :) -
Gábor #5953 Akkor lehet elkezdem töltögetni.
Fekete-fehér? Kicsit csalódás...nagyon nehéz kivenni néhány részletet... -
igen minden manga fekete-fehér klasszikusan...
az #5932-hőz pedig most fog jönni a 110-111-es chapter. a köv részben. 2-3 chapter-t dolgoznak fel ha jól láttam részenként, hogy dramaturgialiag jobban rendezett legyen a kivárásra:) -
Gábor #5951 Azt akarod mondani,hogy az eredeti mangák is fekete-fehérek? -
Gábor #5950 #5932-re tudod a választ? -
A bleach is fekete fehér chapterenknt van egy színes cover vagy kiszínezett special oldal és kész... -
Gábor #5948 Akkoris nagyon szépek, mi meg koptatjuk a szemünket fekete-fehérrel....:( -
Azok a fordítók által vannak színezve:) -
Gábor #5946 Ez nem fair! Olyan gyönyörű néhány színes oldal a Narutoban és Bleachben, mi meg ezeket a fekete fehér gagyi szkenneket kell nézzük....és még ennek is örülünk....
-
No. Most olvasom a 43. Mai-Hime chaptert, és úgy néz ki a köv. lesz az utolsó. Aki eddig azért nem állt neki mert még megy, most már nekiállhat. Szombat fele jön a finálé. :)
stoptazmo.com -
Gábor #5944 A gyorsaságot a feliratok elkészítésére értettem!
-
Tényleg gyorsabb! :) -
Gábor #5942 Szívesen :) -
#5937 :) -
Gábor #5940 A válasz a kérdésre -
22 -
Az elő 24 rész meg a seed funsubról? -
Köszi, köszi, köszi szépen!!! 
-
Gábor #5936 Cellphone Seed-Destiny produktumai -
linket plz!!!! -
Gábor #5934 Eddig seed-fansubstól néztem, de olvastam egy fórumon, hogy "angolosabb" a cellphone féle, és még gyorsabb is (utóbbi mindenképpen igaz).
Úh amióta nagy a feszültség egyik ep-ről a másikra, azóta a leggyorsabbat, a cellphonet töltöm :) -
Picsába! Jövő héten szabin leszek nem jutok géphez, "dónlód"-hoz meg főleg nem :(
most kezdtem leszedni a Seed fansub-os verziót előről, mert a haroharo-toritori
felirata idegesít (Yuna vagy Jula vagy ilyesmi? Melyik a jó. (Nekem az első szinpatikus.) Jó lenne eldönteni...
Lécci segíts, mert nem tudom. (a betűket lehet felcseréltem) -
Gábor #5932 Apropó! Meddig viszi a sztorit az eddig megjelent anime? Most tartok a manga 85.-ik ep-nél.