72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    NOs GunGrave: 9,5/10-es...

EZ EGY Must See...!!!!
    Ennyire emberi érzésekkel teli anime-t ahol nincs ennyire eltúlozva minden hanem életszerűek az árnyalatok, hogy a hataloméhség és őrület mellett megfér a brátság szerelem és családra vágyás egy személyben valamint az elkötelezettség és a barátság viszonya együtt.... egyszerűen fantasztikus ez az anime... Aki az első rész utan úgy gondolta hogy szar az hibát követ el....

A sorozat úgy működik mint a Berserk egy kicsit betekeintést ad a jelenbe utana 18 részen át azt ecseteli, hogy a jelen hogy alakult ki (a szereplők gyerekkorától) majd a végén az elkerülhetetlen összecsapás a jó és rossz között megoldódik... és a végét meghagyom mindenkinek... Szeri9ntem fantasztikus....

Felkerült a Seed, RahXephon, Berserk, NGE, Bebop mellé a legjobbak közé...

a fél pontos levonást az elején elhanyagolható rajzolási bénaságok miatt adtam, de utana hozzászokik azember és nem is figyel a rajzra hanem a sztrira... ja és csodálatos, hogy 2003-ban lehetett még CGI nélküli anime-t kélszíteni:)

Szóval nézésre fel mert muszáj látnotok:)
  • sirtomi
    Sziasztok!

Nem is vettem észre, hogy itt is van anime-s topic.
    Örülök neki, gyakran fogom olvasgatni :)
  • Gábor
    Jó, akkor kompromisszumot ajánlok: hybrid :D
  • Ottto
    A Last Exile király!!!!!44 Nagyon ütős anime, de akkorsem fanasy :D
  • Gábor
    Attól még lehet király :)
  • Gábor
    ;)
  • Ottto
    Last Exile nagyon halványan fantasy. Steampunk műfajában van inkább.
  • Ottto
    Nah, Lodoss War is listára került. kössz (:
  • musha
    persze, fantasy, és jó a sztori, szép is, én is szerettem, de a Lodoss War-on kívül ilyen D&Ds hangulatú más nem nagyon van tudomásom szerint.
  • Bucser
    Akkor te is nagy hibát követtél el:) Gundam Seedben is igazam volt anno ebben is igazam van:)

Trust me:)
  • Lyan Kyj
    thx!
  • Gábor
    Full metal alchemist
    Last Exile

Nem kifejezetten európai fantasyk, de kiemelkedő hangulatú és sztorijú művek, amik a fantasy műfajába vágnak.
  • Gábor
    Első résznél nem bírtam tovább nézni.
  • Lyan Kyj
    Köszi a tippeket!!!
    Kb. olyan szintű fantasy elég is, mint a Slayersben, szal kardvívás, mágia, különös lényeg stb...megnézem, amiket ajánlottatok.Még 1x thx!
  • Ottto
    Nemtom. Ha anime, akkor sztem ez tipikus fantasy. Sárkányok, lovagok, mágia, istenek, remek történet, mikellmég? Ilyen tipikus Gyűrűkurás, vagy D&D-s fantasyt még nem láttam, de ha van akkor kérlek szólj nekemis!
  • musha
    a Scrapped Princess azért nem teljesen az a klasszik elfes-törpés-sárkányos történet. fantasy-nek fantasy, és jó is, de nem vagyok benne biztos, hogy Lyan Kyj ilyet keres...
  • Ottto
    Hát jó, ha már így könyörögsz :D
    Amúgy nemtom, talán csak pont nem passzolt akkor a hangulatomhoz, már nemtom mit néztem meg közvetlen előtte. Most a Texhnolyze után bármi jöhet....
    (Amúgy sry, akartam válaszolni #6486ra csak kiment a fejemből. Bocs álmos vok)
  • Bucser
    na mára megyek aludni:) holnap végignézem:) irtózatosan jó:)
  • Bucser
    Ottto könyörgöm töltsd le a Gungrave-t szánj rá 2 órát és nézd meg az első 5 részt:) Hálás leszel:)

Én mikor leszedtem elkezdtem nézni és azóta nem tudok megállni vele.... 14-es résznél járrok és BRUTÁLISAN JÓ JELLEMFEJLŐDÉS VAN BENNE
  • Ottto
    Slayers esetleg de feltételezem azt láttad (Ha más nem a tv-ben) Ha mégse akkor még ez.
  • Ottto
    Scraped Princess
    Ragnarok - The Animation
  • Lyan Kyj
    Rendben, köszi szépen...Azért ha vkinek van még ötlete, szívsn veszem...
  • Bucser
    hát nagyon más klasszikus fantasy-t nem tudok sajna:(

Nézd meg az animeNFO-n mit ajánlanak fantasy kategóriában
  • Lyan Kyj
    Ez az egyik kedvencem nekem is:P Esetleg vmi más?
  • Bucser
    Record of Lodoss war OVA és TV szedheted azonnal:) Klasszikus fantasy lovagokkal papokkal varázslóval tolvajjal elfel sötételfel emberrel orcal humannal... nagyon jó kis sorozat mindkettő:) de a Legend of Chrystaniat ne vedd kézbe:) az szar:)
  • Lyan Kyj
    Üdv! Tudtok ajánlani vmi jó fantasy stílusú filmet, vagy sorozatot? Olyat, amiben vannak törpök, elfek, TÜNDÉREK meg hasonlók, bár nem tom ezek japánban mennyire honosak:P lényeg, h ne modern korban játszódjon pisztolyokkal, meg sötét sikátorokkal. Előre is kösz!
  • Adam5
    Érdekes, akkor azok az animek amik mentek MO-n és lett is vmi hírnevük már nem is animek? :)
  • Bucser
    GunGrave 9. részénél tartok... Ottto írtózatos hibát követtél el hogy az első rész után eldobtad a sorozatot.... Fantasztikus... Eddig kicsit olyan mintha a Cowboy Bebopban Spike Spiegel és Vicious előélete lenne:) animációjában ahogy haladunk előre a törénetben egyre jobb a történet iszonyatosan emberi és néha szívszorongató. aki szerette a keresztapa sorozatot annak tuti tetszeni fog... Iszonyatosan nagy sorozat!!!!
  • CSOCSO
    mar megneztem angolul is de vegre van magyar felirat a steamboyhoz
  • musha
    esküszöm nem vagyok IY rajongó (bár szeretem), de hogy lehet egy lapon emlegetni egy pokemonnal???
  • Bucser
    helyesbítek mégsem néma:) csak nem beszél túl sokat:D
  • SpecTator
    mind1 ezen ne balhézzunk már! :D
  • Bucser
    Na elkezdtem nézni. Első rész elég szimpla, de ez olyan mint a Berserk volt. Ez csak a következmény a Story az a közepén van:) Szóval meg fogom nézni.. ja és hogy miért olyan hallgatag a főhős??? Mert néma. És análkül, hogy egy szót is szólna a környezetéből mindig kiderül, hogy mi a helyzet:) zseniális:)
  • CSOCSO
    ertem
  • Bucser
    NEm. Minden japán rajzfilm anime.
    Ez alól nincs kivétel.
  • CSOCSO
    tegna este elgondolkoztam hogy miert anime a DB...
    -minden japan mese Anime?
    szerintem az anime az anime..viszont a DB.. inuyasha.. pokemon.. sailor moon es fajtai maximum japan mesek amik az animekra hajaznak par szempontbol..
  • Ottto
    Állítólag jó. Én csak az első részt láttam belőle, de annyira nem fogott meg......
  • Bucser
    GunGrave-t már látta valamelyikőtök?? Milyen sorozat?? csak mert most töltöm.. animenfo-n 173 ember 9,3-asra értékelte:)
  • Ottto
    Hopp sry. ez csak soundtrack
  • Seth
    szeptember 13--usa
    szeptember 14--japán

de japánban szept 10.-én lesz egy premiervetítés moziban a dvd kiadása előtt