72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
örülök, hogy már ennek is előre tudom a végét. meg annak is, hogy ilyen nemes egyszerűséggel már az első mondat akkora spoiler mint a ház. miért nem lehet jelezni???
-
Mikan kívül mindenki meghalt a film végén :o
Én értem hogy miért voltak benne az orkemberek, és értem hogy mit akartak kifejezni vele. Egyszerűen sztem nem passzolt a témába, amit az anime elkezdett az első pár részben. Máshogy ismeg lehetett volna ezt oldani, bár tény hogy az már egy egész más történet lett volna..... -
Rengeteg GunGrave Spoiler
Igazából nekem nem tűnt túlságosan elkülönülőnek. a és a harcok közben is elég sokminden kiderült (valamint az utolsó 2 rész nagyon ütős lett... Ahogy Harry teljesen megőrül..)
Másrészt pedig a film megjelölése Sci fi szóvl még a bioszörnyek is belefértek.. ezekkel csak azt akarták kifejezni, hogy a Szindikátus kénytelen rászorulni a használatukra ilyen "Übersoldatoknak" különben mindenki más nekik esne holott ez big Daddy idejében nem így volt. Valamint bear Walken is eléggé érdekes karakter volt... Elkövette ugyanazt amit a barátja Cid aki megölt Brandon: Elárulta a szindikátust a gyermekéért.
Ja és hogy senki nem kerülhette el a büntetését.. Brandon végleg meghal a film végén... -
Már végignéztem.
Jó, csak az első résznek nincs túl sok értelme. Max annyi hogy van mire várni, de amúgy nemsok.
Meg nagyon nem passzol össze, mintha két külön történetet látnánk. Eleinte a maffiás-bandázós, aztán meg szörnyes-maffiás
A szörnyes résznél csak a harcok jók, de az első fele, mielőtt jönnek az orkemberek az
-
Prof William #6527 ÖÖÖÖ: tudja valaki mi lett egy bizonyos letöltőoldallal? Most mennék a honlapjukra és nem jön be semmmi. Remélem hogy csak javítások zajlanak. :( -
Nem tudom én még a GunGrave hatása alatt vagyok:) ahhoz képest Bleach eléggé színvonalesés nekem:) most GG-s amv-ket keresek... NAgyon durván bejött az a sorozat:)
Ottto hogy állsz vele? -
Mind1, nem fontos.
Láttátok má a napi narut? Sokkal jobb volt szerintem az előzőkhöz képest :). Amúgy azt hallottam hogy azok a Mizukis részek amik most voltak igazából nem is voltak benne a mangában, ez igaz :S ? Tegnapi Bleach is nagyon faja volt (mint az mindíg
), csak ez a húzás húzás...
-
nemtom mirol beszelsz... -
Berserk 260-as chapter kint van szintén. -
:) MOndtam:D -
Bucser, igazad volt!
Még csak a 6-nál tartok, de
-
Apropó borító
Texholyze DVDborító by me -
De ez egy nagyon jó borítókép:D -
Nem izgatok és semmit senkivel:) de akkor is érdemes megnézni:D -
Ne is mondd!
Már aktívan követem az usteam, a hardwired és az sg-s animés topic-jait is - alig győzöm. Most pl. Bucser izgatja itt az ember fantáziáját a GunGrave-vel, amit anno kényszerűségből hagytam abba, és most szívom a fogam miatta. -
sirtomi #6516 Hétvégén sikerült megnéznem az Iketeru Futari-t.
Nagy jó ecchi/vígjáték sorozat. Néha majdnem leestem a székről a röhögéstől. Egész jó a történet és szerintem jo a rajz is. Kár hogy rövid, 16*5perc. -
legtöbb anime keverék szal ok (: -
Gábor #6514 Na, talán hiszek neked és adok neki még 1 esélyt :P -
NOs GunGrave: 9,5/10-es...
EZ EGY Must See...!!!!
Ennyire emberi érzésekkel teli anime-t ahol nincs ennyire eltúlozva minden hanem életszerűek az árnyalatok, hogy a hataloméhség és őrület mellett megfér a brátság szerelem és családra vágyás egy személyben valamint az elkötelezettség és a barátság viszonya együtt.... egyszerűen fantasztikus ez az anime... Aki az első rész utan úgy gondolta hogy szar az hibát követ el....
A sorozat úgy működik mint a Berserk egy kicsit betekeintést ad a jelenbe utana 18 részen át azt ecseteli, hogy a jelen hogy alakult ki (a szereplők gyerekkorától) majd a végén az elkerülhetetlen összecsapás a jó és rossz között megoldódik... és a végét meghagyom mindenkinek... Szeri9ntem fantasztikus....
Felkerült a Seed, RahXephon, Berserk, NGE, Bebop mellé a legjobbak közé...
a fél pontos levonást az elején elhanyagolható rajzolási bénaságok miatt adtam, de utana hozzászokik azember és nem is figyel a rajzra hanem a sztrira... ja és csodálatos, hogy 2003-ban lehetett még CGI nélküli anime-t kélszíteni:)
Szóval nézésre fel mert muszáj látnotok:) -
sirtomi #6512 Sziasztok!
Nem is vettem észre, hogy itt is van anime-s topic.
Örülök neki, gyakran fogom olvasgatni :) -
Gábor #6511 Jó, akkor kompromisszumot ajánlok: hybrid :D -
A Last Exile király!!!!!44 Nagyon ütős anime, de akkorsem fanasy :D -
Gábor #6509 Attól még lehet király :) -
Gábor #6508 ;) -
Last Exile nagyon halványan fantasy. Steampunk műfajában van inkább. -
Nah, Lodoss War is listára került. kössz (: -
persze, fantasy, és jó a sztori, szép is, én is szerettem, de a Lodoss War-on kívül ilyen D&Ds hangulatú más nem nagyon van tudomásom szerint. -
Akkor te is nagy hibát követtél el:) Gundam Seedben is igazam volt anno ebben is igazam van:)
Trust me:) -
Lyan Kyj #6503 thx! -
Gábor #6502 Full metal alchemist
Last Exile
Nem kifejezetten európai fantasyk, de kiemelkedő hangulatú és sztorijú művek, amik a fantasy műfajába vágnak. -
Gábor #6501 Első résznél nem bírtam tovább nézni. -
Lyan Kyj #6500 Köszi a tippeket!!!
Kb. olyan szintű fantasy elég is, mint a Slayersben, szal kardvívás, mágia, különös lényeg stb...megnézem, amiket ajánlottatok.Még 1x thx! -
Nemtom. Ha anime, akkor sztem ez tipikus fantasy. Sárkányok, lovagok, mágia, istenek, remek történet, mikellmég? Ilyen tipikus Gyűrűkurás, vagy D&D-s fantasyt még nem láttam, de ha van akkor kérlek szólj nekemis! -
a Scrapped Princess azért nem teljesen az a klasszik elfes-törpés-sárkányos történet. fantasy-nek fantasy, és jó is, de nem vagyok benne biztos, hogy Lyan Kyj ilyet keres... -
Hát jó, ha már így könyörögsz :D
Amúgy nemtom, talán csak pont nem passzolt akkor a hangulatomhoz, már nemtom mit néztem meg közvetlen előtte. Most a Texhnolyze után bármi jöhet....
(Amúgy sry, akartam válaszolni #6486ra csak kiment a fejemből. Bocs álmos vok) -
na mára megyek aludni:) holnap végignézem:) irtózatosan jó:) -
Ottto könyörgöm töltsd le a Gungrave-t szánj rá 2 órát és nézd meg az első 5 részt:) Hálás leszel:)
Én mikor leszedtem elkezdtem nézni és azóta nem tudok megállni vele.... 14-es résznél járrok és BRUTÁLISAN JÓ JELLEMFEJLŐDÉS VAN BENNE -
Slayers esetleg de feltételezem azt láttad (Ha más nem a tv-ben) Ha mégse akkor még ez. -
Scraped Princess
Ragnarok - The Animation -
Lyan Kyj #6492 Rendben, köszi szépen...Azért ha vkinek van még ötlete, szívsn veszem...