72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Sadun Tryst
    Vagabond manga
    Lehet örülni, 11-14. kötetig most töltöm a mangát torrenten. A 15. sajnos még nem indult el, és a 16-18. kötet még torrenten sincs meg. Pedig a 19. már vagy 2 hónapja letölöttem! :D
  • musha
    ps2
  • Lyan Kyj
    Mi? Van játék belőle? Pc?
  • musha
    meglesz :)
    de most úgy fél órán belül az új InuYasha játékot fogom tolni (InuYasha Feudal Combat), nagyon kíváncsi vagyok
  • Cat #6607
    Zseniális teknős visszatér

• musha
    ez sem kizárt
  • Prof William
    Esetleg barlangrajzokból. :)

- Nagyapa nagyapa miért élünk barlangban?
    - Hát kisunokám tudod az úgy volt hoyg egy nap az internet összteomlott....
  • musha
    már ha lesz még könyv ^^
  • musha
    az unokáink már az internetet is lehet, hogy csak a törikönyvekből fogják ismerni
    amúgy egyetértek.
  • Lyan Kyj
    Én már küldtem is bő 2000et, amint lesz fölös pénzem, küldök még...
    ez a kis-történet nagyon jó!:D
  • Prof William
    Ok. Es minnel tobben tegyunk arról hogy még sokáig legyen is! hogy maj egy nap...

- Nagyapa! Nagyapa! Szeretnék animeket nézni de a DC+a torrent olyan lassú.
    - Nem baj fiacskám. Mutatok neked egy oladalt ami még akkor indult amikor annyi idős voltam mint te. ... :)

Szóval tegyünk meg mindent hogy ez valóra váljon. Amit lentebb leírta még igaz. Infóért a oldalukra vagy priviben hozzám tessék fordulni. (Jómagamcsak megyőződésből terjesztem az igét....)
  • Lyan Kyj
    ááá, bocs, csak amióta eltűnt egy napra, nem is néztem meg!
    Kösz, h felvilágosítottál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DDDD
  • Prof William
    Ezt honnan veszed? Van!
    Most néztem meg.
  • Lyan Kyj
    most, h usteam nincs, van más megoldás (torrent és dc-n kívül) animék letöltésére?
  • Bucser
    Végignézted???
  • Gábor
    Naja.

Minden Gungrave-vel korteskedő előtt fejet hajtok, tényleg magával ragadó alkotás! Hiába vallom a könyvet nem ítélek borítóról elvet, mégis ez történt, mikor anno az első résznél leírtam a sorozatot! :/
  • Bucser
    ezt annyira nem lehet rá mondani, mert mindig mást hoznak ki belőle... inkább sok a róka és mindig hasonló bőrbe bújnak...
  • Gábor
    Sok bőr, egy róka...
  • Bucser
    A szereplők és jellemzőik sokszor hasolítanak kinézetre de a természetünk és konfliktusok általában különböző...
  • Gábor
    Kíváncsiságból belekeztdtem a Zeta Gundam-be. Az első három rész után "enyhe" déja vu érzésem van...Akik nézték a Seed-et és a Seed Destinyt tudják miről beszélek.
    Pl az Agama nagyon hasonlít egy bizonyos Minervara...
    Ezek a hangeffektek és frizurák....
  • Bucser
    Bleach7.com-ról valakinek valamilyen infoja nincsen véletlenül???

Mi történt vele???
  • musha
    jah, csak úgy eszembe jutott amikor a `Ne szűntessék be az InuYashát` petíciót néztem, ott (túl azon, hogy a címzett rtl club volt(igen, c-vel)) de valami 4 millió aláírást vártak. na ott nagyot csaptam a homlokomra...
  • Jagi
    Rájght! Már viszketek az ilyesmitől...
  • musha
    az ilyen petíciókból akár csak egyszer ért már el valaki akármit? mert nekem nem rémlik. ez kb. olyan, mint a házaknál az `Ide dobd a reklámújságokat` feliratú doboz, ami 99%-ban egyből a szemétben landol. van egy oldal, ahol lehet hőzöngeni, de amúgy az illetékesek szarnak rá.
  • Jagi
    Áááááh...
  • [NST]Cifu
    Köszi, esetleg időt is prezentálnál hozzá? Mert igazából csak arra lenne szükségem. :))

Olvastam a Gungrave-ről lentebb, alkalomadtán majd sor kerülhet rá, de most jelenleg az ENT és a BSG elmaradásomat pótlom. ;)
  • apocalypse0
    nem baj, azért kérlek írjátok ezt alá!
  • Bucser
    :D majd adok ajánlót, hogy mit nézz meg:) és nem annyira tipikus:) MOndjuk kezdheted majd a gunGrave.el:)
  • [NST]Cifu
    Ő tudja mit akar, én csak megjegyzem, hogy ezzel a módszerrel se valószinű, hogy tartósan tudja majd üzemeltetni a szervert. :(

Amúgy félszeg Anime fan vagyok, a legtöbb klasszikus Anime-al ki lehet kergetni a világból, de például a GitS:SAC nagyon-nagyon bejövős (anno pl. annak első évadját az USteam-ről szereztem meg, aztán a többit meg ed2k-val). A topicba meg már jópárszor beleolvastam, de annyi szabadidőm nincs, hogy minden érdekesebb topicot folyamatosan követni tudjak. :))
  • Bucser
    zsozso mindenféleképpen legális formában akarta csinálni... Csak innen MO-ról a jogtulajdonosokkal felvenni a kapcsolatot macerkás:(

Egyébként isten hozott a topicban Cifu:) tán csak nem te is Anime fan vagy?:)
  • [NST]Cifu
    A probléma kezdetben az volt, hogy az USteam nem akart fizetős lenni, de ugyanakkor ők már nem bírták a költségeket, ezért támogató emberkéket kerestek. Utána az lett a probléma, hogy valahogy legállissá tenni a befizetéseket, nehogy apeh-balhé legyen belőle, erre született ez a szerződéses formula...

Dunno, de én akkor már azt mondtam volna, hogy lehetett volna simán fizetős, akár csak 500 vagy 1000 forint havonta, szépen, csekken befizetve...
  • Ahhoj
    digi geci

digimonyazszar deazéaláírom

mi az a dikimony?

^^ilyen aláírásokkal tuti a siker :)) (ja, a sok név nélküli aláírás se ér többet :) )
  • apocalypse0
    írjátok ezt alá, kérlek!
  • bld
    jam ondjuk nekm is chello classic-om van de ha vagyunk kb 200 v 100 is csak akik tudják nélkülözni a gépet és a netet egy kis időre szal mondjuk 100 ember egy nap max egy két órát kéne egyenként mindenkinke fennt lenni... engem nm zavarna
    ez az smses átutalós dolog meg elég problémás de vmit ki fognak találni nálunk okosabb emberek: ))
  • Sadun Tryst
    én majd szeptembertől önerőből tudok minden hónapban ha kell 1000 forintot néha akár többet is adakozni majd. de amíg nincs munkám, muterék meg nem hajlandóak "ilyenre" pénzt adni, addig ez így nem fog menni.

amúgy ha csak mindenki 200-1000 forinttal támogatná az oldalt, minden hónapban meglenne a fentartási költség. csak hát persze ha ez így menne, akkor most nem tartanánk itt... :(
  • Prof William
    A lehetőség él. Én magam is adakoztam így, kb 5 perce.

Szóval jöhet a privi.
  • Jagi
    Bejött... sajna ilyenek az emberek. Mivel nekem otthon (még mindíg nincs) netem, ezért még nem csináltam meg, de zs-t még mindíg üldhetek...
    A UPC meg csak hiteget kb tavaly márciustól, aztán szeptembertől + februártól meg juliustól (lesz bevezetve az utcánkba és <<városközpontban lakunk>>!!!)
    Azok is... f*xom
  • Jagi
    Nem jön be :(
  • Bucser
    nézz el az adoptt oldalra és megtudod:) az első hír az oldalon:) Még haszna is van:D
  • Jagi
    Milyen szolg? (ez az "ejnyebejnye!" utáni?)
    Fogynak a Berserk epizódok, phaáá! Kell még! :)