72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    A szereplők és jellemzőik sokszor hasolítanak kinézetre de a természetünk és konfliktusok általában különböző...
  • Gábor
    Kíváncsiságból belekeztdtem a Zeta Gundam-be. Az első három rész után "enyhe" déja vu érzésem van...Akik nézték a Seed-et és a Seed Destinyt tudják miről beszélek.
    Pl az Agama nagyon hasonlít egy bizonyos Minervara...
    Ezek a hangeffektek és frizurák....
  • Bucser
    Bleach7.com-ról valakinek valamilyen infoja nincsen véletlenül???

Mi történt vele???
  • musha
    jah, csak úgy eszembe jutott amikor a `Ne szűntessék be az InuYashát` petíciót néztem, ott (túl azon, hogy a címzett rtl club volt(igen, c-vel)) de valami 4 millió aláírást vártak. na ott nagyot csaptam a homlokomra...
  • Jagi
    Rájght! Már viszketek az ilyesmitől...
  • musha
    az ilyen petíciókból akár csak egyszer ért már el valaki akármit? mert nekem nem rémlik. ez kb. olyan, mint a házaknál az `Ide dobd a reklámújságokat` feliratú doboz, ami 99%-ban egyből a szemétben landol. van egy oldal, ahol lehet hőzöngeni, de amúgy az illetékesek szarnak rá.
  • Jagi
    Áááááh...
  • [NST]Cifu
    Köszi, esetleg időt is prezentálnál hozzá? Mert igazából csak arra lenne szükségem. :))

Olvastam a Gungrave-ről lentebb, alkalomadtán majd sor kerülhet rá, de most jelenleg az ENT és a BSG elmaradásomat pótlom. ;)
  • apocalypse0
    nem baj, azért kérlek írjátok ezt alá!
  • Bucser
    :D majd adok ajánlót, hogy mit nézz meg:) és nem annyira tipikus:) MOndjuk kezdheted majd a gunGrave.el:)
  • [NST]Cifu
    Ő tudja mit akar, én csak megjegyzem, hogy ezzel a módszerrel se valószinű, hogy tartósan tudja majd üzemeltetni a szervert. :(

Amúgy félszeg Anime fan vagyok, a legtöbb klasszikus Anime-al ki lehet kergetni a világból, de például a GitS:SAC nagyon-nagyon bejövős (anno pl. annak első évadját az USteam-ről szereztem meg, aztán a többit meg ed2k-val). A topicba meg már jópárszor beleolvastam, de annyi szabadidőm nincs, hogy minden érdekesebb topicot folyamatosan követni tudjak. :))
  • Bucser
    zsozso mindenféleképpen legális formában akarta csinálni... Csak innen MO-ról a jogtulajdonosokkal felvenni a kapcsolatot macerkás:(

Egyébként isten hozott a topicban Cifu:) tán csak nem te is Anime fan vagy?:)
  • [NST]Cifu
    A probléma kezdetben az volt, hogy az USteam nem akart fizetős lenni, de ugyanakkor ők már nem bírták a költségeket, ezért támogató emberkéket kerestek. Utána az lett a probléma, hogy valahogy legállissá tenni a befizetéseket, nehogy apeh-balhé legyen belőle, erre született ez a szerződéses formula...

Dunno, de én akkor már azt mondtam volna, hogy lehetett volna simán fizetős, akár csak 500 vagy 1000 forint havonta, szépen, csekken befizetve...
  • Ahhoj
    digi geci

digimonyazszar deazéaláírom

mi az a dikimony?

^^ilyen aláírásokkal tuti a siker :)) (ja, a sok név nélküli aláírás se ér többet :) )
  • apocalypse0
    írjátok ezt alá, kérlek!
  • bld
    jam ondjuk nekm is chello classic-om van de ha vagyunk kb 200 v 100 is csak akik tudják nélkülözni a gépet és a netet egy kis időre szal mondjuk 100 ember egy nap max egy két órát kéne egyenként mindenkinke fennt lenni... engem nm zavarna
    ez az smses átutalós dolog meg elég problémás de vmit ki fognak találni nálunk okosabb emberek: ))
  • Sadun Tryst
    én majd szeptembertől önerőből tudok minden hónapban ha kell 1000 forintot néha akár többet is adakozni majd. de amíg nincs munkám, muterék meg nem hajlandóak "ilyenre" pénzt adni, addig ez így nem fog menni.

amúgy ha csak mindenki 200-1000 forinttal támogatná az oldalt, minden hónapban meglenne a fentartási költség. csak hát persze ha ez így menne, akkor most nem tartanánk itt... :(
  • Prof William
    A lehetőség él. Én magam is adakoztam így, kb 5 perce.

Szóval jöhet a privi.
  • Jagi
    Bejött... sajna ilyenek az emberek. Mivel nekem otthon (még mindíg nincs) netem, ezért még nem csináltam meg, de zs-t még mindíg üldhetek...
    A UPC meg csak hiteget kb tavaly márciustól, aztán szeptembertől + februártól meg juliustól (lesz bevezetve az utcánkba és <<városközpontban lakunk>>!!!)
    Azok is... f*xom
  • Jagi
    Nem jön be :(
  • Bucser
    nézz el az adoptt oldalra és megtudod:) az első hír az oldalon:) Még haszna is van:D
  • Jagi
    Milyen szolg? (ez az "ejnyebejnye!" utáni?)
    Fogynak a Berserk epizódok, phaáá! Kell még! :)
  • Bucser
    Már nem él az a lehetőség.... ezért lett létrehozva az újtípusú szolgáltatás....
  • Prof William
    Arról van szó. Gondolom karbantartás van. Ne féletek ez még nem a leállás. Elvileg ebben a hónapban még adományok nélkül is lesz. De azért sietni gyorsan adakozni! Hama! Hama! És maxifőjó lessz nekünk animéket nézelődni! (A la Jar Jar Binks )
  • Prof William
    Ez a lgjobb megoldas! Mindenku küldjon valamenyni osszeget! Ha csak 2-300 ft az se baj. Mennyi az manapság? Lassan már egy fagyit sem lehet ennyiért kapni.

Ha írtok annak a bizonyos oldalnak az üzemeltetőjének, az megadja a számlaszámát és arra utalgathattok akármilyen kis összeget.
  • Jagi
    Ha ARRÓL van szó akkor nekem már most sem megy , még az oldal sem jön be.
  • Ahhoj
    gondolom ha mindenki küldene csak 500 ft-ot, aki hazsnálja, abból már kétszer is meglenne oldva a probléma :))
  • Lyan Kyj
    Hm....akkor nem tom.......sajnálom, h ennek kell történnie....remélem tudnak vmi megoldást találni!
  • Bucser
    Az a baj, hogy ebben az esetben a fenntartó max 12,5 százalékot kap meg az sms-ek értékéből és ezután még adóznia is kell...
  • Lyan Kyj
    sztem a legjobb megoldás az lenne, h mindenki befizet bizonyos kezdőösszeget, h fenntarthassanak egy sms-alapú fizetős oldalt. így közben is jönne pénz
  • Bucser
    igazából az a baj, hogy nem tudsz sávszélt megtakarítani a torrentel sem.. ott volt a tracker lehetőség kutya sem használta mivel ott volt az server... és nem voltak seederek.... Mindig a server volt a seeder az meg nem elég... bevallom ősziontén én is inkább a servert használtam mint a trackert... ez van.. ha nem szedik 10-en 15.-en egy-egy fájlt akkor semmi értelme nincs torrentben megcsinálni.. valamint akkora archivum az anyagmennyiség, hogy érdemesebb FTP-t használni...
  • Sadun Tryst
    jó 5let, csak már több okból is halott a dolog.

1. sok embernek nincs akkor winyója, h csak úgy 5-6 sorozatot másokért tároljon
    2. sok embernek chello netje van, így ő nem vállálna az egészet, mert a feltöltése is beleszámít a letölsésébe
    3. még ha jó internete is van az adott személynek, nem vállalná el

szómagam ha lenne úgy 200GB winyóm és mondjuk adsl netem, akkor vállalnám. de így, 40GB winyóval és chello classical nem. :)
    meg ha már nagyon megosztrásról van szó, akkor ott van a torrent. azzal nagyon sok sávszélesséet meg lehet takarítani az oldalnak.
  • bld
    és mi lenne akor ha atartalom fel lenne osztva a 8000(ha jól emléxem) felhasználó között olan módon h a sebesség(stb) fitt legyen, így leehtne ingyen az egész nm kéne h egész nap menjen mindenkinek a gépe, be lenne osztva, 8000ember közt szépen szét lehet dobni a dologkat persze nyalván olyanokra gondolok akiknek jó nete van... az mondjuk legyen 2000, az reális nm?szal kétezer ember között fel leehtne osztani a terjedelmet és az adatforgalom fenntartásához szükséges aktív időt is sztem ha mindenki össze fogna akit télleg érdekel...
  • Prof William
    Egy bizonyos letöltőoldalnak a fennamradásához szügség lenne egy kis tőkére. Bármilyen kis összeg jól jönne.

Ez nemide való téma, de akit érdekel és adakozó kedvében van az írja meg nekem privibe és megmondom hova kell menni.
  • Bucser
    NEm tökmindegy a lényeg, hogy akit nem érdekel az lássa, hogy spoiler jön... a rot13.com-ot is használhattam volna.. tök nyolc...
  • Cat #6558
    elég lenne a color=white is
  • musha
    na ez eléggé látványos jelzés
  • Bucser
    IGen az a baj, hogy végig kell unni a jó sorozatoknál az első 24 részt hogy a második 24 nagyon jó legyen:) ha lassan indul be a sorozat de pl szerintem agungrave esetén nagyon elvetették a súlykot az utolsó 5-6 résszel...

GUUNGRAVE SPOILEREK lentebb

Így utólag sokkal jobb lett volna egy olyan verzió, hogy Brandon nem hal meg... Viszont akkor Harry árulása nem lett volna ilyen brutális hatással... (amikor átlövi Brandon fejét a szemén keresztül az nagyon durva volt...)
    Újra és újra átgondolva Brandon afféle túlvilági igazságtevő szerepet töltött be a végén akinek feladata végeztével el kellett mennie. És szerintem igazán megrendítőek voltak az utolsó jelenetek (és szerintem MIKA-nak alig volt szerepe a filmben)... HArry és Brandon kapcsolata elgondolkodtató... Vagy amikor Harry (miután megölte Brandont) egy boltnál megöl egy boltost aki megverte és kirúgta a segédjét egy kisfiút és ő kifakad, hogy Brandon miért az öreget választotta helyette... Nagyon elgondolkodtató és még mindig a hatása altt vagyok annak a jelenetnek ahogy Barndon szemüvegét áttörve odanyomja a szeméhez a Walther-t és gondolkodás nélkül ördögi kifejezéssel meghúzza a ravaszt és Brandonnak világossá válik minden egy pillanat alatt amit addig csak sejtett...

Szóval GunGrave rulez újra megnézve is még mindig 9,5-es:)
  • Sadun Tryst
    Full Metal Panic! - The Sencond Raid:
    Most tart a 6. résznél és azt kell mondjam, hogy nagyon jó. Az első sorozathoz képest nagyon sokat fejlődött. Mind karakter, történet és cselekményben is. Kiforrottabb az események kezelése, és a karakterek jelleme is. A grafika is fejlődött, szebb lett (bár eddig se volt rossz) és gyorsabb. Szóval a FMP - TSR egy igazi mecha - akció - vígjáték - dráma anime. Szóval a stílus kedvelőinek mindenképpen ajánlom. Főleg, h a cselekmény most indult be igazán!
    Eddig is a sorozat nálam 10/10.
  • Lyan Kyj
    íííí........tényleg jobb lenne egy sms-es verzió.......eh,remélem hama-hama történik vmi. Besegítek én is...