72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Gábor
    Most végeztem a Gungrave-vel........nem is találok szavakat!
    Majd miután megemésztettem, írok.
  • Sadun Tryst
    [E-G]Berserk_Vol30_Ch261
  • Sadun Tryst
    akkor még 2 username volt. :)
    régi szép idők. akkoriban még nem tudtam, h a chello classic nem a nagyon gyors netnek számít. szerencsére hamarabb rájöttem, h a másik is jó nekem, és nem lettem bannolva a "magassebesség" usernév használata miatt :D
  • Prof William
    aminek a megmentésén, egyetemen - későre já már na, Jóéjt.
  • Prof William
    Egyszer egy eygetemi geéppel léptem fel arra a bizonyos oldalra minek a memgentésén munkálkodunk.
    Rányomtam az Armitagera. Nézem... döbbenésszékrőleesés. 2350-el jott! Lent volt kb 6 perc alatt! Akkor voltam utoljára az egyetelen. Szóval gyorsan gépteremből ki. Cd-boltba be... es aznap este nagyon jó dolgom volt. :)
  • Sadun Tryst
    én mág mindig 9. résznél tartok... xD
    ragnarok anime, togari manga és a folyamatosan anime sorozatok nagyon fenttartanak.
    plusz a manga fordítások...
    no meg a pótvizsga is ott volt, ami hál isten sikerólt.
    bmeg de elfoglalt vagyok!
    de jó lenne ha 1 nap 48 órából állna! :)
  • Gábor
    Gungrave enyhe spoiler!

Sajnálom, hogy a Devil May Cry és a Hellsing ekkora hatással volt a készítőkre, egy "szimpla" maffia-sorozattal elégedettebb lettem volna. Most tartok a 18. résznél.
    Biztos vagyok benne, hogy akik látták azt írják majd, hogy meg fogok még lepődni dolgokon, és az is biztos, hogy el fogom nekik hinni.
    Mindössze a fenti észrevételemet szerettem volna megosztani mindenkivel.
  • Gábor
    Köszi! :)
  • Sadun Tryst
    link
  • Gábor
    Egy linket igazán dobhatnál, hamár egyszer ilyen szerencsésen rátaláltál! :)
  • Sadun Tryst
    Kicsit off újra, de utoljára:

Találtam egy fasza magyar oldalt, ami teszteli a netsebességet. És a 2500-at írt nekem. Akkor úgy tűnik a netsebességemmel semmi baj nincs, csak olyan oldalról nem töltök soha ami bírja ezt a sebességet... xD
  • Gábor
    Nem, még a listámon van.
  • via_mala
    Ugye a Texhnolyze-t már láttad!
  • via_mala
    A Hi no Tori - Bird of Fire első fele a középkori Japánban játszódik. Zseniális, ha esetleg még nem mondtam volna még. :)

A Rurouni Kenshin a Meiji restauráció (1868-1945) elején játszódik, az nem kifejezetten középkor már. Persze ettől még marhajó a sorozat.
  • Bucser
    Majd a 18 résznél fogsz meglepődni nagyon...
  • Sadun Tryst
    Rurouni Kenshin, Samurai Deepker Kyo (fantasy), Samurai Champloo (hip-hop stílus), Samurai 7 (fantasy), Berserk (igaz nem japánban játszódik, de középkori), Ninja Scroll és Ninja Scroll TV (fantasy)

ha jó a manga is, akkor: Vagabond, Blade of the Immortal (kicsit ez is fantasy), Berserk és Samurai Legend (ebben nem vagyok biztos)
  • [Jakuza]
    Tud valaki jo animet, ami a kozepkori japanban jatszodik ?
  • Gábor
    Gungrave felénél járok, tényleg nagyon jó! A Keresztapa óta nem láttam hasonló hangulatú maffia filmet!
  • Bucser
    Emule-t próbáltad??
  • Cat #6614
    probáld ki sg letöltés rovatát, 300al kell hogy menjen

egyébként ujraindítottad a modemet?
  • Sadun Tryst
    Kicist off:

Na, nekem Chello Classic netem van, de még mindig 1500/512 megy 2500/512 helyett. Legalábbis szerintem. Mert eddig 1 oldalról sem sikerült 180k-nál nagyobb letöltési sebességet kicsikarnom. Így ha valaki tudna nekem mondani egy netsebesség tesztelő oldalt illetve programot mondani, azt megköszönném.

SRY az offért.
  • Gábor
    Csak az első öt epizódot, de azt zsinórban.
  • Sadun Tryst
    Vagabond manga
    Lehet örülni, 11-14. kötetig most töltöm a mangát torrenten. A 15. sajnos még nem indult el, és a 16-18. kötet még torrenten sincs meg. Pedig a 19. már vagy 2 hónapja letölöttem! :D
  • musha
    ps2
  • Lyan Kyj
    Mi? Van játék belőle? Pc?
  • musha
    meglesz :)
    de most úgy fél órán belül az új InuYasha játékot fogom tolni (InuYasha Feudal Combat), nagyon kíváncsi vagyok
  • Cat #6607
    Zseniális teknős visszatér

• musha
    ez sem kizárt
  • Prof William
    Esetleg barlangrajzokból. :)

- Nagyapa nagyapa miért élünk barlangban?
    - Hát kisunokám tudod az úgy volt hoyg egy nap az internet összteomlott....
  • musha
    már ha lesz még könyv ^^
  • musha
    az unokáink már az internetet is lehet, hogy csak a törikönyvekből fogják ismerni
    amúgy egyetértek.
  • Lyan Kyj
    Én már küldtem is bő 2000et, amint lesz fölös pénzem, küldök még...
    ez a kis-történet nagyon jó!:D
  • Prof William
    Ok. Es minnel tobben tegyunk arról hogy még sokáig legyen is! hogy maj egy nap...

- Nagyapa! Nagyapa! Szeretnék animeket nézni de a DC+a torrent olyan lassú.
    - Nem baj fiacskám. Mutatok neked egy oladalt ami még akkor indult amikor annyi idős voltam mint te. ... :)

Szóval tegyünk meg mindent hogy ez valóra váljon. Amit lentebb leírta még igaz. Infóért a oldalukra vagy priviben hozzám tessék fordulni. (Jómagamcsak megyőződésből terjesztem az igét....)
  • Lyan Kyj
    ááá, bocs, csak amióta eltűnt egy napra, nem is néztem meg!
    Kösz, h felvilágosítottál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DDDD
  • Prof William
    Ezt honnan veszed? Van!
    Most néztem meg.
  • Lyan Kyj
    most, h usteam nincs, van más megoldás (torrent és dc-n kívül) animék letöltésére?
  • Bucser
    Végignézted???
  • Gábor
    Naja.

Minden Gungrave-vel korteskedő előtt fejet hajtok, tényleg magával ragadó alkotás! Hiába vallom a könyvet nem ítélek borítóról elvet, mégis ez történt, mikor anno az első résznél leírtam a sorozatot! :/
  • Bucser
    ezt annyira nem lehet rá mondani, mert mindig mást hoznak ki belőle... inkább sok a róka és mindig hasonló bőrbe bújnak...
  • Gábor
    Sok bőr, egy róka...