72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Gábor #6633 Most végeztem a Gungrave-vel........nem is találok szavakat!
Majd miután megemésztettem, írok. -
#6632 [E-G]Berserk_Vol30_Ch261 -
#6631 akkor még 2 username volt. :)
régi szép idők. akkoriban még nem tudtam, h a chello classic nem a nagyon gyors netnek számít. szerencsére hamarabb rájöttem, h a másik is jó nekem, és nem lettem bannolva a "magassebesség" usernév használata miatt :D -
Prof William #6630 aminek a megmentésén, egyetemen - későre já már na, Jóéjt. -
Prof William #6629 Egyszer egy eygetemi geéppel léptem fel arra a bizonyos oldalra minek a memgentésén munkálkodunk.
Rányomtam az Armitagera. Nézem... döbbenésszékrőleesés. 2350-el jott! Lent volt kb 6 perc alatt! Akkor voltam utoljára az egyetelen. Szóval gyorsan gépteremből ki. Cd-boltba be... es aznap este nagyon jó dolgom volt. :) -
#6628 én mág mindig 9. résznél tartok... xD
ragnarok anime, togari manga és a folyamatosan anime sorozatok nagyon fenttartanak.
plusz a manga fordítások...
no meg a pótvizsga is ott volt, ami hál isten sikerólt.
bmeg de elfoglalt vagyok!
de jó lenne ha 1 nap 48 órából állna! :) -
Gábor #6627 Gungrave enyhe spoiler!
Sajnálom, hogy a Devil May Cry és a Hellsing ekkora hatással volt a készítőkre, egy "szimpla" maffia-sorozattal elégedettebb lettem volna. Most tartok a 18. résznél.
Biztos vagyok benne, hogy akik látták azt írják majd, hogy meg fogok még lepődni dolgokon, és az is biztos, hogy el fogom nekik hinni.
Mindössze a fenti észrevételemet szerettem volna megosztani mindenkivel. -
Gábor #6626 Köszi! :) -
#6625 link -
Gábor #6624 Egy linket igazán dobhatnál, hamár egyszer ilyen szerencsésen rátaláltál! :) -
#6623 Kicsit off újra, de utoljára:
Találtam egy fasza magyar oldalt, ami teszteli a netsebességet. És a 2500-at írt nekem. Akkor úgy tűnik a netsebességemmel semmi baj nincs, csak olyan oldalról nem töltök soha ami bírja ezt a sebességet... xD -
Gábor #6622 Nem, még a listámon van. -
#6621 Ugye a Texhnolyze-t már láttad! -
#6620 A Hi no Tori - Bird of Fire első fele a középkori Japánban játszódik. Zseniális, ha esetleg még nem mondtam volna még. :)
A Rurouni Kenshin a Meiji restauráció (1868-1945) elején játszódik, az nem kifejezetten középkor már. Persze ettől még marhajó a sorozat. -
#6619 Majd a 18 résznél fogsz meglepődni nagyon... -
#6618 Rurouni Kenshin, Samurai Deepker Kyo (fantasy), Samurai Champloo (hip-hop stílus), Samurai 7 (fantasy), Berserk (igaz nem japánban játszódik, de középkori), Ninja Scroll és Ninja Scroll TV (fantasy)
ha jó a manga is, akkor: Vagabond, Blade of the Immortal (kicsit ez is fantasy), Berserk és Samurai Legend (ebben nem vagyok biztos) -
#6617 Tud valaki jo animet, ami a kozepkori japanban jatszodik ? -
Gábor #6616 Gungrave felénél járok, tényleg nagyon jó! A Keresztapa óta nem láttam hasonló hangulatú maffia filmet! -
#6615 Emule-t próbáltad?? -
Cat #6614 probáld ki sg letöltés rovatát, 300al kell hogy menjen
egyébként ujraindítottad a modemet? -
#6613 Kicist off:
Na, nekem Chello Classic netem van, de még mindig 1500/512 megy 2500/512 helyett. Legalábbis szerintem. Mert eddig 1 oldalról sem sikerült 180k-nál nagyobb letöltési sebességet kicsikarnom. Így ha valaki tudna nekem mondani egy netsebesség tesztelő oldalt illetve programot mondani, azt megköszönném.
SRY az offért. -
Gábor #6612 Csak az első öt epizódot, de azt zsinórban. -
#6611 Vagabond manga
Lehet örülni, 11-14. kötetig most töltöm a mangát torrenten. A 15. sajnos még nem indult el, és a 16-18. kötet még torrenten sincs meg. Pedig a 19. már vagy 2 hónapja letölöttem! :D -
#6610 ps2 -
Lyan Kyj #6609 Mi? Van játék belőle? Pc? -
#6608 meglesz :)
de most úgy fél órán belül az új InuYasha játékot fogom tolni (InuYasha Feudal Combat), nagyon kíváncsi vagyok -
Cat #6607 Zseniális teknős visszatér
-
#6606 ez sem kizárt -
Prof William #6605 Esetleg barlangrajzokból. :)
- Nagyapa nagyapa miért élünk barlangban?
- Hát kisunokám tudod az úgy volt hoyg egy nap az internet összteomlott.... -
#6604 már ha lesz még könyv ^^ -
#6603 az unokáink már az internetet is lehet, hogy csak a törikönyvekből fogják ismerni
amúgy egyetértek. -
Lyan Kyj #6602 Én már küldtem is bő 2000et, amint lesz fölös pénzem, küldök még...
ez a kis-történet nagyon jó!:D -
Prof William #6601 Ok. Es minnel tobben tegyunk arról hogy még sokáig legyen is! hogy maj egy nap...
- Nagyapa! Nagyapa! Szeretnék animeket nézni de a DC+a torrent olyan lassú.
- Nem baj fiacskám. Mutatok neked egy oladalt ami még akkor indult amikor annyi idős voltam mint te. ... :)
Szóval tegyünk meg mindent hogy ez valóra váljon. Amit lentebb leírta még igaz. Infóért a oldalukra vagy priviben hozzám tessék fordulni. (Jómagamcsak megyőződésből terjesztem az igét....) -
Lyan Kyj #6600 ááá, bocs, csak amióta eltűnt egy napra, nem is néztem meg!
Kösz, h felvilágosítottál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DDDD -
Prof William #6599 Ezt honnan veszed? Van!
Most néztem meg. -
Lyan Kyj #6598 most, h usteam nincs, van más megoldás (torrent és dc-n kívül) animék letöltésére? -
#6597 Végignézted??? -
Gábor #6596 Naja.
Minden Gungrave-vel korteskedő előtt fejet hajtok, tényleg magával ragadó alkotás! Hiába vallom a könyvet nem ítélek borítóról elvet, mégis ez történt, mikor anno az első résznél leírtam a sorozatot! :/ -
#6595 ezt annyira nem lehet rá mondani, mert mindig mást hoznak ki belőle... inkább sok a róka és mindig hasonló bőrbe bújnak... -
Gábor #6594 Sok bőr, egy róka...