72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Hali skacok! Tegnap végre hosszú-hosszú kinlódás után -mire vére sikerült beszereznem-, megnéztem a Millennium Actresst.
Csak most kötötték be a netet otthon, eddig csak a suliban tudtam..
Ugyhogy most 100%Happy vagyok!Na csak ennyit akartam..
-
Kint van Bleach 47 RAW (tehát felirat nélküli)! ÁÁÁ alig bírok magammal! Remélem délre meglesz az első feliratos verzió is :S -
Gábor #6689 Oké, hnapra megpróbálom összeszedni a gondolataimat. -
Avenger OST kellene nekem (vagy a theme és az ending song is elég) Ha valaki tud pls szóljon, thnx. -
Ugyan, olyan velem nem történhet meg! :D -
Az elbizakodottság tévedésre vezet:D -
Bleach spoiler!
Hogy teljesen pontos legyek, a köv részben lesz Hitsugaya és Gin harca. Aztán az az után részben lesz Rukia és Kaien kapcsolatáról szó. És aztán már jön is Kenpachi, Tousen és Komamura harca. :)
69-es srác:
Jah, azt tudtam, h ki első látásra. ^_^
Csak az volt a vicces, h mikor olvastam a szereplőkről, rá azt írták, h az a három csík az arcán tetoválás, mikor már a mangában és az animében is tisztán látszódott, hogy azok sebek. :D
Na mind1. Úgy néz ki megfigyelőképességem és tudásom lassan megcáfolhatatlan a Bleach-el kapcsolatban.
-
Bleach Spoiler:)
Bocs kevertem az egyik maskos harcost és és a 6. évfolyamos tanulot aki viszi Renjiéket gyakorlatra. Aztán rájöttem honnan volt olyan ismerős:) Ő tousen egyik hadnagya volt ha jól láttam (de lehet megint benéztem:D)
HArcok: Szerintem a nagy BanKai küzdelmekig még várni kell mert ugye most fognak majd kiderülni a megdöbbentő dolgok:) és az még Byakuya és Ichi Ban Kai küzdelme előtt van:) -
Kiri ^_^ 
Thx. -
maximum már csak 2-3 részt kell várni a jobbfajta harcokra, szóval türelem ban kait terem
-
Bár a Hitsugayara van egy olyan sejtésem hogy a kövi részben :P -
Télleg az animeben előre láthatólag mikor jönnek a Byakuya, Hitsugaya, Tousen ban-kaiok? Ha nagy spoiler akkor jöhet privibe is ^^ (tudom Sadun mondtad msn-en hogy nemsokára de mégis úgy kb) -
az edzéseken kívűl minden benne volt a mangában :)
(újra meg kell néznem az anime részt, mert nem értem, h miről beszélsz. mert aki a 191. részben van srác, el sem tudom képzelni így 2 nap távlatában, h hol lehetett a 46. epizódban!)
bár az tény, a legjobb részek Hitsugaya és Hinamori párbeszédei voltak. :D -
Kint van Lunar Bleach 46 de megint csak egy filler:) de kivételesen nagyon jó:)
Végre van sehtésem hogyan került az illető a Bleach 191-be:) Aki megjelenik itt a 46-ban:) -
Várom még midnig a véleményedet a GunGrave-ről:) -
wow.. eppen sushit eszek palcikakkal:D -
Cat:
bazzeg! xD
felkerülök pestere suliba, ha éhes leszek akkor már tudom, h honnan rendelek :D
Jagi:
szívesen ;) -
Köszke! :) 
"-arogato
-???. Itt nincsenek aligátorok..." :DDD -
Cat #6673 hja, nagykanizsán nincs
mindenesetre nézd végig a képeket:
http://www.ilovesushi.hu/index.php?module=menu&lang=hu -
az addig ok, h van MAGYARORSZÁGON, de nincs NAGYKANIZSÁN. én meg 1 ébedért nem fogok felutazni...
plusz még rízspálinkát sem láttam még eddig 1 boltban sem.pedig van nálunk tesco, spar, penny market, meg most épül mégvalami (Lidl vagy mi)... -
akkor meg: http://bt.mindwerks.net/ -
Cat #6670 3-4e ftért sztm nem drága, de a halpiac egyértelműen nagyobb gond. Mivel nyers hal, szuperfrissnek kell lennie, de még az Adriáról hozott is legalább egy napos. -
Object not fuond :( -
Gábor #6668 Úgy érzem az itthoni halpiac vhogy nem teljesen autentikus ezekhez az ételekhez.
Az áráról ne is beszéljünk. -
Cat #6667 Ilyenekkel gyertek inkább a JAPÁN topicba
szakét simán vesztek itthon is
rizspálinka, semmi extra
szusi étterem is van itthon
http://sushi.lap.hu/
http://velvet.hu/velvet/v-test/v-fozes/szusi/
WASABI Étterem
http://www.origo.hu/noilapozo/receptek/20050610zoldseges.html
http://index.hu/tech/net/kajateszt/
http://velvet.hu/ciki/kin050524/
-
:D
na látod azt is szívesen megkostolnám. :)
amúgy ez az EU-s előírás tényleg vicces. kanizsán pl. minden további nélkül veszel szlovák és szlovén termékeket magyar leírás nélkül. sőt egyszer egy gyöngyszemet is találtam...
teljesen orosz volt...
-
Gábor #6665 Ó igen, a szakét még nekem is meg kell ízlelnem!
Viszont tavaly karácsonykor igazi kínai pálinkát vedeltem szó szerint, mert az edzőtársaim nem bírták tovább egy negyed pohárnál! :D
Finom jószág, kár, hogy a nevét nem tudom! Minden EU-s előírásnak megfelelően csak kínaiul volt ráírva :D -
nekem nagyon fekszik a konyhájuk, mivel nem esznek olajos, zsíros és fűszeres kajákat. amiket én nem szeretek.
azaz akármilyen fura, az igazi magyar kajákat pl gulyás nagyon utálom. :D
de azrét a krumpliprószát megeszem. ^_^
szóval. a Domburi, Fugu, Misoshiru, Mochi, Okonomiyaki, Onigiri, Rizs, Sake (igaz ez ital, no de sebaj, az alkoholt is szeretem :D), Sashimi, Suihanki, Sukiyaki, Sushi, Taiyaki Takoyaki, Tempura, Udon, Yakitori is jöhetne mind. :)
persze nem eszre, csak szépen sorjában...
-
Gábor #6663 Pont így érzek én is! Egy japó étteremben csúnyán bezabálnék, feltéve, hogy fekszik nekem a konyhájuk :D -
Jah! Bocs. Utólag elmélkedtem is rajta, hogy na most kik is......
Amúgy hülye vok, ha japánok azt ennének, talán pár animebe is belevágták volna. sry -
kutyát a kínaiak esznek :)
chow-chow és társai... -
Nemtom ez nekem túl édesnek néz ki. Inkább a savanyú, dolgokat szeretem, az édeset kevésbé.
Polip nem valami finom, mer rágós. Mondjuk ilyen japánfélét még nemettem....A kutyát azért kihagynám a menüből -
pedig ez is nagyon finom lehet :)
az biztos ha 1x beszabadulnék 1 japán étterembe, kipróbálnék mindenféle kaját. még ha gyomorforgató is lenne! :D
(gondolok a nagy állati kajákra, pl a polip + ilyenek) -
Csak ránézek és belefájdul a fogam -.- -
Kössz Adam5
Kössz Tryst -
Love Hina. közben pedig: a karácsonyi részeknél az X-mas special, a tavaszi részeknél pedig a Spring special. és a végén a Love Hina Again. :)
Lacc:
nincs mit ;) -
Ezek a színés izék elég visszataszítóan néznek ki, a simát inkább kipróbálnám :) Thnx az infot. -
Love Hina-->Sprint special-->Xmass special--> Love Hina again. -
Dango:
Ami nem más, mint Mochi kis pálcikákra feltűzdelve. Talán a Dango annyiban különbözik, hogy bevonják már manapság mindenféle cukormázzal, vagy valami különleges ízzel. Készül: ragacsosra főzik a rízst és majd cukrot adnak hozzá és gombócokat készítenek belőle, és ezeket tűzdelik pálcikákra.
Néha még édes bab pasztával is megtöltik a gombócokat. Állítólag nagyon finom és édes, így nem is csoda ha a japók ennyire szeretik. :) -
Bazze. Valaki mondjon már egy sorrendet a Love Hinahoz. A TVsorozatot láttam, aztán úgy nézem a Love Hina Again valszeg a karácsonyi kiadás után játszódik, de van itt egy tavaszi kiadás is, ez meg ahogy belenéztem mindha az L. H. Again után játszódna. Már totál be vagyok kavarodva, valaki segítsen thnx....