72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Cat #6673 hja, nagykanizsán nincs
mindenesetre nézd végig a képeket:
http://www.ilovesushi.hu/index.php?module=menu&lang=hu -
#6672 az addig ok, h van MAGYARORSZÁGON, de nincs NAGYKANIZSÁN. én meg 1 ébedért nem fogok felutazni...
plusz még rízspálinkát sem láttam még eddig 1 boltban sem.pedig van nálunk tesco, spar, penny market, meg most épül mégvalami (Lidl vagy mi)... -
#6671 akkor meg: http://bt.mindwerks.net/ -
Cat #6670 3-4e ftért sztm nem drága, de a halpiac egyértelműen nagyobb gond. Mivel nyers hal, szuperfrissnek kell lennie, de még az Adriáról hozott is legalább egy napos. -
#6669 Object not fuond :( -
Gábor #6668 Úgy érzem az itthoni halpiac vhogy nem teljesen autentikus ezekhez az ételekhez.
Az áráról ne is beszéljünk. -
Cat #6667 Ilyenekkel gyertek inkább a JAPÁN topicba
szakét simán vesztek itthon is
rizspálinka, semmi extra
szusi étterem is van itthon
http://sushi.lap.hu/
http://velvet.hu/velvet/v-test/v-fozes/szusi/
WASABI Étterem
http://www.origo.hu/noilapozo/receptek/20050610zoldseges.html
http://index.hu/tech/net/kajateszt/
http://velvet.hu/ciki/kin050524/
-
#6666 :D
na látod azt is szívesen megkostolnám. :)
amúgy ez az EU-s előírás tényleg vicces. kanizsán pl. minden további nélkül veszel szlovák és szlovén termékeket magyar leírás nélkül. sőt egyszer egy gyöngyszemet is találtam...
teljesen orosz volt... -
Gábor #6665 Ó igen, a szakét még nekem is meg kell ízlelnem!
Viszont tavaly karácsonykor igazi kínai pálinkát vedeltem szó szerint, mert az edzőtársaim nem bírták tovább egy negyed pohárnál! :D
Finom jószág, kár, hogy a nevét nem tudom! Minden EU-s előírásnak megfelelően csak kínaiul volt ráírva :D -
#6664 nekem nagyon fekszik a konyhájuk, mivel nem esznek olajos, zsíros és fűszeres kajákat. amiket én nem szeretek.
azaz akármilyen fura, az igazi magyar kajákat pl gulyás nagyon utálom. :D
de azrét a krumpliprószát megeszem. ^_^
szóval. a Domburi, Fugu, Misoshiru, Mochi, Okonomiyaki, Onigiri, Rizs, Sake (igaz ez ital, no de sebaj, az alkoholt is szeretem :D), Sashimi, Suihanki, Sukiyaki, Sushi, Taiyaki Takoyaki, Tempura, Udon, Yakitori is jöhetne mind. :)
persze nem eszre, csak szépen sorjában... -
Gábor #6663 Pont így érzek én is! Egy japó étteremben csúnyán bezabálnék, feltéve, hogy fekszik nekem a konyhájuk :D -
#6662 Jah! Bocs. Utólag elmélkedtem is rajta, hogy na most kik is......
Amúgy hülye vok, ha japánok azt ennének, talán pár animebe is belevágták volna. sry -
#6661 kutyát a kínaiak esznek :)
chow-chow és társai... -
#6660 Nemtom ez nekem túl édesnek néz ki. Inkább a savanyú, dolgokat szeretem, az édeset kevésbé.
Polip nem valami finom, mer rágós. Mondjuk ilyen japánfélét még nemettem....A kutyát azért kihagynám a menüből -
#6659 pedig ez is nagyon finom lehet :)
az biztos ha 1x beszabadulnék 1 japán étterembe, kipróbálnék mindenféle kaját. még ha gyomorforgató is lenne! :D
(gondolok a nagy állati kajákra, pl a polip + ilyenek) -
#6658 Csak ránézek és belefájdul a fogam -.- -
#6657 Kössz Adam5
Kössz Tryst -
#6656 Love Hina. közben pedig: a karácsonyi részeknél az X-mas special, a tavaszi részeknél pedig a Spring special. és a végén a Love Hina Again. :)
Lacc:
nincs mit ;) -
#6655 Ezek a színés izék elég visszataszítóan néznek ki, a simát inkább kipróbálnám :) Thnx az infot. -
#6654 Love Hina-->Sprint special-->Xmass special--> Love Hina again. -
#6653 Dango:
Ami nem más, mint Mochi kis pálcikákra feltűzdelve. Talán a Dango annyiban különbözik, hogy bevonják már manapság mindenféle cukormázzal, vagy valami különleges ízzel. Készül: ragacsosra főzik a rízst és majd cukrot adnak hozzá és gombócokat készítenek belőle, és ezeket tűzdelik pálcikákra.
Néha még édes bab pasztával is megtöltik a gombócokat. Állítólag nagyon finom és édes, így nem is csoda ha a japók ennyire szeretik. :) -
#6652 Bazze. Valaki mondjon már egy sorrendet a Love Hinahoz. A TVsorozatot láttam, aztán úgy nézem a Love Hina Again valszeg a karácsonyi kiadás után játszódik, de van itt egy tavaszi kiadás is, ez meg ahogy belenéztem mindha az L. H. Again után játszódna. Már totál be vagyok kavarodva, valaki segítsen thnx.... -
#6651 NA szóval bízz bennem Macross Plus és Zero is megéri a letöltést:) pláne mivel OVA-k ezért az egyik 4 a másik meg 5 részes csak:) -
#6650 olyan mint nálunk a fasírt csak más: )
-
#6649 rizsgombóc:) vagy melyikre gondolsz??? Általában rizs van tapadosra megfőzve és azt gombóc formában tálalják:)
De más nem tudok:) -
#6648 Itt biztos tudja valaki, mi az a fapálcára tűzdelt gombóc amit az összes animeban állandóan esznek? :) -
#6647 ha hosszú kell akkor ajánlom még a Saber Marionette J, Saber MArionette J to X
ÉS Saber Marionette J Again sorozatokat:) Imádnivalóak:) bár ez kicsit felenged és nagyon jó:) -
#6646 az addig ok. de már a f*szom kivan az LQ verzókkal!
mikor jön már rendes?!
nem akarom elhinni, h nincs 1 normális scannalő csapat sem, aki foglalkozna a bleachel.
+ ha már ilyen sok pénzt kérnek a szerverfenntartáshoz, akkor osztogassanak kevesebb vagy kisebb ajándékot, és inkább a többi pénzből szerezzék be a heti mangát eredetiben, és scanneljenek ők.
(shocwave is ezt csinálja már a gantz mangához) -
Gábor #6645 Apropó! Sorozatot nem tudnál ajánlani? -
Gábor #6644 Legyen, megnézem ;) -
#6643 nem az eredeti macrossra gondolok:) Az ratyi mert kb 88as sorozat:) A Plus és a Zero viszont nagyon ütős:) -
Gábor #6642 A macross-t emlékszem a gundamek előtt ajánlottad....nem bírtam a mikrofon frizut nézni sokáig :D -
#6641 NEm tudom sikerült e már végignézned a Macross zero minisorozatot és a Macross Plust:) a plus régi de nekem közel áll a szívemhez a Zero pedig ugyíanabban az niverzumban játszódik csak az évszám 100 évvel előrébb van állítva:)
Mindkettő ütős:) ÉS elég sokat lehet gondolkodni rajta... -
#6640 Bleach Manga Spoiler
Kurosaki nem gyengén kezdett egy BanKai-al a maskosok ellen:) -
#6639 te nem a GUNDAM sorozatról beszélsz? abban volt seed... :)
és azt követte a seed destiny.
a GunGrave-nek meg nincs semmiféle másik sorozata. -
Gábor #6638 A Gungrave ajánlásával kellemes, majd' feledhetetlen órákat szereztetek nekem, így ismér hozzátok forudlok ajánlásért! -
#6637 kezded az elsőnél és végzed az utolsónál -
#6636 Nem. A volt egyszer egy amerikához annyiban hasonlít, hogy barátokról van szó. Vannak párhuzamok de itt teljesen máshogy történnek a dolgok.. -
#6635 én amúgy amikor megnéztem a Gungrave-et (kb 1 éve..) akkor úgy tűnt mintha egy picit Volt egyszer egy Amerika feldolgozás lenne.. vagy hülye vagyok?
Mindenesetre nagyon jó kis sorozat. -
#6634 na mostmár énis kedvet kaptam a gungrave-hez még annyi kérdésem lenne mivel kevéssé vok kompatens a problémakörrel: )
szal ha több részből áll a sorozat akkor melyikkel kezdjem ha jól emléxem volt egy seed rész/sorozat is szal nm vágom thx előre is