72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#6713 Nekem a füriküri zenéi nem jöttek be :P
Narutot nemtom, Gantzot nemtom, BECKet nemtom (vagy ez melyik?)
Többi jó! -
FFX #6712 biztos jók, kár hogy a felét még nem láttam, hallottam :) -
#6711 Top 10 Anime Zenék:
1. Naruto - No boy, no cry
2. Naruto - A Far far away
3. FLCL (minden)
4. Wolf's Rain - Ending song
5. Bleach - Asterisk (1. opening)
6. Gantz - Super Shooter
7. Naruto - Speed (a jelenlegi ending)
8. Last Exile - mind a 2 :)
9. BECK - I was made to hit in America
10. Berserk - Tell me why
szerintem... :) -
FFX #6710 Naruto, Wolf's rain, Bleach zenék rocks -
FFX #6709 én nézem :)
Sajna nem mideggyik olyan jó szvsz -
Gábor #6708 Már őszintén kezdek kételkedni az 50 epben, mert a mostani 45.-ik elég nagy fordulat, míg az "új" szál kifejtéséhez nem lehet elég 5 ep! -
#6707 Igen, maga a történet nem valami erős, de a világ az bejött. Talán kicsit battle angel alitas, nemtom az tetszett.
A zenéhez pedig kitalálok valamit. Amint van tárhely, értesítelek privátban. Csak most nemsokára megyek el, tehát valószínűleg csak este tudok intézkedni.... bocs hogy váratlak :( -
#6706 Bizony az Avenger-nek nagyon szuperek a op/end zenéi, de az anime maga elég gyenge. A zenék megvannak nekem, de nem tudom, hogy hogyan hozzád eljuttatni. (12 MB a 2 mp3) -
#6705 nekem van 1 FF7-AC AMV-m. na azon megint nagy zene megy. :)
"nuclear war on the dancefloor" :D -
#6704 Nálam eddig csak két opening volt amit végig kelett hallgatnom máskülönben minden bajom volt az epizód nézése közben. Egyik a Bleach, másik az Avenger.
Nameg a FF7AC trailet végén, az a kórus-zene az akciójelenetek közben, na még az nagyot ütött! -
#6703 A Seed Destiny első openingje még el megy, dea többi... :( asztem olyan lesz, vagy jobb, mint a Seedé. Remélem erre a pár részre Openinget cserélnek... vmi ütőset. -
#6702 nekem csak a jobbak vannak meg. a far far away-től vannak csak igazán jó zenék.
az akkoriban nagyon ütősre sikeredett! sőt! még mostanában is elég sokat visszahallgatom. :)
Szal.
Far Far Away, Speed és No boy, no cry rulz! -
#6701 Én spec minden héten nézem :P. Bár a Bleach jobban bejövős. Jaja No Boy, No Cry nagyon fasza! Meg is van mp3-ban :P (mint minden opening ending :D) -
#6700 mivel nem néz itt senki narutot, nem tudja senki, h annak mindig milyen jó zenéi vannak. :)
főleg a mostani opening. isten! és még az ending song is kira. jrock rulz! :D -
#6699 Én mikor leülök nézni egyben egy sorozatot az első meghallgatás után eltekerem:) de valamiért a Bleach-ét nincs kedvem:D az nagyon bejön:)
A GG-t mindig eltekertem.. (ugye 1 perc 10Mp az Opening annyit meg már bele tudok nyálazni az egérrel:) -
FFX #6698 Na, én is elkezdtem nézni a gungrave-et. Most láttam a 7-ik részt szerintem kira csak a főcímzene ne lenne ennyire fosh -
#6697 A hqval mivan? -
#6696 szerintem a főcímdal is jó lett. :)
meg is van mp3-ban. :D -
#6695 Most fejeztem be a Samurai Champloo-t, az egyik legjobb sorozat amit eddig láttam. (eltekintve a főcímzenétől, mert az valami borzalmas :D) -
#6694 Áá, most megint várni kell egy hetet Bleach animere :(. -
Prof William #6693 Felhívás. Egy bizonyos lap még mindig segítségre vár! További infóért privi rám, vagy a honlaora nézzetek el. Ha nem segít senki jó esélyel meg fog szűnni! -
#6692 Kint is van a Hell-fansubs ^^ -
#6691 Hali skacok! Tegnap végre hosszú-hosszú kinlódás után -mire vére sikerült beszereznem-, megnéztem a Millennium Actresst.Csak most kötötték be a netet otthon, eddig csak a suliban tudtam..Ugyhogy most 100%Happy vagyok!Na csak ennyit akartam.. -
#6690 Kint van Bleach 47 RAW (tehát felirat nélküli)! ÁÁÁ alig bírok magammal! Remélem délre meglesz az első feliratos verzió is :S -
Gábor #6689 Oké, hnapra megpróbálom összeszedni a gondolataimat. -
#6688 Avenger OST kellene nekem (vagy a theme és az ending song is elég) Ha valaki tud pls szóljon, thnx. -
#6687 Ugyan, olyan velem nem történhet meg! :D -
#6686 Az elbizakodottság tévedésre vezet:D -
#6685 Bleach spoiler!
Hogy teljesen pontos legyek, a köv részben lesz Hitsugaya és Gin harca. Aztán az az után részben lesz Rukia és Kaien kapcsolatáról szó. És aztán már jön is Kenpachi, Tousen és Komamura harca. :)
69-es srác:
Jah, azt tudtam, h ki első látásra. ^_^
Csak az volt a vicces, h mikor olvastam a szereplőkről, rá azt írták, h az a három csík az arcán tetoválás, mikor már a mangában és az animében is tisztán látszódott, hogy azok sebek. :D
Na mind1. Úgy néz ki megfigyelőképességem és tudásom lassan megcáfolhatatlan a Bleach-el kapcsolatban. -
#6684 Bleach Spoiler:)
Bocs kevertem az egyik maskos harcost és és a 6. évfolyamos tanulot aki viszi Renjiéket gyakorlatra. Aztán rájöttem honnan volt olyan ismerős:) Ő tousen egyik hadnagya volt ha jól láttam (de lehet megint benéztem:D)
HArcok: Szerintem a nagy BanKai küzdelmekig még várni kell mert ugye most fognak majd kiderülni a megdöbbentő dolgok:) és az még Byakuya és Ichi Ban Kai küzdelme előtt van:) -
#6683 Kiri ^_^
Thx. -
#6682 maximum már csak 2-3 részt kell várni a jobbfajta harcokra, szóval türelem ban kait terem -
#6681 Bár a Hitsugayara van egy olyan sejtésem hogy a kövi részben :P -
#6680 Télleg az animeben előre láthatólag mikor jönnek a Byakuya, Hitsugaya, Tousen ban-kaiok? Ha nagy spoiler akkor jöhet privibe is ^^ (tudom Sadun mondtad msn-en hogy nemsokára de mégis úgy kb) -
#6679 az edzéseken kívűl minden benne volt a mangában :)
(újra meg kell néznem az anime részt, mert nem értem, h miről beszélsz. mert aki a 191. részben van srác, el sem tudom képzelni így 2 nap távlatában, h hol lehetett a 46. epizódban!)
bár az tény, a legjobb részek Hitsugaya és Hinamori párbeszédei voltak. :D -
#6678 Kint van Lunar Bleach 46 de megint csak egy filler:) de kivételesen nagyon jó:)
Végre van sehtésem hogyan került az illető a Bleach 191-be:) Aki megjelenik itt a 46-ban:) -
#6677 Várom még midnig a véleményedet a GunGrave-ről:) -
#6676 wow.. eppen sushit eszek palcikakkal:D -
#6675 Cat:
bazzeg! xD
felkerülök pestere suliba, ha éhes leszek akkor már tudom, h honnan rendelek :D
Jagi:
szívesen ;) -
#6674 Köszke! :)
"-arogato
-???. Itt nincsenek aligátorok..." :DDD