72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Legyen csak Toudai...:D -
Cat #6730 és nincs rajta a főlapon a főszereplő, keitaro -
Cat #6729 meg van egy olyan benne, hogy "Tokioi egyetem"
namost vagy Tokió Egyetem vagy tokiói egyetem - i van a végén akkor kisbetü a városnév, de itt az első variáció, szal az egyetem nagybetű
"az Egyetemen" ez se jó, vagy kiirod hogy Tokió Egyetem, vagy kisbetüvel kell irni -
Gábor #6728 Kár, hogy sorozatonként csak 1 Athrun-commando-in-action van előirányozva, igazán jól csinálja!
Apropó, kijött az új rész, lehet tölteni!
SPOILER
Azért az Ultimate Coordinator is igazán beszállhatna a harcba Athrun mellé...halvérű... -
ok, thx ;)
azt hiszem akkor listára is vettem a Fullmetal Alchemist, Gantz, RahXephon és Blame (manga) borítókat. ^^ -
Mind1, én is Ottto vagyok! Amúgy kössz :)
Photoshop CS2-t (9.0) használok -
de csak a második ó hosszú a Tokióban, különben olyan lenne, mint a póstás :) -
Photoshop szerintem azzal már nagyon jókat lehet csinálni. -
Tokiót hosszú Ó-val írják így első blinkre, de amúgy a borító nagyon profi munka lett!
meg kérdés. ezekt a borítókat milyen progival csinálod? mert 1-2 animéhez én is csinálnék szívesen borítót...
-
LOVE HINA DVD borító a honlapomon -
Bleach 193 spoiler:
Úgy néz ki, hogy a Maskos harcosok között is van 2 frakció??? Az egyik Aizen által preferált oldal a másik pedig a srác aki megkereste Ichigot??? NEm igazán értem én most a helyzetet:) -
FFX #6720 uhh mindenkinek ajánlom a gungrave-t, valami eszméletlen jó. -
Kijön=kiderül -
Majd meglátjuk mi lesz + lesz még (állítúlag) 2 extra, azokból bitzos kijön majd minden.
De ha a Seedet veszed alapul az utolsó részen nem unatkoztál ugye? :) elég sok minden belefér 24 percbe. -
Sry, a rockért nemannyira rajongok. De majd megnézem ha marad időm... -
Tegnap elkeztem a Bleach mangát olvasni. Most tartok a 157.nél és WOW! Tényleg nagon fainos harcok voltak és vannak készülőben ^_^. Alígvárom hogy leérjen a többi és folytathassam. -
szerintem a legeslegjobb a gits sac zeneje -
Gantzot még megértem...
de, h a BECK-et nem ismerni?!
zene rajongóknak (ill. zenészeknek) kötelező anime. :)
és mondanom sem kell kurva jó zenék vannak benne. sőt! még 1 nagy meglepetés is van az anime végén. feltűnik a Pillows is 1 jó ismer számával. ha jól emléxem a Last Dinosaurral. :)
szal rock zene rajongóknak nagyon ajánlott az anime, még ha nem is a legjobbak között van. -
Nekem a füriküri zenéi nem jöttek be :P
Narutot nemtom, Gantzot nemtom, BECKet nemtom (vagy ez melyik?)
Többi jó! -
FFX #6712 biztos jók, kár hogy a felét még nem láttam, hallottam :) -
Top 10 Anime Zenék:
1. Naruto - No boy, no cry
2. Naruto - A Far far away
3. FLCL (minden)
4. Wolf's Rain - Ending song
5. Bleach - Asterisk (1. opening)
6. Gantz - Super Shooter
7. Naruto - Speed (a jelenlegi ending)
8. Last Exile - mind a 2 :)
9. BECK - I was made to hit in America
10. Berserk - Tell me why
szerintem... :) -
FFX #6710 Naruto, Wolf's rain, Bleach zenék rocks
-
FFX #6709 én nézem :)
Sajna nem mideggyik olyan jó szvsz -
Gábor #6708 Már őszintén kezdek kételkedni az 50 epben, mert a mostani 45.-ik elég nagy fordulat, míg az "új" szál kifejtéséhez nem lehet elég 5 ep! -
Igen, maga a történet nem valami erős, de a világ az bejött. Talán kicsit battle angel alitas, nemtom az tetszett.
A zenéhez pedig kitalálok valamit. Amint van tárhely, értesítelek privátban. Csak most nemsokára megyek el, tehát valószínűleg csak este tudok intézkedni.... bocs hogy váratlak :( -
Bizony az Avenger-nek nagyon szuperek a op/end zenéi, de az anime maga elég gyenge. A zenék megvannak nekem, de nem tudom, hogy hogyan hozzád eljuttatni. (12 MB a 2 mp3) -
nekem van 1 FF7-AC AMV-m. na azon megint nagy zene megy. :)
"nuclear war on the dancefloor" :D -
Nálam eddig csak két opening volt amit végig kelett hallgatnom máskülönben minden bajom volt az epizód nézése közben. Egyik a Bleach, másik az Avenger.
Nameg a FF7AC trailet végén, az a kórus-zene az akciójelenetek közben, na még az nagyot ütött! -
A Seed Destiny első openingje még el megy, dea többi... :( asztem olyan lesz, vagy jobb, mint a Seedé. Remélem erre a pár részre Openinget cserélnek... vmi ütőset. -
nekem csak a jobbak vannak meg. a far far away-től vannak csak igazán jó zenék.
az akkoriban nagyon ütősre sikeredett! sőt! még mostanában is elég sokat visszahallgatom. :)
Szal.
Far Far Away, Speed és No boy, no cry rulz!
-
Én spec minden héten nézem :P. Bár a Bleach jobban bejövős. Jaja No Boy, No Cry nagyon fasza! Meg is van mp3-ban :P (mint minden opening ending :D) -
mivel nem néz itt senki narutot, nem tudja senki, h annak mindig milyen jó zenéi vannak. :)
főleg a mostani opening. isten! és még az ending song is kira. jrock rulz! :D -
Én mikor leülök nézni egyben egy sorozatot az első meghallgatás után eltekerem:) de valamiért a Bleach-ét nincs kedvem:D az nagyon bejön:)
A GG-t mindig eltekertem.. (ugye 1 perc 10Mp az Opening annyit meg már bele tudok nyálazni az egérrel:) -
FFX #6698 Na, én is elkezdtem nézni a gungrave-et. Most láttam a 7-ik részt szerintem kira csak a főcímzene ne lenne ennyire fosh -
A hqval mivan? -
szerintem a főcímdal is jó lett. :)
meg is van mp3-ban. :D -
Most fejeztem be a Samurai Champloo-t, az egyik legjobb sorozat amit eddig láttam. (eltekintve a főcímzenétől, mert az valami borzalmas :D) -
Áá, most megint várni kell egy hetet Bleach animere :(. -
Prof William #6693 Felhívás. Egy bizonyos lap még mindig segítségre vár! További infóért privi rám, vagy a honlaora nézzetek el. Ha nem segít senki jó esélyel meg fog szűnni! -
Kint is van a Hell-fansubs ^^