72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Prof William #6753 Árigátó! -
#6752 Nem akartam hamarabb beírni, mert aszt hittem meglincseltek :D. de most már teljesen nyugodt vagyok, helyén van az izlésem. -
#6751 ú, az nagyon jó lenne, ha folytatnák...^^ -
#6750 bezony hogy jó! az egyik leghangulatosabb anime szerintem, azzal együtt, hogy valóban kicsit hasonló műfaj, mint a DB, de annál azért sokkal mélyebb. pont azért, mert az ember az első részek alapján a DB-re asszociál, aztán azért rendesen kibontakozik a cselekmény. a magyar szinkron miatt szerintem már sokan írtuk, hogy ne ezalapján ítéljen senki, mert a japánnal egészen más. a zenei aláfestés nekem a top 3-ban tuti benne van, és ahogy halad a sorozat a megrajzolás is egyre szebb (legalábbis úgy vettem észre).
az egyetlen bajom vele, hogy nem lett rendesen befejezve. -
#6749 Én már a 12. résznél járok, sokkal hangulatosabb, meg a magyar meg is van vágva(?) Szal jó. -
#6748 ojászüminászáj ^_^ -
Prof William #6747 Mai Hime forevör! Nagyon bejött az a sorozat.
Na jóéjt mindenkinek.
Tényleg a jóéjt hogy van japánul? -
Sőt az anime utolsó részével nem zárul a történet. A mangában még a mai napig is megy. Sőt úgy tudom hogy az animet is folytatják majd nemsokára (1-2 év :P). -
#6745 InuYasha:
Bármily meglepő is ez tőlem, de ma nekiálltam az InuYashának, és csoda, de tetszik. :)
Úgy tűnik helyesen tettem, h nem az ocsmány magyar szinkron alapján ítéltem. A japán szinkron és beszéd sokban feljavítja az animét. Poénok, helyzetek, a karakterek sokkal jobbak lesznek. Szal magyar szinkron sux, jap rulz! :D
Na mind1. 6. részig láttam eddig, de már most tudom, h végignézem. Igaz a sorozat nagyon Dragon Ball stílussal kezd, gondolok a gomb szétszóródására, no de sebaj, szeretjük az efféle kliséket, leaglább hosszú lett a sorozat. xD -
#6744 Arrr, ez már osztás! D:
tokioi egyetemen sokat filóztam, hogy most iképzős vagy az az egyetem magyar neve, szaél fogalmam sincs. Bazz angolul kéne ezeket írnom, sokkal egyszerűbb lenne
Keitaroval meg haggyál békén! Nem került az előlapra mert nincs róla egy norma kép, és ha lenne is, akkorsemigazán tudnám hova beszúrni.
3r? nevem meg 3t. Amúgy ez megesett már máshol is, mert hiába olvasom át, nem veszem észre.....
thnx majd javítom -
#6743 isten őrizz, hogy szidjam, egyszerűen nem a világom ^^ -
#6742 ragnarokot nem szidni, most is azt nyomom. :)
s most főlge király lett a gém az új szerverrel, mert 1 csomó újítás van benne. pl. crad combok meg ilyenek. mindenkinek csak ajánlani tudom az animével ellentétben. xD -
#6741 FFXI, a XII csak jövőre jön és single player (bocs, nem kötekedésnek szántam).
amúgy szerintem is igen gyengus a játék, régebben próbáltam. 12 éven felülieknek legalábbis nem ajánlanám.
ha ingyen mmo-t akar valaki, akkor Lineage2, MuOnline, Kal Online esetleg Ragnarok (bár nekem ez sem jött be annyira). -
#6740 Hogy van időd mmo-zni? Én ha kell ha nem nyomnám, ami a csövön kifér, meg amíg a ZS bírja. :) (ezért nem játszok, meg azért, met még mindíg nincs otthon netem. :( )
Fakk upici! -
#6739 Hát nézegetve a screenshotokat hamarabb veszek egy FFXII accountot ,mint hogy ezzel játszak.. eléggé 8 év körülinek tűnik a graf alapján... A többit nem tudom^^ MEg akkor inkább Kal Online:) -
#6738 Ez is mmo. :( Az egyetlen normális single az Oni. De ez már jó régen volt.
Egyébként nem rossz :) -
Cat #6737 http://dnet.3dgamers.com/promotions/rose/rose_home.aspx -
#6736 Steamboy:
Én komolyan mondom nem tudom, h mi a baja az embereknek a Steamboy történetével. A Steamboy egy ősi típusú kaland anime, mint anno a Laputa. A történetnek nem kell olyannak lennie amin az embernek órákon át kell gondolkodnia. Itt a lényeg az érdekességen és a folyamatosan izgalon van a hangsúly, amit szerintem ez az anime teljesen hozott a film egésze alatt.
Az animáció szemet gyönyörködtető, a hangok ugyancsak, és a történet is érdekes. Ugyanis ez a mechanikus, gőz alapú dolgokat eddig még senki nem vette elő, így még egyedinek is mondhatóak.
Nálam a film 10/10-es.
Shin Angyou Onshi:
Az Aoi Anime animeismertetője alapján nagyon jónak tűnt, és még az ismertető írója is 10 pontra értékéte. Így hát gondoltam biztosan egy elsőosztályú animével van dolgom. Hát animáció és hangok szempontjából biztosan. A történet is viszonylag újnak és egyedinek mondható, de a kivitelezése és elmesélése közel sem olyan jó. SanDo karaktere teljesen felszínes és szinte már felesleges. Így mondhati a film első 40 perce arról szól, hogy SanDo, hogyan csatlakozik a főhőshöz. És aztán az itt-ott feltűni látványos harcibelépőkön kívűl nem hagytak neki semmi szerepet. Legalábbis nekem SanDo karaktere abszolúte nem fogott meg, és teljesen feleslegesnek éreztem.
És ezt a sekélységet még az is fokozza, hogy a főhősről még ennyit sem tudunk...
Viszont itt is pozitívum, hogy az animáció meseszép és a hangok is fantasztikusak. ÉS! Most előszőr hallottam a FMA-ból jól ismert Edward Elric hangját eredeti, női szerepben. xD
(Itt meg kell említenem, hogy ugyan ez a nő személy játsza Hitsugayat a Bleach-ben, és egy kisfiút a Steamboy-ban, még a film elején).
Még azt is megemlíteném, hogy az animének nagy valószínűséggel lesz folytatása is, az utolsó jelenetek miatt, így lehet, hogy a második rész már teljes lesz és elmagyaráz mindent, minden karakterrel kapcsolatban.
Nálam ez az anime 10/7-es (az akicók miatt). -
#6735 Sehogy. Csak megint eszembe jutott. :)
----GUNDAM SEED DESTINY----
SPOILER----SPOILER----SPOILER
Jók ezek az mobil suitok:
Cagalli suitja tetszik (Golden Truth v. micsoda)
Shinn, meg egy nagyon destruktív elem (Kb. utolsó 6-7 rész, szal olyan 40-től. meg előtte is, de itt már nagyon.) :) és még ezközt is kapott hozzá.
Kira az Kira és ue. Athrun-ra is.
DE, az tetszett mikor a Minerva meg az Arcangel találkozott :DDDD -
Gábor #6734 Nem igazán értem ez hogy jött ide, bár 100%-ig egyetértek veled az op zenék kapcsán ;) -
#6733 : ) A seed openingjei akkor is jobbak... (kár a destinys op.-okért :( ) -
Cat #6732 van még pár hiba, de ezt muszáj: három errel irtad azt hogy sikerrel :) -
#6731 Legyen csak Toudai...:D -
Cat #6730 és nincs rajta a főlapon a főszereplő, keitaro -
Cat #6729 meg van egy olyan benne, hogy "Tokioi egyetem"
namost vagy Tokió Egyetem vagy tokiói egyetem - i van a végén akkor kisbetü a városnév, de itt az első variáció, szal az egyetem nagybetű
"az Egyetemen" ez se jó, vagy kiirod hogy Tokió Egyetem, vagy kisbetüvel kell irni -
Gábor #6728 Kár, hogy sorozatonként csak 1 Athrun-commando-in-action van előirányozva, igazán jól csinálja!
Apropó, kijött az új rész, lehet tölteni!
SPOILER
Azért az Ultimate Coordinator is igazán beszállhatna a harcba Athrun mellé...halvérű... -
#6727 ok, thx ;)
azt hiszem akkor listára is vettem a Fullmetal Alchemist, Gantz, RahXephon és Blame (manga) borítókat. ^^ -
#6726 Mind1, én is Ottto vagyok! Amúgy kössz :)
Photoshop CS2-t (9.0) használok -
#6725 de csak a második ó hosszú a Tokióban, különben olyan lenne, mint a póstás :) -
#6724 Photoshop szerintem azzal már nagyon jókat lehet csinálni. -
#6723 Tokiót hosszú Ó-val írják így első blinkre, de amúgy a borító nagyon profi munka lett!
meg kérdés. ezekt a borítókat milyen progival csinálod? mert 1-2 animéhez én is csinálnék szívesen borítót... -
#6722 LOVE HINA DVD borító a honlapomon -
#6721 Bleach 193 spoiler:
Úgy néz ki, hogy a Maskos harcosok között is van 2 frakció??? Az egyik Aizen által preferált oldal a másik pedig a srác aki megkereste Ichigot??? NEm igazán értem én most a helyzetet:) -
FFX #6720 uhh mindenkinek ajánlom a gungrave-t, valami eszméletlen jó. -
#6719 Kijön=kiderül -
#6718 Majd meglátjuk mi lesz + lesz még (állítúlag) 2 extra, azokból bitzos kijön majd minden.
De ha a Seedet veszed alapul az utolsó részen nem unatkoztál ugye? :) elég sok minden belefér 24 percbe. -
#6717 Sry, a rockért nemannyira rajongok. De majd megnézem ha marad időm... -
#6716 Tegnap elkeztem a Bleach mangát olvasni. Most tartok a 157.nél és WOW! Tényleg nagon fainos harcok voltak és vannak készülőben ^_^. Alígvárom hogy leérjen a többi és folytathassam. -
#6715 szerintem a legeslegjobb a gits sac zeneje -
#6714 Gantzot még megértem...
de, h a BECK-et nem ismerni?!
zene rajongóknak (ill. zenészeknek) kötelező anime. :)
és mondanom sem kell kurva jó zenék vannak benne. sőt! még 1 nagy meglepetés is van az anime végén. feltűnik a Pillows is 1 jó ismer számával. ha jól emléxem a Last Dinosaurral. :)
szal rock zene rajongóknak nagyon ajánlott az anime, még ha nem is a legjobbak között van.