72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
kethyke #7275 hello mindenki!
nem tudjátok h honnan lehet letölteni az inuyasha sorozatot elejétől a végéig?
ha lehet magyarul vagy angolul, mert németül és japánul nem tudok:)
ja és olyan változat jobban tetszene, ha nem lenne vágva(mint az rtlen:S)
előre is köszike!!!!! -
Gábor #7274 Megkapja a magáét? A "lófaszt a seggébe" részről lemaradtam! :D -
#7273 Akkor jöhet az OVA azaza a J aain neked és a J to X azaz a 2. sorozat:) a 2 sorozat sokkal sötétebb mint az első volt és a lányok nagyon sokat vátoznak benne...
u.i.: Hanagata azért mindig megkapja a magáét valamilyen formában:D -
FFX #7272 öö.. nem szoltam semmit :) -
Gábor #7271 Saber Marionette J
Nagyon tetszett a sorozat! Legfőbb vonzereje nem mondanám, hogy a sztori, de végülis semmi gond nincs vele.
Viszont a karakterek kifogástalanul imádnivalóak (pontosabban a maiden circuits-es lányok), habár a ratyi Hanagata néhányszor halálosan idegesített a szövegével.
Ajánlom mindenkinek, aki szeret nevetni, és azoknak, akik szerették a vandread széria Dita-ját, és a szitut!
(Ha kicsit érthetetlenül, hiányosan fogalmaztam, akkor nyugodtan tudjátok be annak, hogy fáradt vagyok ;) ) -
#7270 Mai Otome
Aki kicsit többet megakar tudni erről az új vilgról (Master - Otome kapcsolat), az olvassa el a Mai Hime mangát, ugyanis abban már ez a világ van. Ofkorsz Mai Hime keretek közt: szereplők, helyszín, alapszitu. De itt már jelen vannak a masterek. Meg itt a történet teljesen máshogy alakul, és van 1-2 szereplő akinek teljesen más szerepe van, mint az animében. Szal érdemes elolvasni. -
#7269 az ftp-n fent van v30-ig (262 fejezetig)
ha nincs meg a cím, akkor írj... -
#7268 nekem is ez volt a bajom 1x, de akkor azt 1 winreinstall oldotta meg. akkorban próbáltam ki a bitcomettet meg mindent (bittornadorol).
de csatlakozom, bitcomet rulz.
(asareus nem jó, mert javás és iszonyú sok memóriát eszik) -
FFX #7267 valaki nemv tudja honnan tudom megszerezni a berserk v23-at "az oldalon" csak a chapter 10-ig van meg -
#7266 Kössz. Már szedem is. -
#7265 Én Bitcometet használom. eddig nem volt vele bajom soha.. ráadásul elég jó kis feature-jei vannak. Taskspecifikus sebességkorlátozás meg ilyen apróságok. -
#7264 Mégvalami. Off de félig idevág:
Szal bittorrent megint vacakol, ezúttal ténylegesen. Egy ideig letölt aztán leáll. Nem lefagy, vagy kilép hanám egyszerűen leáll. Leáll az összes számláló, a letöltés, feltöltés, minden. Aztán ha lezárom és megnyitom újból akkor elindul ismét de 0-ról kezdi a letöltési sebességet, ráadásul ez is egy jó 10-15 perc múlva leáll, és így tovább. Próbáltam hogy lekapcsoltam az összes tűzfalat, spywaret, mindent, egy idő múlva akkor is leáll.
Most ideiglenesen bit torrent megy, de ez meg rohadtlassú (10-15kb/s). Légyszi mondjatok egy jobb torrent managert, hogy nektek melyik jött be, vagy valami megoldást plz mert ez így nem állapot..... ): -
#7263 Úgy-úgy. SS High ql-ben a legjobb minőségileg is és a felirat is rendesen meg van csinálva. Hátránya hogy mindig ez jön ki a legkésőbb. LIMEt nem ajánlom mert a feliratozása elég gyenge.... -
#7262 Köszke! :) -
#7261 :) Jaja :) -
#7260 na 28.-án jön a következő:( Asszem megint lehet tűkön ülve várni:( -
#7259 nm. ;)
BERSERK MANGA SPOILER:
zbfg, u xvqreüyg, xv vf Tnggf, xviáapfv yrfmrx, u n göoovrx, ubtlna sbtanx ertáyav. htlroáe vftvqbeb zét zrt vf rzyígrggr, u ghqgn xv ibyg n unjxf rtlvx cnenapfabxn, pfnx n ariéer arz rzyéxfmvx. xviáapfv intlbx, zvpfbqn cbsáx yrfmarx n xöi. eéfmora. éf sőyrt neen, u pnfxn xvyégég vf ryáehywáx r, zrt zvaqra vylrfzv. :)
iááá!
nyvt oíebx iáeav n xöi. eéfmvt! :Q
megoldás -
#7258 Végre:) Köszi a jelentést:) -
#7257 berserk 263 chapter kint van.
letölthető: innen -
#7256 Hmm egész aranyos kis háttérkép Love hina rajongóknak kötelező:)
-
#7255 Otome Hime ep2
Dorei fansubot ne nézzen senki, iszonyat gyenge a képminőség.
Szóval tessék várni Static-Sub vagy LIME fansub verzóra, amik már elég jók (de az SS-et ajánlom én mindenkinek)
Blood+ ep2 meg kicsit késlekedik, nemde? -
#7254 bleach7.com-on is már van letölthető verzió. -
#7253 Nézd meg a RahXephont:) -
Big Blaster #7252 Sziasztok,
Mostanában kezdtem tudatosan anime-t nézni, habár pl. a Chihiro-t láttam már korábban. Miután beleolvastam néhány anime-vel foglalkozó fórumba, megnéztem a NGE sorozatot és az End of EVA-t, mert ezeket mndenki nagyon dícsérte.
Végül is kicsit más volt, mint amire számítottam a vélemények alapján. Nekem valahogy túlságosan elvont volt a befejezés és nem tudtam túlságosan azonosulni egyik szereplővel sem. Ezért igazából elmaradt a katarzis élmény, persze lehet, hogy ez másnál is így volt.
Összességében nagyon komoly rajzfilm volt, szinte már művészfilm kategória, főleg a vége felé. Viszont szerintem csak az tudja igazán átélni, aki valóban rá van hangolódva a szereplők lelki világára. Ez nekem valahogy nem sikerült igazán. Részben a valóságtól nagyon elvonatkoztatott képi világ és történések miatt.
Ennek ellenére nagyon jó volt a film, de nem ajánlanám bárkinek. Valszeg később megnézem még, mert van benne valami, ami nem hagyja nyugodni az embert és önkéntelenül is rajta járnak a gondolatai. -
#7251 Közben megoldottam:)
Apropó kijött már az új Berserk???
BLEACH SPOILER
NEm volt rossz ez a 199-es remélem valami jót húznak elő a 200.-ra:) Kurva nagy csata fog következni szerintem az elkövetkező 20 rész valamelyikében:) vagy akár mindben:) és Karalura town romba fog dölni a menos Captainek és a Shinigami Captainek ténykedése folyományaként:)
SEED DESTINY VÉLEMÉNY és SPOILER HELYENKÉNT
Végignéztema sorozatot és egyszerűen nem értem, hogy miért volt erre szükség??? miért kellettt ezt az 50 részt megcsinálni??? Inkább cisnáltak volna egy új sorozatot teljesen új karakterekkel és történettel új Bloody Valentine-al és új konfliktussal... Sokan a Gundam Wing-et tartják e leggyengébb Gundamnak de ez azt is alúlmőlta... Gyenge egydimenziós karakterek az egyetlen aki valamit is Vívódik az Athrun de aztán az utsó 20 részben ő is teljesen egyértelműen viselkedik. A másik amit nem értek ki ez a Dullindall??? Honnan került elő??? 1 év telt el a Jachim Due óta (amikor Patrick Zala meghalt) az első sorozatban elő sem került ez az ember és 1 év alatt ő lett a PLANT vezető politikusa???? :/ Mwu La Fraga-t miért kellet visszahozni??? Ő életét adta Mariusért és az Archangelért hogy a francba élte túl?? Mert erről egy szó sem esik. Az sem derül ki, hogy Dullindall milyen kapcsolatban állt a Logos-al?? többször refferálnak hogy ismeri egymást Djibril és Dullindall és mégsem derül ki semmi... Valamint Dullindall kivel sakkozott??? ezt sem értem.. Zavaros következetlen egydimenziós karakterek és sem Kira sem Athrun nem bír azokkal az értékekkel amik miatt megszerettük őket az eredeti sorozatban. Itt nincs semmi csak a békéért való küzdelem... SZAR AZ egész nem ajánlom senkinek nekem hatalmas csalódás volt... Semmi meglepő a Sorozat első 10 része után lehetett tudni, hogy Dullindall a főgonosz. A Gundamok fantáziátlanabbak mint valaha nem utal semmi arra hogy mire készültek mit szolgálnak csak vannak és ráaggattak valami nevet. Az Impulse meg nem volt más mint egy feldarabolt Strike meg volt egy energiaújratöltési lehetősége de ezt már láttukl a síma Seedben... A "Főhőst" Shinn Asuka-t egyszerűen fejbebasztam volna legszívesebben csak egy egyszerű makacs kölyök akire semmilyen hatással nincs a körülötte lévő pusztítás... ez a sorozat semmilyen értéket nem rejt semmilyen meglepő fordulatot csak töméntelen harcot és néha sok dumát feleslegesen arról, hogy a predetermináltság jobb-e vagy a szabad akarat és a Szabad akarat mellé teszi le a voksát... Én ezt nem értem hogy adhatták ennek a szörnyűségnek a Gundam Seed nevet???:(
nekem ez erősen 4/10-es
u.i.: Mondta valaki, hogy szépek a mechák: Nos nézd meg a Gundam Wing Endless Waltzban lévő mechákat és aztán hasonlítzsd össze az ebben lévőkkel.. szerintem köszönyőviszonyban sincsennek egymással... A Wing azért tetszett mert ott a Gundamok halálhozók voltak ha megjelentek szinte mindenki futott amerre látott itt meg egy mindkét fél által bármikor pótolható újraelőállítható darabok:( NEm tetszett... -
#7250 Gondolom a Silhouette verziót olvastad.. bejelentkezés jelszó a letöltéshez??? mert máshogy nincsen sajna... -
#7249 Itt már kint van egy feliratozott 199-es rész és azt olvastam. -
#7248 Te a RAW-t olvasod?? vagy csak végig tekerted gyorsan?? -
#7247 Bleach 199
SPOILER:
Bevuvzr - Zngfhzbgb cáebf snvabf ibyg, nubtl Zngfhzbgb sryrggr ibyg aétlxémyáo. Oáe nm vf vtnm ubtl Bevuvzr roora n eéfmora xvpfvg xvobehyg :/. Rqqvt nzútl arz antlba pfícgrz rmrxrg n ubyybj/fuvavtnzvxng qr rm nxv n zbfgnavona n sőaőxög wágfmbggn ryétté orwöiőf svthen (arzgbz gv zvg tbaqbygbx qr zvagun srwer éf unwen xvpfvg unfbayígnan Uvgfhtnlnen).
www.Rot13.com -
#7246 Full Metal Panic! - The Second Raid:
Nagyon jó kis sorozat! Aki eddig nem állt neki, azonnal tegye meg! :)
Jelenleg 12. résznél tart és valami iszonyú jó!
Bár most kicsit megijedtem, mert a köv. rész előzetesére azt írták, h "last episode". Bár ez lehet, h a történet utolsó része lesz, és nem a sorozaté. Remélem az előbbi. -
#7245 Bleachben nagyon jó arányban megtalálták a Humor és a feszültség keverését.. nagyon sikerült eltalálni a történetvezetés fonalát... Viszont nincsennek olyan megdöbbentő dolgok benne mint pl. a Síma Seed-be voltak... Nincs benne jóformán halál hisz mindenkiről kiderül hogy továbbélnek:/ Szóval nem mindig tudom komolyan venni mert nem hal meg senki!!! Halálközeli élmény van egy csomó de utána mégis megmenekül aki hlálán van.. (lássuk pl.: Ganju-t miután Byakuya szeletelt bacont csinált belőle a Scatter parancsal és 2 résszel később megint megjelenik bár be van pólyázva nyakig.) Az egyetlen aki meghal benne az Rukia felettese volt Ganju bátyja de ő is a múltban.. szóval a szeretett jelen szereplők közül nem vesztünk el senkit... Ami persze jó de teljesen hiányolja a drámaiságot és a színpadiassá és felszínessé teszi a komoly részeket kicsit...
Btw: a sorozatról a véleményem, hogy nagyon jó!!!! De azért hatásában nem üti meg a Rah Xephon-t vagy a Berserket vagy mondjuk ne adj isten a Seed-et sem. Bár igaz hogy hosszú multisorozat 150+-ra tervezett epizódszámmal... -
#7244 Igen ez egy kicsit komolyabb szívás.
- Gyerekek szívjunk mi is együtt, a még futó animok és mangák befejezésen!
Kérjétek otthon anyut nézzetek futó anime-ot és olvassatok mangát!
- Jóóóó!
(gyerekműsor rlz :DDD) -
#7243 az első párat láttam az animéből, az szerintem nem volt rossz...bár hogy mi kerekedik ki a történetből azt nem tudom. szépen meg volt rajzolva, valóban akadt benne nem kevés ecchi jelenet, meg brutális bunyók, ez alapján nem tűnt rossznak, bár igaz, hogy nem is áradt belőle olyan hangulat, ami mondjuk egy Bleach-ből már a legelső részben... -
#7242 de az még csak az első rész! gantzban a 215. fejezetnél, mikor a manga már a végéhez közeledik, és benyomnak egy ilyen véget, az már nagyon dühítő.
de az még dühítőbb, h 2-3 hetente jön csak 1 új rész xD -
#7241 Tenjou Tenge
Elkezdtem olvasni, mert olvastam róla, h ez is brutális és durva, mint a Berserk. Gondoltam ha már a Berserkhez hasonlítják, akkor rossz nem lehet.
Tévedtem, de jó nagyot.
De nem abban, h ez is brutális és miegyéb, hanem abba, h jó a manga. Hát nem az. Egy nagy szar! Idióta, sőt már mndhati debil szereplőkkel, helyzetekkel és történettel. A történet egy rakás fekália, és még "dícséretném" tovább estig.
Lényeg a lényeg. Aki szereti a nagymellűs, bugyimutogatós, nagyon ecchi, brutális, szexorinetált, értelmetlen, debil, és még nem is poénos, verekedős, túlmisztifikált shonen mangákat, az kezdjen bele. De aki nem. Az jobb ha kitörlni az emlékezetéből ezt a nevet. Tenjou Tenge nem is létezik. Tessék így állni hozzá. :) -
#7240 Jó, hogy húzzák az agyam vele, csak lehetett volna 1 perccel hosszabb.
A "comin'up the Next week-es dolog" egy kicsit kielégített, aszem török valamit, ha nincs olyan... -
Prof William #7239 Hát ém is. Ezh hícják hatáskeltésnek. Vagy inkább olcsó trükknek. -
#7238 A Blood+-t mi szar helyen hagyták abba... asztem megtépem magam! -
#7237 Nincs még Berserk :( -
#7236 Ne idegelj! Kb együtt haladunk a storyval! :)
INUYASHA SPOILER
Miroku segfogdosós poénjai nagyon bejönnek, meg amikor InuYasha hangot utánoz. :)