72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Ottto
    Hoppá. Ez nem SS ez még a Doremi. Ehh.....nahmind1. Azért letöltöm mert kíváncsi vagyok
  • Ottto
    Ok majd szólok.
    A 2. rész után leszarom milyen minőség látni akarom mi lesz most! :D
  • Sadun Tryst
    bwá! micsoda dilemma!
    mai otome ep3 kint animesuki.com-on.
    de félek, h ez is LQ verzió. viszont a fájl mérete nem ezt mutatja (250mb).
    viszont amiért már érdemes lenne jövő csütörtökig várni az a felirat minősége...
    ha valaki letölti majd, akkor lécci szóljon, h milyen.
  • Bucser
    Mármint Game footage vagy új story-t és animokat csináltak a játéknak???

SPOILEREK:

NEm emlékszem, hogy Renji Bankai-a és Ichigo Bankai-a találkozott volna egymás ellen...
  • Adam5
    Ja igen, a videó egy PSP-s játékhoz készült a sorozat grafikájával! Csak éppen olyan dolgok is vannak benne amik az animeben még nem szal ezért nem ajánlom azoknak akik csak az animet nézik.
  • Adam5
    Itt egy qrva jó Bleach videó! Ám csak a manga olvasóknak ajánlom mert eléggé spoiler tartalmú!
  • Bucser
    Fröcsög a paradicsomlé:D zsír:) Hangulata megvan nagyon:)
  • Ottto
    jajó :)

A Blood+ komolyan mondom egyre jobb. Spoiler: A tükrös-véres jelenet a kórházban rohadtul ottvolt...
  • Sadun Tryst
    tudom, csak annyi az egész, h 2 perccel voltam gyorsabb az animesuki-nál :D
    később én is észrevettem :)
  • Ottto
    Tegnap jött ki az SS Hight verzió és még tegnap fel is került az animetsukira.....
    Nem értem hol a probléma? :)
  • Jagi
    De lassan jön... :(
  • Jagi
    Szedem már, THX!
  • Sadun Tryst
    blood+ ep2 kint van. animesuki.com-ról lehet tölteni.
  • Sadun Tryst
    úgy tűnik mai otome szempontból az animesuki nem jó.
    ugyanis az SS HQ verziója a második részből már 1 ideje kint van, az animesuki.com-on pedig sehol.
    na mind1, akit érdekel, innen szedhető a torrent.
  • Sadun Tryst
    naruto:
    még 23 filler rész következik. kiváncsi vagyok, h addig mennyire romlik még az animáció. lehet a végén már pálcikaemberek lesznek? elképzelhető...
    a másik meg a történet. most az életadó curry-ről van szó, köv epizódban pedig szent lócitromról lesz szó... elképzelhető...
    ja, és megakarok halni ilyen sok gagyi szar naruto rész után...
  • Jagi
    és megint : / : /
  • Jagi
    :/
  • Sadun Tryst
    ez az, h az sincs...
    de japánban ezen a héten már a 3.-at adják.
  • Jagi
    Mér kinn van a 2?
  • Sadun Tryst
    már az ep3-nak kéne jönne...
  • Jagi
    Miko' jön a Blood+ ep.2...
  • Jagi
    Hajrá, hajrá! (japános pom-pom lányos. szerinte...)
  • Bucser
    Meglátom mit tehetek ez ügyben:D (gy.k.: Kurva lusta vagyok szal majd erőt veszek magamon)
  • Sadun Tryst
    Azt hiszem illik átadnom a sok-sok dícséretet amit kapok a Bleach manga fordításért, és én nem győzöm mondani, h az a te érdmed Bucser. :)
    Szal ha folytatnád a fordítást, akkor elég nagy olvasótáborra tennél szert. Szvsz heti 1 fejezet nem lenne olyen megterhelő. :)
    (ez kb 1-másfél órát jelent)
  • Bucser
    Hát jahh valami hasonló:)
  • Sadun Tryst
    és nem sárkányokat meg mindenféle szörnyeket ölnek vele
  • Bucser
    és nem kétélű a kardja:D
  • Sadun Tryst
    ezzel a nagy köpennyel meg a nagy kardjával úgy nézett ki 1 kicsit, mint Gatts, csak Ichi szőke és valamivel vékonyabb :D
  • Bucser
    Wááááááááá

Ichigo is so COOOL:D:D:D:D:D:D:D

De utálom, hogy megint várni kell egy hetet:D ÉS még akkor sem fog történni szinte semmi:D
  • Adam5
    Mármint torrent :P
  • Adam5
    Jaja! Jó gyorsak voltak :)

Innen rögtön szedhető is.
  • Sadun Tryst
    dattebayo bleach 54-es ep kint van
  • Sadun Tryst
    épp ez az, a 2 stílus nagyon keveredett. és ez nekem a sorozat bő közepére már nagyon nem tetszett...
  • Bucser
    Pedig szerintem abszolút nem az amcsi gangszter feeling jön majd ki belőle:D

NA mind1:)
  • FFX
    :I
  • Sadun Tryst
    gungrave-t nem bírtam végig. a közepén nekem már annyira sok volt ez az "amcsi gengszeter" feeling, meg a sok fura név, meg a tudat, h ez 1 orkos, zombis, szörnyes anime eredetileg, hogy már nem volt erőm a 16. résznél tovább nézni...

amúgy megvolt most a saber 3. epizódja is, itt már elég sok vicces jelenet volt. :)
    szal nézem tovább :D
  • Bucser
    Mondtam már ezerszer, hogy ne eslő rész alapján ítélj:) Lásd GunGrave:D
  • Sadun Tryst
    Saber Marionette J
    Fura ruhája, lábú és külsejű emberek rohangálnak midnenfelé. Legalábbis az első rész alapján. De azért kiváncsivá tett a sorozat, kiváncsi vagyok a köv részre (amúgy így Saber Marionette után a Chobits nem is tűnik olyan eredetinek...)
  • Sadun Tryst
    ááá, igen meghoztátok a kedvem egy jó nevetős sorozathoz. :)
    asszem most félbehagyom azt amit nézek és elkezdem a sabert. ^^
  • Bucser
    Hát elszáll mit cisnálna?:) Mindig minden részben repül:D Sőt az új sorozatban még mondja is Hanagata, hogy És íme Hanagata első repülése az új sorozatban:D