72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#7315 Hoppá. Ez nem SS ez még a Doremi. Ehh.....nahmind1. Azért letöltöm mert kíváncsi vagyok -
#7314 Ok majd szólok.
A 2. rész után leszarom milyen minőség látni akarom mi lesz most! :D -
#7313 bwá! micsoda dilemma!
mai otome ep3 kint animesuki.com-on.
de félek, h ez is LQ verzió. viszont a fájl mérete nem ezt mutatja (250mb).
viszont amiért már érdemes lenne jövő csütörtökig várni az a felirat minősége...
ha valaki letölti majd, akkor lécci szóljon, h milyen. -
#7312 Mármint Game footage vagy új story-t és animokat csináltak a játéknak???
SPOILEREK:
NEm emlékszem, hogy Renji Bankai-a és Ichigo Bankai-a találkozott volna egymás ellen... -
#7311 Ja igen, a videó egy PSP-s játékhoz készült a sorozat grafikájával! Csak éppen olyan dolgok is vannak benne amik az animeben még nem szal ezért nem ajánlom azoknak akik csak az animet nézik. -
#7310 Itt egy qrva jó Bleach videó! Ám csak a manga olvasóknak ajánlom mert eléggé spoiler tartalmú! -
#7309 Fröcsög a paradicsomlé:D zsír:) Hangulata megvan nagyon:) -
#7308 jajó :)
A Blood+ komolyan mondom egyre jobb. Spoiler: A tükrös-véres jelenet a kórházban rohadtul ottvolt... -
#7307 tudom, csak annyi az egész, h 2 perccel voltam gyorsabb az animesuki-nál :D
később én is észrevettem :) -
#7306 Tegnap jött ki az SS Hight verzió és még tegnap fel is került az animetsukira.....
Nem értem hol a probléma? :) -
#7305 De lassan jön... :( -
#7304 Szedem már, THX! -
#7303 blood+ ep2 kint van. animesuki.com-ról lehet tölteni. -
#7302 úgy tűnik mai otome szempontból az animesuki nem jó.
ugyanis az SS HQ verziója a második részből már 1 ideje kint van, az animesuki.com-on pedig sehol.
na mind1, akit érdekel, innen szedhető a torrent. -
#7301 naruto:
még 23 filler rész következik. kiváncsi vagyok, h addig mennyire romlik még az animáció. lehet a végén már pálcikaemberek lesznek? elképzelhető...
a másik meg a történet. most az életadó curry-ről van szó, köv epizódban pedig szent lócitromról lesz szó... elképzelhető...
ja, és megakarok halni ilyen sok gagyi szar naruto rész után... -
#7300 és megint : / : / -
#7299 :/ -
#7298 ez az, h az sincs...
de japánban ezen a héten már a 3.-at adják. -
#7297 Mér kinn van a 2? -
#7296 már az ep3-nak kéne jönne... -
#7295 Miko' jön a Blood+ ep.2... -
#7294 Hajrá, hajrá! (japános pom-pom lányos. szerinte...) -
#7293 Meglátom mit tehetek ez ügyben:D (gy.k.: Kurva lusta vagyok szal majd erőt veszek magamon) -
#7292 Azt hiszem illik átadnom a sok-sok dícséretet amit kapok a Bleach manga fordításért, és én nem győzöm mondani, h az a te érdmed Bucser. :)
Szal ha folytatnád a fordítást, akkor elég nagy olvasótáborra tennél szert. Szvsz heti 1 fejezet nem lenne olyen megterhelő. :)
(ez kb 1-másfél órát jelent) -
#7291 Hát jahh valami hasonló:) -
#7290 és nem sárkányokat meg mindenféle szörnyeket ölnek vele -
#7289 és nem kétélű a kardja:D -
#7288 ezzel a nagy köpennyel meg a nagy kardjával úgy nézett ki 1 kicsit, mint Gatts, csak Ichi szőke és valamivel vékonyabb :D -
#7287 Wááááááááá
Ichigo is so COOOL:D:D:D:D:D:D:D
De utálom, hogy megint várni kell egy hetet:D ÉS még akkor sem fog történni szinte semmi:D -
#7286 Mármint torrent :P -
#7285 Jaja! Jó gyorsak voltak :)
Innen rögtön szedhető is. -
#7284 dattebayo bleach 54-es ep kint van -
#7283 épp ez az, a 2 stílus nagyon keveredett. és ez nekem a sorozat bő közepére már nagyon nem tetszett... -
#7282 Pedig szerintem abszolút nem az amcsi gangszter feeling jön majd ki belőle:D
NA mind1:) -
FFX #7281 :I -
#7280 gungrave-t nem bírtam végig. a közepén nekem már annyira sok volt ez az "amcsi gengszeter" feeling, meg a sok fura név, meg a tudat, h ez 1 orkos, zombis, szörnyes anime eredetileg, hogy már nem volt erőm a 16. résznél tovább nézni...
amúgy megvolt most a saber 3. epizódja is, itt már elég sok vicces jelenet volt. :)
szal nézem tovább :D -
#7279 Mondtam már ezerszer, hogy ne eslő rész alapján ítélj:) Lásd GunGrave:D -
#7278 Saber Marionette J
Fura ruhája, lábú és külsejű emberek rohangálnak midnenfelé. Legalábbis az első rész alapján. De azért kiváncsivá tett a sorozat, kiváncsi vagyok a köv részre (amúgy így Saber Marionette után a Chobits nem is tűnik olyan eredetinek...) -
#7277 ááá, igen meghoztátok a kedvem egy jó nevetős sorozathoz. :)
asszem most félbehagyom azt amit nézek és elkezdem a sabert. ^^ -
#7276 Hát elszáll mit cisnálna?:) Mindig minden részben repül:D Sőt az új sorozatban még mondja is Hanagata, hogy És íme Hanagata első repülése az új sorozatban:D