72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#7355 ó, hát én még amikor adták Japánban akkor néztem, már asszem több, mint egy éve vége lett. most reménykedek, hogy még befejezik egyszer normálisan, mert ez így nem állapot a mangát meg nem nézem, mert - most jöhet a megkövezés - nem szeretem igazán a mangákat olvasni (főleg monitorról) ha már anime is készült egy sorozatból. -
#7354 Hol jársz? -
#7353 hát ja...a magyar szinkron leviszi a célközönség átlag életkorát 5-10 évvel. az eredetileg roppant hangulatos fantasy animéből csináltak egy fura gyerekmesét. azért mert az ő kis agyukban is valószínűleg ez él a sorozatról és ők maguk sem tudják hova tenni az egészet. ez van, a japán szinkron viszont über ^^ -
#7352 Ecsém, hogy elbánt a magyar az Inuyashával. Nincs benne semmi érzés abból amit az eredeti hangokkal nyújt. a Gúnyolódások is sz*rok, a hangok egyenesen sértik a fülem (a japánhoz képest nem csoda). Megnéztem egy részt magyarul utána japánul.
Felhívás: akinek nem tetszik a magyar ne írja le nézze japánúl.
Tudom már ez mindenkinek a könyökén jön ki ez volt az utolsó ilyen üzi. :)
SPOILER ON
A 120-bik rész környékén tegnap kinyúltam, mikor Kouga meg inuYasha ekezte "baka"-zni egymást. A Kaze no Kizu-ról nem is beszélve... mindegy...
SOILER OFF
Ilyen hol van a szinkronban. Kezdjük ott hogy lenyomnak 2-25 szezont és kezdik előről :( Pffhh. Ha nincs meg végig minek adják.
Kár hogy egyáltalán meg van nekik. Nincs meg a divatosan szolva feeling
Nem beszélve arról, hogy ha bárki meghallja hogy Inu-t nézek: Ja, az... óóó... meg izé... hülyeség stb. Minek magyarázzam az ilyennek? -
#7351 szoval nem folytatás v. ilyesmi. Az angol engem is bánt. -
#7350 Bleach 55 a dattebayo-tól megjelent:) lehet szedni:) -
#7349 A berserk outtakes tulajdonképpen ilyen reklámslotba betett berserkdarabok.. összevágják mintha TVteaser lenn... angol szinkron.. nekem zavarta a fülemet:) -
#7348 Ja és még valami létezik-e a Berserknek a 26-dik része vagy nem? -
#7347 Mi az a Berserk ottakes? Hány rész ez? -
#7346 köcce. :)
szerintem ugyan olyan jók (kép és felirat is). viszont ez a shinsen verzió beakad, szal mplayer-rel kell nézni... :S -
#7345 Ez nagyon jó, jó ötlet.
A Bloodból melyik jobb a sihnsen vagy a Live_evil-es? -
#7344 a torrent mégiscsak jó, nekem most elindult a letöltés. :) -
#7343 Csináltam 1 okos kis oldalt kedvenc sorozatainknak.
BitTorrent @ Manga13
Blood+ 03 torrent tölthető az oldalról. ;)
(kérésre több sorozatot is felveszek a listára. a lista az első hírbe olvasható) -
#7342 nyah tegnap elkezdtem a samurai champloo-t.. hogy vegre haladjak is valamerre... elso ket resz eleg jo volt.. -
#7341 engem a magyar felirat nemigazán szokott érdekelni így nem tudom, h van-e hozzá vagy nincs. és oldalt sem tudok ahol utánna lehetne nézni, mert mit tudtam, az meg megszűnt... :S (animevilag.hu) -
#7340 Igazából a rendező is azt mondta róla, hogy a GITS SAC és a filmek nem köthetőek egymáshoz mert Alternatív universek:) Tehát minden hasonló de nagyon sokminden más. Ezért néz ki máshogy a Major és Batou is a sorozatban mint a filmben. -
Big Blaster #7339 Még nem sikerült megtalálnom a 26. részt, de annyira nem sűrgős, csak most kezdtem el nézni a SAC2-t. Magyar felirat csak az első 4 részhez van? -
Big Blaster #7338 Nem akarok leragadni a cyber témáknál, csak mivel nagy sci-fi rajongó vagyok (voltam), valahogy ez közel áll hozzám. Meg valahol el kell kezdeni az anime-vel való ismerkedést és én pont a GitS-et fogtam ki az elején, ami nagyon tetszett, ezért is keresek valami hasonlót, de semmi elől nem zárkózok el, ami jó. Szóval szép lassan megnézek mindent, amit pl. itt a fórumon ajánlottatok. -
Big Blaster #7337 Nekem minden tetszett, de nem túl jó a kritikai érzékem. 8-)
Szerintem a SAC azért volt jó, mert több idő volt megismerkedni a világgal és a főszereplőkkel. Amolyan bevezetés lehetne a filmhez. Meg a Tachikomák is tök aranyosak voltak. Szerintem náluk lehetett legjobban érezni a Ghost in the Shell valódi jelentését. Én úgy érzem a megnézés sorrendje így a legjobb: SAC, SAC2, GitS film, GitS2 film.
Az első film tényleg nagyon jó volt szerintem is, minden szempontból. Az Innocence főleg a hangulatával és a gyönyörű grafikával nyűgözött le. -
#7336 nem, a másdok évad is 26 részes és már jórégóta vége van. :)
csak a legjobb subber csapat még nem végzett vele (1személyes team). így arra az 1 részre még várni kell.
de torrentel szinte bárhonnan beszerezheted a gyengébb minőségű változatokat (felirat és képminőség 1aránt) -
#7335 Tényleg magasra teszi a mércét. Mind grafikailag mind mondanivalóban és történetben. Mindent kihoztak a 2 órából amit lehetett. Szóval válaszolva a kérdésre tényleg annyira jó^^
Viszont nem szabad leragadni a Cyberpunknál mert nagyon sokféle stílus van amiket érdemes megtekinteni... -
#7334 Nem tudom:) nekem már sem az Innocence sem az SAC nem tetszett csak a Tachikoma Specials de az SAC2-t nem láttam:) De általában egy évad 26 rész. -
Big Blaster #7333 Köszi az ajanlást. Battle Angel lent van, csak még nem néztem meg. NGE volt az első, amit láttam. Többiekre rámozdulok.
Egyébként a GitS tényleg olyan jó, vagy csak azért hiszem azt, mert még nem láttam sok más anime-t? -
Big Blaster #7332 Nem tudtam, hogy még nincs DVD kiadás, vagyis úgy tudtam, hogy már van. 8-)
Ugyan is az utolsó 5 rész a cím alapján mintha DVD rip lenne.
Tényleg, csak 25 részes a második sorozat? -
#7331 JA ha filozofikus Cyberpunk sci-fi érdekel akkor Battle Angel Alita (mind az anime mind a manga überbrutális szerintem):)
Másik SCI-FI és filozofikus (bár nem cyberpunk (abból elég kevés van)) RahXephon, Neon Genesis Evangelion. Majd ott van a Gundam Seed az meg gondolkodtató és igencsak megkapó néhol akárcsak a Jin-roh: The Wolves Brigade.
Filozófikus és Cyberpunk talán még a Serial experiments Lain is. Bár ez erősen nyomasztó ha depressziós vagy ne nézd mert fel akarod vágni majd a közepefelé az ereid olyan nyomasztó ha jókedvű vagy akkor meg szarkedvet fog csinálni:D De mindenesetre érdemes nézni mert sok-sok kérdést ad fel és keres választ rájuk:) Aranyos kis OVA:) -
#7330 Igazából amit emlegetsz ott próbálják a legjobb release-ket összeszedni a források bár szerintem néha kifejezetten melléfognak... Amíg nem lesz DVD kiadás addig jobbminőség sem lesz miint a tVrip. -
Big Blaster #7329 Inkább cyber téma édekel. Esetleg filozófikus hangvételű Sci-Fi.
Azt nem tudja valaki, hogy jobb minőségben (jobb mint, ami "azon" a szerveren van) és NEM beégetett felirattal a SAC2 megszerezhető valahonnét? Torrent, ilyesmi. -
#7328 Hasonlón cyber-punk, vagy hasonlóan krimi? -
Big Blaster #7327 Az utóbbi héten végignéztem a GitS-t az GitS:Innocence-t és a GitS:SAC sorozatot. Tetszett nagyon mindhárom. Tudtok ajánlani valami hosonló más sorozatot ill. filmet? Másrészt a SAC2-höz van valahol magyar felirat? Én csak az első 4 részhez találtam. -
#7326 micsoda szívás! vége a full metal panic! the second raid-nek!
pedig még jó lett volna 13 rész belőle... :(
na mind1. így is 1 remek sorozat volt. mindenkinek csak ajánlani tudom. -
kethyke #7325 hahóóha van inuyasha fan itt, és tudja, hogy hogy lehet letölteni, akkor írjon lécci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#7324 akkor várunk jövő csütörtökig... :S -
#7323 Doremis Mai Otome: Jó minőség, van olyan jó mint az SS HQ, de a felirat merőben más.....
Akit nagyon érdekel a párbaj vagy a koronázási ceremónia annak azt mondom töltse le, de a kiírással várja meg az SS verziót a felirat miatt -
#7322 Jaja :/ -
#7321 ez nem igaz!!!!! Miért ilyen rövidek a chapterek???? -
#7320 Legjobb tudomásom szerint a játéknak nincs story módja csak harcolni lehet szal valóniszüleg a videóban azért vannak olyan harcok amik a mangában sem voltak mert csak egy kedvcsináló a játékhoz. (sry hogy ilyen soká válaszoltam de északa 1 óra körül nemtom mivolt mert nem tudtam bejelentkezni és most sikerült először a #7311-es hsz-em óta) -
#7319 bleach ch200 -
#7318 de ha ledobnak a gyengébb szerverre, 60k-val még úgy is tölthetek, csak úgy torrentezni iszonyú rossz... xD -
#7317 :D Ennyiben jobb a dsl:D -
#7316 én is épp így vagyok vele, de sajnos az észérvek közbeszóltak. sajnos nem engedhetem meg magamnak, h feleslegesbe töltögessek, mert ki vagyok centizve erre a hónapra, h még minden sorozatot letudjak tölteni. :D