72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Jagi
    Nekem nagyon bejött :)

Blood: Nem írok spoilert, de mindjárt szétszakadok az élménytől. Egyre jobb...
    Milyen szép, szeretem az ilyen letisztúlt grafikát.
  • Ottto
    Maburaho:
    Nem is tudom miért kezdtem bele. Így első látásra meg egy kis információval amolyan Love Hina és Harry Potter keveréknek néztem. Nagyjából igazam lett. Viszont nagyon elbaszták. Nem azt mondom hogy kár volt megnézni, mert néha jókat röhögtem a poénokon, vagy az ecchis részeken, csak az a pár dolog ne lett volna amitől csak a szemem görgettem.
    A sorozat eleje pl eltántoríthat bárki, pedig azt az első pár részt bizony végig kell szenvedni. Néha már csak a fejemet fogtam a monitor előtt. A temérdek értelmetlen ecchi, az idétlenség legfelső határa, áhh szal ez nem volt ínyemre. De aztán kellemesen csalódtam. A sorozat a közepe táján már fel-fel nevettem. Ott nagyjából a poénok, a komolyság, az ecchi, a varázslat, szal az egésznek volt összképe (Kb mint a Love Hina-ban). Mindösszevetve azt mondtam megérte az elején azt a pár fejbeverés. Na aztán jött a vége. Yuuna idegtépő féltékenysége rengeteg fejfájást okozott nekem. Aztán Kuriko megint elkezdett nyomulni, de ebből legalább nem kaptunk annyit. Emellett azok is egész jó részek lettek volna, csak egyes dolgokat kellett volna kihagyni vagy megmásítani mert így nem volt jó az összkép. (Ahogy így megnézem egyedül Rin-el nem volt bajom. Mondjuk néha ő is a igazán a helyén hagyhatta volna a kardját)
    Aztán ami miatt jelenleg is a falba verem a fejem, az az utolsó (két) rész. Az ígéretekbe (Kazukiéba főleg) totál belekavarodtam. Valahogy ez által lett az a vége ami lett, csak már nekem így is sok volt. De ezt még talán meg is emésztem. Aztán ami a credits után jött, hát azt megint a fejem bánta. Így nem volt értelme az egésznek. Aki látta azt tudja miről beszélek, ez így amolyan heppy end, de mégsem az. Sztem idétlen és akkor megint ott járunk mint az első pár részben.

Tehát aki szerette a Love Hinat, emellett a varázslatoktól sem tántorodik el, annak azt mondom nézze meg, mert a közepétől egész jó szerelmi történet, de tény hogy ezt sokkal jobban is lehetett volna.....
  • Unknow
    Thx az infót...majd beléjük nézegetek mindjárt :)
  • Sadun Tryst
    scrapped princess is elég jó szerintem, érdemes 1x megnézni :)
  • Prof William
    Black Cat. Még csak egy részt látam belőlle, de jó kis harcok voltak benne.
  • Unknow
    Ezen a fórumon mindig van flame valamelyik topicba! Öröm ide visszanézni :D Na ha lesz időtök kicsit megállni vele akkor legyetek olyan jó arcok és plz ajánljatok nekem valami faszájos animet mondjuk olyan Chrno Crusade stílusban. Ha mást nem akkor valami elborultabb is meg teszi mint a Love Hina,Azumanga,School Rumble vagy ne adj isten Excel Saga. Köszi előre is!

Utoljára még annyit: Love&Peace :D
  • Ottto
    Nem tudsz te rólam semmit, de jó, majd meglátjuk.....bye
    (Csak azért ennyi mert másokat kezd zavarni az off, tehát szajonara)

Innentől ontopic...
  • Gábor
    Ontopic
    Ez az Otaru egy köcsög! A J->X sorozatban nagyban szarik a lányok érzéseire, legalábbis az eddigi 8 (?) részben, amit láttam!
  • Bucser
    Flamelni ne ide járj kérlek:) ha érdekel az anime téma szívesen segítünk de az indokolatlan falme-re nincs szükségünk:) Köszönjük a bannert nem kérjük a mostani megfelel.

Innentől vissza Ontopic please...
  • Sadun Tryst
    bleach ep56 @ manga13
  • Sadun Tryst
    nem jelzett senki, h kellene, viszont jeleztek, h köszi, de nem.
    ezek után nem értem miért kell még ajánlgatni. ennyi.
  • RaZoK
    ez azért van mert írtam egy narutos banner tutorialt :)
    csak a srácnak nem kellett, és nekem el volt mentve megláttam ezt a topicot és miért ne átneveztem! és láss csodát!
    otto nem tudom miről beszélsz, az engem nem érdekel h nem volt gyerekszobád, a szüleid enm bántak rendesen veled stb...
    de hidd el lehet te is értessz az ilyesmihez, de lehetséges lazán tönkrevágnám az önbizalmad e téren! :D
    ha lessz legközelebb sg grafikus pályázat akkor kiedrül melyikünk a jobb, ha versengésről van szó :)
  • Jagi
    Köszi! :)
  • Jagi
    ííííííííííí, jó! :)
  • Sadun Tryst
    a napokban, mert a manga már megjelent :)
  • Jagi
    Nem tudja vki, hogy a Berserk 264 mikor jön?
  • musha
    bocs, félreértettelek...
  • Ottto
    Őőőő.....ezt most nem értem. Én csak megjegyeztem, hogy a mostaninál nem valószínű hogy tudnék jobb (szebb!) bannert csinálni. Nekem a jelenlegi nagyon tetszik, és még most is elámulok rajta (pedig már sokszor láttam)

Tryst: Sajnos én ezzel egyre több helyen találkozom, és néha elég idegesítő tud lenni, hogy egy olyan ember akinek semmi köze nincs a témához ezzel jön be és felmordul ha megpróbálom finoman a tudtára adni hogy menjen már innen.
  • Gábor
    Nem emlékszem, hogy melyik stúdió csinálta, de esteleg ha megnézed annak a honlapját, akkor ott biztosan kell lennie utalásnak arra, hogy egyáltalán léteznek-e?
  • Sadun Tryst
    én ezt találtam, 1 lina inversés volt is köztük :)
    (a többit nem figyeltem, lehet van több is)
  • Lyan Kyj
    Hi! A segítségeteket szeretném kérni! Nyár eleje óta kutatunk egyik haverommal olyan Slayers-es plüssfigurák után - ha egyáltalán léteznek olyanok -, amik a karaktereket úgy ábrázolja, ahogy sok részben mutatják őket, kisbabaként. Aki ismeri a sorozatot, az sztem tudja, mire gondolok:P Tud vki olyan linket, ahol anime dolgokat lehet venni, és valószínűleg fellelhető ilyen baba? - külföldi is jó! - Google-ben már szétkutattam, szal azt ne javasoljátok plz^^ Köszi
  • musha
    a szándékot azért viszont lehet értékelni, ha meg nem tetszik azt lehet finoman is tálalni. (akinek nem inge...)
  • Sadun Tryst
    meg ez az egész helyzet olyan volt, mintha bemennék a fifa topikba, ahol eddig nem jártam, és vinnék 1 bannert, h használják fel. ha meg elutasítanak, akkor meg kérdezem, h miért?
    remélem mindenki érti a gondolatmentem :)
  • musha
    na azért ez talán túlzás...főleg azért, mert ez teljesen szubjektív. nekem tetszik a mostani is, mert a Lain valóban egy mélyebb tartalmat közvetít és jól meg is van komponálva, de tudnának mutatni (talán még én is tudnék csinálni) olyat, ami esetleg jobban tetszhet...szóval szerintem felesleges olyanról vitázni, hogy egy kép szebb vagy nem a másiknál.
  • Ottto
    Ugyanezt mondtam, csak én nem tudok ennyire udvarias lenni, sry, énhibám.

A mostaninál jobb bannert? Nemhiszem hogy menne....
  • RaZoK
    értem, annyi elég lett volna amit gábor írt és már itt se vagyok :)
    csak azért csináltam mert csak át kellett írni el volt mentve nekem :)
    szal nem szenvedtem vele sokat, mellesleg ottto ugyis bannerkovács ha kell másik majd ő csinál egyet neketek! :)

nah hy!

Üdv RaZoK! :>
  • Gábor
    Azért, mert három spammer mindennap ír , attól még a topic látogatóinak száma magasabb!
    Köszönjük az ajánlást, de a mostan abszolúte megteszi!
  • Ottto
    3ból? Hidd el, többen járunk ide mint gondolnád!
    Könyörgöm fogd már fel, hogy jobb a mostani, rakhatsz te bele akármilyen mozgást is, akkor sem lesz jobb!
  • Prof William
    Pont jó ez a kép. Ha nem tudnám miből van akkor is tökéletes lenne. Kifelyezi a topic témáját.
    És jó is.
  • Sadun Tryst
    jelzek én is:
    teljesen felesleges 1 új banner, jó ez is.
  • RaZoK
    2 a 3-ból, mellesleg az egyiket csak a vibrálás zavarta lehet más animmal nem zavará..és te miért is vagy ilyen ellenszemves?...."! :D
  • Ottto
    Csak finoman megjegyezem itt a nagytöbbségből egy ember jelezte hogy neki jobban tetszene a mostaninál (ha jobban lenne megcsinálva).....
  • RaZoK
    nem kell kiabálni..ha tényleg tetszik neketek akkor tehetek bele más animot :)
  • Ottto
    Szvsz mostani jobb!
    (Lain rulz)
  • praksi
    Sziasztok, ma hajnalban megnézették velem az Angel's egg c. filmet, és még mindig a hatása alatt vagyok. Aki látta, annak kíváncsi lennék a véleményére, h rá milyen hatással volt.
  • Sadun Tryst
    blood+ ep04
  • musha
    jól néz ki, de lehet, hogy ha egy 10 percig ülnék előtte habzani kezdene a szám...(talán ha lassabban villogna jobb lenne (szerintem))
  • Bucser
    Engem zavar a vibrálás.

Macross 7: furcsa pedig anno én is onnan szedtem le:( akkor nincs ötletem...
  • Prof William
    Spoiler

Igazad van! Rögtön írom is a megoldást a haveromnak a gonosz robotmaszkos férfinak, hogy készítheti a húsz éve börtönben nő nélkül rohadó kigyúrt rabokat. :)
    Remek Hentai alapanyag lehetne ez is. :)

Az előző vége totál hepiend volt. Pedig az utolsó részig nem úgy tűnt.

Spoiler end
  • Sadun Tryst
    valamilyen szinten hepi end lesz itt szerintem, de nem midnen mértékben mint a hime sorozatban. amúgy mindenben egyet értek.

spoiler

így már tényleg érthető, hogy miért majdnem mindenki leszbi ebben a suliban. :)
    bár, nekem már az első percben eszembe jutott, h 1 nagyon 1szerű módszerrel nagyon sok otome-t meglehetne "szivatni". sok kanos börtönszökevényt rájukszabadítani, aztán szó szerint b*szhatják a képességeiket. :) (tudom, h mocsokos gondolataim vannak, de én már csak ilyen vagyok :D)

meg arika hangaj kezd az idegeimre menni. főleg mikor kiált egyet. az nagyon juj, már eortikusan hat (b*ssza a fülemet).
    no de ezt megszokom. a sorozat meg király lesz. :)

spoiler end