72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Gábor #7475 Még mindig a saber marionette j->x sorozatot nézem, de kevés az időm rá manapság :/ -
#7474 Csak majdnem. Engem csak súrolt és dolgozni küldött... :) -
Prof William #7473 Mi ez a pangás? Jött Gats és mindenkit leírtott? -
Prof William #7472 Na még egy kérdés...
A Boku Wa Imouto Ni Koi Wo Suru-t. Le lehet valahonnan tölteni? Nemtaláltam se itt se ott. (Tudjátok...)
A választ PM-be küldjétek. -
Prof William #7471 Imertek egy olyan animet hogy Fate/Stay Night? Kijött már vagy még készül? -
#7470 üdv.
én leszedtem a yu yu hakusho hoz a 48-49 rész szinkronjait és nemtom az ogm fájlokhoz hozzátenni mert a szinkronok ogg fájlok. ezek eddig mp3 fájlok voltak és azzal megtudtam csinálni h szinkronos legyen. most mikor megcsinálom nincs hang. ez mért van? tud vki segiteni? -
#7469 gantz mangát azért érdemes elolvasni, mert iszonyú feelinges. :)
a manga pedig most azért nem olyan érdekes, mert a vége felé közelít (szvsz). -
Prof William #7468 Amilyen jó a manga (bár most már az se valami jó) olyan rossz a sorozat. -
#7467 A destiny nekem sem jött be :(
Fushigi Yuugi vagy a Gantz? hmm... köszi :) -
#7466 "Te meg miért nem alszol hatkor? :D "
Megyek suliba és fél hatkor kelek hogy fél 8-ra beérjek Szegedre:( -
#7465 Hát Gundam Seed destiny ha futna sem érdekelne.. olyan szinten leírta nálam magát az asorozat hogy ihajj:) Nem ajánlom senkinek:) A síma Seed-et igen de a Destiny-t nem.
Amibe talán most belekezdek az a Fushigi YuuGi vagy megnézem a Gantz sorozatot:) TZryst úgyis annyira mondogatta nekem hogy a Gantz manga milyen jó:D (fent van az u-n) -
#7464 Gahhh... gondban vagyok nem tudom mit nézzek...
kéne vmi ami szép + jó és már nem adják...
(faq: a Gundam seed destiny már nem fut, gondoltam szólok)
-
Gábor #7463 Épp írni akartam, de látom megelőztél :)
Te meg miért nem alszol hatkor? :D -
#7462 Kint van Bleach 57 a Dattebayo-tól. Jó szórakozást. -
#7461 A honlapjukon néztem először, de én sem találtam. Mostmár értem miért. Kössz hogy megnézted.
Azt az utolsó hármat (11-13) jó lenne valahonnan megszerezni. Ha valaki arra rátalál, azt már megköszönném. Most még keresgélek deh eddig se nagyon találtam.... -
#7460 Szerintem ha a Honlapjukon nem találsz akkor sehol máshol. ennyit tudtam segíteni neked...
edit: Van egy rosszhírem. Itt az összes amit megcsináltak de a projectet droppolták szóval licencelve lett:( -
#7459 Maburaho DVD borító a honlapomon
Légyszi, aki egy picit ráér, keressen már nekem Maburaho epizódokat, torrenten is jó. Én sajnos nem találtam mnegfelelőt. A lényeg hogy Anime Keep-es legyen és a 11.ep és 24.epizód között. Aki fárad annak előre is köszönöm. -
#7458 A Shinsen Sub-tól kint van Blood+ Episode 5 -
#7457 Yosh! -
Prof William #7456 Mai OTOME
Spoiler
Lessz itt terror rendesen. Még ha csak lelki is.
Szegény csajt sajnáltam. Olyan iszonyodó arcot vágott, amiket az előző sorozatnak csak a vége felé szoktak.
Spoiler end.
Sztetek mi lessz még? A szembenálló felek már körvonalazódnak. Vajon lessz majd valami amitől a fokozódó feszültség kirtör és nyiltan egymás ellen fordul pár otome? (Persze csak kis marhaságokkal idegesítik egymást, de jópár ilyen válhat ) Maszkos csóka igencsak örülne ennek.
Kicsit más az ért mint a Hime. Ott erős/gyors kezdés után jött a lazulás majd a közepátől indult be asztori, itt meg nem volt lyan gyors a kezdés. Reméllem ez azt jelenti hogy hamarabb indul a sztori.
Vajon mi lessz a bonyodalom? Shizuroról el bírom képzelni hogy megint bekattan. Nagi sem tiszta még, hogy most csak egy kekeckedő uralkodó, vagy valami veszélyesebb? (Azért megereszt pár vigyort.)
Akane+Kazó-kun sztem megint kavarni fog és nem kizárt hogy Akane megint bukja az erejét, bár jóval kellemesebb körülmények között mint az előző sorozatban.
Ráadásul a rosszfiúk sem fedték fel magukat. Jó volt amikor a maszkos, sizuru átváltozásást látva, csak annyit jegyzett, meg hogy "Talán egy méltó ellenfél." Minden esély meg van rá hogy nagy Otome ölő legyen.
Igen kicsit nagyok az elvárásaim. Az előzőben remekül megcsinálták, ahogy a hangulat lassan sötétté, kegyetlené vált. Nagyon reméllem, hogy nem hagyják ki itt sem. Kár lenne érte. Nem is anime, az anime ha nincs bene egy kis dráma és szenvedés. (Meg halál de az annyira nem fontos.) -
#7455 Bleach 202 a www.bleachportal.net en kint van -
Prof William #7454 Jaja.
Spoiler.
Néztem a végén, hogy bár csak a elejét mutatták, a szeretkezénsek, de nem szokás annyira romantikus animekban, még csak utalni sem az ilyesmire. :) egy jó pont.
Spoiler end.
-
#7453 Azért az ova-ban még visszatérnek ;)
Amúgy jó sorozat szerintem, bár végefelé Kei nagyon sokat nyávog -
Prof William #7452 Sztem a no (Mizuho)inkább olyan huszonegynéhány lehet. :)
Spoiler.
Viszont az anyja... Na az már van harminc. Pervez egy nőszemély:) Szerencsére más animekal ellentétben itt, nincs hosszan jelen ő meg a kistesó, mint elválasztó tényező. Két rész után már húznak is vissza az űrbe. Egyes prioritással :)
Spoiler end. -
#7451 Saber Marionette J to X:
Ez eddig a legjobb. :)
Viszont itt a legrosszabba megrajzolás. Lime néha nagyon gyufafejűnek néz ki. xD
De azért ez annyira nem zavaró. És továbbra is Hanagata rulz!
a beszólásai Otaruval kapcsolatban a legjobbak :)
-Otaru kutyával játszik.
-Hanagata a háttérben figyeli őket.
-Otaru nevet.
-Hanagata megszólal kedves hangon: "Bárcsak én is kutya lehetnék..." :D
Onegai Teacher:
Szigorúan 1x nézhető sorozat, viszonlag elég jó poénokkal. Csak ennél a sorozatnál van egy olyan érzésem mint cenzúrázott hentait néznék. 30 éves nő rá van gerjedve a 18 éves főhősre. Nem fura. -
#7450 kir, thx az infot :) -
#7449 Berserk 264 kintvan az Evil-genius-tól -
#7448 --* jóvan cikizzé :D
akkor oké, nálam lehet a gond -
#7447 Ugőz ^^
nálam megy... -
#7446 infot tud valaki, hogy miért nem megy az Ugőz???? Remélem nincs nagy baj -
#7445 szintén midi -
#7444 Gundam seed op1 :) -
#7443 ha már csengőhangok, akkor már bloc party - banquet :)
(mp3-as telón : samsung sgh-d500) -
#7442 Szal blood ending vs E.L. opening. Pffúúú hagy ne válasszak... -
#7441 majd egyszer... :)
Egyébként megvan az egész ffx soundtrack midiben haver adta már régen csak most talaláltam meg selejtezés közben.
Az Openingje nagyon bejön. Csakúgy mint a Blood+-é + az endingje is kolosszális.
Már-mér üti az elven lied-ét. -
#7440 király, köszi! ^^
ha polifonikus lenne a telefonom most biztos már tölteném is rá :) -
#7439 Yeppp! Már aszittem senki nem lesz itt ma... -
#7438 hgrrrhhh...mpff....(köhh-köhh)...jelentem élek -
#7437 Tegnap 22:35-kor kihalt az anime társadalom nagy része...
Túlélőket keresek.
"- A hirdetést fizette: Szemlédi András 5-ös lottó nyertes." -
#7436 Halihó, azért mert marha jó szívű vagyok:
Régebben kértétek a final fantasy győzelmi zenéjét:ittvann e...
aki csak az elejét akarja az vágja meg. Hádzsime!