72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Ottto
    Hali.
    Ismeri valaki a Tsubasa Chronicles című sorozatot? Az első évad az idén fejeződött be, ha minden igaz jövőre kezdődik a második (Esetleg ha valaki erről tud valamit plz ismertesse velem, vagy adjon linket. thnx)
    Lényeg: Augusztusban kijött egy movie, címe (Japánul) Tsubasa Chronicle - Nendaiki Torikago no Kuni no, vagy (Angolul) Tsubasa Chronicle - Chronicle of the Bird Cage Land Princess v. Tsubasa Chronicle the Movie: The Princess of the Land of the Birdcage
    Ha valaki esetleg ráakdna valahol, megoszthatná velem a linket, ugyanis én nem találtam, thnx!
  • Jagi

Nemt'om kérdezd Saddamot ő biztos tudja mi az... : )[gonosz gecijie]
    (jó :)))) )
  • Gábor
    Sztem SCUD. Vagy az a név nem játszik?
  • Jagi
    Sztem Sklud.
  • Seth
    Én is most tartok a 17. résznél. Sklud vagy Skuld? Mert a magyar és az angol feliratban is van mindkettő...
    Amúgy tetszik, csak az nem,hogy mindegyik rész emészthető önmagában is, és így nem " folyamatos"
  • Jagi
    Najóvan... Megnéztem az Oh, my Goddes több mint a felét. Nekem kicsit rózsaszín a dolog, de tetszik.

Amin behaltam: Sklud (hát ez nagyon setét)
    Plusz a karakterek nevei... pontosabban Tamiya, Hasegawa, Aoshima
    (aki mekettezik(zett) sejtheti mire gondolok. Ezek mind neves
    makettgyártó cégek nevei de lehet csak véletlen. : ) Pl. Fujimi-san nem lesz? :DD)
  • via_mala
    Köszi a beszámolót. Tehát nem a harc a lényeg, bár ezt én is leszűrtem az eddig látott 12 részből. Mondjuk fura is lenne ha ebből a kis vakarcsból 24 rész alatt komoly harcos válna.
  • Sadun Tryst
    aham, közben én is ezen kezdtem gondolkodni. :)
    amúgy szerintem a wingnek is fantasztikus hangulata van, engem az első pillanattól kezdve megfogott! nemtom, lehet a régi megrajzolás az oka, de nagyon ott van a hangulata. ^_^
  • Prof William
    Olyan alternatív univerzum a másik.
    Lásd Mai Hime-MAi Otome

Vagy mintha a szereplőkkel leforgattak volna egy másik filmet. :)
  • Sadun Tryst
    Kérdés:
    GUNDAM Seed és Wing 1 világban játszódik?
    Mert itt is van Kluuze... (a maszkos)
  • Gorvik #7705
    Lenne egy érdekes kérdésem. Tudtok ajánlani olyan animét, amely hasonló hangulatot áraszt, mint az Elfen Lied?
  • Sadun Tryst
    Peace Maker Kurogane
    Előszőr azt hittem, hogy egy Kenshin-féle harcolós anime lesz. Mivel már a főhős haja is onnan van koppintva. :)
    De nem, így kellemes csalódás volt.
    Az anime, Tetsunosuke Shinsengumi-ba való kerülését, és ottani életét mutatja be. Bemutatja a forradalom alatt, mind a két oldalat. Persze leginkább a Bakufu oldaláról, míg anno a Kenshin a Chousu oldalát mutatta.
    A sorozat nagyon szórakoztató a karakterek miatt. A poénok istenik, nagyon jól szórakoztam rajtuk. :)
    Szóval. Ha kell, akkor a sorozat kellően komoly és mély témákat érint, és tud nagyon szomorú is lenni. De emelett nagyon sok részben fenttartja az isteni humorét. :)
    Nálam a sorozat 10/8-as.
  • Sadun Tryst
    Tokyo Godfathers
    Mivel az HBO is leadta, gondoltam nem nézem meg TV-ben, inkább erdeti szinkronnal. Én nagyon tetszett! :)
    Iszonyú jó poénok vannak benne, a karakterek is fantasztikusak, és a megrajzolás is csodálatos.
    A történet nagyon megható és tanulságos minden szempontból. Ez a film egy igazi estét, kellemes kikapcsolódás. Igaz nem minden korosztálynak, én olyan 14-16-ot jelölnék meg a mondani való miatt...
    A film nálam 10/10
  • Sadun Tryst
    Howl kicsit Chihiro utóhatás volt. szvsz. talán csak azért kapott kevesebb pontot...
  • Dying Soul
    Chihiro Szellemországban - 8,5
    The Moving Castle - 8,1
    Hm..
  • Sadun Tryst
    Nausicaa-t pont most töltöm, remélem jó lesz. :)
    Bár így képek alapján kapásból Laputa-féle kaland jutott eszembe, így biztos jó lesz.

amúgy így a kalandra kitérve, Miyazakin kívűl nem sokan csinálnak kaland animéket mostanában. újabban sci-fi (ennek mondjuk örülök, de sajnos ezek 70%a szarok) és ezek a nagyon love-love feelingű animék mennek, amiktől a szőr föláll a hátamon.
    igaz most van bőven jó sorozat ami megy, de ezek mellett semmi!
    szóval ha úgy globálba nézzük a dolgokat, akkor az animék 1/10-t nézzük csak, és fogjuk is. a többit csak nagyon kevesen fogják megnézni...
    komolyan mondom nagyon hiányoznak a last exile féle kaland sorozatok... :(
  • Sadun Tryst
    szokott
    és előre szólok ez nem chat...
  • a
    én láttam a Howl-t, Miyazaki-filmek közül legjobban a Chihirora hasonlít, hangulata remek, érdemes megnézni, mint minden olyan alkotást amit az ő neve fémjelez (bár nekem személyszerint a korábbi munkái jobban tetszettek (Porco Rosso, Nausicaa))
  • kethyke
    van itt valaki?
  • kethyke
    hello
  • Gábor
    Japánul sokkal jobb: Zafto no tameni! ;)
  • Prof William
    Hát az elején az az akatonai duma amit levágnak (a légkörbe ereszkedésnél az csúcs.)

Foz ZAFT! For ZAFT! FPO ZAFT!
  • Sadun Tryst
    angol szikron?! nem tudom milyen, de a japánnak biztosan a nyomába sem ér...
    amúgy a Seednek nincs előzménye, csak folytatása, a destiny.
  • FFX
    ugye nem maradtam le semmiről? nem volt közvetlen előzménye a G SEED nek?
  • FFX
    Jóreggelt!
    Elkezdtem nézni a Gundam SEED-et. Első benyomások: gyönyörű animáció, fantasztikus zene, király hangulat, profi angol (!) szinkron (most tartok az első rész felénél!). Ez az első anime ami már az első perctől magával ragadott, remélem ez a színvonal jellemzi az egész sorozatot.
  • Dying Soul
    Hűh, lehet le kéne kapni :P
    Chihiro a polcon hever oridzsban, lehet ez is hasonló sorsra jut, ha bejön.
  • Prof William
    Én tegnap láttam! Nekem tetszett!!!

Én meg azt olvastam hogy legközelebb a Szigetvilág Varázslóját fogja megfilmesíteni... Earthsea-ugyebár....
  • Dying Soul
    Csak most olvastam a hírt miszerint Miyazaki új filmje, A Vándorló Palota esélyes az oscarra. Látta már vki ezt az animét?
  • Prof William
    AI-REN (FELÜLVIZSGÁLÁS UTÁN) :)

Még mindig nagyon jó kis manga... De az előző kijelenzésemmel ellentétben nyugodtan ellovashatjátok töbször is. :) Csak a végét ne egynél töbször, mert akkor jön a szomorúság. :) Bár bizonyos értelemben jó vége van... De hát ezt minek magarázom. :) Ismeri mindenki a Anmie/manga témát...

A Berserknek is jó vége volt. :) Legalábbis Griffith szempontjából. :)))
  • Lyan Kyj
    Leszedtem az Excel Sagát, belenéztem:
    Ennél betegebb, agyalágyultabb hülyeséget még életemben nem láttam!:DDD Végig könnyeztem röhögésemben az egész részt:D
    Állat ez az anime!
  • kethyke
    hello ysis! feladtam a pénzt! ugye 6000-et kértél? mert annyit tettem fel!na mindent köszi!!!!
    szijja!!!
  • Dying Soul
    Thx :)
  • Sadun Tryst
    AOL Temporary Internet Mail File
  • Dying Soul
    Milyen fájl az az .idx ?
  • Sadun Tryst
    Jagi:
    Köcce, már szedem is. :)

Cat:
    Megtörtént, és a moderátoroknak is szóltam, mert nálam is nagyon lassú volt sokszor.
    Így ebből adódon majd a FAQ-it is át kéne tenni máshová...
    (Asszem ezt a héten még megejtem.)
  • Jagi
    Nálam minden jó.
  • Cat #7679
    nálatok megjelenik a felső logo? baromi lassan jön be, biztos szarakszik srv. Egy VIP nem akarja áttölteni sg szerverre? (Több mint 20 kbyte)
  • Jagi
    innen, de elég lassú, viszont néha nagyon jól...
  • Sadun Tryst
    ezt hozták neked, vagy honnan szeded? mert akkor az engem is érdekelne :)
  • Jagi
    Huhh.. akkor nyugodt vagyok... : )