72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Jagi
    Akkor lejött miről beszélek... : 9

Ja valaki olvasta az EVA Filmről szóló dolgokat? Esetleg nézte a honlapot?
    Azt hittem élőszereplős lesz : ( Vagy tud valaki ilyesmiről?
  • Sadun Tryst
    ja, a csaj nagyon bejövős, kicsit oylan ghot beütése van. :) (mármint stílus)

a star ocean és a marchen awakens romance nekem is csak próba szerűen van tervben, tehát ha találok jobbat, akkor azt fogom helyette nézni :)

• Jagi
    Jaj, ez nagyon ott van!
    Bejön a kiccsaj arca, + amennyit láttam belőle a hangulata is ló lehet.
    Hozzá kell tennem, nem kényeztettek minket annyira, de épp elég arra hogy újra belefogjak egy még futó sorozatba (már ha el kezdik vetíteni.)

#7752 A Gundamek nekem is tervben vannak, Hack Sign-t meg a két ünnep között fogom nézni... a többi meg még kialakul.
  • Sadun Tryst
    Hát akkor kezdjük azzal amit ténylegesen nézek, és nem tervben van. :)
    Naruto, Bleach, Mai Otome, Karin, Solty Rei, InuYasha (DVD író hiányában áll a project), GUNDAM Wing és Blood+

Akkor jöjjenek a közeljövőbeni tervek:
    GUNDAM X, GUNDAM Victory, Turn A GUNDAM, Infinite Ryvius, Speed Grapher, Trinity Blood, Eureka Seven, Marchen Awakens Romance, HACK Sign, Star Ocean EX

Szal akkor sorozatokkal tele vagyok, de nincs 1 film se. :D
    Ja és ez a terv nyárig van kitűzve. Remélem nem vállaltam túl sok egyéb teendőim mellé... ^_^

• Sadun Tryst
    sajnos már mind a 2t láttam... :(

a wonderful days nagyon látványos és érdekes.
    steamboy: egy nagyon izgalmas és érdekes kalandfilm. ezt tényleg lehet mindenkinek ajánlani! ^^
  • Gábor
    Miket nézel mostanában? Ha ennyire tele vagy sorozatokkal, akkor igazán ajánlhatnál belőlük! ;)
  • Seth
    Most hétvégén néztem meg a Steamboy-t meg a WonderfullDays-t(bár ez koreai ha jól tudom,de ez semmit sem von le az értékéből), mindegyiken jól szórakoztam(na nem azért mert vicces :D)
  • Sadun Tryst
    Ajálnátok nekem egy jó kis egyestét mozit? Mert mostanában már nagyon tele vagyok a sorozatokkal. :D
    Bár nem mintha panaszként mondanám, de most már valami igazi ütős kis mozit szívesen megnézék. :)
  • Sadun Tryst
    max ez van, de ez torrent. :/
    db gt full
  • Starfighter
    Hi! Tudtok vmi olyan FTP-t ahhol van DRAGON BALL Z és/vagy GT?
  • Sadun Tryst
    kir, nagyon pöpec misztikus, darkos, sci-fis sorozat lesz ez! :)
  • vigyori14
    Üdv.
    olvastam itt valahol hogy va a yu yu hakushonak 2 nagyfilmje. ezek miről szólnak? és nemtudtok vmi torrentoldalt ahol fentvan?
  • Ottto
    A HipHop után ennyire átmentek GothicRockba? :P
    Egyébként szép, teccetős a világkép. Kíváncsi leszek rá. Tudni mikor vetítik az 1. részt Japánban (azon kívül hogy 2006)?
    Háttérinfo a történetről angolul
  • Sadun Tryst
    Ergo Proxy
    Samurai Champloo készítőinek a legújabb műve. Igaz még az első rész sem ment le japánban, de én nagy reményeket fűzök hozzá az előzetes alapján.
    És már egy dolgot kijelenthetünk most, a megrajzolás, akárcsak a Samurai Champloo-ban, itt is fantasztikus lesz! Sőt! Az Ergo Proxy szerintem az eddig elkészült legszebb sorozat lesz!
  • Sadun Tryst
    nem tud valaki egy olyan helyet esetleg, ahol nem évekig tart letölteni 1 miyazaki filmet ami már nincs fent az ftp-n?
    pontosabban a nausicaáról beszélek...
    mert már 1iken sincs fent... :(
  • Gábor
    Ilyen is rég történt velem! Alig tudok leszkadni a Macross7-ről!
  • Gábor
    Nem találkozott vmelyikőtök a macross7 ost-jével?
    Nagyon jó kis zenéje van, jó lenne megszerezni!
  • Sadun Tryst
    durva leszek, én már csak röhögök az ilyen köcsögökön :D
  • Ottto
    A hazai helyzet elszomorító, tény, de nincs mit tenni. Ez az emberekbe van "kódolva". Engem újabban már nem tud érdekelni -.-
  • Jagi
    Egyetemes válasz: Pfh [és lenézően otthagyja].
  • Prof William

"másik kávéscsésze szeméből való ivás" - ez legalább világossá tette mihez vonzódik a kedves cikkiró. :)(guro)
  • Jagi
    Teljesen igazad van, NEM EGY a kettő! [figyemezteti az illetékeseket]
  • Malakai
    Itt elő jöhetne megint az a téma, hogy a Magyar még mindig = jelet tesz a rajzfilm és a mese közé...
    [Ide se szoktam írni, de miért? :D]
  • Jagi
    Ezt olvastam, csak direkt nem linkeltem. Nem akartam megzavarni a harmóniát. : )
    De, ha már így alakult, megint csak azt tudom mondani: Fáááákk! Nézzetek meg egy páraz, vazze, mielőtt írtok.
    OK van olyan is:
    "kódolva van a sok kardsuhintás, fejlevágás", de nem műfajilag. :P
  • Prof William
    Az Sg-írói megint megmonták a frankót az animékről a Csodacsibe c.-rajzfilm kapcsán....

"joggal kértek ki Szabó "Dragonball" Pistike szülei, mert valahogy a vizuális erőszak egy tök ártalmatlannak induló filmben jóval nagyobbat üt, mint az olyan japán rajzfilmekben, ahol már műfajilag kódolva van a sok kardsuhintás, fejlevágás, a másik kávéscsésze szeméből való ivás. "

Aha... ezt
  • Prof William
    Wááááááááá!!!!

Hogy Kyle-t idézzem a South PArkból némi ferdítéssel...

Mai F*** bajunk van ezeknek a japánoknak? :)

Bár a Midori No Hibi után már semmin sem lepődök meg... Az is milyen jó volt...

Majd belenézek...
  • Sadun Tryst
    Ultimate Hentai Kamen
    Röviden a történet.
    Van 1 srác aki karatézik, de ha női bugyi kerül a fejére, akkor az emberi képességek 100%át ki tudja magából hozni, és ő lesz Hentai Kamen, kinek fején női bugyi, a lábán pedig harisnya, plusz egy sima fecske van rajta, amivel mindenféle trükköket csinál harc közben. :)
    Én iszonyú sokat nevettem rajta, nagyon jó kis kikapcsolódás volt. ^^
    És a legjobb az egészben, h full poénra megy az egész egy kis ecchivel. Tehát semmi komoly pucérkodás vagy ilyesmi, egyszerűen csak perverz poénokkal van tele a sorozat :D
    Itt van 1 kis kedvcsináló.
  • Jagi
    Oh ez megnyugtató sztem lemaradtam vmiről : )
  • Sadun Tryst
    ja, bár nekem a 3as könyv tetszett a legjobban. :)
    amúgy új könyvek nem lesznek, minden blizzard témából trilógia van.
    meg is van az összes. xD
    (starcraft, warcraft, diablo)
  • Jagi
    Ja és ahogy elnézem föld levegő nincs is... : ( [mekkora sügér, szégyenli magát]
  • Jagi
    Picsába! tévedtem!
  • Jagi
    Ez egy igen jó könyv : ) mind a 3 dio regényt olvastam, de ez a legjobb. Nemtod van már új?
    A SCUD meg tényleg egy raketta típus ahogy © Gábor mondta... : )(asszem föld levegő de nem biztos)
  • Gábor
    Most néztem végig a Super Dimensional Fortress Macross-t.
    Annak ellenére, hogy a kora miatt beskatujáztam az első epizód után egy fél éve, azt kell mondjam, hogy most alig bírtam elszakadni tőle!
    Nagyon tetszettek a szereplők, könnyen lehet kötődni hozzájuk! Habár a storytelling manapság sokkal jobban megy, azért egy erős 4-est megérdemel 5-ből!
    Egy szó, mint száz: aki szereti a mechakat és a romatnika szótól sem vág hátraarcot és egy sprintet, az mindenképpen nézze meg!
  • Gorvik #7722
    Tehát nem -.-
  • Gábor
    Loller! :)
  • Sadun Tryst
    GUNDAM Wing:
    Anime-Legion fordításával borzasztó...
    Alapvető félrefordítások, ill. felesleges változatatások vannak a feliratban.
    Pl.: "The Soul of the outter space", mikor tisztán hallható, h "kokoro"-t mond a szereplő, mikor az szívet jelent.
    Meg kiáltja a szereplő, h "No!", mikor a egy másik szereplő neve hangzik el. :D
    Borzasztó mit művelt ez a csapat...

ezt a fájdalmat ki kellett írnom magamból!
  • Sadun Tryst
    bazeg, a saddamot azt hittem rám értetted :D
    mert nem te lennél az első... :)

bocs xD
  • Gábor
    De, a SCUD egy rakéta, bezony ám. És , mint mindenki tudja, Szaddám bácsinak több tucat volt! Olyan jól elrejtette az amerikaiak elől, hogy két év alatt sem találták meg őket....
  • Dying Soul
    De, vhogy úgy rémélik, Penge 2-ben a kis csávó neve
  • Sadun Tryst
    gonosz geci! :D
    (amúgy a nevem innen van)

amúgy. a scud nem 1 rakéta-típus?