72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    LÁttad a 62-es részt?
  • Bucser
    Szerintem sokan nem látták:)

A Dynamite-ot megnézted?

Amiben szembeszállok veled: Milene nem 14 éves ha jól tudom. ÉS van egy nővére is. (ő van a Macross 7 Movieban.) Ugye Milene félig ember félig Meltran. Szóval nem hagyományos:D
  • Prof William
    Spoiler

Egy Shinigami csak időlegesen halhat + nem? A Soul Society-be kerül akkor. (Mint mindenkni) Akkor méG Hinamori visszatérhet nem? Kár lenne érte. Ari volt.

Spoiler end.
  • Sadun Tryst
    SPOILER:

ha úgy vesszük a hollow-shinigaminak igaza volt. hitsugaya még kölyök (soul societys mércékben mindenképpen). így nem könnyű fenttartania a ban kait. szal, szerintem majd a bleachben is lesz 1 időbeni ugrás (1-2 év biztosan) és akkor majd biztos ő is sokkal keményebb lesz. szerintem a mangában most átvezető részek és tréning jön. nem is kevés.
    és aztán jön 1 nagy harcolós saga, mint ami most ment le az animében.
  • Gábor
    Senki nem fog vitába szálni velem macross 7 ügyben, vagy egyetértés van?
    Esetleg sokan nem látták?
  • Bucser
    NA megnéztem 62-es Bleachet szerintem olyan 70 körülre uroléri a mangát... (vagy 75-re)
  • Bucser
    Bleach Manga 207 spoiler:

Nem hittem volna hogy Hitsugaya-t ilyen gyorsan lecsapják miközben a Bankai-t használja...
  • Bucser
    Ahh újabb hír:)

Bleach7. com szerint 2006 decemberében jön egy Movie Bleachből is... Kíváncsi vagyok mi lesz benne az egyik nagy gond hogy leghamarabb 2007 március körül lesz belőle fansub:/..
  • Bucser
    Vaaaaaaa

Az Assassin in the Kuchiki House Colorful Bleachet olvassátok el!!! nagyon gáz:D
  • Bucser
    Dattebayon kint van a Bleach 62!!!
  • Gábor
    Tudom gáz, hogy ketten nyomtátok be az ötven hozzászólást, de attól még nem lesz népszerűbb az anime, ha toborzol a bannerrel...
    Egyébként nekem annyira nem is tetszett az a széria, többet vártam tőle.
  • Sadun Tryst
    értjük. ha nem mennek emberek, akkor nem mennek emberek. nem kell erőltetni...
  • apocalypse0
    Hellsing topic
  • Sadun Tryst
    és az a legborzasztóbb az egészben, h a reggeliről énekel, női ruhéban van és férfi! xD
  • FFX
    ohá...
  • BEAST #7820
    tejóég
  • Cat #7819
    Japán popklip :)
    nézzétek meg, behaltok
  • apocalypse0
    hellsing rulz
  • Bucser
    Én meg sem lepődök... A kritikusoknak mindenben szokása valami rosszat találni... Ezeknek semmi sem jó.. ha egy rajzfilm túl komoly az a baj mert akkor minek elvinni rá a gyereket (lsd Chichiro) ha meg gyermeteg akkor meg minek menjen rá el felnőtt??... Semmi sem jó nekik:(
  • Prof William
    Olyan igazi amcsis NGE-vég nem?
  • Prof William
    Valahogy így? :)

Tudom hogy már volt, de pont ide illett....
  • Cat #7814
    "Sinji meg összejön Rei-vel, vagy Asukával. Tetszés szerint fakultatív. :) "

inkább mindkettővel :D
  • Jagi
    De ne mán'! :DDD
  • Cat #7812
    vándorló palota az origon

Bazz, ez a csávó mit nézett meg? Ennyire különbözne az angol és a magyar szinkronos változat ??
  • Prof William
    Ja igen... Jonny Depp-et Sinjinek!

- Végünk van!!!
    - Egy valamit elfelejtettél Rei (vagy Ray).
    - ?
    - Én vagyok Ikari Sinji!!! (Tádádádádmmm)
  • Prof William
    Amcsi Eva borzalom lenne.

Nem lenne filozofálás, hanem egy végső gigagmegabrutál csatában legyőznének egy főangyalt, aztán meg mindenki örül hogy a világ megmenekült.
    Sinji meg összejön Rei-vel, vagy Asukával. Tetszés szerint fakultatív. :)
  • Sadun Tryst
    Ragnarok Onlinenal játszok (www.fatero.hu), szal a GUNDAM Wing-ből is csak 2 részt haladtam 1 hét alatt :D

(ja és nagyon ajánlom mindenkinek)
  • Sadun Tryst
    jaja, meg most a a Narnia-t (disney LOTR) is ők csinálják :)
  • Gábor
    Tegnap fejeztem be a macrioss 7-et. Mindenkinek ajánlom ugyanazért, amiért az előző macross sorozatot, úh nem is pazarolnék több szót erre, viszont

SPOILER

sok mindent hiányoltam! Pl: Max és Miria kapcsolatából több info, részlet, történés.
    Basara múltja, és több romantika Sivillel. Igazából azt vártam, hogy lesz egy oltári csattanó, hogy Basara nem is ember, hanem vmi más, hiszen tudta Sivil nevét anélkül, hogy hallotta volna bárhol, ugyanez igaz a csajra is, plussz telepatikusan kommunikáltak néha, és áldozatokat hoztak egymásért a csatatéren többször is. Azt hittem, hogy Basara hasonló Gigilhez, aki egyértelműen régóta szerette Sivilt, csak valami történt vele, és azért van az emberekkel...nem is tudom.
    Akkor ott volt Ray meg a producer csajszi, róluk sem tudtunk meg semmit.
    Ami viszont nagyon nem tetszett, az az, hogy a 14 éves kiscsaj volt a főszereplő nő! Az a vergődés, amit két felnőttért rendezett, az nagyon gáz volt! Legalább Rexet is beledobták volna a szerelmi háromszögbe, hamár egyszer Sivil nem mehetett.
    Ja, a protodevilnek kétszavas mondataitól falra másztam!
    De egyébként fantasztikus sorozat volt, nagyon élveztem, csak volt benne pár hiányosság számomra.
  • Cat #7806
    "ahogy elnéztem a weta workshop 1 spec-effekt, és animációs cég"

ők felelősek a gyuruk uráért és a king kongért
  • Cat #7805
    most ért véget a howls moving castle
    kibaszottul kurvajó, nagyon tetszett. Sajnos angol szinkronnal néztem meg, és egy két dolog a magyar feliratban fura volt, de még igy is lealázza hollywood utóbbi időkben nyujtott összes termését (mondom ezt ugy, hogy a HP4et szombaton láttam moziban, szóval friss az élmény).
  • Bucser
    NA mivan mindenki tanul?? vagy Filmet néz?? vagy hazament a Koleszból??
  • Bucser
    NA ma megnéztem Blue Gendert (japán szinkronnal ezerszer jobb mint az a csoffadt magyar) Tetszett nagyon. Sok volt a paradicsomlé kicsit a mondanivaló nehezen emészthető és a vége zavaros. azért adok rá egy 10/7-et:) élveztem végig bár a végéről a katarzisélmény elmaradt...
  • Bucser
    Ughhh:)

Elolvastam a Bleach Colorful editionöket (1-1 duplaoldal asszem 10 van belőle eddig) Amolyan specialok. Nagyon Beteg mind:) Feltétlenül érdemes elolvasni:)

Másik megnéztem Bleach 61-et: Végre kezdi utolérni magát a manga:)
  • CSOCSO
    aszondom inkabb legyen valami rajzos cuccos.. kicsit elegem van mar a CGI bol...amugy ha film is lesz nekem 8.. ugyse tudnak olyat csinalni aminek a fanok orulnenek hogy hu bazz. ez uber volt.. amugy az egyetlen ami zavar a kepeken az az hogy mindenki felnott.. holott gyerekeknek kene lenniuk
  • BEAST #7800
    nahát ...
  • Sadun Tryst
    Mai Otome:
    Kezdem úgy érzeni, h perverzebb vagyok az átlagnál, vagy én nem tudom, lehet h csak Hime/Otome fan lettem, de a manga is tetszik, bármilyen szar és értelmetlen is. Meg persze szexorinetált... (gondolok a folytonos ecchi és már-már soft hentai részekre :D)
    Sebaj, remélem kinövöm... xD
    (lehet már 20 évesen elkéstem vele )
  • Sadun Tryst
    mai otome manga ch2 @ m13
  • Jagi
    Mondom hogy a Gézsát4 :DDD [Gésára gondol]
  • [Jakuza]
    Most Gézá-t vagy Gésá-t ? :PPPPP