72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#7875 Gundam Seed Destiny Final Plus - 01 Hiro Fansubs
ezmiez?
itt van a link is hozzá... -
Prof William #7874 Akkor valszeg most jön egy harcolok-az-életemért-és-rájövök-hogy-hiába-vertek-át-ennyire-azért-még-vannak-barátaim-és-érdemes-élni-jelenet. :) -
#7873 Bleach Spoiler:
Ott is mondják, h az állapotuk stabil (Isane keteli őket), már minden rajtuk múlik... :P -
#7872 Bleach Spoiler válasz:
Gondolom azért mert csak a 62-t látta és a mangát nem olvassa. -
#7871 ez a komment még csak most esett le... xD
BLEACH SPOILER:
hinamori nem halt meg. ezt nem tudom honnan szedted... :S -
Alexei #7870 mkindegyikhez feliratra lenne szükségem a Ninja Scroll sorozat első részéhez találtam feliratot... és leszedési tippem nekem is van -
#7869 ötletes reklám -
#7868 ruhaböngészés közben milyen jó kis polót találtam :)
ghost in the shell fun -
#7867 Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek! -
Prof William #7866 Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket minden anime/manga fannak! -
#7865 Szintén Boldog Békés karácsonyt mindenkinek:) -
#7864 megelőztél! xD
De ezennel én is megragadom eme pillanatot, és én is kívánok mindenkinek, boldog, békés és kellemes karácsonyt! :) -
Gábor #7863 Boldog Karácsonyt kívánok néktek Hölgyek és Urak! :) -
#7862 Láttam, jóak, szépek, aranyos. :D -
Cat #7861 Vándorló Palota - Miyazaki ajándéka a világnak -
#7860 A ninja Scroll Tv sorozat kell vagy hozzá magyar felirat?? mert magyar feliratról nem tudok a sorozatra viszont lenne tippem. -
Alexei #7859 ahoi! mindenkinek...
valakinek van Golgo 13, Ninja Scroll sorozat vagy Ghost In The Shell: Stand Alone Complex Season 2 felirat (ez utóbbi első 4 részéhez van feliratom)? -
#7858 hmm hmm , már nagyon várom a bleach 63at ^^ -
#7857 Srácok nincs meg valakinek a Samurai Champloo OST?
Ha valakinek megvan írjon már(inkább priv.) lécci!
Torrent linkek halottak. :( -
#7856 Nyugi, ezt is mára ígérték... : ) -
#7855 A Batch torrentre értettem, hogy egyben 1-50-ig.
Utanna megvannak a reszek 50-60-ig nekik is készen (én dattebayot nézek viszont lunart archiválok:) -
#7854 Van tovább is :) -
#7853 Lunart szedd az a legjobb. az van is Batch torrentben 50-ig. -
Cat #7852 töltsétek le a világfalu 12ik epizodját, fenn van BHn, van benne egy érdekes japános rész. -
#7851 /me elkezdi letöltögetni a Bleach epizódokat
"eddig" megvoltam a naruto-Gundam seed destiny párossal ... de már csak a Naruto maradt ... kell valami más is :Ð -
Gábor #7850 Plus és Zero kipipálva! :) -
#7849 nehezen:( -
#7848 kibírod valahogy...? ^^ -
#7847 Waaaaaaaaaaaaa Next Berserk Jan. 13.th:) -
#7846 Már kurvára ideje volt:D -
#7845 berserk ch266 -
#7844 Nem emlékszem mondtad-e: Plus és Zero volt már?:D -
Gábor #7843 Még nem. Sőt, az ova-t sem :)
Egyelőre record of lodoss war és peacmaker van terítéken, habár a legtöbb macross film itt csücsül a vinyón (amennyit megtaláltam a net forgatagában) -
#7842 Akkor rosszul emlékeztem:D de mintha a Zentraedi-k Melrtanok gyorsabban öregednének a háborús "termelés" miatt. NA mindegy:)
Egyébként nem tudom Macross 2-t láttad??? Az is egy 14 részes sorozat azt hiszem. -
Gábor #7841 Milene 15. szülinapját ünnepelik a 4x részben, úh ;) -
Prof William #7840 Uhu... Erzéygrz. Oáe ítl ivffmntbaqbyin rqqvt zvaqra Fuvavtnzv pfnx yrféeüyg. N xvpfnyl znwf wóy qrcvf yrffm ovmgbf un srytlótlhy... Uvfm nxv yrqösgr... an qr znwq zvaqr wóóen sbeqhy. :)
Fordítás: www.rot13.com -
#7839 Csak NEked SPOILER BLEACH 62!!!!!!!!!!!
Uvanzbev arz unyg zrt. N 4. Tbgrv xncvgáaln zbaqwn znwq zvxbe zrtéexrmvx n unep urylfmíaéer.
Fordítás: www.rot13.com
-
Prof William #7838 Na akkor? Igeen vagy nem? Csak enyit akarok tudni. -
Prof William #7837 Még nem... De nem bírom a várakozást! Tudnom kell az igazságot! Bucser neked meg igazad van. :) Akkor még van remény. -
#7836 btw: ahogy észrevettem Bleachben a Hollow-ok kivételével soha senki nem hal meg.... Súlyos a sérülés de mindig felgyógyul...