72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#8075 erről még nem is hallottam, melyik anime használja??
-
#8074 nm tudjátok a H264 video decomrpressort/codecet igénylő animéket hogy kell lejátszani?
-
Prof William #8073 Ja igen az alaptéma tényleg klisés de az Eden szerencsérte maximálisan kihasználja a lehetősgeket. -
Prof William #8072 Az eleje alapján én sem arra számítottam hogy 2-3-nál több ember fogszerepelni a mangában.
De nekem tetszett. -
#8071 Én még egyszer sem láttam -
#8070 hát már nagyon uncsi...most megy kb negyedszerre -
#8069 Holnap Blue Gender nagyfilm, hétfőtől a sorozat az A+-on -
#8068 Eden - manga
Csalódás volt. Abszolút nem olyan volt mint amilyenre számítottam az első kötet után. Jómagam az 5. kötet elveszettem a hitem és letöröltem a mangát.
Alapjába véve nem rossz manga, csak most ez nem köt le. :)
Talán majd 1x elolvasom... xD
Az alaptéma pedig az, h van 1 nagy gonosz cég aki hasznot húz egy vírusból, ami már a föld lakosságának így is a 15%-át kiírtotta.
Banditák, politika, robotok, csúny vírus, új gének, harcok, stb... :)
Kb ez jellemzi nálam az Edent. Aki ezeket szereti, töltse le, mert a témájában tényleg nagyon jó. -
FFX #8067 na a Naruto 169 nem is volt annyira rossz -
#8066 Köszi :) -
#8065 Privát ment.
Jaginak is. -
#8064 Tényleg nem rossz. -
#8063 nekem egy Video Girl Ai ugrott be a karakterábrázolásról, de ez csak elsőre. Egy "kicsikét" : ) szebb mint az Ai és ezt nem tekinteném hátránynak. Körához képest iszonyatosan szép (sztem)
A környezet, meg szerintem nagyon "zsivány" lehet.
Igéretes. A story-ját, a karakterfejlődést meg majd... ; )
-
#8062 Még nem láttam de ezek után érdekel. Körülnézek : )
Mondjuk maga a grafikára kiváncsi vagyok. 84-ben még elég nyers lehetett... -
#8061 Ez nagyon rendben van :) -
#8060 Kaze no tani no Naushika (1984)
cover Directed by
Hayao Miyazaki
Writing credits
Hayao Miyazaki (also comic)
Genre: Animation / Drama / Sci-Fi / Fantasy (more)
Nausicaä of the Valley of Wind", "A szél harcosai"
A nagyon távoli jövőben, miután az emberiség elpusztította a Földet, több kis közösség küzd a túlélésért. Az egyikben él Nausicaa hercegnő, aki inkább megérteni, mint elpusztítani szeretné a környező Mérgező Őserdőt.
Valami Ilyesmiről szól
Ő csinálta a Mononoke Hime-t is (többek között)
-
#8059 Okés, csak megvárom míg több lesz a seeder :) -
#8058 Szedd le és meglesz. Még ha utána nem is tetszik, de az ilyen korú alkotások már-már kuriózum. Próba cseresznye! : ) -
#8057 Ezt ugye érdemes lekapni?
Kaze no tani no Naushika (1984) -
#8056 Na ne máár! :F
A Karinnal kapcsolatban meg azittem megvakultam
és még a Berserk sincs kinn.
Az újévben elkényelmesedtek a wörksztésönök. Helytelen
_Tessék sok embernek örömet okozni :D _ -
#8055 Csak a fordító adta fel. Egyébként meg belekezdtek a DVD ripelésébe:) De az is lehet, hogy valaki a hinsen-től majd folytatja egyszer. -
#8054 Huhh....Kössz. (Megkönnyebbülés) -
#8053 bakakozou még fordítja. legalábbis még nem írta ki az oldalukra, h droppolnák.
szal a remény hala hal meg utáljára :) -
#8052 No more Blood D:
Az Animetsukiról is leszedték a sorozatot, Jézusom, mi lesz itt!
Ha valaki tud más csapatot aki fordítja az dobjon már meg egy honlappal ahonnan szedhetem. thnx!
A Karin is hetek óta késik, kezdek félni! -
#8051 El se hiszed gondolkoztam a tökéletes halhatatlanságon. De megtaláltam ám! Kár hogy csak ábránd marad örökre :j -
#8050 hát annyira azért nem. :)
pl. lézer szem nem kéne mert az hülyén néz ki, nem akarok én mikorbi lenni xD
visznont az a nagy ugrási, nagyon gyors futási, ill. hatalmas erő + hasnoló dolgok. ^^
ja meg ofkorsz szuper gyors heal :D
szal ha kezemet levágájk, akkor nem visszanő (nem vagyok én gyík :P), hanem csak a csonkot visszatapasztom xD
szal honsonlók :) -
Cat #8049 amolyan végtelen határok stílusban? -
#8048 pedig valamelyik már igazán megtörténhetne, nemde? xD
(én leginkább a szupererőknek örülnék ^^) -
#8047 Ennek a 65-ö Bleachnek nagyon gáz let a grafja... remélem ha visszatérnek a main plothoz rendbeszedik... -
#8046 Ja majdnem elfelejtettem:
FAAAKKKK! Hol van a Berserk! Hm? Hm? Nem 22.-ére ígérték? hm?
[pattog] -
#8045 hmmm.. [elgondolkodott] :D -
Prof William #8044 Lehet hogy csak a japó közép és fősuliknál működik a dolog? :) -
#8043 Én Nyíregyházi vagyok, de járok Debrecenbe is és se ott se itt sincs semmi furcsa. Nem láttam Mechá-kat a fősuli környékén, de még a városközpontban sem. Sőt még (eddig) "démonok" sem rohanták le a várost. : ( Ja és nem mentem át egy alternatív univerzumba sem. (sajna : ) ) -
Prof William #8042 Miért an anim első törvénye alapján minden kafa, kúúl dolog a suliba járókkal, vagy egyetremistákkal/felvételizőkkel esik meg. :)
Hát nem tudom... Már három éve járok egyetemre de még egyszer, sem lett szupererőm, nem mentettem meg a világot egy nagy kardal, nem tudtam megidézni senkit, és egyetlen eszméletlen robotlányt sem találtam még hazafelé menet. És persze az Egyetemünknek sincsen egy szürnyű titka, vagy titogzatos múltja se.
Amúgy a Debreceni eygetemre járok... Jár még oda valaki? És veletek sem történt mé semmi? Ez gyanús... :)) -
#8041 jam, faja kis sorozat sorozatnak tűnik.
bár nekem ez a stílus még kicsit idegen.
(suli, fekete mágia, stb...) -
#8040 Dazzebayo féle bleach 65 kint van uraim:) -
Prof William #8039 Ja. :) -
#8038 Én nézem, 24 részesre van betervezve ha jól láttam, eleddíg jónak tűnik...hentai játékból miket ki tudnak hozni :D -
Prof William #8037 A mangát volt szerencsém elolvasni. Szerintem a film délutáni babazsúr a mangához képest. Mint lelki terrorban, mint brutalitásban.
Más.
A Fate/Stay Night-ot nézi valaki? Szerintem nagyon jó! -
#8036 en meg az 5. reszt lestem meg tegnap a bleachbol.. eddig tetszik.. ma jon a 6-7