72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#8115 VAlamint Blood+ váróknak még egy hír:
A Shinsen Sub csapat vezetője Voincent bejelentette, hogy folytatni fogják a Blood+-t mert az egyik kedvence neki is. 1 ember nem fogja tönkrevágni az egész Groupot (vannak vagy 30-an).
Szóval fel a fejjel. Nemsokára lesz megint. Minden Project resume-olva lesz. -
#8114 nagyon király, thx az infot. :)
meg a kis szösszenetből kiderült, a berserk mangára jó nagy kereslet van még mindig :) -
#8113 JA és elvileg holnap már tölthetjük. -
#8112 NA megvan miért nem volt Berserk 268.
Az Evil-Genius oldaláról hír:
No word of Berserk Chapter 268 {Final Update}
January 27th, 2006
Not sure what happened, but it would seem that no one has the raw for 268, including ourselves. All we have to go on right now is a appetizer from Young Animal here:
We will keep you all up to date with the latest news and we are chomping on the bit to get our grubby little hands all over it. We got your back.
By the way, just a heads up folks:
According to a currently running ad for Vol. 1-29 of the Berserk tankoubon, publisher, Hakusensha mentions Kentaro Miura’s horror/fantasy manga epic has exceeded 21 million copies sold. The print spot can be found at the tail end of the latest Berserk serial (#267) which runs in Young Animal magazine.
Edit & Update 2006.01.29 @ 10:06 EST: We are currently awaiting someone we trust to purchase a copy of YA, however this could take a while and thus we are still going to look out for the raws should they appear as well. The worry we have is that Berserk was not published in YA even though the dates on the raw say otherwise. However, this is not fact and we will confirm it one way or the other. — psi29a
Edit & Update 2006.01.30 @ 18:46 EST: Good news, Berserk is indeed in YA we are just awaiting the raws to arrive personally to us in care of good ‘ol electronic mail. We are shooting for wednesday at the MOST optimistic time frame, but I must stress that people have real lives, works, and families so they always come first. We are just as eager to read and see what Guts and crew are going to kill next! Hopefully more Daka! Take care out there. — psi29a
Edit & Update 2006.02.01 @ 08:43 EST: Thanks to your patience we are able to go one step further. We have the raws now, and not just the raws that are currently floating around the Internet, but 300dpi of pure joy straight from YA to EG from our own source. We are now translating thanks to the efforts of Wandering_Mystic and Eldo. Look for a release hopefully later in the day, we can’t wait!
-
Yoz #8111 Ezt a címet is köszönöm, tényleg jó dolgok vannak, ám itt sincs sajna olyan verzió amihez lenne magyar felirat, angol feliratos van az már egy fokkal jobb, de az ára sajna nagyon magas... -
#8110 -
#8109 Bleach 66 a Dattebayotol...
Berserk még mindig sehol:( -
#8108 Vagy a netpiac, DVDfutár meg ilyesmi. -
#8107 ajánlom figyelmedbe az animebolt.hu oldalt akkor. ott a külföldi és a magyar DVD-t is megrendelheted. -
Yoz #8106 Köszönöm a 2 címet, én nem találtam rá. (lehet a google nem az én barátom :o)
A Chihiro szellemországban DVD-ből mindkettőnél csak felirat nélküli verziót láttam.
Létezik belőle olyan amin magyar felirat is van?? Nekem többet ér a japan hang magyar felirattal a magyar szinkronosnál. Persze a semminél a magyar szinkronos is jobb... -
Cat #8105 előbbit akárhol (xpress.hu, netpiac.hu), utóbbit sztm még nem adták ki, hisz egy honapja volt moziban. -
Yoz #8104 Sziasztok!
A Chihiro szellemországban és A Vándor Palota DVD-jét (ha megjelent egyáltalán) szeretném megszerezni. Tudjátok honnan rendelhetem meg. Hol nézhetek utánna?
Válaszaitokat előre is köszönöm! -
#8103 okszimokszi -
#8102 Csak "szólna" már :DDD -
#8101 Bleach chapter 212 SPOILER:
Grimmjaw asszem szerzett magának egy ellenséget:D De Tousen milyen erős lehet hogyha Grimmjaw csak úgy hallgat a szavára???? Mellesleg a shinigamiknak erősen fel kell kötniük a gatyót ha az Arrancarok ilyen brutálisak:D:D -
#8100 :D Már én is várom, de ha ilyen léptékben haladunk akkor: SPOILER: Gattsu megint átváltozik Schierke megint visszahozza csak közben lerombolja a fél várost:D ÉS ez a füzet a rombolásról fog szólni:D
CSOCSO: Elfen Lied khhmm mit is mondjak..:D Kicsit furi:) Szerintem teljesen zavaros. Azért élvezhető csak kicsit túlárad a paradicsom:D -
#8099 Arghhh! [rátört a felismerés]
A Berserk 01.29-re volt írva nem 22-re.
elolvastam és úgy emlékeztem, hogy 22. Most megnéztem 29. Kössz. [full agycsere]
De azért ejnyebejnye, ti sem szóltatok, hagy beszéljem a hülyeséget : P : DD
Most meg ugye 31-e van, de ezek után hagy ne mondjak semmit...:D -
#8098 Az E.L. után nagyon jó lesz a Chobbits. Én is ebben a sorrendben néztem és igen jól esett. Ha teheted tégy igy : ) -
#8097 Elfen Lied... aarghhh
[zihal]
nem akarok tobb animet nezni egyszerre.. a blicsnek kezdtem neki.. es meg sehol nem tartok.. de beleneztem az elfenbe es BRUTTAAAAL!!!!! a chobitsot kene leszednem... -
#8096 valahol el kell kezdeni :) -
#8095 Tényleg! Váá -
#8094 Az .mkv kiterjesztésben?
Ha igen, akkor ez is bizonyítja alacsony fokú tudásomat ebben a témában -
#8093 pedig van benne felirat... méghozzá srága :) -
#8092 Ugyan ez van meg nekem is, feliratot nem találtam benne :o -
Cat #8091 OFF
Nézzétek meg a Gésa emlékiratait, jó film. -
#8090 Feliratos Hellsing Ultimate itt. -
#8089 oké ^^ -
#8088 Froth Bite verziót még fordítják, ha vársz vele akkor megvárhatod a végét, de nekem az AnimeU verzió ugyanúgy megfelelt.... -
#8087 Okés, csakmár kikívánkozott belőlem
[hugefan] -
#8086 Na igen, ez a vicces, hogy nincs hozzá felirat, full japán, de, ha olvastad a mangát akkor tudod miről szól.. -
#8085 az új hellsingnél írták, h mangahűbb lesz, szal ez nem meglepetés. de azért köszi az infot! ;) -
#8084 raw vagy van már hozzá felirat is?? -
#8083 Úgy általánosságban mindenkinek, de főként azoknak akik csalódtak a Hellsingben:
Kint van torrenten az Ultimate első része és vmi hihetetlenül jó! Az effektek gyönyörűen feljavítva. Az előzetesből úgytűnt saját sztorija lesz, viszont ez az első rész a manga első, negyedik, ötödik, hatodik epizódját mutatja be vmi hihetlen pontossággal. Szinte 100%-ig ugyanaz történik az animében, mint a mangában, semmit lényegeset nem vettek el, nem úgy mint az alap sorozat.
Viszont ezek után nem tudom mi a folytatás, végig viszik-e a mangát is és kap-e új sztorit is az anime? -
#8082 Az ftp-n csak 20. észig van fenn a Froth Bite verzió, és torrenten sem találtam meg a 21- 24.-ig,azt már más csapat fordította?? Szeretem ha egy csapattól van az egész. Persze ha aszongyátok rendben van ,akkor szedem én a KnKF vagy AnimeU verziót. -
Prof William #8081 Tényleg komoly a közepétől. Kíváncsi voltam hogy milessz a végére. :)
Spoiler
De azért a végére szépen megoldják a dolgokat szóval Happy End.
Spoiler end. -
#8080 Shuffle! Nemrég néztem, amolyan Love Hina vagy Maburaho szerű vígjáték. Bár a vége elég komor, az első részeken feldobódik az ember....
24 részes (nemvalamirövid) de én 2 nap alatt végignéztem. -
#8079 igen? nekem fel sem tűnt, h a dattebayo is ebben dolgozik :D
úgy tűnik akkor nekem is a legújabb CCCP codec packom van :) -
#8078 Egyébként a legújabb CCCP-ben benne van (combined community codec pack). Dattebayo Lunar is ebben adja ki a legújabb Bleach episode-okat. -
#8077 Ajánljatok valami jó akciós vagy vígjáték ,ecchis akármilyen animét, a Kimi Ga Nozomu Eien-től kicsit depi lettem :D..valami rövidet és könnyen emészthetőt ;) -
#8076 quicktime 7 kell hozzá, abban elvileg bent van a codec.
+ elvileg ha minden igaz ezen a linken le is tudod tölteni csak a szükséges codecet.
Seth: most nem mondok címet, de a h.264 valami új high quality codec, ami alacsony bitrate-nél is jó képminőséget biztosít. asszem ezt fogjálk az új generációs dvd-knél is alakalmazni (HD-DVD ill. Blu-ray)