72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Gábor
    FAQ-ot olvastad?
  • InfectedMann
    Sziasztok...
    mostanában ismerkedek az anime világával...
    azt már tudom, hogy mi azaz anime és az http://www.aoianime.hu -t szoktam olvasgatni meg még pár anime oldalt...
    ami igazán megfogott az az Elfen Lied volt, de nem egyszerűen...
    utána kaptam egyik ismerősmötől két filmet: Ghost In The Shell a másik pedig az Akira volt...
    egy kérdésem lenne...
    honnan tudok anime-okat beszerezni ? :(
    tudtok valami oldalt ajánlani ahonnan nemcsak sorozatokat hanem filmeket is lelehet szedni? :)
    valaki segítsen egy kezdő rajongónak :)
  • Bucser
    rendben de miért van az az érzésem, hogy egy idő után megint nem lesz dolgunk mert te mindent megcsinálsz?:D
  • Sadun Tryst
    ehh. így legalább nem kéne 100 helyre menned. :)
    tényleg.
    ha gondoljátok. regisztárljatok az oldalon, és akkor adok mindenkinek modi jogokat. így ha megjelenik valami cucc, akkor mindig hamarabb kint lesz, mert többen csináljuk.
    plusz ha van valami sorozat ami ott nincs kint, akkor azt is ki lehet tenni. :)
    na, mit szóltok hozzá? :)
  • Bucser
    nem fogom:P Büszke vagyok a saját forrásaimra:D
  • Sadun Tryst
    eccerűbb lenne ha ezt nézegetnéd :)
  • Bucser
    Régen voltam Shinsen subs oldalán:)
    Blood+ 15-16-17-18 kijött 18.án:)
  • Jagi
    Donlód! :DD
  • Bucser
    tudom. elkezdtem szedni azokat is. Majd beléjük lesem.
  • via_mala
    Mikor lesz újra valami bannerünk? Ne akarjátok, hogy én csináljak egyet, mert abban nem biztos, hogy szívesen gyönyörködnétek. Vannak itt nálam jóval ügyesebb ps-virtuózok.

Jók ezek a pdf-ek, de az avi-k megkóstolásával még várok valami visszajelzést mielőtt rájuk vetném magam. Tetszenek ezek a képes szótárak hangos flash animációkkal kiegészítve! Talán mégis van esély, hogy egy kicsit megtanuljak japánul?!
  • FFX
    arigato az infoért ^^
  • Seth
    ja, vagy 4 gigányi videó van...
  • Sadun Tryst
    van benne videó is xD
    faxom. asszem akkor meg kell szakítani letöltést én csak elkezdtem tölteni kívülről a könyvtárat :D
  • Bucser
    Szintén:D asszem az egyik leg látogatottabb része lesz az FTP-nek egy ideig:D

Csak az AVI-k ne 70 megásak lennének:D
  • Sadun Tryst
    aham. thx
    a japán cuccokat én is épp most szedem :D
  • Seth
    A főoldalon írják, hogy karbantartás van. A másikra meg felkerült egy nagyadag "Tanuljunk japánul" pdf, azokat szedem :D
  • Sadun Tryst
    a másik ftpvel nem tudjátok, h mi történt? nekem nem jön be, és most nagyon kéne...
  • Gábor
  • Dying Soul
    Én úgy hallottam, hogy 20 rész lesz. Ugyan ez akkor volt, mikor még csak 30 perces epizódok voltak kilátásban..nem hogy 50! O_O
  • Sadun Tryst
    végülis ha belegonolsz nem is szól semmiről a hellsing. :)
    vannak a hamis vámpírok akik gyilkolásznak, meg van a sorozat végén valam fura fazon, akiről azt sem tudni h kicsoda.
    aztán vége a Hellsing első OAV szériának :D

a részekről pedig ne halvány lila balsejtelmem sincs. szal azt majd megtudjuk.
    de szerintem 10 résznél nem lesz több.
    sőt. szerintem max 6 részes lesz.
  • Seth
    ja az első "preview" verzióról beszélek. Oké, lehet nem az 1-2 rész mert már 1000 éve hogy néztem a sorozatot, de nemnagyon foglalta össze a történteket.Amolyan mutassunk gyorsan valami tutkót meg menőt fílingje volt :D
    No mindegy, nekem nagyon tetszik az új design , lehet tudni hány részesre tervezik????
  • Sadun Tryst
    ööö. most az első hellsingről beszélünk vagy a mostani ráészről.
    mert az első bakafishes hellsingben még a freak katonák támadása is benne volt, ami nem a 2. részben történt. vagy anderson, a hülye pap is benne volt.
    ezt a 700mbos részt még én sem láttam, még csak most ért le.
    szal erről egyenlőre nem tudok nyilatkozni...
  • Bucser
    Kerestem már nagyon régóta de mindig csak a Dacascos félét találtam... Valam lelőhely?
  • Seth
    hát a minden emléket hogyan érted??? Benne volt az első 1-2 rész oszt nesze neked emlék a többi 10-ről :D
  • Sadun Tryst
    az csak promo video. magyarul a sima hellsing sorozat összefoglalása, hogy az OVA előtt minden elmléket frissítsünk. :)
  • via_mala
    Na, megnéztem. Szerintem is nézhető, és árad belőle a hangulat.
    Kicsit persze furcsa egy ilyen hosszú egy előzetes, megtévesztő, mert összefüggő történetre számíthat a gyanútlan néző.

Más: nézzetek Crying Freeman OAV-t. csak 6 rész, és bár én még csak 2 részt láttam belőle, de bátran merem ajánlani, mert nagyon profin kivitelezett, jó történetű, látványos anime. Mark Dacascos főszereplésével film is készült belőle, az is igen ütős.
  • Dying Soul
    Komolyan követi a mangát, (jólvan olyanok nincsenek benne, hogy Integral kiszáll az autóból a rendőrségi kordon mellett), szépek az effektek, és jó pár szép plusz van benne, pl mikor Andersen az egyik pengét ráfordítja a másikra..

A Digest for Fleaks egy előzetes, csak 30 perc.
  • via_mala
    Ez idáig az első pozitív vélemény róla.
  • Dying Soul
    Mangahű, nagyon szép grafikával, effektekkel, hangokkal. Ebben mi a csalódás? :/
  • via_mala
    Ezek szerint a [Bakafish]_Hellsing_I_OVA_Digest_For_Fleaks-t már meg se nézzem? Elég sokan írták, hogy csalódás, szóval lehet, hogy tényleg nem kéne erőltetnem.
  • Sadun Tryst
    Hellsing
    Ha minden igaz akkor ez már tényleg az OAV első része. :)
    Link
  • Jagi
  • Sadun Tryst
    igen, benne van az ehavi konzolban :)

és most tényleg vége az offnak...
  • Bucser
    Bleach spoiler csak azok akik látták már a 68-as részt és olvasták a mangát.

Megnéztem: Kezdem kicsit unni a fillereket:P Urahara nagyontitokzatos Yourichi NAgyondögös Ichigo nagyonbizonytalan Ishida nagyonbátortalan ezek az új mod soulok meg símán csak a sírba visznek.... Miért pont plüsállatba kellett őket tenni??? az eredeti Kon-os poén qrva jó volt de ez.... NEm értem... Inkább haladnánk a main plottal és jöhetnénekaz Arrancarok....
  • Gábor
    Megjelent a black?!
  • Bucser
    Bleach 68-69 Dattebayo által subbolva (torrent)
  • Sadun Tryst
    jee. ps3 rulz, x360-at meg be kéne tilatni.
    meg most ps2-re erősen ajánlom a BLACK nevezetű játékot! ;)

meg szvsz off vége ^^
  • Gábor
    Vettem munkához tegnap egy laptopot. Többet nem nagyon fogok játékra használt pc-re költeni, mert nincs olyan játék amiért megtenném. Amiért megtenném, jön boxra.
    Egyébként is a ps2mre jönnek a legélvezetesebb játékok már egy jó ideje(számomra legalábbis). Ebből következik, hogy a ps3 a jelenleg favorizált platform számomra.
  • Sadun Tryst
    ööö, én is most fogok 1 nagyot beruházni, monitor, új ház, winyó, táp, stb...
    de ilyen h memória, vid kártya, alaplap, procit azért évente veszek majd :)
    konzolt meg akkor veszek ha nagyon sok pénzem lesz megint.

pedig ps2-m volt, csak hát megette az idő, és elszált a meghajtója, mert sokáig nem használtam... :(
    (pedig van hozzá 30 gém, közötte 4 eredeti)
  • Gábor
    Nem vagyok szimulátor rajongó.