72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Cat #8275
    akkor már rakd fel a galériádba, ne törlödjön megint...
  • Bucser
    Ma megnéztem a Zatoichi-t.. és nem találok szavakat:) Nagyon tetszett.. néha mintha a Vagabond manga jelent volna meg előttem mozgásban:) Mintha egy anime-t néznék.. (ugye a kocsmáros és a 4 állandó vendég vagy a bolond gyerek a tante háza körül aki szamurájnak hiszi magát) komoly is vicces is és látványosak is a harcok.. mint egy animeben:) 10/10-es

Holnapi menü a Memoirs of a Geisha:)

Kellemes fogyasztást:)
  • Ottto
    Kössz mindenkinek (:

Via_mala: Mindenképp Abe művet akartam, mert az efféle rajzolási stílus nekem rettentően tetszik, és szerintem nem vagyok egyedül (:
  • Seth
    Frankó, szvsz mehet ki
  • via_mala
    Szép! Lain után Haibane Renmei.
  • Prof William
    Tetszik!
    Jöhet ez!

A Last EXile -ben is jó volt Moran Sherand bemutatkozása...

Átásai Morán Morán Setoránd!
  • Sadun Tryst
    a ragnarok varázsszavai alapban durvák voltak mert nagyon a játékot hozta :)
    pl: "HILÜ!" :D

a banner király lett, grat hozzá :)
    szal felőlem mehet ^^
  • Ottto
    Szóval ezt hoztam össze:

• Ottto
    Bennem a Ragnarok angolul kiejtett varázslatai hagytak mény nyomot. Brrrr....[hidegrázás]

Banner: Megpróbálok egy újat összehozni, nemtudom mikor lesz kész. Vagy ha esetleg a régit akarnátok viszont látni akkor megpróbálhatom rekonstruálni, de itt nem ígérek semmit....
  • Prof William
    Én azon haltam meg amikor a FF7:AC trailerének a végén egy kemény japámn hang bemondta nagy komoran, hogy...

Finairiuu Fanatsiu Seven? Adventu Childrenu!

Kemény volt.

EVA: A 9 részben viszont szépen mondja a Guten Morgen-t.
  • Jagi
    :DDDDD
    Ihihi! [emlékszik]
  • Seth
    Evangelion 8. részében amikor Asuka németül aktiválja az EVA-t, hátő. Jól tudok németül, de az az akcentus valami durva volt :D
  • Jagi
    szerintem jópofa az angol japán akcenttel :DDD
    "Bát hiíz blák" kb. a másik a Hawaii, na az is királyság : )
  • Sadun Tryst
    persze, h van köztük. elég csak a last exile féle opening endingre gondolni. gyönyörűen beszéli mind az éneke és énekesnő is az angolt.
    de valljuk be, azért általánosággban nem beszélik szépen. (már csak azért is mert a japánok által használt angolt sok helyen jap-englishnek vagy minek hívják a sok szó végi toldó hang miatt. pl. adam-et, adamu-nak ejtik és írják is romanjiban.)
  • via_mala
    Az azért túlzás, hogy irritáló, én inkább érdekesnek tartom. Egyébként van közöttük is néhány, aki elég tisztességes kiejtéssel beszéli az angolt (is).
  • Seth
    hátigen, az angol kiejtésük szörnyű, a németjük katasztrófális :D
  • Sadun Tryst
    igen, ez már nekem is feltűnt :)
    de így legalább elkerülnek 1 még irritálóbb dolgot. idegen nyelven beszélni. ^^
    (engem már az angoluktól is a hideg kiráz)
  • Bucser
    NA tudom mi irritál engem ennyire a Blood+-ban... mindenki a világon japánul beszél.. a vietnamiak az amcsik és még az oroszok is...
  • Jagi
    Guts az über Songokut is lenyomja! :P
  • InfectedMann
    azért ne essünk túlzásokba :D

más:
    megnéztem a Berserk első részét :D és :) :D hátőőő már nézem is a következőt mert assze mez nekem való anime :)
  • Jagi
    LOL
  • rágógumi
    dragon ball da king :D
  • InfectedMann
    ha a manga télleg annyira borzaszó akkor inkább nem olvasok el belőle egy részt sem mert a végén kiábrándulok a EL -ből :D

megnéztem a Ghost In The Shell 2. részét... hát... nemvolt rossz... tetszett... jók voltak benne az idézetek :)
    most szedem a Berserk -et sokak ajánlására :) aztán hnap bele is kezdek :) :P :)
    aztán majd visszanézek, hogy mit is ajánlottak itt nekem a profik :)
  • Sadun Tryst
    én elfennel úgy vagyok, elolvastam a manga első fejezetét, és azt mondtam ez baromság. aztán lehet az anime tetszene, nem tudom.
    de az biztos, h a manga egy borzalom...
  • Jagi
    [ég mint a rongy]
    Ezt benéztem... annyit Berserkeltem ma, hogy simán azt olvastam a Bleach helyett, gomen... még a chapter száma sem tűnt fel... LOL!
  • Jagi
    EL: én is így vagyok vele...
  • Jagi
    Az emlegetett "szamár" jón agy kmmm... karddal természetesen :D
  • Prof William
    Hát igen.

Gats a király!

Én az EL-el kapcsolatban inkább a középmezőnyben vagyok, ha van ilyen. Nem tartom rossznak, de nem is kiáltonm ki az évszázad animeremekművének.
  • Bucser
    NA kijött Bleach 215 chapter:)
  • InfectedMann
    jah még valami:
    Elfen Lied - Lilium -róm nemtudok leszakadni :D
    leszedtem netről a full verziót és mióta végignéztem az Elfen Lied-et azóta minden nap minden órában meghallgatom legalább egyszer :D :)
  • InfectedMann
    a Berserk-ről már sok jót hallottam :)
    asszem hamarosan megnézem ;)
  • Jagi
    + chobbits :D de mindenekelőtt Berserk...
  • Bucser

Elfen lied általában 2 részre osztj az embereket.. Utálják vagy oda vannak érte. Nekem nagyon zavarosnak tűnt a vége mert alif magyaráztak meg valamit. Egyébként isteni volt:) Jól meg volt rajzolva meg minden.. csak az a sk paradicsomlé:)

JA javaslom megnézésre a Battle Angel Alita-t. és hogy ne csak komoly anime-t nézz ot t Saber Marionette J, J to X és az Again. Valamint a Vandread. Meg ott a love Hina is imádnivalóak:)
  • Jagi
    Üdv!

Az Efen lied alapkoncepcióban nem rossz, csak szok a vér meg a kill (indokolatlanul) Az Openingje isteni, a grafikája jó. Úgy összességében tetszett.

Ha valamivel folytatni akarod Berserk. Ne követsd el az a hibát amit én. Egy percig ne gondolkozz, hogy meg akarod nézni. Megnéztem, ovasom a mangát is, bele vagyok buzulva :P :D
  • InfectedMann
    Majd el felejtettem...
    kinek akik látták... azok közül kinek tetszett az Elfen Lied? Engem nem gyengén fogott meg a dolog :)

már beszerző félben van a Bleach meg a Berserk... :P :)
  • InfectedMann
    Gábor: Nem gondoltam volna, hogy a FAQ-ban van letöltési letöltési lehetőségről szó :)

más: Már kaptam priviben segítséget :)

mindent nemfogok visszaolvasni a fórumban mert megőrülni nésem őrültem meg :)
    de egy pár oldalt majd biztos visszaolvasok hamár egy pár anime-on túl vagyok :)
  • Sadun Tryst
    bleachre kitérve.
    ez a múlt heti rész volt eddig a legrosszabb megrajzolásban... legalábbis az első 20 percben. az új mini-saga kezdete viszont elég jó volt. kiváncsi vagyok, h mi fog az egészből kisülni. ^^
  • BEAST #8238
    én megnéztem úgy kb 4 részt az elfenből és gondoltam maradok a bleachnél :P
  • Sadun Tryst
    figy. van egy csomó sorozat amivel nem is foglalkozom, azt lehet h ti igen. meg csomószor van az is, h nem érek rá updatelni ragnarok miatt. :)
    szal aki regisztrált és segíteni akar, írjon :)

ha meg már ír, akkor lehetőleg a bevezetett szabvány szerint tegye ^^
  • CSOCSO
    elfen lied:D jobbal nem is kezdhetted volna:D:D:D