72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Cat #8275 akkor már rakd fel a galériádba, ne törlödjön megint... -
#8274 Ma megnéztem a Zatoichi-t.. és nem találok szavakat:) Nagyon tetszett.. néha mintha a Vagabond manga jelent volna meg előttem mozgásban:) Mintha egy anime-t néznék.. (ugye a kocsmáros és a 4 állandó vendég vagy a bolond gyerek a tante háza körül aki szamurájnak hiszi magát) komoly is vicces is és látványosak is a harcok.. mint egy animeben:) 10/10-es
Holnapi menü a Memoirs of a Geisha:)
Kellemes fogyasztást:) -
#8273 Kössz mindenkinek (:
Via_mala: Mindenképp Abe művet akartam, mert az efféle rajzolási stílus nekem rettentően tetszik, és szerintem nem vagyok egyedül (: -
#8272 Frankó, szvsz mehet ki -
#8271 Szép! Lain után Haibane Renmei. -
Prof William #8270 Tetszik!
Jöhet ez!
A Last EXile -ben is jó volt Moran Sherand bemutatkozása...
Átásai Morán Morán Setoránd! -
#8269 a ragnarok varázsszavai alapban durvák voltak mert nagyon a játékot hozta :)
pl: "HILÜ!" :D
a banner király lett, grat hozzá :)
szal felőlem mehet ^^ -
#8268 Szóval ezt hoztam össze:
-
#8267 Bennem a Ragnarok angolul kiejtett varázslatai hagytak mény nyomot. Brrrr....[hidegrázás]
Banner: Megpróbálok egy újat összehozni, nemtudom mikor lesz kész. Vagy ha esetleg a régit akarnátok viszont látni akkor megpróbálhatom rekonstruálni, de itt nem ígérek semmit.... -
Prof William #8266 Én azon haltam meg amikor a FF7:AC trailerének a végén egy kemény japámn hang bemondta nagy komoran, hogy...
Finairiuu Fanatsiu Seven? Adventu Childrenu!
Kemény volt.
EVA: A 9 részben viszont szépen mondja a Guten Morgen-t. -
#8265 :DDDDD
Ihihi! [emlékszik] -
#8264 Evangelion 8. részében amikor Asuka németül aktiválja az EVA-t, hátő. Jól tudok németül, de az az akcentus valami durva volt :D -
#8263 szerintem jópofa az angol japán akcenttel :DDD
"Bát hiíz blák" kb. a másik a Hawaii, na az is királyság : ) -
#8262 persze, h van köztük. elég csak a last exile féle opening endingre gondolni. gyönyörűen beszéli mind az éneke és énekesnő is az angolt.
de valljuk be, azért általánosággban nem beszélik szépen. (már csak azért is mert a japánok által használt angolt sok helyen jap-englishnek vagy minek hívják a sok szó végi toldó hang miatt. pl. adam-et, adamu-nak ejtik és írják is romanjiban.) -
#8261 Az azért túlzás, hogy irritáló, én inkább érdekesnek tartom. Egyébként van közöttük is néhány, aki elég tisztességes kiejtéssel beszéli az angolt (is). -
#8260 hátigen, az angol kiejtésük szörnyű, a németjük katasztrófális :D -
#8259 igen, ez már nekem is feltűnt :)
de így legalább elkerülnek 1 még irritálóbb dolgot. idegen nyelven beszélni. ^^
(engem már az angoluktól is a hideg kiráz) -
#8258 NA tudom mi irritál engem ennyire a Blood+-ban... mindenki a világon japánul beszél.. a vietnamiak az amcsik és még az oroszok is... -
#8257 Guts az über Songokut is lenyomja! :P -
#8256 azért ne essünk túlzásokba :D
más:
megnéztem a Berserk első részét :D és :) :D hátőőő már nézem is a következőt mert assze mez nekem való anime :) -
#8255 LOL -
#8254 dragon ball da king :D -
#8253 ha a manga télleg annyira borzaszó akkor inkább nem olvasok el belőle egy részt sem mert a végén kiábrándulok a EL -ből :D
megnéztem a Ghost In The Shell 2. részét... hát... nemvolt rossz... tetszett... jók voltak benne az idézetek :)
most szedem a Berserk -et sokak ajánlására :) aztán hnap bele is kezdek :) :P :)
aztán majd visszanézek, hogy mit is ajánlottak itt nekem a profik :) -
#8252 én elfennel úgy vagyok, elolvastam a manga első fejezetét, és azt mondtam ez baromság. aztán lehet az anime tetszene, nem tudom.
de az biztos, h a manga egy borzalom... -
#8251 [ég mint a rongy]
Ezt benéztem... annyit Berserkeltem ma, hogy simán azt olvastam a Bleach helyett, gomen... még a chapter száma sem tűnt fel... LOL! -
#8250 EL: én is így vagyok vele... -
#8249 Az emlegetett "szamár" jón agy kmmm... karddal természetesen :D -
Prof William #8248 Hát igen.
Gats a király!
Én az EL-el kapcsolatban inkább a középmezőnyben vagyok, ha van ilyen. Nem tartom rossznak, de nem is kiáltonm ki az évszázad animeremekművének. -
#8247 NA kijött Bleach 215 chapter:) -
#8246 jah még valami:
Elfen Lied - Lilium -róm nemtudok leszakadni :D
leszedtem netről a full verziót és mióta végignéztem az Elfen Lied-et azóta minden nap minden órában meghallgatom legalább egyszer :D :) -
#8245 a Berserk-ről már sok jót hallottam :)
asszem hamarosan megnézem ;) -
#8244 + chobbits :D de mindenekelőtt Berserk... -
Elfen lied általában 2 részre osztj az embereket.. Utálják vagy oda vannak érte. Nekem nagyon zavarosnak tűnt a vége mert alif magyaráztak meg valamit. Egyébként isteni volt:) Jól meg volt rajzolva meg minden.. csak az a sk paradicsomlé:)
JA javaslom megnézésre a Battle Angel Alita-t. és hogy ne csak komoly anime-t nézz ot t Saber Marionette J, J to X és az Again. Valamint a Vandread. Meg ott a love Hina is imádnivalóak:) -
#8242 Üdv!
Az Efen lied alapkoncepcióban nem rossz, csak szok a vér meg a kill (indokolatlanul) Az Openingje isteni, a grafikája jó. Úgy összességében tetszett.
Ha valamivel folytatni akarod Berserk. Ne követsd el az a hibát amit én. Egy percig ne gondolkozz, hogy meg akarod nézni. Megnéztem, ovasom a mangát is, bele vagyok buzulva :P :D -
#8241 Majd el felejtettem...
kinek akik látták... azok közül kinek tetszett az Elfen Lied? Engem nem gyengén fogott meg a dolog :)
már beszerző félben van a Bleach meg a Berserk... :P :) -
#8240 Gábor: Nem gondoltam volna, hogy a FAQ-ban van letöltési letöltési lehetőségről szó :)
más: Már kaptam priviben segítséget :)
mindent nemfogok visszaolvasni a fórumban mert megőrülni nésem őrültem meg :)
de egy pár oldalt majd biztos visszaolvasok hamár egy pár anime-on túl vagyok :) -
#8239 bleachre kitérve.
ez a múlt heti rész volt eddig a legrosszabb megrajzolásban... legalábbis az első 20 percben. az új mini-saga kezdete viszont elég jó volt. kiváncsi vagyok, h mi fog az egészből kisülni. ^^ -
#8238 én megnéztem úgy kb 4 részt az elfenből és gondoltam maradok a bleachnél :P -
#8237 figy. van egy csomó sorozat amivel nem is foglalkozom, azt lehet h ti igen. meg csomószor van az is, h nem érek rá updatelni ragnarok miatt. :)
szal aki regisztrált és segíteni akar, írjon :)
ha meg már ír, akkor lehetőleg a bevezetett szabvány szerint tegye ^^ -
#8236 elfen lied:D jobbal nem is kezdhetted volna:D:D:D