72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Sadun Tryst
    nya, meglepően kis szenvedés és keresődés után sikerült egy angol verziót összebarkácsolnom. szóval akinek kell a share progi direkt letöltési linkbe, itt megtalálja. ;)
  • Sadun Tryst
    jah h ilyen share :D
    erről nem is hallottam még. thx az infot :D
  • Bucser
    Hát igen az emule kicsit más hozzáállást igányel mint amit az átlagos magyar leecher meg tud valósítani... Ott előbb töltessz fel és utána tudsz normális sebességgel letölteni... ráadásul nem vagy bunkó opok szubjektív véleményére utalva hogy mit oszthatsz meg és mit nem. Amit eddig kerestem emule-on arra mind találtam letöltést és mind le is érkezett 2-3 napon belül.. csak türelem kell hozzá mivel ez nem FTP... (oda is fel kell pakolnia valakinek a cuccot de ez megint a bunkó leecher hozzáállás kérdése)
  • madfist
    Tessék ITT van share help. Egyébként a torrentól én is óckodtam, hogy fúúú sokat kell google-özni (amit mindmáig utálok, de nincs más megoldás), meg vadászni, meg várni. De aztán rájöttem, hogy a dc már túlságosan túlterhelt ahhoz, hogy rendesen lehessen rajta tölteni + a legtöbb anime hub tiltja a többszálú klienseket. Emule > szerintem fos, de sokan ajnározzák, nekem még egy bit nem jött le vele.
    Ja ez az ftp engem is érdekelne, mert a "főhadiszálláson" ugyan van eredmény, de csekély (>beenged, de üres)
  • via_mala
    Nesze: Bittorrent segítség
    Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy én az Azureus kliens helyett az utorrent klienst ajánlom, van magyar felület is hozzá.
    És ahogy Bucser is írta: egy torrent csomagból nem kell mindent letölteni, és akkor nem foglalja le az egész vincsesztert. Szépen ki lehet jelölgetni, hogy mi kell, mi nem és kész.
  • Sadun Tryst
    nem, mert nem a használtál írásjeleket :D
    na de viccet félretéve. milyen share-re gondolsz?

mert olyasmi mint a torrent elég sok dolog van.
    pl. eMule, KaZaa, GNutella...

és ezek mind hasonlóan működnek mint a torrent, csak itt a programban beírod, h mi kéne, és kihozza a találatokat, 2 klikk és jön is a dolog ha van kapcsolat :)
    ás általában a népszerűbb dolgokat mind le lehet ezekkkel szedni.
  • Seth
    na akkor te is áruld már el milyen ftp-ről töltessz ami ennyire le van terhelve :D
  • Carfanatic
    Most van egy jó ftp csak sajnos nagyon nehéz feljutni mert ölökké levan terhelve
  • Carfanatic
    Jó most van valaki aki nem szereti a torentet,amugy sincs torentben mert már kerestem nektek jó a torent de én nekem nem ennyi most ezt nem tom miért kell erötetni,tom hogy más tipusú letöltésekkel nem nagyon fogalkozik it senki de ha valaki véletlenül talál olyat ahonnan közvetlenül lehet tölteni ezeket a részeket akkor szól
  • Bucser
    torrentnél mielőtt megkezded a letöltést és esetleg több file van egy torrenten belül ki tudod jelölni, hogy melyiket akarod szedni (én így szoktam szemezgetni pl^^)
  • Carfanatic
    inkább próbálkozom azért, meg én nem értek ezekhez a dolgokhoz és ninc skedvem szenvedni vele ha még mmondjuk 60-nal jönne talán de nem 5-tel a másik meg az hogy a torent egyből rárakja az egész fájl méretet és nekem nem sok hely van(40gb vinyó) és ha ugy töltöm hogy részenként akkor dvd-nként tom kiirni,plusz ha jön 130-al is akkor minek szenvedjek torentel,az is igaz hogy nagyon kell de majd megoldom torent nélkül
  • Bucser
    Egyébként nem értem miért húzódozol ennyire a Torrenttől.. a legkönyebb azzal beszerezni még a réebbi részeket is mert a fansub csapat saját trackerén általában megtalálhatóak.. a lényeg, hogy jó seed/leech arányú trackert találj aztán várj... ha nagyon kell valami akkor érdemes türelemmel lenni... (szerintem anime-s berkekeben az egyik legfontosabb tulajdonság:D)
  • Carfanatic
    ok megpróbálom te meg elmagyarázhatnád a share müködését:)
  • Sadun Tryst
    Carfanatic:
    tényleg nem kötekedés, csak 1 egyszerű kérés, h tagold a mondatokat lécci (vessző, pont, stb), mert megérem megérteni amit leírsz... xD
  • Seth
    hát én találtam 161-206-ig,207-219-ig (felülről 28 ill 29.)
  • FFX
    Naruto: ennyi filler-el már az ózonlyukat is be lehetne tömni...
  • Carfanatic
    Ha akarod one piece-t ha nekem meglesz én elküldöm csak a dvd-t áljad meg a postaköltséget:D
  • Carfanatic
    megnéztem a torrentes dolgot amit adtál de sajnos azok még fent sincsenek amik kellenek :(
  • Carfanatic
    p2p jöhet csak torrennt nem mind1 azért megpróbltatok legalább segíteni kösz most is találtam egy ftp-t csak ugy van hogy nekem 182 ige van és ott meg 219-től van a kettő közötti részt keresem azéert kösz mégegyszer
  • Seth
    basszus, csak most látom(miközben carfanaticnak próbálok segíteni of course:D) hogy a One Piece már 250 felett jár?? Na ennek sem állok neki soha
    amúgy torrenten és egyéb p2p rendszereken kívül nemnagyon fogod megtalálni fogd már fel végre Tess itt van nagyhalom torrent, tessék használni
  • Carfanatic
    csá mindenki tom hogy én ki vok átkozva de most már a one piece-ből kéne a 183 től a 218ig szóval ha valaki tud egy helyet ahonnan közvetlenül lehet tölteni akkor megköszönném ha szólna
  • Seth
    AZAZ
  • Jagi
    Az elsöőt én sem vágom, deszép.
    A második meg Chobbits!
    Nééézzed meg! :D
  • Prof William
    Az 1. az a Rozen Maiden. Azt hiszem...
  • Seth
    Az elsőt passzolom, lehet hogy csak egy art, a második viszont a Chobits
  • Mop
    Hi!
    Megtudná nekem vki mondani, hogy a ezek a képek melyik anime(k)ból valók.
    Már mindenhol kerestem, de semmit sem találtam.

Kép01
    Kép02
  • Sadun Tryst
    amelyiken megtalálod azt, amit keresel :)
  • Menő
    kössz szépen.Melyiket alyánlod ezek közűl?
  • Malakai
    Fakin Google it!
  • Menő
    Nem tudjátok honnan lehetne letölteni jó animéket
  • Sadun Tryst
    Yőkai daisenső (Hobgoblins & the Great Wall / The Great Spook War) - FILM
    Már most az elején leszögezném, hogy a film gyerekfilm, tehát senki ne várjon tőle túl sok komolyságot. :)
    Szóval a történet ott kezdődik, hogy van 1 kisfiú, akit kiválaszt a Kirir (sárkány) egy fesztiválon, és ezzel ő lesz a Kirir Rider, akinek meg kell másznia a közeli hegyet, h az ott lakó goblinttól visszaszerezze a kardját. Persze ennél sokkal több történik fent a hegyen, majd utána. :)

A filmben Takeshi Kitano zsenialitása megint feltűnik a remek vágás és fekete humor miatt. Tudnék mesélni, de látni sokkal jobb. ^^
    Szóval aki nem idegenkedik a démonoktól (Karakasa, Kappa, Horong, stb...) és a nagy és vérszomaj robtoktól, akkor mindneképpen nézze meg, mert nagyon szórakoztató! Én legalábbis a film bugyutaságán és fekete humorán iszonyú sokat nevettem. :)
    Kategóriáján belül a film megérdelmi a 10/9es osztályzatot. ^^
  • Ottto
    Tényleg volt valami ilyesmi, de sajna már nem emléxek ennyire részletesen a történetre....
  • Sadun Tryst
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    valami ilyesmi esett le nekem is, h tenzennek nagy része volt a háború kitörésében. szal ő csak közre játszott. :)
    a képessége pedig talán azért volt idegesítő, mert mindenki tuda már a sorozat közepén, h csak 1 ember lesz képes megölni :D
  • BEAST #8762
    ne foglalkozz vele :)
  • Seth
    hátbaszki....erről ennyit -_-*
  • madfist
    Gennoske zsír volt, bár az "mmmm ááááá aaarggghhh ssss nnyissz fröccss" típusú harcra nem sokat lehetett volna építeni... De Tenzen halálra idegesített, egyiknek sem volt túl erkölcsös, meg becsületes a képessgée, de az övé különösen zavart.
    Pláne, hogy végülis ő miatta van ez az egész háborúzás, már vagy 200 éve. Vagy ez az info csak nálam esett le (esetleg tévesen)?
  • BEAST #8759
    szégyeld magad miért nem válaszoltál hamarabb!!! :D:D:D:D
  • Carfanatic
    kicsit elkéstél vele de mind1
  • Sadun Tryst
    a csuklás tényleg jó volt :D
    jingoro volt a leggonoszabb mert massza alakban oboro elé akart esni :D
    gennosuke pedig tényleg nem harcolt volna sokat, de az effekt miatt már az a fél perc is fasza volt. :)

• Seth
    baszki esetleg olvass vissza, írtam mi a helyzet a one piece-szel