72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    csináld azt.. de már lassan public FTP-n is a letöltés csak akkor mehet ha van feltöltésed is valami...
  • via_mala
    Te tudod, de a publikus FTP már halott téma, ma már minden P2P rendszereken megy.
  • Carfanatic
    feladtam újból nekem ez nem megy ha legálbb 3 óra alat le szede egy részt inkább folytatom a keresést az ftp-k után
  • Carfanatic
    a részekre bontást azt értem hogy ne terhelje le a gépem egyból 80 gb-vel mert nekem 40 gigás a vinyom és ezért csak egyszere egy részt akarok szedni meg nekem 182-218ig kéne de ebben gondolom benne van
  • Carfanatic
    meg próbálom
  • Carfanatic
    na jó mind1 feladtam ez volt az utolsó hogy torrenttel próbálkoztam
  • via_mala
    Itt egy One Piece 1-242 torrent, igaz, hogy csak 1 seeder van, de 33 leecher is van mellette, úgyhogy specifikusan a 183-218 epizódokat elvileg le kell tudod tölteni, de az is igaz, hogy 60 k-val nem valószínű, hogy jönne. De persze ez egy majdnem 80 GB-os torrent, nem csoda, ha nem sokan seedelik. A lényeg, hogy belátható időn belül lejöjjön. És ne akadj ki, amikor elindítod, és olyanokat ír ki, hogy pl. 3 hét és 1 nap alatt fog lejönni (utorrnet-ben: 3w1d), mert ha már fut a torrent egy ideig, akkor egyre több kapcsolatot létesít, és egy óra múlva az az érték lehet, hogy lemegy 3 napra és 2 órára (3d2h).

Itt is vannak még hozzá torrentek, elég tűrhető seeder/leeacher aránnyal: One Piece @ BoxTorrent

1. A prioritás akkor fontos, ha előbb szeretnél egyes fájlokat letölteni, mint másokat. Ha valami nem kell, akkor arra ezt mondd: don't download (skip)!
    2. A részekre bontás alatt nem értem, hogy mire gondolsz.

És végül egy jó tanács: ne állítsd be a Super-seeding kapcsolót, hacsak nem seed-elni akarsz valamit.

És egy kis vigasz: én is már 2 hete töltök valamit torrentről, és most is csak átlag 10-15 k-val jön.
  • Carfanatic
    már 8 an töltik de lassabb mint amikor 4 en töltötték mármint ha seed a töltök száma
  • Carfanatic
    még egy utolsó a prioritás fontos? meg az hogy a beálításoknál lefoglatam vagy mi
  • Carfanatic
    sajnos még eggyel sem jön:( na ezért utálom a torrentet
  • Carfanatic
    hát remélem a one piece-t sokan töltik:D
  • Carfanatic
    még valami hogy tom részekre bontani a fájlokat?
  • Bucser
    A utorrent csak egy kliens. Az hogy mennyivel jön attól függ, hogy mennyivel töltik fel..
  • Seth
    attól függ mennyien töltik az adott torrentet. Ha nagyon sokan seedelnek akkor gyors(teszemazt egy Naruto rész maxal szokott jönni annyian szedik,töltik :D)
    Úgyhogy ha régi dolgokat szeretnél szedni, számolnod kell vele hogy nem lesz túl gyors.
  • Carfanatic
    kipróbáltam ezt az utorentet de elég lassú ez is nem lehetne valahogy megoldani hogy minimum 60-al azért jöjjön?
  • Jagi
    Elfen Lied inkább horrormint a Berserk, de sztem (sajátos besorolás szerint, mert sztem egyénfüggő) inkább dark fantasy...
  • Factor_007
    Igen épp ilyenre gondoltam.:)

Mellesleg a Berserket, Elfen Liedet, Hellsinget láttam, és az előbbi kettőt nem tartom épp horror animeknak.

boogiepop phantom,soultaker animekat meg majd meglesem köszi :)
  • Sadun Tryst
    FAQ:
    a design már nekem sem tetszik :D
    hamarosan csinálok 1 újat és szebbet.

+ felkerül 1-2 frissítés. plusz ha valaki tud valami leírást, amit még érdemes lenne felrakíni, lécci jutassal el valahogy hozzám ^^
  • Malakai
    Chtullu alatt Chtulhura gondolsz? Mert én sehol nem éreztem Lovecraft féle hangulatot a sorozatban...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha a Cthulhu mítosz alapján az idegen lény - isteni csodálás párhuzamra gondolsz sztem az se kimondottan Lovecrafti. De ok, mondjunk Cthulhut, akkor is max 4 rész az, amit ha átjár ez az egész sorozatból, amúgy meg utalások is csak minimálisan vannak ilyesmire. Sokkal inkább egy fantasy féleség, jópársok üsd-vágdal, meg sors-végzet-stb elmélkedéssel. :) Ami a lényeg sztem, hogy nem lengi körül a sorozatot a félelem, inkább csak egy kis feszültség Gatsu helyzetéből, meg Griffith rögeszméiből, de ez inkább drámai, mint horror.
    Nah, de tényleg elég ennyi a témából sztem. :)
  • Bucser
    Egyezzünk ki hogy lovagos üsd vágd nemapád egy kis chtullu-val nyakonöntve:D ÉS mivel a Chtullu horronak számít (psycho horror nem slasher) így nyugodtan lehet a Berserk is horror:P
  • Sadun Tryst
    akkor úgy mondom japán fantasy. :)
    bár. ha már japán fantasy akkor arra a legjobb példa a ninja scroll és a basilisk :)
  • Bucser
    sry valaki üzijét kicsaptam:D
  • Bucser
    Fantasy?? Szerintem inkább afféle Chutullu utánzat:D De hogy fantasy lenne:) Ha már fantasy akkor inkább Record Of lodoss War:) na az classic fantasy:D
  • Sadun Tryst
    berserkkel egyetértek. sztem kőkemény fantasy. :)
  • Malakai
    Persze a Great Eclipse az horror kategóriába megy, de azért egy 25 részes animera 3, esetleg 4 rész miatt ráfogni, hogy horror...
    :-)
  • Bucser
    Hát azért berserk

miután megjelenik Zodd azért korántsem az a hűdeboldog mercenary anime az utolsó 3 rész meg mindent bepótol meg azért Zodd is igencsak szép vérengzést rendezett a toronyban:D
  • Malakai
    Kimondottan Horror anime, hmm, mármint ahol folytonos a félelemben tartás, és az időnkénti jáj de sok bensőség, meg decsúnyaszörnyek? :)
  • Malakai
    Én mondjuk Berserket nem nevezném horrornak (az animét), és a sorozat nagy része sem dark sztem. De horrortól eltekintve csak ajánlani tudom, nekem nagy kedvencem! :)

Ezt a topicot is csak olvasni szoktam... :D Szóval Hi all! :D
  • Bucser
    Hellsing:) Kihagytad azért az sem estimese meg a Berserk sem:D

Mondjuk Berserk inkább talán dark Mystic nemtom:)

Elfen Lied ben is folyik a paradicsomlé ha a horrornak ezen ágát szereted:) Kezdésnek ezek:) Bár kifejezetten horror nincs ami csak atrancsira meg az ijeszgetésre megy:) inkább csak olyan amit a mondanivaló mellett erre is hagy időt:D
  • Sadun Tryst
    boogiepop phantom
    soultaker

nálam ennyiben kimerült :D
  • Factor_007
    Sziasztok!

Tudnátok ajánlani jó horror animekat?

Válaszokat előre is köszi :)
  • Bucser
    ugyanolyan elven megy mint az emule vagy Kazaa.. annyit és nagyjából annyival tölthetsz amennyit elviszenk tőled... egyébként emule-nál előbb serverhez kell kapcsolódni és majd utána tudsz tölteni:D máshogy nem megy:) ja meg persze ki kell engedni neki a portokat a routeren vagy a tűzfalon:)
  • madfist
    Aham értem, akkor azért nem jött semmi. Egyébként ez az "előbb fel kell tölteni" ez a keresésre is vonatkozik, vagy csak a letöltésre. Mert a fő gondom az volt, hogy találni se nagyon találtam semmit. Na mind1. Mivel nem működik a "net vérszívója" taktika mint a torrentnél meg a dc-nél valszeg nálam ki fog maradni. Ezzel a share-el esélyes lehet, baromira nem fellelhető ost-k letöltése is, mert akkor lehet, hogy megér egy misét számomra?
  • Sadun Tryst
    én elsősorban japán tv sorozatokat akarok majd beszerezni rajta. mint pl. musashi (vagabond tulajdonképpen), meg hasonló jobb sorozatok. :)
  • Carfanatic
    mind1 erről már letettem
  • Bucser
    Miután a share ugyanolyan mint a winMX volt anno nodeokkal csak japán nem tudom mennyivel jutsz előrébb mert ezen belül SUBBOLT anime-t nem hiszem hogy találni fogsz miután a japánoknak ez anyanyelvük:D
  • Carfanatic
    http://aoianime.hu/index.php?oldal=helpshare na ez az amit nem tok értelmezni,:S amugy is hülye vok a gépekhez nem beszélve erről
  • Carfanatic
    nem tom egy oldalon van valami share hülyeség csak sajnos francia leírják hogy kell beálítani de amikor rányomok a keresésre akkor nem csinál semmit
  • Sadun Tryst
    kicsit megkésve a válasz, de törve nem! :)
    az emule-t én elsősorban programok és zene letöltésre használom. abban 1st klásse. de amúgy szinte MINDENT be lehet szerezni rajta, és még küldön kereső oldalak sem kellenek hozzá. szal aki türelmes, annak tényleg egy aranybánya. (alif tree albumot sehonnan nem lehet beszerezni, emule-al igaz 2 hét volt, de lejött a 60mb :D)

torrent meg olyan, h a legjobb dolgokat megtalálod kb 4-5 oldalon, és ennyi. azokat végigkeresed, és ha ott nem találod, akkor sehol... szal torrent se macera szvsz. sőt ftp után a legkényelmesebb és legjobb dolog.
    plusz ott van irc. amit ha valaki megtanul, akkor a beszerezhetetlennek hitt mangák nagyon hamar elérhetőek lesznek. ^^
  • Mop
    Hi!
    Köszönöm mindenkinek a válaszokat. :)